Νέα

Κούβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sincity
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 412K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε να λέγεται το thread?

• Κούβα

Ψήφοι: 38 12,6%
  • Κούβα sex trip

Ψήφοι: 73 24,3%
  • Κούβα και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 36 12,0%
  • Δεν με νοιάζει το όνομα... να πάω κι εγώ στην Κούβα θέλω!

Ψήφοι: 154 51,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    301

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
trikarde οτι ηταν σιτεμενη προβατινα εχεις δικιο
περσυ μου τα ειπες αλλα με συνεπειρε το μεθυστικο αρωμα του νησιου
ΑΠΟ ΔΟ ΚΑΙ ΜΠΡΟς ΟΛΕς ΟΙ ΚΟΥΒΑΝΕς θα μενουν ΕΝΤΟΣ νησιου
και θα ειναι το ανωτερο 24-25 ετων

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
τωρα εγω αμα βρω καναν ελληνα εκει που θα θελει να παντρεφτει κουβανα και να την φερει στην ελλαδα θα του πω ΟΧΙ
θα τον συμβουλευσω να την κρατα ως γκομινα με παραμυθια για βιζες και γαμους στο νησι και αυτος να πηγαινει 2 φορες το χρονο στη κουβα και να γαμαει
οπως ειχα βρει ενα 50αρη κρητικο που με ειχε προειδοπιησει να μην τη παντρεφτω αλλα δεν τον ακουσα

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
με τα δικα μου εξοδα(3 ταξιδια δικα μου,2 δικα της,εξοδα γαμου,φαγοποτια κουβα,φαγοποτια ελλαδα) γυρω στα 12 χιλιαρικα
αντε ρε Σπυρο και ανησυχησα... τοσα μας πηγε, εμενα και ενος φιλου, 6 μερες Χαλκιδικη με 2 λιθουανακια... Φτηνα την εβγαλες!!!
Περα απο την πλακα, να πω οτι εχω διαβασει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το thread, διοτι το επομενο ταξιδι θα ειναι Κουβα, τα Χριστουγεννα, και πρεπει να πω οτι με αυτα που εχεις γραψει, μου εχουν λυθει ολες οι αποριες, δεν εχω σχεδον τιποτα αλλο να ρωτησω...
Και ενα μπραβο που αναφερεσαι δημοσια στο παθημα σου, λιγοι το κανουν, και ας υπαρχουν μερικοι που χλευαζουν... μαλλον εχουν παθει χειροτερα, απλα δεν τα δημοσιοποιουν...

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Στα ξενοδοχεια περσι δεν αφηναν με τιποτα (εκτος αν εδινες κανα 20ρικο στον σεκιουριτα,αλλα δεν λεει,κατα την γνωμη μου),τωρα αφηνουν εαν πληρωσεις διαμονη για την κοπελα (παλι δεν λεει).
κατι που μου εχει κανει εντυπωση απο ολους τους συναγωνιστες που γραφουν εδω... εισιτηρια 1.5-2 χιλιαρικα, άλλα τοσα θα φας εκει, σε πειραζει να δινεις και 20€ την ημερα στον σεκιουριτα??...

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
παιδια εχω νεα απο την κουβανη/βρηκε γκομενο ενα κουβανοπληκτο και σπιτωθηκε μαζι του/της κανει ολα τα χατηρια(νυχτερινα μαγαζια,μυκονος,νησια κτλ)
ειδατε που κανενας δεν χανεται σε αυτη τη κοινωνια?κατι που πετας εσυ ειναι χρυσαφι για τον αλλον
μονο το κακομοιρο το ΓΙΟΡΝΤΑΝ στη κουβα σκεφτομαι που η κουβανα θα τον ξεχασει εκει και δεν θα εχει ουτε σωβρακο να βαλει
μην τον λυπασαι... απλα τωρα θα του στελνει λεφτα απο αλλο πορτοφολι...

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
gentleman στο σεκιουριτα το 20αρικο δεν λει γιατι θα σου χτυπαει την πορτα 6 η ωρα το πρωι που τελειωνει η βαρδια του για να φυγει η κουβανα γιατι τους πρωινους δεν μπορει να τους λαδωσεις εκ των υστερων
και τα αεροπορικα σταθερα μαι αιρ-φρανσ τα βγαζω 2 μηνες πριν και ειναι 1000-1100 ευρω

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Δηλαδη αυτος πριν φυγει στις 6 το πρωι, θα ανεβει στο δωματιο μου και θα μου χτυπαει την πορτα?? απιστευτο!! ή τελος παντων αν δεν το ελεγες εσυ, δεν θα το πιστευα...
ωραια, του ανοιγω την πορτα και τον ρωταω τι θελει... τι θα κανει?? θα παρει τη γκομενα αλα μπρατσετα και θα την συνοδευσει στο σπιτι της??
κι αν δεν του ανοιγω, τι θα κανει??

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
gentleman
αμα λαδωσεισ τον βραδυνο σεκουριτα 10 με 6 το πρωι αυτος θα λαδωσει και τον σεκουριτα που παρακολουθει τα μονιτορ
αυτωνων η βαρδια τελειωνει 6 το πρωι οποτε πρεπει η κουβανα να βγει απο το μπανγκαλοου η το δωματιο διοτι μετα κυκλοφοπουν διευθυνταδες και προισταμενοι οποτε η πρωινη βαρδια δεν μπορει να τη μπασει στο δωματιο/το μονο που γινεται μερα ειναι να τη μπασεις στην πισινα του ξενοδοχειου λαδωνοντας το σεκουριτα της πισινας με 10 κονβερτιμπλες αλλα μονο για το χωρο της πισινας

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Εληφθη... ετσι κι αλλιως απο περιεργεια ρωταω... θα μεινω σε βιλλα.
Αυτο που με προβληματιζει πιο πολυ απ'ολα ειναι το φαγητο... Απ'οσα διαβασα εδω, συμπερανα οτι μονο στα 5στερα ξενοδοχεια το φαι ειναι υποφερτο...

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
palenque sto miramar
el algibe sto miramar
chinatown στο κεντρο πισω απο το καπιτωλιο για φαγητο ολα αυτα

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Τα σημειωσα κιολας! εισαι αρχηγος! ευχαριστω

Pireotis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Για καλο φαι πλουσιο μενου και γληγορη εξυπηρετηση Jazz Cafe εναντι Melia Cohiba πανω απο την γκαλερια.
Θεα Μαλεκον  ο χωρος κλιματιζεται και το καλυτερο εχω ψαρεψει και 5  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: απο εκει μεσα.
Δηλαδη μαμ, κακα και  :tits2: ...... :rockon: :rockon: :rockon:

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
και μην ξεχνατε και στη παραλια σαντα μαρια μπροστα στο τροπικοκο σας φερνουν φαγητο πισω απο τις ομπρελεσ στο εσταιτοριο της παραλιας κυριως ψαρι με 10 κονερτιμπλες το πιατο περιπου,αυτο για να τσιμπησετε κατι οταν ειστε στην παραλια

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Μολις γυρισα απο Κουβα,λεπτομερειες συντομα..
Μια ερωτηση για τους γνωστες του ειδους:Ποσο κανει το πακετο των 25 πουρων Partagas Lusitanias και ποσο το Cohiba Esplendidos.

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
gambino ολες οι 25αδες με πουρα που αγοραζεις στη μαυρη κανουν 20 κονβερτιμπλες χωρις κουτι και 25 κονβερτιμπλες με κουτι
τοσο αγοραζα τα μ αδουρο κοχιμπα,τα μοντερευ,τα παρταγας και τα ρομπουστο

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Αδελφέ μου Σπύρο, τι απόκαμες με την κουμπάνα σου τελικά;;;;;;;;;;

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
trikarde δεν σου πα?την πετακσα εκσω απο τη ζωη μου και το σπιτι μου επειδη εχει αντρα στην κουβα,τωρα δουλευει ως αρτιστα σε κουβανικα συγκροτηματα που εμφανιζονται σε διαφορα κεντρα σπιτωμενη απο υποψηφιους γαμπρους,
οποτε ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι
εγω γιατι απαλαχτηκα νωρις
οι γαμπροι γιατι γαμανε τσαμπα
και η ιδια διοτι πραγματοποιει το ονειρο της να γινει εκατομυριουχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom