Νέα

Κούβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sincity
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 412K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε να λέγεται το thread?

• Κούβα

Ψήφοι: 38 12,6%
  • Κούβα sex trip

Ψήφοι: 73 24,3%
  • Κούβα και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 36 12,0%
  • Δεν με νοιάζει το όνομα... να πάω κι εγώ στην Κούβα θέλω!

Ψήφοι: 154 51,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    301

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
που να δεις τι κανουν οι παρατημενες κουβανες στην ελλαδα στα νεα θυματα που γνωριζουν εδω περα και δεν εχουν μυηθει στον κουβανικο τροπο ζωης με ενα ταξιδι στην κουβα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αλλοιωs μαs τα λεγανε για την Κουβα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
τοσο καιρο τα λεγανε αλλιως και ξαφνικα μας σκασαν το μυστικο τυπε
Ελα ντε.......Εναs γνωστοs που ειχε παει , μου ελεγε πωs προχωραs στον δρομο και χρειαζεσαι πανο που να γραφει "γκευ"  για να μην στην πεφτουν τα θυληκα....Με γαζωσε κανονικα....κουστουμι μου εραψε ο αχρηστοs

el gato volador

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
1
alex
Πιθανον δεν καταλαβες το νοημα του μηνυματος μου, οσα γραφω δεν εχουν σχεση με κατι που μου εκανε η δεν μου εκανε καποια Κουβανα, αν διαβασες το πρωτο μηνυμα μου γραφω οτι ζω 30 χρονια στην Λ.Αμερικη, ετσι και την γλωσσα γνωριζω οπως προφανως μπορεις να καταλαβεις αλλα  επισης εχουν περασει απειρες απο τα αρχιδια μου, ουδεποτε εκατσα με Κουβανα πανω απο 1 μερα, ασχετα αν ειναι Κουβανα στην Κουβα η στις ΗΠΑ, διοτι εγω γνωρισει και απο αυτες και σου λεω οτι ειναι ακριβως ιδιες, οι τιμες μονο αλλαζουν.Η τσαντιλα μου εχει να κανει με το παθημα του αγαπητου Σπυρου, που διαβασα την ιστορια του και φουντωσα, αυτο ειναι και τιποτα αλλο.
Αν τυχει και παμε ποτε μαζι Κουβα θα καταλαβεις οτι οι Κουβανες ειναι μονο για κλωτσες και πουτσο, nada mas.
Οσο για να κανεις δουλεια στην Κουβα, αυτο μαλιστα ειναι το ανεκδοτο της χιλιετιας.

el gato volador

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
1
γιατι ρε τυπε?δεν εχουν καλο πολιτευμα?δεν εχουν λεφτα?

Τι να σου πω? θυμασαι μια ελληνικη ταινια τον Ζηκο που ελεγε καπιος οτι μου λειπουνε 99 δραχμες να συμπληρωσω κατοσταρικο?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
γιατι ρε τυπε?δεν εχουν καλο πολιτευμα?δεν εχουν λεφτα?

Τι να σου πω? θυμασαι μια ελληνικη ταινια τον Ζηκο που ελεγε καπιος οτι μου λειπουνε 99 δραχμες να συμπληρωσω κατοσταρικο?

Καταλαβαμε.....οι πολιτισμοι μαs απο δω και περα θα ταιριαζουνε
btw    Το ειπε ο Νικοs Φερμαs

Επισκέπτης
τοσο καιρο τα λεγανε αλλιως και ξαφνικα μας σκασαν το μυστικο τυπε
Τα εχουμε πει αυτα....Οι μεγαλυτερες πουτανες παγκοσμιως και μαλιστα με διαφορα ειναι οι Κουβανες μετα οι Βραζιλιανες και οι Ταυλανδες μπροστα τους ειναι μυξοπαρθενες!!!!!!

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
για δουλεια στην κουβα μιλουσα εγω
αλλα εχω αποσυρει την ιδεα εδω και καναν μηνα

και να συμπληρωσω πως
το παιχνιδι χανεται οταν φερεις την κουβανη-βραζιλιανα-ταυλανδεζα-καμποτζιανη-ουζμπεκα-χιλιανη κτλ κτλ κτλ στην ευρωπη....
εκει θα εισαι για να σε εχει στα οπα οπα και αρχοντα...

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Οποιος Ελληνας σκεφτεται να παντρευτει Κουβανα η να παει να κανει δουλεια στην Κουβα ειναι για τα σιδερα.Como dicen alla es totalmente LOCO.
Παντρευτηκα Ελληνιδα διοτι ειμαι τηε γνωμης παπουτσι απο το τοπο σου και ας ειναι και μπαλωμενο. η Λατινα γυναικα ειναι καλη οσο ειναι απο κατω  :s&m_3:, αν σου παρει τον αερα η καταλαβει οτι εχεις πεντε δεκαρες δεν θα ηρεμησει αν δεν στις φαει.Ζω 30 χρονια Λ.Αμερικη και μιλαω απο πρωτο χερι.
η ελληνιδα που πηρες ειναι της διασπορας η μεγαλωμενη στην ελλαδα??
που μενεις?

el gato volador

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
1
Ελληνιδα απο Ελλαδα, μενω  σχεδον μονιμα Παναμα αλλα και ΗΠΑ.

el gato volador

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
1
Καλησπερα,
Ενα κρατος στην μεση της Αμερικανικης ηπειρου, που δημιουργηθηκε πριν απο 100 περιπου χρονια, αφου αγορασθηκε απο την Αμερικανικη κυβερνηση εναντι 20 εκατ. δολλαριων απο τους Κολομβιανους, αποτελουσε μεχρι τοτε επαρχια της μεγαλης Κολομβιας.
Οι Αμερικανοι ηθελαν να φτιαξουν το καναλι, αρα λογικα θα το φτιαχνανε σε δικο τους εδαφος, και μεχρι την 01-01-2000 ο ελεγχος ηταν στα χερια τους,εφθασε μαλιστα να εχουν εδω και 100 χιλιαδες στρατο την περιοδο του Βιετναμ, η ζουγκλα του Παναμα μοιαζει με την ζουγκλα του ΒΙΕΤΝΑΜ.
Τα αερικανακια βεβαια φυγανε, ελεγχυν τωρα με πιο φθηνο και εξευγενισμενο τροπο την χωρα.Η εκταση ειναι περιπου σαν της Ελλαδα, ο πληθυσμος δεν ξεπερνα τα 3 εκατ και η πρωτευουσα ειναι στην μερια του καναλιου απο τον Ειρηνικο ωκεανο, Πολη του Παναμα.Νομισα της χωρας το μπαλμποα, αλλα δεν κυκλοφορει σε χαρτονομισμα, μονο σε σεντς, το δολλαριο κυκλοφορει κανονικα και ολες οι συνναλαγες ειναι σε δολλαρια.
Μεγαλη ελευθερη ζωνη απο την μερια του καναλιου στον Ατλαντικο, Κολον λεγεται η πολη, που κυριαρχει το μαυρο στοιχειο, φτωχεια,μιζερια και εγκληματικοτητα.
Απο Ελλαδα φθανεις μεσω Ισπανιας η Ολλανδιας αν δεν θες να σου σπασουνε τα αρχιδια οι Αμερικανοι με ελεγχους κλπ ταξιδευωντας μεσω ΗΠΑ.
Ισχυρο τραπεζικο κεντρο, πανω απο 300 τραπεζες εχουν καταστηματα εδω, δουλεια τους βεβαια το πλυσιμο και στεγνωμα δολλαριων.Απο τους καλλυτερους πελατες εδω οι Ελληνες εφοπλιστες, σχεδον ολα τα πλοια ανηκουν σε ετερειες Παναμα και αρκετα εχουν Παναμεζικη σημαια.

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
ενταξει ρε φυλε δεν ειναι παντα ακριβως οπως τα λες!και η ελληνιδα εαν εχεις λεφτα το ιδιο θα θελει να στα φαει!

el gato volador

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
1
Ο Παναμας ειναι ισπανοφωνη χωρα, και παρα την εντονη παρουσια των Αμερικανων εδω, οι ντοπιοι δεν μιλανε καλα Αγγλικα, θες απο εθνιισμο, θες απο μαλακια, ισως και απο τα δυο μαζι.Οταν ηταν εδω ο στρατος των αμερικανων εφτασε η πολη να εχει και 5 χιλιαδες πουτανες, οι πιο πολλες απο Κολομβια, ακομα εχει βεβαια αλλα οχι τετοια νουμερα πλεον.Γενικα η χωρα ΔΕΝ   ειναι τουριστικος προορισμος, δεν θελουνε καποιοι ισχυροι εδω να ειναι τετοιος.αν συγκρινεις κοστος ζωης με την Ελλαδα εδω λογικα θα σου φανει πολυ φθηνα, με την βενζινη και το ντιζελ στην μιση τιμη, και ενα LAND CRUISER καινουργιο κατω απο 30 χιλιαδες δολλαρια.
Να γαμησεις αν μιλας ισπανικα? το μονο ευκολο, ντοπιες και ξενες το πουλανε με 30-40 δολλαρια την βραδια,αν βεβαια εισαι πελατης και ψαχνεσαι να στα παρουνε εχει κυριλε μαγαζια, καποια τα εχουνε και Ελληνες,που θα χωσεις πανω απο 200 $ για να την παρεις.
Γενικα ειναι αλλη κουλτουρα εδω, η γυναικα ειναι πιο απελευθερωμενη,και οπου γουσταρει το δινει και δωρεαν, αν ομως εχεις την αντιληψη πελατη,πελατης θα εισαι στον Παναμα, στην Κουβα, στην Ρωσια μεχρι την Κινα.

el gato volador

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
1
ενταξει ρε φυλε δεν ειναι παντα ακριβως οπως τα λες!και η ελληνιδα εαν εχεις λεφτα το ιδιο θα θελει να στα φαει!

Ακομα και αν ειναι ετσι, που ΔΕΝ ειναι ετσι, ειναι καλλυτερα να μου τα φαει η Ελληνιδα απο να μου τα φαει η Κουβανα.Αν θα ζησεις 30 χρονια εξω θα καταλαβεις για ποιο πραγμα μιλω,η θεωρια απο την πραξη απεχει ετη φωτος.

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Ο Παναμας ειναι ισπανοφωνη χωρα, και παρα την εντονη παρουσια των Αμερικανων εδω, οι ντοπιοι δεν μιλανε καλα Αγγλικα, θες απο εθνιισμο, θες απο μαλακια, ισως και απο τα δυο μαζι.Οταν ηταν εδω ο στρατος των αμερικανων εφτασε η πολη να εχει και 5 χιλιαδες πουτανες, οι πιο πολλες απο Κολομβια, ακομα εχει βεβαια αλλα οχι τετοια νουμερα πλεον.Γενικα η χωρα ΔΕΝ   ειναι τουριστικος προορισμος, δεν θελουνε καποιοι ισχυροι εδω να ειναι τετοιος.αν συγκρινεις κοστος ζωης με την Ελλαδα εδω λογικα θα σου φανει πολυ φθηνα, με την βενζινη και το ντιζελ στην μιση τιμη, και ενα LAND CRUISER καινουργιο κατω απο 30 χιλιαδες δολλαρια.
Να γαμησεις αν μιλας ισπανικα? το μονο ευκολο, ντοπιες και ξενες το πουλανε με 30-40 δολλαρια την βραδια,αν βεβαια εισαι πελατης και ψαχνεσαι να στα παρουνε εχει κυριλε μαγαζια, καποια τα εχουνε και Ελληνες,που θα χωσεις πανω απο 200 $ για να την παρεις.
Γενικα ειναι αλλη κουλτουρα εδω, η γυναικα ειναι πιο απελευθερωμενη,και οπου γουσταρει το δινει και δωρεαν, αν ομως εχεις την αντιληψη πελατη,πελατης θα εισαι στον Παναμα, στην Κουβα, στην Ρωσια μεχρι την Κινα.
γενικα σε ολη την λατινικη αμερικη ειναι πιο απελευθερωμενες!ειμαι ναυτικος και ειχα παει παναμα πριν 8-9 μηνες!

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16

Ακομα και αν ειναι ετσι, που ΔΕΝ ειναι ετσι, ειναι καλλυτερα να μου τα φαει η Ελληνιδα απο να μου τα φαει η Κουβανα.Αν θα ζησεις 30 χρονια εξω θα καταλαβεις για ποιο πραγμα μιλω,η θεωρια απο την πραξη απεχει ετη φωτος.
τι δεν ειναι ετσι ρε φυλε???? λιγες ελληνιδες πηγαν με δικα μας παλικαρια μονο για τα λεφτα?ολες οι γκομενες ειτε ελληνιδες ειτε οτιδηποτε αλλο πορτοφολι κοιτανε ΠΡΩΤΑ πολλες φορες ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ αλλα συχνα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom