treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
αυτα θα φορεθουν πολυ φετο τυπε ;)
ο λακης ποτε δεν πεφτει εξω
μακαρι να ερθει δανειο απο πουτινα να γινουμε ρωσσια τυπε
αυτα θα φορεθουν πολυ φετο τυπε ;)
ο λακης ποτε δεν πεφτει εξω
Σωστος ο παιχτης..H Κουβα μπορει να δινει αδεια στους κουβανους να ταξιδευουν αλλα προυποθεση ειναι να εχουν Βιζα εισοδου για τη χωρα που θελουν να πανε
Δηλαδη παπαρια μαντολες οι σοβαρες χωρες θα ζητανε ενα σωρο προυποθεσεις που οι κουβανοι δεν θα πληρουν(εισοδηματικο κριτηριο,εργασια,εκαθαριστικο,κατοχη ακινητου,καταθεσεις σε μετρητα κτλ)
Ας πουμε και μεις ενα ψεματακι...γαμπινο σωστο σε βρισκω
ταξε σε ολες εισητηριο για ελλαδα ολα πληρωμενα...αρκει να παρουν βιζα για ελλαδα
Σωστος ο παιχτης..
Σε 10 μερες θα ειμαι εκει,θα ταξω πολλα εισητηρια στις Κουβανες....
Και αν παρουν βιζα γραψε μου....
Θα πας να νοικιασεις μια casa 20-25 δολαρια την μερα και θα βαζεις μεσα οτι θελεις.... ;)
Καλωσόρισες prague, καλή προσαρμογή εδώ, αν και πολύ δύσκολο, θα χρειαστείς τουλάχιστον δυο μήνες! Έμεινες μόνο Αβάνα η πήγες και σε άλλες πόλης?Επέστρεψα απο την Κούβα. Ότι ποιο απλό όπως θα έχει προαναφερθεί για να βρείς chicas.Πας σε ένα club-casa de la musica και σου την πέφτουν καμιά 10αρια. Ανάλογα τα κέφια σου,φλερτάρεις,επιλέγεις ποια ,τι θα κάνεις κλπ.Επειδή στα ξενοδοχεία θέλει λάδωμα στα Casas βάζεις ότι θες είτε μένεις εκεί είτε με ημιδιαμονή. Εγώ την πρώτη μέρα επειδή κινήθηκα με μεσολάβηση πρόθυμου για CUC Κουβανού,τα ξενοδοχεία ήταν γεμάτα στην περιοχή ,πήδηξα σε σπίτι ανθρώπων.Άδειασαν την κρεβατοκάμαρα μέχρι να κάνω τη δουλειά μου και μετά όταν είχα τελειώσει την αποστολή επέστρεψαν για ύπνο.Τραγικό αλλά τι να πείς...
Γεια σου Σπύρο. Το κατάλαβα, αλλά λέω μήπως το τόλμησε! Τι κάνεις εσύ? Κατέβηκες νότια φέτος η τον Ιανουάριο και εσύ?player george o prague προπαιδευση εκανε στη κουβα
πηγε οπωσ ς εμεις στο ναυτικο προπαιδευση στο παλασκα
Επέστρεψα απο την Κούβα. Ότι ποιο απλό όπως θα έχει προαναφερθεί για να βρείς chicas.Πας σε ένα club-casa de la musica και σου την πέφτουν καμιά 10αρια. Ανάλογα τα κέφια σου,φλερτάρεις,επιλέγεις ποια ,τι θα κάνεις κλπ.Επειδή στα ξενοδοχεία θέλει λάδωμα στα Casas βάζεις ότι θες είτε μένεις εκεί είτε με ημιδιαμονή. Εγώ την πρώτη μέρα επειδή κινήθηκα με μεσολάβηση πρόθυμου για CUC Κουβανού,τα ξενοδοχεία ήταν γεμάτα στην περιοχή ,πήδηξα σε σπίτι ανθρώπων.Άδειασαν την κρεβατοκάμαρα μέχρι να κάνω τη δουλειά μου και μετά όταν είχα τελειώσει την αποστολή επέστρεψαν για ύπνο.Τραγικό αλλά τι να πείς...
η φαμιλια βλεπει τηλεοραση στο διπλανο δωματιο και ειναι χαρουμενη με το χαρτζιλικι που θα παρει η κορη τους που την πηδαει ο τουριστας
ξερεις τι μπυρες σοκολατες και πατατακια που θα εχουν να παρουν μετα?
εχω την εντυπωση πως για να ρθει καποια κουβανη στην ελλαδα με το νεο νομο θα πρεπει να καταθεσεις καποια εγγυητικη επιστολη.... ισχυει??? γνωριζεις κατι σπυρο??? η θα ρχεται οποια γουσταρεις απλα με τα εισιτηρια και παλι πισω στην πατριδα....παιδες πολυ ησυχια επεσε στο ποστ για το νησι
ποσταρω λοιπον ειδηση πως οι τρακαδοροι(κουβανοι) περιμεναν ουρες για να εκδοσουν διαβατηρια και να ταξιδευσουν ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ παρουν βιζα εισοδου για τη χωρα που επιθυμουν να επισκεφτουν