Νέα

Κρήτη:Απελαύνουν στην Συρία,τον άνθρωπο που δίνει δουλειά σε 20 Έλληνες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asia_fun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μπραβο μαλακες ετσι συνεχιστε να γραφετε κανα κειμενο για τον ταχα συριο με τα 200χιλιαρικα που ηταν και γαμω τα ατομα και τον απελαυνουν μαλακες ετσι να πορωνεστε μαλακουληδες μπραβο μετα να βγαλετε καμια ιστορια για κανα πακιστανο γιατρο που βοηθαει ολους τους ελληνες μπραβο μαλακες ετσι καλα πατε :jerking:

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
16
συζηγος ελληνιδας απ το 2008 και δε του δεινουν το δελτιο μονιμης παραμονης (5ετες) για αρχη :idiot:  αισχος :uglystupid:  να  καταφυγει  στο  ευρωπαικο δικαστηριο αμεσως!  οι νεοναζι  εχουν επιρροη  και  στους  δικαστες  πλεον :idiot:   η  δημοκρατια  κινδυνευει

λες χοντρες μαλακίες και στο θέμα αυτό σου είχα απαντήσει σε πμ πριν καν ανεβάσεις οτιδήποτε για σύριους

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
μπραβο μαλακες ετσι συνεχιστε να γραφετε κανα κειμενο για τον ταχα συριο με τα 200χιλιαρικα που ηταν και γαμω τα ατομα και τον απελαυνουν μαλακες ετσι να πορωνεστε μαλακουληδες μπραβο μετα να βγαλετε καμια ιστορια για κανα πακιστανο γιατρο που βοηθαει ολους τους ελληνες μπραβο μαλακες ετσι καλα πατε :jerking:
εντάξει ρε μαλάκα να πούμε μαλάκα όλοι οι ξένοι έξω να πούμε μαλάκα να ξεβρωμίσει ο τόπος μαλάκα να πούμε

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.419
Πόντοι
6.515
εντάξει ρε μαλάκα να πούμε μαλάκα όλοι οι ξένοι έξω να πούμε μαλάκα να ξεβρωμίσει ο τόπος μαλάκα να πούμε

μια φορα εγραψα τη λεξη μαλακα και μου εσβησαν το ποστ :headbang: :uglystupid: :idiot: :huh: :o

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Ερωτηση.
Αν ο συγκεκριμενος κυριος δεν καταγοταν απο τη Συρια αλλα απο τον Καναδα η τη Γαλλια η τη Σουηδια θα ειχε την ιδια αντιμετωπιση?

Για τον Καναδά δεν ξέρω τί ισχύει, αλλά η Σουηδία και η Γαλλία είναι μέλη της Ε.Ε. οπότε οι πολίτες τους έρχονται εδώ όποτε θέλουν, διαμένουν, εργάζονται κλπ, σαν να ήταν Έλληνες, όπως και το αντίστροφο (Αυτό για όσους δεν τους αρέσει η ένταξή μας στη Ε.Ε.) Συνεπώς η ερώτηση ήταν άνευ αντικειμένου!  

Υ.Γ. Την δεύτερη παράγραφο δεν την παρέθεσα καν, διότι την θεώρησα απίστετη μπαρούφα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Σιγα ρε παιδια χαλαρωστε λιγο.
Δεν εχει να κανει με ρατσισμο και Χρυση Αυγη η ιστορια αυτη.Ειναι καθαρα θεμα αναλγητου προβληματικου κρατους
με δικαστες που βλεπουν μονο νομους και οχι ανθρωπια και κοινωνια.

δηλαδή τι θα έπρεπε να βλέπουν οι δικαστές ????

πως πρέπει να δικάζουν αν όχι με νόμους ??

με το κοινό περί δικαίου αίσθημα (το οποίο μπορεί να διαφέρει σε διαφορετικές ομάδες)??
με τα αισθήματα τους ??

με τι??

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
δηλαδή τι θα έπρεπε να βλέπουν οι δικαστές ????

πως πρέπει να δικάζουν αν όχι με νόμους ??

με το κοινό περί δικαίου αίσθημα (το οποίο μπορεί να διαφέρει σε διαφορετικές ομάδες)??
με τα αισθήματα τους ??

με τι??
εντάξει μαλακίτσα είπε ο πανιώνιος

αν όμως δεν μάθουμε στ' αλήθεια για ποιο λόγο απελαύνεται, μόνο εικασίες θα κάνουμε

up-load-boy

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
¨Πληρώνω όλους τους λογαριασμούς μου κανονικά, είμαι ασφαλισμένος στο  ΤΕΒΕ, έχω πάνω από 200.000 ευρώ στις Ελληνικές τράπεζες και είμαι ο πιο ευκατάστατος βάσει αριθμών, από τα μέλη της Αραβικής κοινότητας στην Κρήτη...

Δεν γαμιομαστε λεω εγω?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.038
Πόντοι
2.606
ΑΝΤΕ ρε μαλακες ,καταλαβατε την μαλακια σας ,μαλακισμενα?Η' ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ?

Επισκέπτης
ο κόσμος να γράψει στ' αρχίδια του αυτόν και τους όμοιους του και να μην του δίνει συνεχώς δύναμη

Επειδή όμως αυτός ο κόσμος δεν υπάρχει..

cebcceb5cebbceb9ceb3ceb1cebbceaccf82-cf87ceafcebbceb9cebfceb9-cebaceb1cebbcebfceaf-cf87cf89cf81ceaccebdceb5-meligalas-xilioi-kaloi-xorane-skata.jpg

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
16
Επειδή όμως αυτός ο κόσμος δεν υπάρχει..

cebcceb5cebbceb9ceb3ceb1cebbceaccf82-cf87ceafcebbceb9cebfceb9-cebaceb1cebbcebfceaf-cf87cf89cf81ceaccebdceb5-meligalas-xilioi-kaloi-xorane-skata.jpg

Μην τον επικαλείσαι και πολύ τον Μελιγαλά γιατί μετά και για δεκαετίες φάγατε τέτοιο κωλοδαχτύλιασμα που έφτασε μέχρι τον οισοφάγο …

Από λύπηση και μόνο εμείς σας νομιμοποιήσαμε

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μην τον επικαλείσαι και πολύ τον Μελιγαλά γιατί μετά και για δεκαετίες φάγατε τέτοιο κωλοδαχτύλιασμα που έφτασε μέχρι τον οισοφάγο …

Από λύπηση και μόνο εμείς σας νομιμοποιήσαμε
ίσα ρε εθνάρχη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom