Μετα απο ενα 25ημερο tour στο νησι επιστροφη στην βαση....
Ειχα να παω 2,5 χρονια και οι αλλαγες που προσεξα αρκετες...
1)Ολα τα παρανομα εστιατορια εχουν γινει πλεον νομιμα+ οτι εχει γεμισει ο τοπος.
2)Τα παρανομα ταξι εχουν γινει νομιμα + οτι εχει γεμισει ο τοπος + πολυ λιγοτερες αντικες.
3)Πολλοι πλεον(ειδικα οι νεαροι)εχουν pc ή λαπτοπ στο σπιτι.
4)Ολοι εχουν κινητα,οι περισσοτεροι καλυτερο απο το δικο μου.(Εχω ενα Νοκια απλο)
Φαγαμε και 2 "πακετα",το πρωτο με το αμαξι.Μας ζητουσαν 75 δολαρια την μερα το φθηνοτερο ενω 15 μερες πριν που ηταν ο φιλος μου το νοικιαζαν με 40.Αλλα μια μερα προτου φτασουμε εδωσε εντολη ο Ραουλ να ισχυσουν για ολο τον Ιουλιο οι τιμες που ηταν για τις 20 Ιουλιου και μετα.Και ειχα πει να το κλεισω απο το ιντερνετ.....
Το δευτερο εγινε στην Αβανα που πηγαμε το τελευταιο τριημερο,ο φιλος μου δεν μπορουσε να βγαλει λεφτα απο την καρτα και ετσι αρκεστηκαμε στα λιγα(?) μετρητα που μου ειχαν μεινει καιδεν μπορεσαμε ν'απολαυσουμε την αγαπημενη μου πρωτευουσα.
Πηγα και ενα 3ημερο στα Καγιο-Κοκο,Καγιο-Γκιγιερμε.Ωραια νησακια με ωραιες παραλιες που προσφερονται για χαλαρωση.Μεναμε στο Μορον μια μικρη και ησυχη πολη 40χιλ απο το Καγιο-Κοκο.Εγω ειχα ενα γκομενακι απο το Σινφουεγγος μαζι μου,ο φιλος μου βρηκε στο Μορον μια και την κρατησε για ολο το 3ημερο.Στα νησακια απο θεμα γυναικας δεν ειδα να παιζει τιποτα.
Για Σιενφουεγγος,Τρινιδαδ κτλπ δεν χρειαζεται ν'ανεφερω κατι τα εχουμε πει αρκετες φορες....