Νέα

Κρήτη:Απελαύνουν στην Συρία,τον άνθρωπο που δίνει δουλειά σε 20 Έλληνες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asia_fun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

Επισκέπτης

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ρε σεις ο παπαζόλης είναι ο μπάρμπας...

ίδιος homo spazarhidius είναι..

εκτός αν κλωνοποιήθηκε  :think: :think: :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
[size=20pt]Είναι ο Φασισμός ρε μαλάκα! [/size]
(Τέρμα η ευγένεια. Ακολουθεί οργισμένο κείμενο, με βρισιές και προσβολή στα θεία, τη σημαία, τα σώματα ασφαλείας, και τον πρόεδρο της δημοκρατίας. Όποιος προσβάλλεται στ’ αρχίδια μου.)

Αυτός είναι ο Παναγιώταρος.

Ο βουλευτής που ψήφισες, ρε μαλάκα ψηφοφόρε της Χρυσής Αυγής.

Και ξέρεις γιατί ρε μαλάκα ο Παναγιώταρος μοιάζει περισσότερο με μπράβο της νύχτας παρά με βουλευτή;

Γιατί είναι, ρε μαλάκα.

Γιατί εσύ με την ψήφο σου έκανες έναν τραμπούκο, μπράβο του υποκόσμου, βουλευτή ρε μαλάκα.

Αυτός είναι ο πολιτισμός που ονειρεύτηκες ρε μαλάκα;

Αυτός προασπίζεται τα συμφέροντά σου ρε μαλάκα;

Το μεγαλύτερό σου πρόβλημα είναι μια θεατρική παράσταση ρε μαλάκα; που δεν θα έβλεπες ποτέ ρε μαλάκα; που δεν έχεις φράγκα ούτε καν για το εισιτήριο ρε μαλάκα; που δεν έχεις την παιδεία να δεις άλλο θέατρο, πέρα από Σεφερλή ρε μαλάκα;

Δεν ξέρω ρε μαλάκα αν είναι μια καλή ή κακή παράσταση. Δεν ξέρω ρε μαλάκα τι σε προσβάλει εσένα. Είναι μια θεατρική παράσταση ρε μαλάκα. Μια  θε-α-τρι-κή  πα-ρά-στα-ση  ρε  μα-λά-κα. Είναι μια γαμημένη θεατρική παράσταση ρε μαλάκα. Σου γαμάνε τη ζωή, και η έγνοια σου είναι αν κάποιος, σε κάποιο θέατρο, προσβάλει τα θεία ρε μαλάκα;

Δείξε ρε μαλάκα ψηφοφόρε της Χρυσής Αυγής το βίντεο του Παναγιώταρου στα παιδιά σου.

Δίδαξέ τους ρε μαλάκα την αγάπη προς τον πλησίον που επέδειξαν οι παπαδαρέοι έξω από το θέατρο, γαμώ την παναγία σου.

Δίδαξέ τους ρε μαλάκα την αδιαφορία των μπάτσων όταν ο Παναγιώταρος και οι παπαδαρέοι έβριζαν, έφτυναν, και έδερναν τον τύπο από το blog που πήγε να τραβήξει βίντεο, γαμημένοι μπάτσοι.

Μάθε ρε μαλάκα το γιό σου και την κόρη σου να κρατάνε ελληνικές σημαίες με το δικέφαλο αετό και να μιλάνε τα αρχαία ελληνικά του Παναγιώταρου, γαμώ και τη σημαία σου:

"Ψίιιτ! Ψίιιτ! Πουστράκι! Τελειώνετε! Κατάλαβες; Τελειώνετε πουστράκια! Άντε, κωλομπήχτες! Μαλάκες ηθοποιοί του κώλου! Έ μαλάκες ηθοποιοί του κώλου! Κοίτα πουτανάκι, έρχεται η ώρα σου! Ολονών. Τράβα ρε! Τράβα! Έχετε ρε την αστυνομία να σας φιλάει τα κωλαράκια; Αφού σας τα γαμάνε που σας τα γαμάνε οι Πακιστανοί ρε! Αδερφές ξεσκισμένες! Ε! Γαμημένες αλβανικές κωλοτρυπίδες! Ε, Γαμημένες αλβανικές κωλοτρυπίδες!"

video

Μάθε ρε μαλάκα στο γιό σου να είναι άντρας σαν τον Παναγιώταρο, και την κόρη σου πουτανάκι, όπως θεωρεί πως είναι όλες οι γυναίκες ο ήρωάς σου ο Παναγιώταρος ρε μαλάκα.

Αλλά να σου πω κάτι ρε μαλάκα; Να σου κάνω μια προφητεία ρε μαλάκα; Όχι σαν αυτές του Λιακόπουλου και του Παΐσιου, αλλά μια προφητεία που θα βγει αληθινή;

Ξέρεις που θα είναι αύριο-μεθαύριο ο Παναγιώταρος ρε μαλάκα;

Θα είναι έξω από το σπίτι σου ρε μαλάκα. Έξω από το σπίτι σου θα είναι ρε μαλάκα. Και θα ουρλιάζει. Και θα λέει εσένα "γαμημένη κωλοτρυπίδα" ρε μαλάκα. Και θα λέει τη γυναίκα σου "πουτανάκι" ρε μαλάκα. Και θα λέει το γιό σου "πουστράκι" ρε μαλάκα. Και θα λέει στην κόρη σου πως "της γαμάνε το κωλαράκι οι Πακιστανοί" ρε μαλάκα.

Γιατί;

Δεν ξέρω γιατί ρε μαλάκα.

Γιατί δεν θα έχεις ελληνική σημαία στο μπαλκόνι όπως σου είπε ρε μαλάκα.

Γιατί συζήτησες πολιτικά στο καφενείο ρε μαλάκα.

Γιατί συναντήθηκες στην πλατεία με παραπάνω από τρεις φίλους σου ρε μαλάκα.

Γιατί δεν ήσουν στην εκκλησία την Κυριακή ρε μαλάκα.

Γιατί αντιμίλησες στο αφεντικό ρε μαλάκα.

Γιατί δεν χαιρέτισες φασιστικά όταν είδες το Μιχαλολιάκο ρε μαλάκα.

Γιατί δεν είσαι ντυμένος όπως πρέπει ρε μαλάκα.

Γιατί δεν είναι ξυρισμένο το κεφάλι σου ρε μαλάκα.

Γιατί δεν πήρες τα στεροειδή σου ρε μαλάκα.

Γιατί τον στραβοκοίταξες ρε μαλάκα.

Γιατί δεν είσαι εγέρθητος ρε μαλάκα.

Κατάλαβες ρε μαλάκα γιατί;

Γιατί έτσι ρε μαλάκα.

Γιατί μπορεί ρε μαλάκα.

Γιατί εσύ του έδωσες τη δύναμη ρε μαλάκα.

Και κατάλαβες τώρα κι εσύ ρε μαλάκα νεοφιλελεύθερε, ρε μαλάκα της λογικής της σύγκλισης των άκρων; Κατάλαβες ρε μαλάκα Μανδραβέλη τώρα τη διαφορά που έχει το να διεκδικείς τα δικαιώματά σου, από το να απαγορεύεις με μπουνιές και βρισιές ό,τι δεν σου αρέσει; Καταλαβαίνεις τώρα ρε μαλάκα Παπαχελά τη διαφορά της απεργίας από το φασισμό; Κατάλαβες τώρα ρε μαλάκα Μπόμπολα, ρε μαλάκα Λαμπράκη, ρε μαλάκα Βαρδινογιάννη, ρε μαλάκα Ψυχάρη, ρε μαλάκα Αλαφούζο, ότι είσαστε οι χορηγοί επικοινωνίας της Χρυσής Αυγής; Κατάλαβες τώρα ρε μαλάκα Θέμο Αναστασιάδη, γαμώ το μουνί που σε πέταγε, τι κάνεις; Είσαστε όλοι ηθικοί αυτουργοί ρε μαλάκες.

Γαμώ τους μπάτσους, γαμώ τη σημαία, ,γαμώ και τον πρόεδρο της δημοκρατίας,

Γαμώ και την Ελλάδα σας,

Μαλάκες!
καλα ολα τα αλλα αλλα και τον καρολο?
ο ανθρωπος πολεμησε στην αντισταση σε ηλικια 11 ετων :rockon:

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
δεν φταιεί ο ψηφοφόρος... και αυτός οργισμένος είναι για αυτό ψηφίσε και ΧΑ μπας και ξυπνήσει το πολιτικο σύστημα
αλλά το πολιτικό σύστημα που τα τελευταία 30 χρόνια έχει απαξιώσει τον Έλληνα, και ακόμα και σήμερα δεν κάνει γενναίες κινήσεις για να καταστήσει την παρουσία της ΧΑ άχρηστη

[size=20pt]Είναι ο Φασισμός ρε μαλάκα! [/size]
(Τέρμα η ευγένεια. Ακολουθεί οργισμένο κείμενο, με βρισιές και προσβολή στα θεία, τη σημαία, τα σώματα ασφαλείας, και τον πρόεδρο της δημοκρατίας. Όποιος προσβάλλεται στ’ αρχίδια μου.)

Αυτός είναι ο Παναγιώταρος.

Ο βουλευτής που ψήφισες, ρε μαλάκα ψηφοφόρε της Χρυσής Αυγής.

Και ξέρεις γιατί ρε μαλάκα ο Παναγιώταρος μοιάζει περισσότερο με μπράβο της νύχτας παρά με βουλευτή;

Γιατί είναι, ρε μαλάκα.

Γιατί εσύ με την ψήφο σου έκανες έναν τραμπούκο, μπράβο του υποκόσμου, βουλευτή ρε μαλάκα.

Αυτός είναι ο πολιτισμός που ονειρεύτηκες ρε μαλάκα;

Αυτός προασπίζεται τα συμφέροντά σου ρε μαλάκα;

Το μεγαλύτερό σου πρόβλημα είναι μια θεατρική παράσταση ρε μαλάκα; που δεν θα έβλεπες ποτέ ρε μαλάκα; που δεν έχεις φράγκα ούτε καν για το εισιτήριο ρε μαλάκα; που δεν έχεις την παιδεία να δεις άλλο θέατρο, πέρα από Σεφερλή ρε μαλάκα;

Δεν ξέρω ρε μαλάκα αν είναι μια καλή ή κακή παράσταση. Δεν ξέρω ρε μαλάκα τι σε προσβάλει εσένα. Είναι μια θεατρική παράσταση ρε μαλάκα. Μια  θε-α-τρι-κή  πα-ρά-στα-ση  ρε  μα-λά-κα. Είναι μια γαμημένη θεατρική παράσταση ρε μαλάκα. Σου γαμάνε τη ζωή, και η έγνοια σου είναι αν κάποιος, σε κάποιο θέατρο, προσβάλει τα θεία ρε μαλάκα;

Δείξε ρε μαλάκα ψηφοφόρε της Χρυσής Αυγής το βίντεο του Παναγιώταρου στα παιδιά σου.

Δίδαξέ τους ρε μαλάκα την αγάπη προς τον πλησίον που επέδειξαν οι παπαδαρέοι έξω από το θέατρο, γαμώ την παναγία σου.

Δίδαξέ τους ρε μαλάκα την αδιαφορία των μπάτσων όταν ο Παναγιώταρος και οι παπαδαρέοι έβριζαν, έφτυναν, και έδερναν τον τύπο από το blog που πήγε να τραβήξει βίντεο, γαμημένοι μπάτσοι.

Μάθε ρε μαλάκα το γιό σου και την κόρη σου να κρατάνε ελληνικές σημαίες με το δικέφαλο αετό και να μιλάνε τα αρχαία ελληνικά του Παναγιώταρου, γαμώ και τη σημαία σου:

"Ψίιιτ! Ψίιιτ! Πουστράκι! Τελειώνετε! Κατάλαβες; Τελειώνετε πουστράκια! Άντε, κωλομπήχτες! Μαλάκες ηθοποιοί του κώλου! Έ μαλάκες ηθοποιοί του κώλου! Κοίτα πουτανάκι, έρχεται η ώρα σου! Ολονών. Τράβα ρε! Τράβα! Έχετε ρε την αστυνομία να σας φιλάει τα κωλαράκια; Αφού σας τα γαμάνε που σας τα γαμάνε οι Πακιστανοί ρε! Αδερφές ξεσκισμένες! Ε! Γαμημένες αλβανικές κωλοτρυπίδες! Ε, Γαμημένες αλβανικές κωλοτρυπίδες!"

video

Μάθε ρε μαλάκα στο γιό σου να είναι άντρας σαν τον Παναγιώταρο, και την κόρη σου πουτανάκι, όπως θεωρεί πως είναι όλες οι γυναίκες ο ήρωάς σου ο Παναγιώταρος ρε μαλάκα.

Αλλά να σου πω κάτι ρε μαλάκα; Να σου κάνω μια προφητεία ρε μαλάκα; Όχι σαν αυτές του Λιακόπουλου και του Παΐσιου, αλλά μια προφητεία που θα βγει αληθινή;

Ξέρεις που θα είναι αύριο-μεθαύριο ο Παναγιώταρος ρε μαλάκα;

Θα είναι έξω από το σπίτι σου ρε μαλάκα. Έξω από το σπίτι σου θα είναι ρε μαλάκα. Και θα ουρλιάζει. Και θα λέει εσένα "γαμημένη κωλοτρυπίδα" ρε μαλάκα. Και θα λέει τη γυναίκα σου "πουτανάκι" ρε μαλάκα. Και θα λέει το γιό σου "πουστράκι" ρε μαλάκα. Και θα λέει στην κόρη σου πως "της γαμάνε το κωλαράκι οι Πακιστανοί" ρε μαλάκα.

Γιατί;

Δεν ξέρω γιατί ρε μαλάκα.

Γιατί δεν θα έχεις ελληνική σημαία στο μπαλκόνι όπως σου είπε ρε μαλάκα.

Γιατί συζήτησες πολιτικά στο καφενείο ρε μαλάκα.

Γιατί συναντήθηκες στην πλατεία με παραπάνω από τρεις φίλους σου ρε μαλάκα.

Γιατί δεν ήσουν στην εκκλησία την Κυριακή ρε μαλάκα.

Γιατί αντιμίλησες στο αφεντικό ρε μαλάκα.

Γιατί δεν χαιρέτισες φασιστικά όταν είδες το Μιχαλολιάκο ρε μαλάκα.

Γιατί δεν είσαι ντυμένος όπως πρέπει ρε μαλάκα.

Γιατί δεν είναι ξυρισμένο το κεφάλι σου ρε μαλάκα.

Γιατί δεν πήρες τα στεροειδή σου ρε μαλάκα.

Γιατί τον στραβοκοίταξες ρε μαλάκα.

Γιατί δεν είσαι εγέρθητος ρε μαλάκα.

Κατάλαβες ρε μαλάκα γιατί;

Γιατί έτσι ρε μαλάκα.

Γιατί μπορεί ρε μαλάκα.

Γιατί εσύ του έδωσες τη δύναμη ρε μαλάκα.

Και κατάλαβες τώρα κι εσύ ρε μαλάκα νεοφιλελεύθερε, ρε μαλάκα της λογικής της σύγκλισης των άκρων; Κατάλαβες ρε μαλάκα Μανδραβέλη τώρα τη διαφορά που έχει το να διεκδικείς τα δικαιώματά σου, από το να απαγορεύεις με μπουνιές και βρισιές ό,τι δεν σου αρέσει; Καταλαβαίνεις τώρα ρε μαλάκα Παπαχελά τη διαφορά της απεργίας από το φασισμό; Κατάλαβες τώρα ρε μαλάκα Μπόμπολα, ρε μαλάκα Λαμπράκη, ρε μαλάκα Βαρδινογιάννη, ρε μαλάκα Ψυχάρη, ρε μαλάκα Αλαφούζο, ότι είσαστε οι χορηγοί επικοινωνίας της Χρυσής Αυγής; Κατάλαβες τώρα ρε μαλάκα Θέμο Αναστασιάδη, γαμώ το μουνί που σε πέταγε, τι κάνεις; Είσαστε όλοι ηθικοί αυτουργοί ρε μαλάκες.

Γαμώ τους μπάτσους, γαμώ τη σημαία, ,γαμώ και τον πρόεδρο της δημοκρατίας,

Γαμώ και την Ελλάδα σας,

Μαλάκες!

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
συζηγος ελληνιδας απ το 2008 και δε του δεινουν το δελτιο μονιμης παραμονης (5ετες) για αρχη :idiot:  αισχος :uglystupid:  να  καταφυγει  στο  ευρωπαικο δικαστηριο αμεσως!  οι νεοναζι  εχουν επιρροη  και  στους  δικαστες  πλεον :idiot:   η  δημοκρατια  κινδυνευει

Σκασε ρε σαυρα, μη φας ποδι και εσυ

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ο παναγιωταρος σας γαμαει ξεσκισμενες αλβανικες κωλοτρυπιδες

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.643
Πόντοι
4.615
Κρήτη:Απελαύνουν στην Συρία,τον άνθρωπο που δίνει δουλειά σε 20 Έλληνες!

Ο εικονιζόμενος ήρθε πριν από 9 χρόνια στην Ελλάδα. Στο μεσοδιάστημα παντρεύτηκε με Ελληνίδα, άνοιξε ντισκοτέκ, ζαχαροπλαστείο, σούπερ μάρκετ, δίνοντας δουλειά σε 20 Έλληνες και αρκετούς αλλοδαπούς.
To... ευχαριστώ της Ελληνικής Πολιτείας - όπως καταγγέλει - είναι να του δείξει το δρόμο της εξόδου από τη χώρα! Με χθεσινή του απόφαση το Τριμελές Διοικητικό  Πρωτοδικείο του ζητεί μέσα σε ένα μήνα να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να πάει στη Συρία! Η απίστευτη ιστορία του Σύριου Αϊμάν Καρντί, που αποκαλύπτει το cretalive.gr έρχεται να αποδείξει πως το παράδοξο και ο παραλογισμός δεν έχουν όρια, ακόμα και σε περιπτώσεις που...βγάζουν μάτι.

Ο 30χρονος γεμάτος οργή και πίκρα μιλά για τη χώρα που ενώ της πρόσφερε χρήμα και δουλειά, ακόμα και το αίμα του ως εθελοντής αιμοδότης δίνει, εκείνη τον πετάει σα σκουπίδι. ¨Πληρώνω όλους τους λογαριασμούς μου κανονικά, είμαι ασφαλισμένος στο  ΤΕΒΕ, έχω πάνω από 200.000 ευρώ στις Ελληνικές τράπεζες και είμαι ο πιο ευκατάστατος βάσει αριθμών, από τα μέλη της Αραβικής κοινότητας στην Κρήτη...

Μάλιστα για 4 χρόνια ήμουνα συνεργάτης της αστυνομίας και μπαινόβγαινα στα δικαστήρια ως ο επίσημος μεταφραστής ενώ από το 2008 έχω παντρευτεί και Ελληνίδα. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρωπαικής Ένωσης θα έπαιρνα προσωρινή άδεια 3ετους παραμονής, αλλά στην Ελλάδα με πετάνε σαν το σκυλί στ΄αμπέλι!¨

Και ο Καρντί συνεχίζει: Όλα αυτά τα χρόνια με μπλε κάρτες ανανέωνα την παραμονή μου στην Ελλάδα και πέρισυ απέκτησα λευκή κάρτα που μου έδινε τη δυνατότητα να παραμείνω για ένα χρόνο ακόμα στη χώρα σας. Η κάρτα έληξε χθες και ενώ τυπικά περίμενα από το δικαστήριο να ανανεώσει την παραμονή μου, σοκαρισμένος άκουσα από το δικαστή πως πρέπει να τα μαζεύω και να φύγω σ΄ένα μήνα από την Ελλάδα...

Λες και είμαι κλέφτης, λες και είμαι απατεώνας. Με κύκλο εργασιών που λίγοι πια Έλληνες κάνουν, δίνω δουλειά σε 20 συμπατριώτες σας που τώρα θα μείνουν στο δρόμο. Τους σκέφτηκε άραγε κανείς αυτούς; Έτσι θέλουν επενδύσεις στη χώρα;¨
Μην τρελαινόμαστε με την είδηση αυτή. Καταρχήν, καλό θα ήταν να δει κανείς το σκεπτικό της απόφασης, να δούμε τι λέει. Οι κραυγές για διείσδυση της Χρυσής Αυγής στους κόλπους των δικαστών νομίζω ότι είναι τουλάχιστον υπερβολικές.
Από την άλλη πλευρά, υπάρχει και η έφεση: η απόφαση εφεσιβάλλεται, θα κρίνει σε δεύτερο βαθμό το Διοικητικό Εφετείο. Και μέχρι να κρίνει το Διοικητικό Εφετείο, υπάρχει και η δυνατότητα αναστολής εκτέλεσης της απόφασης, ακόμη και με Προσωρινή Διαταγή.
Τέλος, έχω μία ακόμη ένσταση: λαμβάνοντας υπόψη τους αργούς ρυθμούς εκδίκασης των υποθέσεων στα διοικητικά δικαστήρια, φοβάμαι πως τα πραγματικά περιστατικά επί των οποίων έκρινε η απόφαση αφορούν τουλάχιστον γεγονός παρελθόν πλέον της πενταετίας.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom