Νέα

Κρήτη:Απελαύνουν στην Συρία,τον άνθρωπο που δίνει δουλειά σε 20 Έλληνες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asia_fun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αν βαλεις τον  μεσο ψηφοφορο της Χρυσης Αυγης με το καραφιαγμενο fiat Punto η το ξεταπωτο παπι 52 χιλιοστα να κανει την αποσταση Συνταγμα-Πατησια μεσημερι θα εχει ριξει ισα με 10 χριστοπαναγιες αλλα μετα θα παει εξω απο το θεατρο να διαμαρτυρηθει για μια θεατρικη παρασταση.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Φοβάμαι πως δεν έχουμε πολλά να μοιραστούμε.

Εξ άλλου το άρθρο και ως προς το ύφος, αλλά κυρίως ως προς το ήθος του μιλάει από μόνο του!
Περαιτέρω σχολιασμοί περιττεύουν...
δεν έχεις κάτι να φοβηθείς νομίζω. Και το ότι με αποκλείεις απευθείας από μια συζήτηση δεν φαίνεται και πολύ όμορφο

έχω πολλή καλή διάθεση για εποικοδομητικό διάλογο σήμερα ο κερατούκλης

Επισκέπτης
Κακώς!
Αλλοιώνεις τα πιστεύω και το ολοκληρωμένο νόημα των απόψεων (και του ήθους βεβαίως!) του αρθρογράφου και δεν νομίζω πως ο ίδιος θα στο επέτρεπε!
Και στο βιντεο που παιξαν τα καναλια με πρωταγωνιστη τον Παναγιωταρο εξω απο το θεατρο ειχαν βαλει μπιπ στις επιμαχες λεξεις,και εκει αλλιωση των συμφραζομενων εγινε.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
[size=20pt]Είναι ο Φασισμός ρε μαλάκα! [/size]
(Τέρμα η ευγένεια. Ακολουθεί οργισμένο κείμενο, με βρισιές και προσβολή στα θεία, τη σημαία, τα σώματα ασφαλείας, και τον πρόεδρο της δημοκρατίας. Όποιος προσβάλλεται στ’ αρχίδια μου.)

Αυτός είναι ο Παναγιώταρος.

Ο βουλευτής που ψήφισες, ρε μαλάκα ψηφοφόρε της Χρυσής Αυγής.

Και ξέρεις γιατί ρε μαλάκα ο Παναγιώταρος μοιάζει περισσότερο με μπράβο της νύχτας παρά με βουλευτή;

Γιατί είναι, ρε μαλάκα.

Γιατί εσύ με την ψήφο σου έκανες έναν τραμπούκο, μπράβο του υποκόσμου, βουλευτή ρε μαλάκα.

Αυτός είναι ο πολιτισμός που ονειρεύτηκες ρε μαλάκα;

Αυτός προασπίζεται τα συμφέροντά σου ρε μαλάκα;

Το μεγαλύτερό σου πρόβλημα είναι μια θεατρική παράσταση ρε μαλάκα; που δεν θα έβλεπες ποτέ ρε μαλάκα; που δεν έχεις φράγκα ούτε καν για το εισιτήριο ρε μαλάκα; που δεν έχεις την παιδεία να δεις άλλο θέατρο, πέρα από Σεφερλή ρε μαλάκα;

Δεν ξέρω ρε μαλάκα αν είναι μια καλή ή κακή παράσταση. Δεν ξέρω ρε μαλάκα τι σε προσβάλει εσένα. Είναι μια θεατρική παράσταση ρε μαλάκα. Μια  θε-α-τρι-κή  πα-ρά-στα-ση  ρε  μα-λά-κα. Είναι μια γαμημένη θεατρική παράσταση ρε μαλάκα. Σου γαμάνε τη ζωή, και η έγνοια σου είναι αν κάποιος, σε κάποιο θέατρο, προσβάλει τα θεία ρε μαλάκα;

Δείξε ρε μαλάκα ψηφοφόρε της Χρυσής Αυγής το βίντεο του Παναγιώταρου στα παιδιά σου.

Δίδαξέ τους ρε μαλάκα την αγάπη προς τον πλησίον που επέδειξαν οι παπαδαρέοι έξω από το θέατρο, γαμώ την παναγία σου.

Δίδαξέ τους ρε μαλάκα την αδιαφορία των μπάτσων όταν ο Παναγιώταρος και οι παπαδαρέοι έβριζαν, έφτυναν, και έδερναν τον τύπο από το blog που πήγε να τραβήξει βίντεο, γαμημένοι μπάτσοι.

Μάθε ρε μαλάκα το γιό σου και την κόρη σου να κρατάνε ελληνικές σημαίες με το δικέφαλο αετό και να μιλάνε τα αρχαία ελληνικά του Παναγιώταρου, γαμώ και τη σημαία σου:

"Ψίιιτ! Ψίιιτ! Πουστράκι! Τελειώνετε! Κατάλαβες; Τελειώνετε πουστράκια! Άντε, κωλομπήχτες! Μαλάκες ηθοποιοί του κώλου! Έ μαλάκες ηθοποιοί του κώλου! Κοίτα πουτανάκι, έρχεται η ώρα σου! Ολονών. Τράβα ρε! Τράβα! Έχετε ρε την αστυνομία να σας φιλάει τα κωλαράκια; Αφού σας τα γαμάνε που σας τα γαμάνε οι Πακιστανοί ρε! Αδερφές ξεσκισμένες! Ε! Γαμημένες αλβανικές κωλοτρυπίδες! Ε, Γαμημένες αλβανικές κωλοτρυπίδες!"

video

Μάθε ρε μαλάκα στο γιό σου να είναι άντρας σαν τον Παναγιώταρο, και την κόρη σου πουτανάκι, όπως θεωρεί πως είναι όλες οι γυναίκες ο ήρωάς σου ο Παναγιώταρος ρε μαλάκα.

Αλλά να σου πω κάτι ρε μαλάκα; Να σου κάνω μια προφητεία ρε μαλάκα; Όχι σαν αυτές του Λιακόπουλου και του Παΐσιου, αλλά μια προφητεία που θα βγει αληθινή;

Ξέρεις που θα είναι αύριο-μεθαύριο ο Παναγιώταρος ρε μαλάκα;

Θα είναι έξω από το σπίτι σου ρε μαλάκα. Έξω από το σπίτι σου θα είναι ρε μαλάκα. Και θα ουρλιάζει. Και θα λέει εσένα "γαμημένη κωλοτρυπίδα" ρε μαλάκα. Και θα λέει τη γυναίκα σου "πουτανάκι" ρε μαλάκα. Και θα λέει το γιό σου "πουστράκι" ρε μαλάκα. Και θα λέει στην κόρη σου πως "της γαμάνε το κωλαράκι οι Πακιστανοί" ρε μαλάκα.

Γιατί;

Δεν ξέρω γιατί ρε μαλάκα.

Γιατί δεν θα έχεις ελληνική σημαία στο μπαλκόνι όπως σου είπε ρε μαλάκα.

Γιατί συζήτησες πολιτικά στο καφενείο ρε μαλάκα.

Γιατί συναντήθηκες στην πλατεία με παραπάνω από τρεις φίλους σου ρε μαλάκα.

Γιατί δεν ήσουν στην εκκλησία την Κυριακή ρε μαλάκα.

Γιατί αντιμίλησες στο αφεντικό ρε μαλάκα.

Γιατί δεν χαιρέτισες φασιστικά όταν είδες το Μιχαλολιάκο ρε μαλάκα.

Γιατί δεν είσαι ντυμένος όπως πρέπει ρε μαλάκα.

Γιατί δεν είναι ξυρισμένο το κεφάλι σου ρε μαλάκα.

Γιατί δεν πήρες τα στεροειδή σου ρε μαλάκα.

Γιατί τον στραβοκοίταξες ρε μαλάκα.

Γιατί δεν είσαι εγέρθητος ρε μαλάκα.

Κατάλαβες ρε μαλάκα γιατί;

Γιατί έτσι ρε μαλάκα.

Γιατί μπορεί ρε μαλάκα.

Γιατί εσύ του έδωσες τη δύναμη ρε μαλάκα.

Και κατάλαβες τώρα κι εσύ ρε μαλάκα νεοφιλελεύθερε, ρε μαλάκα της λογικής της σύγκλισης των άκρων; Κατάλαβες ρε μαλάκα Μανδραβέλη τώρα τη διαφορά που έχει το να διεκδικείς τα δικαιώματά σου, από το να απαγορεύεις με μπουνιές και βρισιές ό,τι δεν σου αρέσει; Καταλαβαίνεις τώρα ρε μαλάκα Παπαχελά τη διαφορά της απεργίας από το φασισμό; Κατάλαβες τώρα ρε μαλάκα Μπόμπολα, ρε μαλάκα Λαμπράκη, ρε μαλάκα Βαρδινογιάννη, ρε μαλάκα Ψυχάρη, ρε μαλάκα Αλαφούζο, ότι είσαστε οι χορηγοί επικοινωνίας της Χρυσής Αυγής; Κατάλαβες τώρα ρε μαλάκα Θέμο Αναστασιάδη, γαμώ το μουνί που σε πέταγε, τι κάνεις; Είσαστε όλοι ηθικοί αυτουργοί ρε μαλάκες.

Γαμώ τους μπάτσους, γαμώ τη σημαία, ,γαμώ και τον πρόεδρο της δημοκρατίας,

Γαμώ και την Ελλάδα σας,

Μαλάκες!

σαν κείμενο αντιπροσωπεύει το ύφος και το ήθος του μέσου νεοέλληνα...

αλλά

Τα σκατα δεν ξεπλενονται με κατουρα....

Gabriel11

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Άδεια  παραμονης  μπορεί  να  πάρει  είτε  ως  συζυγος έλληνα  πολίτη  είτε  ως  αλλοδαπος  που  ασκει νόμιμα  ελεύθερο  επάγγελμα  στην  Ελλαδα . Οι  προϋποθέσεις  είναι  διαφορετικές  στην  κάθε  περίπτωση . Στη δεύτερη  περίπτωση  είναι  πιο  δύσκολες . Αλλα  εφόσον  υπάρχει  γάμος  και  έγγαμη  συμβίωση  τόσα  χρόνια  , μου  φαίνεται  περίεργο  να  μην  πάρει  άδεια  παραμονής . Δε ξέρω  , σίγουρα  θα  υπάρχει  και  κάτι  άλλο που  δεν  αναφέρεται . Πάντως  οι  Άραβες  γενικότερα  δεν  είχαν   ιδιαίτερα  προβλήματα  με  τις  άδειες  παραμονής  στη  χώρα  μας . Και  αφού  κατοικούσε  τόσα  χρόνια  νόμιμα  στην Ελλάδα  , γιατί  δεν  έκαμε κάποια  ενέργεια για  να  πάρει την  ελληνική  ιθαγένεια;  Μήπως  υπάρχει  καμία  παλαιότερη  απόφασης  απέλασης  , πριν παντρευτεί ; μήπως η  αρχική  του  είσοδος  στην  Ελλάδα  ήταν  χωρίς  βίζα  , οπότε  πρέπει να  ξαναμπεί  με  βίζα  ; μήπως  το  συριακό  διαβατήριο του  έχει  λήξει  ;  Υποθέσεις  κάνω .

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
σαν κείμενο αντιπροσωπεύει το ύφος και το ήθος του μέσου νεοέλληνα...

αλλά

Τα σκατα δεν ξεπλενονται με κατουρα....
καλό θα ήταν να κάνεις δικά σου σχόλια και όχι να αντιγράφεις τα σχόλια άλλων

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Καλό καιρό μπορεί να'χει, αλλά θέλει κι η φαμίλια να φάει.
Το απογευματάκι ο καφές..
ασε και  τα ξερω,εχω κανει πλουσιο τον σκλαβενιτη
χαρε μηπως ξερεις που φτιαχνουν τα παπια  τους οι συναγωνιστες.θελω να  τουμπανιασω το στρογγυλοφαναρο

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Άδεια  παραμονης  μπορεί  να  πάρει  είτε  ως  συζυγος έλληνα  πολίτη  είτε  ως  αλλοδαπος  που  ασκει νόμιμα  ελεύθερο  επάγγελμα  στην  Ελλαδα . Οι  προϋποθέσεις  είναι  διαφορετικές  στην  κάθε  περίπτωση . Στη δεύτερη  περίπτωση  είναι  πιο  δύσκολες . Αλλα  εφόσον  υπάρχει  γάμος  και  έγγαμη  συμβίωση  τόσα  χρόνια  , μου  φαίνεται  περίεργο  να  μην  πάρει  άδεια  παραμονής . Δε ξέρω  , σίγουρα  θα  υπάρχει  και  κάτι  άλλο που  δεν  αναφέρεται . Πάντως  οι  Άραβες  γενικότερα  δεν  είχαν   ιδιαίτερα  προβλήματα  με  τις  άδειες  παραμονής  στη  χώρα  μας . Και  αφού  κατοικούσε  τόσα  χρόνια  νόμιμα  στην Ελλάδα  , γιατί  δεν  έκαμε κάποια  ενέργεια για  να  πάρει την  ελληνική  ιθαγένεια;  Μήπως  υπάρχει  καμία  παλαιότερη  απόφασης  απέλασης  , πριν παντρευτεί ; μήπως η  αρχική  του  είσοδος  στην  Ελλάδα  ήταν  χωρίς  βίζα  , οπότε  πρέπει να  ξαναμπεί  με  βίζα  ; μήπως  το  συριακό  διαβατήριο του  έχει  λήξει  ;  Υποθέσεις  κάνω .

μήπως έχει τίποτε ποινικά?? μήπως έχει τίποτε φοροδιαφυγές... ??

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Μερικά πράγματα έχουν να κάνουν με το επίπεδό σου απλά.
Από μια ηλικία και μετά αυτό δεν αλλάζει.
Το επίπεδο του Παναγιώταρου είναι αυτό που είναι.
Το επίπεδο όμως του αρθρογράφου είναι (ή τουχάχιστον αγωνίζεται ο ίδιος να δείξει πως είναι) ακόμα χειρότερο!
Μετά φταίνε οι μεσοδεξιοί μικροαστοί που "συνψηφίζουν".

Δεν είναι καν θέμα απόψεων, το ξαναλέω! Οι απόψεις όλες είναι δεκτές.
Είναι ύφους και κυρίως ήθους!

Εγώ είμαι πες αντίπαλος του ΣΥΡΙΖΑ. Αν βρω στον δρόμο κάποιον γνωστό μου ή συγγενή μου που είναι πολιτευτής του και ακτιβιστής παράλληλα (υπάρχουν τέτοιοι) θα πρέπει να του πω να πάει στο διάλο; "Καλημέρα, τί κάνεις;" θα του πω.

Επίσης είμαι άθεος και φυσικά δεν πάω σε εκκλησίες. Αν όμως με καλέσουν σε ένα βαφτίσι και αποφασίσω να πάω για κοινωνικούς λόγους, θα σεβαστώ το χώρο και την "ιερότητα" που θεωρεί, ο όποιος το θεωρεί, πως έχει αυτός, όπως και την τελετή (το μυστήριο, πως στο καλό λέγεται) που λαμβάνει χώραν.
Και μουσουλμάνοι αν ήταν οι γνωστοί μου και με καλούσαν και αποφάσιζα να πάω, πάλι τα ίδια θα έκανα. Αν δεν ήθελα να τα κάνω και να τους "τιμήσω" με την παρουσία μου, ας μην πήγαινα!

Αλλά βέβαια θα φταίει μάλλον ο μικροαστικός καθωσπρεπισμός μου.
Να ζητήσω και συγγνώμην μήπως που είμαι και "υποκριτής" και δεν διαολοστέλνω όσους δεν συμφωνώ με τις απόψεις και τα πιστεύω τους;

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Όχι από θρησκευτική, αλλά από ιδεολογική άποψη.
Γιατί όπως και να το κάνουμε, ο Τζίσους ήταν συντροφάκος αναρχοάπλυτος και δεν κάνει να τα χώνουμε στη μάνα του..

Εδώ θα συμφωνήσω μάλλον.
Λες γι αυτό τελικά να μην πιστεύω; Πολύ πιθανόν αυτό να είναι...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μερικά πράγματα έχουν να κάνουν με το επίπεδό σου απλά.
Από μια ηλικία και μετά αυτό δεν αλλάζει.
Το επίπεδο του Παναγιώταρου είναι αυτό που είναι.
Το επίπεδο όμως του αρθρογράφου είναι (ή τουχάχιστον αγωνίζεται ο ίδιος να δείξει πως είναι) ακόμα χειρότερο!
Μετά φταίνε οι μεσοδεξιοί μικροαστοί που "συνψηφίζουν".

Δεν είναι καν θέμα απόψεων, το ξαναλέω! Οι απόψεις όλες είναι δεκτές.
Είναι ύφους και κυρίως ήθους!

Εγώ είμαι πες αντίπαλος του ΣΥΡΙΖΑ. Αν βρω στον δρόμο κάποιον γνωστό μου ή συγγενή μου που είναι πολιτευτής του και ακτιβιστής παράλληλα (υπάρχουν τέτοιοι) θα πρέπει να του πω να πάει στο διάλο; "Καλημέρα, τί κάνεις;" θα του πω.

Επίσης είμαι άθεος και φυσικά δεν πάω σε εκκλησίες. Αν όμως με καλέσουν σε ένα βαφτίσι και αποφασίσω να πάω για κοινωνικούς λόγους, θα σεβαστώ το χώρο και την "ιερότητα" που θεωρεί, ο όποιος το θεωρεί, πως έχει αυτός, όπως και την τελετή (το μυστήριο, πως στο καλό λέγεται) που λαμβάνει χώραν.
Και μουσουλμάνοι αν ήταν οι γνωστοί μου και με καλούσαν και αποφάσιζα να πάω, πάλι τα ίδια θα έκανα. Αν δεν ήθελα να τα κάνω και να τους "τιμήσω" με την παρουσία μου, ας μην πήγαινα!

Αλλά βέβαια θα φταίει μάλλον ο μικροαστικός καθωσπρεπισμός μου.
Να ζητήσω και συγγνώμην μήπως που είμαι και "υποκριτής" και δεν διαολοστέλνω όσους δεν συμφωνώ με τις απόψεις και τα πιστεύω τους;
καλά τα λες όλα αυτά σαν ένας άνθρωπος 57 χρονών που δεν τον νοιάζει αν θα πεθάνει αύριο

επέτρεψε σε κάποιους που τους νοιάζει το μέλλον τους να είναι λίγο παραπάνω οργισμένοι

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Μαλακα δεν ξερει τι τους περιμενει,με αυτα που εχουν να γινουν θα γελαει ολη γη.
Ο κολλητος μου που πηγε Βερολινο μονιμα πριν κανενα χρονο επιασε δουλεια πριν το καλοκαιρι.
Βαφει βαρκες ανειδικευτος,την ημερα που πηγε το αφεντικο πηρε στη δουλεια αλλους 2 και αυτοι ανειδικευτοι,ο ενας Ρωσσος και ο αλλος Πολωνος,στους 2 κολλαει ενσημα κανονικα με 70 ευρω μεροκαμματο και στον φιλο μου μαυρα και 50 μεροκαμματο μονο και μονο λογο εθνικοτητας.
αν ο κολλητος σου πηγε μονιμα στην γερμανια πριν απο ενα χρονο και επιασε δουλεια πριν το καλοκαιρι 2 πραγματα θα ειχαν συμβει:1) αν στο 3μηνο δεν ειχε βρει δουλεια θα τον ειχαν καλεσει οι γερμανικες αρχες και αν δεν ειχε τραπεζικο λογαριασμο που να του επιτρεπει την παραμονη στην γερμανια κι ας μην δουλευει-θα επρεπε εν τω μεταξει να διακαιολογησει την προελευση των χρηματων-, στην γερμανια απαντες οι αλλοδαποι που πανε η για σπουδες η για δουλεια ειναι υποχρεωτικο να δηλωθουν στο οικειο δημαρχειο απο αυτον που τους φιλοξενει η τους νοικιαζει, 2) αν δεν εχει μαθει την γλωσσα σε ενα χρονο τον πουλο και επιστροφη, οσο για τα 70 μεροκαματο η τα μαυρα μαλλον μπερδεψες τις χωρες..αυτα

Επισκέπτης
αν ο κολλητος σου πηγε μονιμα στην γερμανια πριν απο ενα χρονο και επιασε δουλεια πριν το καλοκαιρι 2 πραγματα θα ειχαν συμβει:1) αν στο 3μηνο δεν ειχε βρει δουλεια θα τον ειχαν καλεσει οι γερμανικες αρχες και αν δεν ειχε τραπεζικο λογαριασμο που να του επιτρεπει την παραμονη στην γερμανια κι ας μην δουλευει-θα επρεπε εν τω μεταξει να διακαιολογησει την προελευση των χρηματων-, στην γερμανια απαντες οι αλλοδαποι που πανε η για σπουδες η για δουλεια ειναι υποχρεωτικο να δηλωθουν στο οικειο δημαρχειο απο αυτον που τους φιλοξενει η τους νοικιαζει, 2) αν δεν εχει μαθει την γλωσσα σε ενα χρονο τον πουλο και επιστροφη, οσο για τα 70 μεροκαματο η τα μαυρα μαλλον μπερδεψες τις χωρες..αυτα
To πρωτο πραγμα που εκανε οταν πηγε εκει ειναι να δηλωσει μονιμη κατοικια και να ανοιξει λογαριασμο σε γερμανικη τραπεζα,γερμανικα ξερει καλα,οσο για την μαυρη εργασια υπαρχει και εκει φιλε μου,σε πολυ μικροτεη κλιμακα απο εδω αλλα υπαρχει.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
To πρωτο πραγμα που εκανε οταν πηγε εκει ειναι να δηλωσει μονιμη κατοικια και να ανοιξει λογαριασμο σε γερμανικη τραπεζα,γερμανικα ξερει καλα,οσο για την μαυρη εργασια υπαρχει και εκει φιλε μου,σε πολυ μικροτεη κλιμακα απο εδω αλλα υπαρχει.
σιγουρα υπαρχει αλλα ειναι πιο πιθανα τα 50 που παιρνει ο φιλος σου παρα τα 70 που σου λεει οτι παιρνουν οι αλλοι, οι γερμανοι δεν δινουν τοσα λεφτα ειδικα σε ξενους για αυτες τις δουλειες, εκει ο ρατσισμος ζει και βασιλευει

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
καλά τα λες όλα αυτά σαν ένας άνθρωπος 57 χρονών που δεν τον νοιάζει αν θα πεθάνει αύριο

επέτρεψε σε κάποιους που τους νοιάζει το μέλλον τους να είναι λίγο παραπάνω οργισμένοι

Όσο και να σου φαίνεται παράξενο το σωστό είναι "επίτρεψε".
Η προστακτική δεν παίρνει αύξηση.

Και "επί της ουσίας" η οργή δεν οδηγεί πουθενά, παρά σε ακρότητες. Και η μία ακρότητα οδηγεί στην άλλη και πολλές ακρότητες φέρνουν γενικευμένη σύρραξη. Και χωρίς να προσπαθώ να σε φοβίσω οι "άλλοι" είναι πιο έτοιμοι γι αυτήν! ;)

Ο άλλος θα είναι 20χρονος και δηλώνει στην "υπογραφή" του θαυμασμό για τα "γεγονότα" (προσπαθώ να είμαι όσο πιο "κομψός" γίνεται!) του Μελιγαλά το 44.
Το 74 είπαμε αυτά να τα ξεχάσουμε ξέρεις (και δεν είμαι πλεόν σίγουρος πως κάναμε και καλά, γιατί η ιστορία δεν ξεχνιέται), αλλά σίγουρα δεν είπαμε να τα δικαιώσουμε!
Γιατί όσο κάποιοι επιμένουν να δικαιώνουν και να διαφημίζουν σφαγές και ομαδικούς τάφους, τόσο κάποιοι άλλοι δικαιούνται να τα θυμούνται, αν όχι και να ονειρεύονται αντίποινα. Κι αυτό ενέχει τον κίνδυνο νέων σφαγών.

Η διάθεση, από όσο εχω καταλάβει, υπάρχει ήδη! Κι από τις δύο πλευρές.

Και υποτίθεται πως "κάποιους" τους ενδιαφέρει το μέλλον τους. Πως ακριβώς το ονειρεύονται αυτό; Ως σφαγείς, ή ως σφαγιασθησόμενοι;

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Όσο και να σου φαίνεται παράξενο το σωστό είναι "επίτρεψε".
Η προστακτική δεν παίρνει αύξηση.

Και "επί της ουσίας" η οργή δεν οδηγεί πουθενά, παρά σε ακρότητες. Και η μία ακρότητα οδηγεί στην άλλη και πολλές ακρότητες φέρνουν γενικευμένη σύρραξη. Και χωρίς να προσπαθώ να σε φοβίσω οι "άλλοι" είναι πιο έτοιμοι γι αυτήν! ;)

Ο άλλος θα είναι 20χρονος και δηλώνει στην "υπογραφή" του θαυμασμό για τα "γεγονότα" (προσπαθώ να είμαι όσο πιο "κομψός" γίνεται!) του Μελιγαλά το 44.
Το 74 είπαμε αυτά να τα ξεχάσουμε ξέρεις (και δεν είμαι πλεόν σίγουρος πως κάναμε και καλά, γιατί η ιστορία δεν ξεχνιέται), αλλά σίγουρα δεν είπαμε να τα δικαιώσουμε!
Γιατί όσο κάποιοι επιμένουν να δικαιώνουν και να διαφημίζουν σφαγές και ομαδικούς τάφους, τόσο κάποιοι άλλοι δικαιούνται να τα θυμούνται, αν όχι και να ονειρεύονται αντίποινα. Κι αυτό ενέχει τον κίνδυνο νέων σφαγών.

Η διάθεση, από όσο εχω καταλάβει, υπάρχει ήδη! Κι από τις δύο πλευρές.

Και υποτίθεται πως "κάποιους" τους ενδιαφέρει το μέλλον τους. Πως ακριβώς το ονειρεύονται αυτό; Ως σφαγείς, ή ως σφαγιασθησόμενοι;
πρώτον μερσί για την διόρθωση

προσωπικά δεν θέλω ούτε ομαδικούς τάφους, ούτε σφαγές. Γουστάρω ένα κόσμο όπου όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι (τώρα θα μου πεις ξεκαβάλα από το συννεφάκι αλλά τέλος πάντων). Δεν θέλω να σφάξω οποιονδήποτε Παναγιώταρο. Ούτε καν να εξαφανιστεί. Θέλω να υπάρχει αλλά ο κόσμος να γράψει στ' αρχίδια του αυτόν και τους όμοιους του και να μην του δίνει συνεχώς δύναμη εξαιτίας του φόβου και της επικείμενης εξαθλίωσης που έρχεται. Θέλω απλά να υπάρχουν για να γελάμε μαζί τους

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.352
Πόντοι
34.538
Ερωτηση.
Αν ο συγκεκριμενος κυριος δεν καταγοταν απο τη Συρια αλλα απο τον Καναδα η τη Γαλλια η τη Σουηδια θα ειχε την ιδια αντιμετωπιση?
Πλεον τα γαμιολια οι δικαστες ασπαζοντε τις ρατσιστικες-φασιστικες κουταμαρες των καθυστερημενων και αυτο ειναι το πιο επικινδυνο.
Σιγα ρε παιδια χαλαρωστε λιγο.
Δεν εχει να κανει με ρατσισμο και Χρυση Αυγη η ιστορια αυτη.Ειναι καθαρα θεμα αναλγητου προβληματικου κρατους
με δικαστες που βλεπουν μονο νομους και οχι ανθρωπια και κοινωνια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom