spiros1968
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
που να δεις τι κανουν οι παρατημενες κουβανες στην ελλαδα στα νεα θυματα που γνωριζουν εδω περα και δεν εχουν μυηθει στον κουβανικο τροπο ζωης με ενα ταξιδι στην κουβα
τοσο καιρο τα λεγανε αλλιως και ξαφνικα μας σκασαν το μυστικο τυπεΑλλοιωs μαs τα λεγανε για την Κουβα
Ελα ντε.......Εναs γνωστοs που ειχε παει , μου ελεγε πωs προχωραs στον δρομο και χρειαζεσαι πανο που να γραφει "γκευ" για να μην στην πεφτουν τα θυληκα....Με γαζωσε κανονικα....κουστουμι μου εραψε ο αχρηστοsτοσο καιρο τα λεγανε αλλιως και ξαφνικα μας σκασαν το μυστικο τυπε
γιατι ρε τυπε?δεν εχουν καλο πολιτευμα?δεν εχουν λεφτα?Οσο για να κανεις δουλεια στην Κουβα, αυτο μαλιστα ειναι το ανεκδοτο της χιλιετιας.
δεν εχουν λεφτα?
γιατι ρε τυπε?δεν εχουν καλο πολιτευμα?δεν εχουν λεφτα?
Τι να σου πω? θυμασαι μια ελληνικη ταινια τον Ζηκο που ελεγε καπιος οτι μου λειπουνε 99 δραχμες να συμπληρωσω κατοσταρικο?
Τα εχουμε πει αυτα....Οι μεγαλυτερες πουτανες παγκοσμιως και μαλιστα με διαφορα ειναι οι Κουβανες μετα οι Βραζιλιανες και οι Ταυλανδες μπροστα τους ειναι μυξοπαρθενες!!!!!!τοσο καιρο τα λεγανε αλλιως και ξαφνικα μας σκασαν το μυστικο τυπε
η ελληνιδα που πηρες ειναι της διασπορας η μεγαλωμενη στην ελλαδα??Οποιος Ελληνας σκεφτεται να παντρευτει Κουβανα η να παει να κανει δουλεια στην Κουβα ειναι για τα σιδερα.Como dicen alla es totalmente LOCO.
Παντρευτηκα Ελληνιδα διοτι ειμαι τηε γνωμης παπουτσι απο το τοπο σου και ας ειναι και μπαλωμενο. η Λατινα γυναικα ειναι καλη οσο ειναι απο κατω , αν σου παρει τον αερα η καταλαβει οτι εχεις πεντε δεκαρες δεν θα ηρεμησει αν δεν στις φαει.Ζω 30 χρονια Λ.Αμερικη και μιλαω απο πρωτο χερι.
γενικα σε ολη την λατινικη αμερικη ειναι πιο απελευθερωμενες!ειμαι ναυτικος και ειχα παει παναμα πριν 8-9 μηνες!Ο Παναμας ειναι ισπανοφωνη χωρα, και παρα την εντονη παρουσια των Αμερικανων εδω, οι ντοπιοι δεν μιλανε καλα Αγγλικα, θες απο εθνιισμο, θες απο μαλακια, ισως και απο τα δυο μαζι.Οταν ηταν εδω ο στρατος των αμερικανων εφτασε η πολη να εχει και 5 χιλιαδες πουτανες, οι πιο πολλες απο Κολομβια, ακομα εχει βεβαια αλλα οχι τετοια νουμερα πλεον.Γενικα η χωρα ΔΕΝ ειναι τουριστικος προορισμος, δεν θελουνε καποιοι ισχυροι εδω να ειναι τετοιος.αν συγκρινεις κοστος ζωης με την Ελλαδα εδω λογικα θα σου φανει πολυ φθηνα, με την βενζινη και το ντιζελ στην μιση τιμη, και ενα LAND CRUISER καινουργιο κατω απο 30 χιλιαδες δολλαρια.
Να γαμησεις αν μιλας ισπανικα? το μονο ευκολο, ντοπιες και ξενες το πουλανε με 30-40 δολλαρια την βραδια,αν βεβαια εισαι πελατης και ψαχνεσαι να στα παρουνε εχει κυριλε μαγαζια, καποια τα εχουνε και Ελληνες,που θα χωσεις πανω απο 200 $ για να την παρεις.
Γενικα ειναι αλλη κουλτουρα εδω, η γυναικα ειναι πιο απελευθερωμενη,και οπου γουσταρει το δινει και δωρεαν, αν ομως εχεις την αντιληψη πελατη,πελατης θα εισαι στον Παναμα, στην Κουβα, στην Ρωσια μεχρι την Κινα.
τι δεν ειναι ετσι ρε φυλε???? λιγες ελληνιδες πηγαν με δικα μας παλικαρια μονο για τα λεφτα?ολες οι γκομενες ειτε ελληνιδες ειτε οτιδηποτε αλλο πορτοφολι κοιτανε ΠΡΩΤΑ πολλες φορες ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ αλλα συχναενταξει ρε φυλε δεν ειναι παντα ακριβως οπως τα λες!και η ελληνιδα εαν εχεις λεφτα το ιδιο θα θελει να στα φαει!
Ακομα και αν ειναι ετσι, που ΔΕΝ ειναι ετσι, ειναι καλλυτερα να μου τα φαει η Ελληνιδα απο να μου τα φαει η Κουβανα.Αν θα ζησεις 30 χρονια εξω θα καταλαβεις για ποιο πραγμα μιλω,η θεωρια απο την πραξη απεχει ετη φωτος.