player george
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Τώρα για την Αβάνα, από παιχνίδι (chicas) έχει παντού. Tην ημέρα στης πλατειές και12 με 6 στην havana vieja, έχει πολλά μωρά, και όλες της ηλικίες! Το βραδύ αργά, στα μπαρ ξενοδοχεία και λίγο ποιο νωρίς στον calle 23 στην malecon, από καλό κλαμπ είναι το γνωστό casa de la musica, (στο vedado), έχει καλά μωρά εκεί, αλλά όχι όλες της βραδιές, και βεβαία είναι πολύ επαγγελματίες!! Ξεκινάνε από τα 80,90 cuc και πέφτουν με δυσκολία στα 50cuc!! Ειδικά οι καλές!! Στην Αβάνα είναι δύσκολο να βρεις μη επαγγελματία, σε όλες της ηλικίες, βλέπεις ακριβή η ζωή τους στην Αβάνα, και άμα στο παίξουν ερωτευμένες ποντάρουν σε μόνιμο εισόδημα από το εξωτερικό! Αυτή είναι η νέα μόδα στην Κούβα!! Δυστυχώς.
Όπως έχω πει καλό είναι να μιλάς ισπανικά! Εγώ μιλάω λίγο και ήμουν ποιο πολύ στο καμάκι, δηλαδή για να καταλάβεις, βλέπεις κάποια που την γουστάρεις και πας και της μιλάς, το 99,9% θα ανταποκριθεί! Καμία σχέση με της ελλεεινίδες!! Και έτσι έκανα παιχνίδι, εάν μου ζήταγε λεφτά από την αρχή την άφηνα και πήγαινα σε άλλη, επιλογές πολλές!!
Και μετά τους έδινα εγώ κάτι, ότι ήθελα 10 με 20cuc και σε κάποιες περιπτώσεις τίποτα.
Αλλά εάν μπορείτε να βγείτε εκτός Αβάνας, η Αβάνα είναι ακριβή σε όλα τώρα πλέον.
Όπως έχω πει καλό είναι να μιλάς ισπανικά! Εγώ μιλάω λίγο και ήμουν ποιο πολύ στο καμάκι, δηλαδή για να καταλάβεις, βλέπεις κάποια που την γουστάρεις και πας και της μιλάς, το 99,9% θα ανταποκριθεί! Καμία σχέση με της ελλεεινίδες!! Και έτσι έκανα παιχνίδι, εάν μου ζήταγε λεφτά από την αρχή την άφηνα και πήγαινα σε άλλη, επιλογές πολλές!!
Και μετά τους έδινα εγώ κάτι, ότι ήθελα 10 με 20cuc και σε κάποιες περιπτώσεις τίποτα.
Αλλά εάν μπορείτε να βγείτε εκτός Αβάνας, η Αβάνα είναι ακριβή σε όλα τώρα πλέον.