Νέα

Κούβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sincity
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 412K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε να λέγεται το thread?

• Κούβα

Ψήφοι: 38 12,6%
  • Κούβα sex trip

Ψήφοι: 73 24,3%
  • Κούβα και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 36 12,0%
  • Δεν με νοιάζει το όνομα... να πάω κι εγώ στην Κούβα θέλω!

Ψήφοι: 154 51,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    301

patrinos1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον πριν λιγο καιρο ταξιδεψα με φιλους στην κουβα και εχω παρα πολλα να σας πω μιας και εχω διαβασει τα περισσοτερα που εχουν γραφτει σε αυτο το θεμα...
Πρωτα απ'ολα να σας πω οτι μειναμε σε βιλλα στην μιραμαρ με προσωπικο οδηγο κλπ
Το μερος σε κερδιζει απο την πρωτη στιγμη ο κοσμος ειναι χαρουμενος χορευουν τραγουδαν οπου βρουν παραλιες απιστευτες και φαγητα φοβερα...
Οποιος παει να μην παρει λεφτα μαζι του παρα μονο καρτες αναληψεων και να βγαζει απο ATM γιατι σε γδερνουν αλλιως...διαβασα πολλα για τις κουβανες οτι ειναι ετσι αλλιως προσωπικα ομως νομιζω οτι ουτε ασφαλη συμπερασματα βγαζουμε για ολες τις κοπελες απο τοσο μικρα δειγματα αλλα ουτε και γενικοτερα οι κατηγοριοποιησεις εχουν καποιο νοημα...
Για μενα εχει 3 κατηγοριες γυναικων
1) αυτες που γυρναν στα bar/club(90% του κοσμου σε αυτα τα μαγαζια στην αβανα ειναι πουτανες,βαπορακια κ αλλα κατακαθια) και ειναι κανονικες πουτανες δλδ ερχονται σου λενε αμεσως φακι φακι κ τετοιες μλκιες κ ποσο θελουν
2)κοπελες που αν ψιλογουσταρουν κιολας και βολεψει θα σε παν ακομα και σπιτι τους αλλα στο τελος θα σου πουνε θελω τοσα κλπ οχι ομως επιτιδευμενα οπως οι αλλες κ
3) οι απλες κοπελες που θα βρεις σε φοιτιτικα παρτυ η σε καποια μαγαζια που πανε ντοπιοι ψιλοανετοι οικονομικα κυριως σαβατοκυριακα ακομα κ στον δρομο η σε μαγαζια που δουλευουν και θα τις φλερταρεις σαν κανονικες κοπελες και πολλες απο αυτες ειναι οντως φυσιολογικες μορφωμενες με επιπεδο κλπ(φυσικα ποτε δεν θα αρνηθουν καποιου ειδους δωρου και κερασματα..)αλλα δεν θα δεχθουν να παρουν λεφτα σαν να ειναι πουτανες κλπ
Τωρα στην περιπτωση σου σπυρο νομιζω πως εκανες μεγαλη πατατα αλλα μικρο το κακο παντως ρε φιλε εχει τοσες μουναρες εκει εσυ αυτη ειλικρινα που την βρηκες?σαν αυτη δεν γυριζεις καν να την κοιταξεις οχι κουβα αλλα και ελλαδα φυσικα τι να πω περι ορεξεως...
Παντως κλεινοντας να σας πω οτι η κουβα ακομα παραμενει the place to be για καθε σεξοτουριστα και οχι μονο φυσικα...
Οποιος εχει αποριες ας ρωτησει

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
hrwdhs μη γυρναμε πισω στο 2007 παλι
το λαθος ειπαμε το αναγνωρισα
λιγο το πηδημα που εκανε λιγο το οτι σπιτωθηκα σπιτι της(με το αζημιωτο) και λιγο το οτι σχεδιαζα εγω να μεινω εκει και οχι να γυρισουμε πισω και το λαθος(γαμος) εγινε
συμφωνω οτι οπου και να γυριζα το κεφαλι μου υπηρχαν αλλες 20 να διαλεξω σωστα
αλλα ειπαμε ουδεις αλαθητος
το θεμα ειναι μην επαναλαμβανεται το λαθος.....
ισχυει το δις εξαμαρτειν ουκ αντρος σοφου
πιστευω μετα απο 5 χρονια σχεδον να εχω παρει αφεση αμαρτιων...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Σπύρο, δ'εχονται πολιτικούς πρόσφυγες στην Κούβα;;;;

Γιατί :think: :think: :think: σκέφτομε να ζητήσω πιλιτικο άσυλο

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
τρικαρδε μπορει να δεχονται αλλα εισαι ετοιμος να ζησεις με 10 δολλαρια το μηνα?

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
τρικαρδε μας φανταζεσε να πουλαμε λαθραια πουρα στους τουριστες (εμεις λογω αγγλικων θα κανουμε τις συνεννοησεις πιο ευκολα με τους τουριστες απο τους ντοπιους)

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Συναγωνιστη Ηρωδη δωσε λεπτομερειες για την βιλα,τον προσωπικο οδηγο τι τον θελατε;Τον ειχατε συνεχεια μαζι σας;

patrinos1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστη Ηρωδη δωσε λεπτομερειες για την βιλα,τον προσωπικο οδηγο τι τον θελατε;Τον ειχατε συνεχεια μαζι σας;
την βιλλα την κλεισαμε απο ενα σιτε πριν παμε ειχαμε δει φωτογραφιες και ολα ηταν ακριβως οπως φαινονταν..ειχαμε οδηγο 24 ωρες το 24ωρο που μιλουσε καλα αγγλικα και ηταν το δεξι μας χερι...50$ την μερα επαιρνε αυτος το σπιτι ηταν ασυληπτο ειχαμε και σεκουριτι και μαγειρα ηταν ολα απιστευτα οποιος εχει την οικονομικη δυνατοτητα το προτινω ανεπιφυλακτα...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
την βιλλα την κλεισαμε απο ενα σιτε πριν παμε ειχαμε δει φωτογραφιες και ολα ηταν ακριβως οπως φαινονταν..ειχαμε οδηγο 24 ωρες το 24ωρο που μιλουσε καλα αγγλικα και ηταν το δεξι μας χερι...50$ την μερα επαιρνε αυτος το σπιτι ηταν ασυληπτο ειχαμε και σεκουριτι και μαγειρα ηταν ολα απιστευτα οποιος εχει την οικονομικη δυνατοτητα το προτινω ανεπιφυλακτα...

τυπε για βαλε λινκ να δουμε τη βιλα και πες τι μπαγιοκο περιλαμβανει. ο οδηγος πολλα πηρε.

patrinos1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
τυπε για βαλε λινκ να δουμε τη βιλα και πες τι μπαγιοκο περιλαμβανει. ο οδηγος πολλα πηρε.
σου στειλα μνμ με το λινκ...ελα μωρε 50$ ηταν αλλα δεν τα παιρνε ολα καν αυτος το γραφειο επαιρνε τα μισα ηταν ωραιος τυπας του αφησαμε και επιπλεον λεφτα τον πεθαναμε ομως μερα νυχτα χαχαχα
Ειχε υπηρεσιες δωματιου με καθαρισμο κλπ καθε μερα υπηρετριες που σου καναν οτι ηθελες και μαγειρας που του λεγες τι θες το εβρησκε και το μαγειρευε φοβερα φαγητα...

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Βαλε το link να το δουμε ολοι,δεν ειναι κατι κρυφο..... :think:
Και το πιο σημαντικο πες μας τιμες για ολα αυτα..... :rockon:

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
hrwdhs δηλαδη το παιξατε κοκαλης στην κουβα
οδηγο,μαγειρα,βιλλα με γκομινες κτλ

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Το παραδειγμα του Τασου ειναι η εξαιρεση που επιβεβαιωνει το κανονα.Η αληθεια ειναι οτι μετα λεφτα γαμας εκει και την μαμα του ΦΙΝΤΕΛ :2funny: :2funny:. Παω εκει απο 2004 καθε χρονο για 1 μηνα αραγμα +  :fuck2: :2on1:.και εχω γνωστο ελληνο- αμερικανο  που παει εκει,  εδω και 14 χρονια. Ετσι ηταν ,ετσι ειναι και ετσι θα ναι φιλε για ΠΑΝΤΑ
1 τεραστιο μπουρδελο
Που Αμερικανοι και ευροπαιοι  περναμε τις διακοπες μας, ζαχαρη :2on1: :fuck1: ολα τα αλλα ειναι απλως για να χαμε να λεγαμε.Revolution-CHE Q VARA και μαλακιες ειναι για τα φοιτητακια, μην ωραιοποιουμε καταστασεις ,η αληθεια ειναι σκληρη και παντα ποναει
Και οσο για το κραξιμο αστο ,αραξε, πες τα σε καναν αλλο αυτα
Δε λεω υπαρχουν και σωστοι κουβανοι εχω γνωρισει αρκετους αλλα οι περισσοτεροι θελουν παντα "κατι" απο σενα,δεν κανουν τιποτα χωρις σκοπο .εξαλου δεν κανουν τιποτα κακο,αυτο που για σενα ειναι ανηθικο για αυτους ειναι ηθικο
Και ποιος μπορει να ξεχωρισει και να ορισει αυτες τις 2 εννοιες?
οποτε αστο παει αλλου η κουβεντα πολυ μακρυα,σημασια εχει να χυνουμε  :2on1: να φευγει η ενεργεια.
γιατι σε λιγα χρονια μαγκα που θα μαστε 2 μετρα κατω απο τη γη κανενας καριολης δεν θα μας θυμαται.
το διαβαζω και το ξαναδιαβαζω για αυτο το ξαναπαραθετω.απο τα κορυφαια ποστ στο σαιτ.γεια σου γιγαντα τσομιδη.
σπυρο αυτα πες τα στους εραστες της δραχμης...αν τα πραγματα μεχρι τον ιουνιο πανε προς τα εκει οσοι κανατε τα (πορνο)ταξιδακια σας τα κανατε.οσοι οχι οπως εγω αντε γεια...

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
hrvdhs βάλε το λίνκ να το δούμε όλοι ή στείλτο μου με PM αν θέλεις.

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
trikarde  που εισαι που ελεγες οτι θα γινουμε κουβα
γιναμε και με το παραπανω
τωρα κοιταμε εμεις οσους πανε μυκονο η νοικιαζουν κσαπλωστρα στο μπητσ μπαρ
οπως οι κουβανοι κοιταγανε εμας οταν νοικιαζαμε ξαπλωστρα η πηγαιναμε σαντα μαρια με αμαξι

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
trikarde  που εισαι που ελεγες οτι θα γινουμε κουβα
γιναμε και με το παραπανω
τωρα κοιταμε εμεις οσους πανε μυκονο η νοικιαζουν κσαπλωστρα στο μπητσ μπαρ
οπως οι κουβανοι κοιταγανε εμας οταν νοικιαζαμε ξαπλωστρα η πηγαιναμε σαντα μαρια με αμαξι
υπερβολικος αλλα δεν αποκλειεται να συμβει.ειμαι λαος αριστερος. :grin:εξαλλου ο αλεξης ειναι καβαλα στο αλογο τωρα. :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυποι να προσεχετε τις κουβανες γιατι δαγκανουν

Μπουκουβάλα: "Με έκλεψαν"
Πικραμένη για τον πρόωρο αποκλεισμό της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά κυρίως εξοργισμένη από τις διαιτητικές αποφάσεις, εμφανίστηκε η Ιουλιέττα Μπουκουβάλα μετά την ήττα της από την Κουβανή Γιουριλέιντις Λουπετέι Κόμπας, στον 1ο γύρο των -57κ. του τζούντο.

Υπεύθυνοι να κρίνουν είναι οι διαιτητές και το τεχνικό επιτελείο των αγώνων. Αυτοί πρέπει να κρίνουν αν (σ.σ. η Κουβανή) έπρεπε να πάρει ποινή ή να αποκλειστεί από τον αγώνα επειδή με δάγκωσε", τόνισε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, δείχνοντας μάλιστα τα σημάδια από τη δαγκωματιά της αντιπάλου της στο χέρι της. "Εγώ νιώθω ότι αδικήθηκα, ότι με έκλεψαν. Τι να πω, μπορεί να κάνω και λάθος. Θα με κρίνει ο Θεός", συμπλήρωσε η 29χρονη Γιαννιώτισσα και κατέληξε: "Εγώ αυτό που έπρεπε να κάνω ήταν να πάρω μετάλλιο, το τι αισθάνθηκα δεν έχει πια καμία σημασία".

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
tυπε δαγκανουν και στη κυριολεξα αμa τσαντιστουν και μεταφορικα ολο το 24 ορο(τσεπη)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
tυπε δαγκανουν και στη κυριολεξα αμa τσαντιστουν και μεταφορικα ολο το 24 ορο(τσεπη)

Πουσαι βρε Σπυράκο, χρονια και ζαμάνια εχουμε να τα πούμε

Μαυρα ματια

δεν κανουνε ετσι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom