Νέα

Κούβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sincity
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 412K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε να λέγεται το thread?

• Κούβα

Ψήφοι: 38 12,6%
  • Κούβα sex trip

Ψήφοι: 73 24,3%
  • Κούβα και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 36 12,0%
  • Δεν με νοιάζει το όνομα... να πάω κι εγώ στην Κούβα θέλω!

Ψήφοι: 154 51,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    301

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.059
Πόντοι
22.785
Ξερεις αδερφε και συναγωνηστη τι εγραψεις,με ρωτησες κιολας γιατι ενω εσυ με μπινελικωσες (VIVA LA FICA)=MΠΑΣΤΑΡΔΟΣ εγω σε αποκαλεσα  FELIZ COMPANIERO=XAΡΟΥΜΕΝΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ,και προφανως παραξενευτηκες δεν τρεχει τιποτα με των ΠΑΤΕΡΑ μου τα επινα εχτες και ειμαι 100% σιγουρος οτι ειμαι παιδι του :rockon: :rockon: :rockon:

τελος ........... :smitten: :smitten: :smitten: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :-* :-* :-* :-*

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Εχω μια ερώτηση για τις ποιο πανω φωτογραφία.
Φαντάζομαι οτι δεν είναι πολύ κομψό να ποστάρουμε φωτο πού φαίνονται καθαρά τα πρόσωπα χωρίς την άδεια του εικονιζόμενου. Ο κόσμος εγινε πολύ μικρός και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί!!

210BILLARAS

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2006
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
10
Εχω μια ερώτηση για τις ποιο πανω φωτογραφία.
Φαντάζομαι οτι δεν είναι πολύ κομψό να ποστάρουμε φωτο πού φαίνονται καθαρά τα πρόσωπα χωρίς την άδεια του εικονιζόμενου. Ο κόσμος εγινε πολύ μικρός και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί!!

Μαλλον συμφωνώ μαζι σου..
Αν νομιζουν οτι ειναι λαθος η δημοσιευση της φωτογραφιας ας τη διαγραψουν απο το site...
Πάντως εγω την εβαλα γιατι δεν ειναι προστυχη και απλά για να παρουν τα παιδια που δεν εχουν παει Κουβα μια ιδέα απο τις Κουβανες....

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Φιλε Billara βαλε και αλλες αν μπορεις.
Πολυ συντομα θα ειμαστε εκει,να ειμαστε προετοιμασμενοι για το τι θα δουμε.

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
παιδια εχω νεα απο την κουβανη/βρηκε γκομενο ενα κουβανοπληκτο και σπιτωθηκε μαζι του/της κανει ολα τα χατηρια(νυχτερινα μαγαζια,μυκονος,νησια κτλ)
ειδατε που κανενας δεν χανεται σε αυτη τη κοινωνια?κατι που πετας εσυ ειναι χρυσαφι για τον αλλον
μονο το κακομοιρο το ΓΙΟΡΝΤΑΝ στη κουβα σκεφτομαι που η κουβανα θα τον ξεχασει εκει και δεν θα εχει ουτε σωβρακο να βαλει

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ελπίζω μόνον να μην είναι κανένας από εδώ μέσα και να μην έχεις βάλει και εσύ το χεράκι σου.

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
πιστευω ο ρομπεν των κουβανων(ο γκομενος της κουβανας) να στελνει και στην αβανα στο κακομοιρο το ΓΙΟΡΤΝΑΝ κανα ευρω για να φαει το παιδι κανα κοτοπουλο και να πιει και καμμια μπυρα

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
εγω μαγκες ευχαριστω τον θεο που απηλλαγην απο την φακλανο κουβανα/και τωρα ειμαι ελευθερο πουλι να συνεχισω τα ταξιδια μου χωρις αγχος και υποχρεωσεις/ο απο μηχανης θεος με εσωσε στο παρα 5

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:2funny:
παιδια εχω νεα απο την κουβανη/βρηκε γκομενο ενα κουβανοπληκτο και σπιτωθηκε μαζι του/της κανει ολα τα χατηρια(νυχτερινα μαγαζια,μυκονος,νησια κτλ)
ειδατε που κανενας δεν χανεται σε αυτη τη κοινωνια?κατι που πετας εσυ ειναι χρυσαφι για τον αλλον
μονο το κακομοιρο το ΓΙΟΡΝΤΑΝ στη κουβα σκεφτομαι που η κουβανα θα τον ξεχασει εκει και δεν θα εχει ουτε σωβρακο να βαλει
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Σπυρο πρεπει να το βοηθισουμε το παιδι!προτεινω να κανουμε Ερανο απο το σα'ι'τ για την οικονομικη ενυσχιση του Γιορνταν!.αν και μη φοβασαι κατι θα του στηλει.δεν θα τον αφησει ετσι!---οσο για το καινουργιο της θυμα ας προσεχε! :2funny:εχει να τραβιξει :2funny:----τελικα ο Ελληνας ειναι πολυ ΑΓΑΜΗΤΟς :jerking:οτι κινειται το  :knockinb:
εγω μαγκες ευχαριστω τον θεο που απηλλαγην απο την φακλανο κουβανα/και τωρα ειμαι ελευθερο πουλι να συνεχισω τα ταξιδια μου χωρις αγχος και υποχρεωσεις/ο απο μηχανης θεος με εσωσε στο παρα 5
σε εσωσε ο ΘΕΟς!ελπιζω να σου γινει μαθημα!

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
γκασπατιν ντιμκα
συμφωνω μαζι σου
πιο αγαμητοι απο τους ελληνες δεν υπαρχουν
πεταξα ενα παλιοσκυλο στο δρομο και αμεσως βρεθηκαν 10 νοματαιοι να το σπιτωσουν
μονο σε δημοπρασια δεν βγαλανε τη κουβανη για το ποιος θα την πρωτοσπιτωσει

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
γκασπατιν ντιμκα
συμφωνω μαζι σου
πιο αγαμητοι απο τους ελληνες δεν υπαρχουν
πεταξα ενα παλιοσκυλο στο δρομο και αμεσως βρεθηκαν 10 νοματαιοι να το σπιτωσουν
μονο σε δημοπρασια δεν βγαλανε τη κουβανη για το ποιος θα την πρωτοσπιτωσει

αστείος είσαι  :grin:

χτεσινός χορηγός/θύμα, σημερινός κριτής/εκτιμητής των άλλων. Και αυτό ελληνικότατον φαινόμενον  :grin:

ποιος ξέρει και συ ποιανού "μάγκα" το πεταμένο κοκκαλάκι του "παλιόσκυλου" ξερόγλυφες μέχρι χτες

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
ektor lopez  ξερολα
το παλιοσκυλο το εκανα εισαγωγη οποτε ηταν πρωτο χερι

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
και αυτα τα γραφω για να τα διαβασει οποιος θελει και να ειναι 2 φορες πιο προσεκτικος αμα "ερωτευθει"καμμια κουβανα που κανει καλες πιπες και θελει να τη φερει στην ελλαδα
Ο ΧΡΥΣΟς ΚΑΝΟΝΑς ΕΙΝΑΙ= ποτε δεν φερνουμε γυναικα στην ελλαδα διοτι χαλαει αμεσως

Koukouloforos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Like
31
Πόντοι
1
Μπορει να μην ειναι τοσο μαλακας και να σχεδιαζει να την βγαλει στο κλαρι...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
και αυτα τα γραφω για να τα διαβασει οποιος θελει και να ειναι 2 φορες πιο προσεκτικος αμα "ερωτευθει"καμμια κουβανα που κανει καλες πιπες και θελει να τη φερει στην ελλαδα
Ο ΧΡΥΣΟς ΚΑΝΟΝΑς ΕΙΝΑΙ= ποτε δεν φερνουμε γυναικα στην ελλαδα διοτι χαλαει αμεσως

ρε συ Σπυρέτο χαλασμένη δε την έφερες? γράφεις ότι κάποιος κουβανός έγλυφε ταυτόχρονα το πληρωμένο κοκκαλάκι σου.

Όσον αφορά το άλλο που λες, όντως εσύ έχεις τη πρώτη πανελλήνια μετάδοση που λένε και για τα τραγούδια  :grin:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290

player george

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
1

Φίλε Σπύρο καλά κάνεις και μας ανοίγεις τα ματιά, αλλά ξεκόλλα λίγο φίλε μου, υπάρχουν και άλλο πορτοκαλιές!! :uglystupid: :uglystupid:

Πάντως εγώ έκλεισα για Βενεζουέλα τα Χριστούγεννα, να δοκιμάσουμε και  καμιά βενεζολάνα, να δούμε και από κοντά τι στέλνουν στα καλλιστεία. :dancing: :dancing:

Και εσύ το ίδιο κάνε φίλε μου, άλλαξε προορισμό για. :knockinb: :knockinb: :knockinb:

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
player george
το σκεφτομαι σοβαρα για την πατριδα του τσαβες και εγω αλλα μετα την πρωτοχρονια

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
ΚΑΛΗ κουβανη ειναι αυτη που ειναι κλειδαμπαρωμενη στη Κουβα

Stories