Νέα

Κούβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sincity
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 412K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε να λέγεται το thread?

• Κούβα

Ψήφοι: 38 12,6%
  • Κούβα sex trip

Ψήφοι: 73 24,3%
  • Κούβα και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 36 12,0%
  • Δεν με νοιάζει το όνομα... να πάω κι εγώ στην Κούβα θέλω!

Ψήφοι: 154 51,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    301

player george

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
1

Real estate για πρώτη φορά εδώ και μισό αιώνα

Αγοραπωλησίες σπιτιών χωρίς κρατική παρέμβαση στην Κούβα
Από την ερχόμενη εβδομάδα οι Κουβανοί θα μπορούν να αγοράζουν και να πουλούν τα σπίτια τους χωρίς κυβερνητική παρέμβαση για πρώτη φορά εδώ και 50 χρόνια, σε μια προσπάθεια ανάκαμψης της οικονομίας και περιορισμού της έλλειψης κατοικιών.

«Έχοντας ως στόχο την εξάλειψη των εμποδίων και την ενίσχυση της ευελιξίας στη διαδικασία της μεταβίβασης ιδιοκτησίας, ο Νόμος 288 και άλλες υπουργικές αποφάσεις θα τεθούν σε ισχύ στις 10 Νοεμβρίου», αναφέρεται στην ανακοίνωση που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Γράνμα, όργανο της κεντρικής επιτροπής του ΚΚ Κούβας.

Η νέα στεγαστική νομοθεσία επιτρέπει την αγορά, την πώληση, το εμπόριο, τις δωρεές και τις δικαστικές αποφάσεις για την παραχώρηση ακινήτων από τους Κουβανούς που ζουν στη χώρα, όπως και από ξένους μόνιμους κατοίκους.

Η νομοθεσία αυτή, η οποία αναμενόταν εδώ και μήνες, αντιπροσωπεύει μια σημαντική αλλαγή στις στεγαστικές πολιτικές της χώρας.

Αλλάζουν οι καιροί! Οικονομική κρίση και στην Κούβα. Καταρρέουν τα σοσιαλιστικά κάστρα ανά τον κόσμο!! :think:

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
το νου σας μακρια απο γαμο με κουβανη
απο οτι ακουσα αλλα 2 μελη παντρεμενοι με κουβανες χωρισαν
τρικαρδε ειχες δικιο

Mariosexy

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητοί φίλοι του φόρουμ,

εύχομαι καλή χρονιά με οικονομικές επιτυχίες αλλά και προσωπικές, κοινώς καλά γαμήσια!

Είναι το πρώτο μου ποστάρισμα το φόρουμ και γράφω διότι σκέφτομαι και εγώ να πάω Κούβα επιτέλους! Έχω διαβάσει όλο το thread εξωνυχιστικά από την αρχή ως το τέλος και 2 φορές μάλιστα. Συγχαρητήρια στους συναγωνιστές για τις περιπέτειές τους και για τα άξια κατορθώματά τους που τιμούν τα ελληνικά χρώματα και το εθνόσημο!

Πάμε στα δικά μου τώρα... Ναί!Θέλω να πάω Κούβα! Δε θέλω όμως να πάω στα μέρη που συχνάζουν οι τουρίστες ούτε θέλω να πάω για λίγες μέρες. Σκεφτόμουν για μία πολύ οργανωμένη εκδρομή(από πλευράς μελέτης του προορισμού) με ένα φιλαράκι και να πηγαίναμε για περίπου 3 εβδομάδες. Από την άλλη, θέλουμε και περιπέτεια.. δεν τη θέλουμε οργανωμένη από θέμα διαμονής και που θα πάμε... Το θέλουμε ανοργάνωτο από θέμα όπου μας βγάζει το αμάξι και όσο καλά περνάμε και αναλόγως και τις chicas βλέπουμε πόσο καθόμαστε.

Θα είναι η πρώτη μου φορά Κούβα αλλά δε μασάω γιατί θεωρώ τον εαυτό μου έμπειρο ταξιδιώτη. Έχω καταλάβει πως η Κούβα είναι για παίκτες.. πιστεύω να τα καταφέρω.. μου αρέσει η περιπέτεια.. Σίγουρα θα είναι κάτι το διαφορετικό! Ταξιδεύω από 2004 σε όλη την ανατολική ευρώπη και βαλκανια. Έχω πάει αρκετές φορές Λευκορωσία,Ουκρανία,Ρωσία,Πολωνία,Λιθουανία,Βουλγαρία Ως τώρα τα πήγα καλά. Απλά το έχω βαρεθεί λίγο και είπα να το γυρίσω σε λίγο λάτιν. Σε όλα μου τα ταξίδια δεν επεδίωξα τον αγοραίο έρωτα αλλά μόνο καμάκι και το πολύ πολύ κάποιο χαρτζηλίκι αν μου ζητούσαν (μικρό για να μην τις χαλάμε, ποτε πάνω απο 10αρικο) για την άρρωστη γιαγιά που έχουν όλες από την ανατολική ευρώπη ή και καλά για να πάρουν το ταξί... και το έκανα ενίοτε αν ήμουν και ικανοποιημένος και την ήθελα να τη γαμάω. Αλλά ως εκεί. Ποτέ όμως deal σε αγοραίο, μόνο καμάκι.

Εν ολίγοις, δε μασάω, δε φοβάμαι και δε θέλω να μαι ο κλασσικός φοβιτσιάρης τουρίστας τύπου ιταλού. Σίγουρα όμως σέβομαι τον προορισμό καθότι θα είναι η πρώτη μου φορά και θα προχωρήσω σεμνά και ταπεινά! Θα είμαι προσεκτικός.. αλλά και περιπετοιώδης γιατι θέλω να γνωρίσω την αληθινή Κούβα! Και σκέφτηκα το εξής.... Κατευθείαν αμαξάκι στο αεροδρόμιο και να γυρίσω όλο το νησί... να επισκεφτώ τις εξής πόλεις:

Havana, Matanzas, Santa Clara, Cienfuegos,Holguin,Camaguey, Santiago, Guadanamo, Trinidad, Baracoa.

Πως το έχω σκεφτεί... με διανυκτέρευση 2-3 μέρες στο κάθε μέρος και ημερήσια ταξίδια. Πχ αν κάτσουμε 4 μέρες Σαντιάγο να κάνουμε και ένα ημερήσιο για Guadanamo και Baracoa. Όσο αναφορά το καμάκι.. αν και δεν έχω εμπειρία με Κούβα.. το έχω σκεφτεί ως εξής... από τις φώτος παίζουν πραγματικά μουνάρες για όσους γουστάρουν τα λατιν(κολαρες,βυζαρες,μελαμψοτητα). Επίσης θεωρώ πως θα πρέπει ναναι πολύ θερμές γυναίκες, δηλαδή κίνδυνος θάνατος.. θέλει προσοχή να μην κολλήσεις.. και επίσης τις φαντάζομαι καρχαρίες επίσης... Έτσι σκέφτηκα λοιπόν να πουλήσουμε τρέλα... πηγαίνοντας με το αμάξι 2-3 μέρες σε μία πόλη.. να γαμάμε να τρώμε να πίνουμε.. και να πουλάμε παραμύθι ότι ψάχνουμε την καλή κουβανή για γάμο... και όταν αρχίσουν να ζητάνε να γνωρίσουμε γονείς και να γεμίσουμε ράφια,να πάρουμε πλυντήριο και να βοηθήσουμε την άρρωστη γιαγιά τότε να την κάνουμε για άλλη πόλη και μην τον είδατε τον Παναή απ'τα Μέγαρα!

Πως σας φαίνεται η ιδέα μου?... Επίσης για μία τέτοια μίνι οδύσσεια πιστέυετε πως 3 εβδομάδες είναι αρκετές? Πιστέυετε εσείς οι παλιοί ότι μπαίνω δυνατά για εκτός έδρας παιχνίδι με στόχο το διπλό σαν μεγάλη ομάδα? Ένα μόνο φοβάμαι, μην κολλήσω γιατί πρέπει να ναι θερμές γυναίκες πολύ... Αλλά πιστεύω η λογική θα επικρατήσει.. και πρέπει γιατί αλλιώς θα το πληρώσω σε cuc.... η και ακόμα χειρότερα όπως ο Σπύρος(απλά respect φίλε! Είσαι γαμάτος, ντόμπρος και σταράτος! Respect!)

Δε θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες για το ταξίδι.. πριν μου πείτε τη γνώμη σας για τη φιλοσοφία μου.... και αν το θεωρείται μία εμπειρία ζωής..γιατί εγώ την Κούβα δεν τη βλέπω μόνο για γαμήσι όπως όταν πήγαινα Ουκρανία...αλλά για ένα ταξίδι ζωής... μία εμπειρία.. ένα ταξίδι στο άγνωστο... σε μία άλλη κουλτούρα.. να γίνεις πλούσιος άνθρωπος στο πνεύμα σου... αλλά και το τερπνόν μετα του ωφελίμου, δηλαδή να γαμήσουμε ωραία μελαμψα λατινάκια.... Τι λέτε ρε παίδες λοιπόν?

Καλή χρόνια και πάλι σε όλα τα παιδιά !!!!

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Tελικα η φημη οτι ο Καστρο ψωφησε ισχυει, ή ειναι μουφα??

player george

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Τι εγεινε ρε spiro? πηγες floripa η οχι? εαν ναι γραψες μας κανενα νεο απο την αγαπημενη μου βραζιλια. Γιατι εαν θυμαμαι καλα ειναι οι μηνες σου και εσενα.

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
mariosexy συμφωνω με τα σχεδια σου κανε το ομως 25-30 μερες
και φυσικα το αμαξι απαραιτητο ολες τις μερες
ταζε γαμους κτλ και οταν δεις οτι ζητανε κουζινες,τηλεορασεις και φορτωνεται ολο το σοι μικρη βαλιτσα τη πετας στο πορτ μπαγκαζ και εγινες λαγος
περιμενουμε ανταποκριση απο το οδοιπορικο

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.263
Πόντοι
5.097
το σημερινο κουπονι εχει αρκετα καλα σημεια
αλλα προτεινω σαν αχαστο τον ασσο της σιτι :rockon:
ελπιζω σημερα να γαμησουμε τα μπουκια που μας γαμησαν εδω και 4μερες :tickedoff:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
το σημερινο κουπονι εχει αρκετα καλα σημεια
αλλα προτεινω σαν αχαστο τον ασσο της σιτι :rockon:
ελπιζω σημερα να γαμησουμε τα μπουκια που μας γαμησαν εδω και 4μερες :tickedoff:
καταλαβα ...... ισοπαλια θα ερθει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
το νου σας μακρια απο γαμο με κουβανη
απο οτι ακουσα αλλα 2 μελη παντρεμενοι με κουβανες χωρισαν
τρικαρδε ειχες δικιο

XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΠΥΡΟ ΜΟΥ

Σταχα πει αλλά που μυαλό, σουπα επίσης να την βγάλεις στο σφυρί για να κονομίσεις.

Τωρα θα κάναμε εξαγωγές ελλεινιδες για Κούβα

Mariosexy

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
mariosexy συμφωνω με τα σχεδια σου κανε το ομως 25-30 μερες
και φυσικα το αμαξι απαραιτητο ολες τις μερες
ταζε γαμους κτλ και οταν δεις οτι ζητανε κουζινες,τηλεορασεις και φορτωνεται ολο το σοι μικρη βαλιτσα τη πετας στο πορτ μπαγκαζ και εγινες λαγος
περιμενουμε ανταποκριση απο το οδοιπορικο

Ναι Σπύρο έτσι το σκέφτηκα! Ευχαριστώ για την απάντησή σου! Οι ερώτηση μου είναι εξής προς εσένα και τους λοιπούς έμπειρους. Το αμάξι το παρκάρω όπου βρω ή επειδή είναι τουριστικό κινδυνεύει να το σπάσουν? Επίσης με τους τρακαδόρους πως την παλεύω? Πρέπει να το παίξω σκληρός και αγενής ή θα πέσει ξύλο μετά?.... Η πρέπει να χαμογελάσω και να πω no gracias hasta luego? Τι φιλοδώρημα ζητάνε? Αξίζει το φιλοδώρημα για την εξυπηρέτηση?

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
το αμαξι το παρκαρεισ μονο οπου εχει παρκαδορους δινοντας 50 λεπτα εως 1 κονβερτιμπλες και τα βραδια οπου υπαρχει σεκιουριτυ
πχ εξω απο τον οτε της κουβας δινοντας 2 κονβερτιμπλες στο θυρωρο η εξω απο το σιδιροδρομικο σταθμο μια πολης που θα μεινεις ,δηλαδη παντα τα βραδυα οταν ημουνα εκτος αβανας και το καζα παρτικουλαρ δεν ειχε δικο του γκαραζ το αφηνα εξω απο ενα κτηριο που ειχε παντα νυχτερινη φυλαξη(πχ ενα δημοσιο κτηριο,μια αντιπροσωπεια,ενα ξενοδοχειο κοκ)
να σου δωσω να καταλαβεις οταν εμενα στο βενταντο στην καλε 23 ειχε γραφεια η ΑΙΡ ΕΥΡΩΠΑ εκει το αφηνα τα βραδυα δινοντας στο σεκιουριτυ 1 κονβερτιμπλες

Mariosexy

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Σπύρο δηλαδή αν κατάλαβα καλά πάντα βρίσκω δημόσιο κτίριο?... Και αν είσαι σε κανα κολοχώρι τί γίνεται? Επίσης οι παρκαδόροι είναι έμπιστοι?Ή υπάρχει περίπτωση να το σπάσουν αυτοί?Αν κατάλαβα καλά προτιμάμε σεκιούριτι.. Αν όμως θέλουμε να παρκάρουμε κάπου στο επί τόπου? πως θα γίνει το παιχνίδι? Θα μας πλησιάσουν παρκαδόροι? Θα είναι έμπιστοι? Αυτό είναι το μόνο κομμάτι που φοβάμαι, διότι όλο το ταξίδι στηρίζεται στο κομμάτι αυτοκινητου και περιπέτειας.. και αυτό ειναι το μοναδικό που με αγχώνει.. αν μπορείς και χωρίς να θέλω να σε κουράσω μπορείς μήπως να με διαφωτίσεις λίγο καλύτερα?... Πολύ στο φλου μου ακούγεται ρε γαμώτο.... και άντε και το παρκάρω και θέλω να το πάρω μετά απο 10 ώρες... θα είναι εκεί κάποιος δηλαδή? Δεν ξέρω αλλά το κομμάτι πάρκινγκ με έχει προβληματίσει πολύ ρε παιδιά!

Επισκέπτης
Σπύρο δηλαδή αν κατάλαβα καλά πάντα βρίσκω δημόσιο κτίριο?... Και αν είσαι σε κανα κολοχώρι τί γίνεται? Επίσης οι παρκαδόροι είναι έμπιστοι?Ή υπάρχει περίπτωση να το σπάσουν αυτοί?Αν κατάλαβα καλά προτιμάμε σεκιούριτι.. Αν όμως θέλουμε να παρκάρουμε κάπου στο επί τόπου? πως θα γίνει το παιχνίδι? Θα μας πλησιάσουν παρκαδόροι? Θα είναι έμπιστοι? Αυτό είναι το μόνο κομμάτι που φοβάμαι, διότι όλο το ταξίδι στηρίζεται στο κομμάτι αυτοκινητου και περιπέτειας.. και αυτό ειναι το μοναδικό που με αγχώνει.. αν μπορείς και χωρίς να θέλω να σε κουράσω μπορείς μήπως να με διαφωτίσεις λίγο καλύτερα?... Πολύ στο φλου μου ακούγεται ρε γαμώτο.... και άντε και το παρκάρω και θέλω να το πάρω μετά απο 10 ώρες... θα είναι εκεί κάποιος δηλαδή? Δεν ξέρω αλλά το κομμάτι πάρκινγκ με έχει προβληματίσει πολύ ρε παιδιά!
Φιλε καλα τα σκεφτεσαι..αλλα εγω θα σου πω μονο 2 πραγματα: 1.Πρεπει να μιλας γλωσσα (Ισπανικα) για να κανεις ολα αυτα που λες!!2.Ισχυει για την Κουβα -τις κουβανες δηλαδη-ειναι τα μεγαλυτερα ξεκολα και πουτανες μαζι ολου του πλανητη!!πολυ μετα Βραζιλιανες και πολυ πισω Ταυλανδες....Ανατολικοευρωπαιες ειναι Αγιες μπροστα τους..

Mariosexy

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Σε ευχαριστώ φίλε.. Ισπανικά έχω αρχίσει να μαθαίνω για να συννενοούμαι ίσα ίσα. θα έχω και iphone με offline app λεξικού και διαλόγων. Πθστεύω να τα καταφέρω. Με το πάρκινγ πως την παλέυουμε ρε παιδιά?......... Μέχρι Σαντιάγο θα φτάσω............ δεν πρέπει να το μεριμνήσω?....

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
i phone?mariosexy μη το εμφανιζεις αυτο σε δημοσια θεα εκει ,θα το κοιτανε ολοι οπως εδω κοιταμε ενα εξωγηηινο

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
i phone?mariosexy μη το εμφανιζεις αυτο σε δημοσια θεα εκει ,θα το κοιτανε ολοι οπως εδω κοιταμε ενα εξωγηηινο
Υπερβολές,τελευταία κάπου διάβασα ότι δόθηκε άδεια να έχουν κινητά όλοι(εκτός από τα στελέχη του κόμματος). :grin:

Παντόφλες μεν αλλά κινητά,οπότε θα αναγνωρίσουν τι είναι.... :grin:

Επισκέπτης
Σε ευχαριστώ φίλε.. Ισπανικά έχω αρχίσει να μαθαίνω για να συννενοούμαι ίσα ίσα. θα έχω και iphone με offline app λεξικού και διαλόγων. Πθστεύω να τα καταφέρω. Με το πάρκινγ πως την παλέυουμε ρε παιδιά?......... Μέχρι Σαντιάγο θα φτάσω............ δεν πρέπει να το μεριμνήσω?....
:προσγιωσου λιγο....!!!!!

Mariosexy

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Σε τι να προσγειωθώ, δεν κατάλαβα?...

Δηλαδή Σπύρο αν δεν είναι iphone και είναι κάποιο άλλο smartphone θα κάνει διαφορά?  :grin: Εν τέλει πως θα επικοινωνούμε χωρίς κινητό ρε παιδιά? Στα δίκτυα μου είπε ένας γνωστός ότι έχουν πρόβλημα στο σήμα... Αυτό ισχύει να υποθέσω για το roaming μόνο ή και στο τοπικό δίκτυο?

Ο ίδιος μου είπε και για ένα καινούργιο μέτρο της Κούβας με τις γυναίκες, ότι δηλαδή απαγορεύεται να μιλάνε με ξένους και πως αν σε σταματήσει αστυνομία είτε στο δρόμο μαζί της είτε στο αμάξι μέσα έχει για σένα πρόστιμο ενα 20ρικο και φυλακή αυτή για κάποιο διάστημα, με απώτερο σκοπό να σταματήσουν την εξαγωγή κουβανών μωρών στο εξωτερικό και για να περιορίσουν τον σεξοτουρισμό.

Μου διηγήθκε αυτός ο γνωστός μου αυτές τις ιστορίες και ότι ήταν πολύ προσεκτικός με τις γυναίκες και απομακρυνόταν όταν έβλεπε αστυνομία. Σε μία περίπτωση σε ένα μπλόκο την κατέβασαν αυτή με το έτσι θέλω απτο αυτοκίνητο. Αυτά γίναν πρόσφατα πριν 6 μήνες που πήγε και στην περιοχή Αβάνα-Ματάνζας και στο ενδιάμεσο αυτων των 2 πόλεων. Υπάρχει κάποιος που έχει πάει πρόσφατα να το διασταυρώσει αυτό ή μου έλεγε φιδιές?

υγ: Να συμπληρώσω πως δεν πήγε για αγοραίο έρωτα αλλά για κορίτσια ελευθέρας βοσκής και κυρίως έμενε Ματάνζας και ψώνιζε από τον δρόμο που ενώνει με την Αβάνα, με το αμάξι σε ότο στοπ. Στο τούνελ που είχε πάντα μπλόκο όπως μου είπε τις άφηνε να το περπατήσουν μόνες τους και τις περίμενε στην άλλη άκρη του. Μέχρι να φτάσουν σπίτι έπιανε το μπλα μπλα, πρότεινε να γνωρίσει τους γονείς.. τον παίρναν σοβαρά..μπορεί να γέμιζε και κανά ράφι στο σπίτι καμιά φορά... μετα γαμήσι, ξεκούραση και άρχιζε πάλι το ίδιο σύστημα την άλλη μέρα. Καμία σχέση δηλαδή με ψώνισμα από club, deal οικονομικό και casa....

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Mariosexy μια σελιδα πιο πισω γραφω για τις χρεωσεις που εχει το κινητο.
Δεν ξερω αν γινεται να παρεις Κουβανεζικο νουμερο,γενικα το δικτυο τους ειναι χαλια ειδικα αν παρεις απο σταθερο Ελλαδα.
Για τους παρκαδορους μην ανησυχεις θα σε βρισκουν αυτοι παντου.... :2funny:
Οι γκομενες ειναι πολυ επιφυλακτικες με τους μπατσους γιατι αν κατηγορηθουν 2 φορες για πορνεια πανε  φυλακη(Νομιζω 4 χρονια)
Εμενα με σταματησαν στο Σιενφουεγγος μια φορα και πηραν την γκομενα μαζι τους,εγω δεν πληρωσα τιποτα αλλα ηταν αργα και εμεινα.... :jerking:
Αυτα που σου λεω ισχυαν μεχρι πριν απο 2,5 χρονια.

Mariosexy

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Έλα φίλε Gambino,

ναι είδα... Θα πάρω ένα κουβανικό.. και θα έχω και το ελληνικό.. και ο Θεός βοηθός! Πολλές οι προκλήσεις αυτού του προορισμού! Αλλά και η ανταμοιβή πολύ μεγάλη για τα ρίσκα και την περιπέτεια που θα περάσεις! Όταν σου την πήραν που λες να την πήγαν? Μπουζού? Αν εβγάζες κανα δεκαρικάκι στους μπάτσους, θα τη γλύτωνες? Ισχύει ότι στο Σιενφουέγκος είναι η πόλη με τις περισσότερες λευκές και πως είναι και μουνάρες? Εκτός από Σιενφουέγκος που αλλού έχεις πάει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom