Ο φιλος που μου ζητησε και εδωσα τα προσωπικα μου στοιχεια στον Παναμα οταν με το καλο ελθει παλι στον Παναμα θα σας πει ποιος ειμαι εγω και τι κανω εκει και αν εχω εγω αναγκη οπως λεει ο παλιατσος να παρω μιζα για να παω καποιον σε μπουρδελο.
Φιλε τοτοζι για την βιζα να πας Κουβα δεν γνωριζω πως βγαινει απο Ελλαδα,απο Παναμα την αγοραζεις απο το αεροδρομιο,λεγεται tarjeta de turismo και κανει 20 δολλαρια,αυτο ειναι ολο.
Η Κουβα ειναι σχετικα ακριβος τουριστικος προορισμος,αν μαλιστα χρειαστεις να νοικιασεις αμαξι οι τιμες ειναι σχετικα υψηλες,δυστυχως ομως η αναγκη για κινηση καθως και το φορτωμα με γυναικες καθιστα αναγκαιο το αυτοκινητο,χωρις αυτο οι μετακινησεις γινωνται αργες και δυσκολες.
Σε προτρεπω να μεινεις σε σπιτι, οχι σε ξενοδοχειο, και πιο φτηνα θα σου βγει, και πιο ανετα θα μπαζεις τις γυναικες μεσα,ποτε σε σπιτι κανενας δεν μας δημιουργησε προβλημα.
Αν πας στην Κουβα για πρωτη φορα και μιλας ισπανικα θα πρεπει να ξερεις οτι η χωρα ειναι απο τις πλεον ασφαλης στην Λ.Αμερικη,οι δρομοι της ομως την νυχτα δεν φωτιζονται επαρκως,γι αυτο εκτος Αβανας οδηγας ΜΟΝΟ ημερα.
Κοριτσια θα βρεις η μαλλον θα σε βρουνε παντου,μην βιαζεσαι, διαλεξε οτι σ αρεσει πιο πολυ και παζαρεψε τιμη αν θες για μια και εξω,αν ομ,ως γουσταρεις την γκομενα μην κανεις κουβεντα για λεφτα,αστην αυτην να μιλησει πρωτη για αυτο.Αναγκες,αρρωστιες κλπ ολα ειναι παραμυθι,μην πιστευεις τιποτα, τα λενε για να ξεκολλησουν χρηματα απο τους ξενους.
Η πρεσβεια μας ειναι στο Μιραμαρ αν την χρειαστεις,σε εξυπηρετουν πολυ καλα και γρηγορα σε οτι χρειαστεις.
Εχεις ηδη κανονισει πτησεις κλπ?