Νέα

Κούβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sincity
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 412K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε να λέγεται το thread?

• Κούβα

Ψήφοι: 38 12,6%
  • Κούβα sex trip

Ψήφοι: 73 24,3%
  • Κούβα και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 36 12,0%
  • Δεν με νοιάζει το όνομα... να πάω κι εγώ στην Κούβα θέλω!

Ψήφοι: 154 51,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    301

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Μολις γυρισα απο Κουβα,λεπτομερειες συντομα..
Μια ερωτηση για τους γνωστες του ειδους:Ποσο κανει το πακετο των 25 πουρων Partagas Lusitanias και ποσο το Cohiba Esplendidos.
νομιζα οτι δεν ειχες χρονο ουτε για πουρα ουτε για τιποτα αλλο εκτος απο :knockinb: :knockinb: εμαθα οτι αλητεψες πολυ, ο δικος μου ο ελληνας με την φρατζα τι ελεγε??? εκανε τιποτα ???? η ολη μερα ηταν  :bigdick: :bigdick:???

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Τα παντα ολα εγιναν... :boobies:
Ο δικο σου με την φραντζα ειναι πλεον Master στον νοτο της Κουβας,ευτυχως εφυγε πιο νωρις απο μας και μπορεσαμε να "φαμε" κ' εμεις κανενα πιπινι... :zfuck:

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Τα παντα ολα εγιναν... :boobies:
Ο δικο σου με την φραντζα ειναι πλεον Master στον νοτο της Κουβας,ευτυχως εφυγε πιο νωρις απο μας και μπορεσαμε να "φαμε" κ' εμεις κανενα πιπινι... :zfuck:
το πιτσιρικι, που ηταν γειτονισσα με τον χαρη, ηταν καλο τεμαχιο??? εμαθα οτι ειχαμε αγαπες και ερωτες...
οσο για αυτον με την φρατζα εχει παρει ολη την βοριοδυτικη κουβα και του εμενε η νοτια, τι να το κανω????

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
παιδια κανονιστε να καψουρεφτητε κανα κουβανακι
εγω και ο τρικαρδος σας πρειδοποιισαμε
οι κουβανες ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Πρόσφατα έλαβα το παρακάτω pm κι επειδή τα θέματα που θίγει πιθανότατα θα ενδιαφέρουν κ αλλους συναγωνιστές το παραθέτω εδώ για συζήτηση...

...στην Κουβα παιζει να παω μονος μου, αρα μπαινουν ορισμενα ερωτηματα:
1.Μιας και θα παω μονος μου, θεωρεις οτι ειναι καλη λυση να παω οργανωμενα?
Αξιζει η θα πρεπει να ακολουθαω το group ολη την ωρα? θα ειμαι περιορισμενος? θα εχω προβλημα να μεταφερω γκομενακια στο ξενοδοχειο (εστω και με την ταριφα στον seciurita). Τα βραδυα υπαρχει περιορισμος? Γενικα δεν ξερω τι κοσμο μαζευουν τα γρουπ μιας και δεν εχω ξαναπαει με γκρουπ.
Εχεις να μου προτεινεις κανα καλο ταξιδιωτικο?
2.ενα ταξιδιωτικο γραφειο που βρηκα way travel για 7 μερες κοστολογει περιπου στα 1300 (μονο αβανα) ολα πληρωμενα(εισητηρια φοροι και ΟΛΑ τα γευματα). Αρα μου μενουν  περιπου στα 1000 ευρω για ξοδεμα σε 7 μερες... Πως το βλεπεις?
3.το ποιο σημαντικο δεν μιλαω καθολου μα καθολου ισπανικα...αρα το θεμα με την ομιλια ειναι σημαντικο και επειδη γνωριζω οτι οι ισπανοι δεν ξερουν καθολου αγγλικα το θεμα γινεται παρα πολυ δυσκολο. πως καταφερνεις να μιλησεις με της κουβανες και να κανεις καμακι στα μπαράκια? πως θα κλεινω της τιμες, τι θα γινει αν στο γκρουπ δεν βρω κανενα να ερχετε μαζι μου και να ξερει ισπανικα?

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
φιλε ΛΟΥΚ σχετικα με την απορια σου περι γλωσσας εχε υποψιν οτι και μουγγος να εισαι μολις βγαζεις το ευρωπουλο απο την τσεπη αμεσως η γκομενα ερχεται πανω σου
εκει μιλαει το χρημα και οχι τα αγγλικα η τα ισπανικα
με λαδωμα γινονται ολα
εχεισ οδηγο με πειρατικο ταξι,εχεις γκομενα για μαμησι,εχεις γρηγορο σερβις στο φαγητο κτλ
αλλα προσεξε να κανεις παζαρια παντου και παντα
διοτι οι τιμες εχουν ξεφυγει
τωρα περι του τι θα γινει οταν πεθανει ο φιντελ
δεν νομιζω να αλλαξει κατι διοτι οι κουβανοι θεωρουν πλεον αρχηγο τους τον ραουλ που ειναι 76 ετων οποτε για καμια δεκαρια χρονια ακομη δεν βλεπω να αλλαζει τιποτε προς το καλυτερο

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
παιδια κανονιστε να καψουρεφτητε κανα κουβανακι
εγω και ο τρικαρδος σας πρειδοποιισαμε
οι κουβανες ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ

Αδελφέ Σπύρο εγώ είμαι διεθνηστής
ΟΙ ΚΟΥΒΑΝΕΣ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Επρεπε να με ακούσεις και να την βγάλεις στο κλαρί, θα είσουνα κονομιμένος τώρα

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
τρικαρδε αντι να τη βγαλω εγω στο κλαρι εβγαλε αυτη εμενα αφου για να ρεφαρω πρεπει να περιμενο κανα εξαμηνο
και τωρα ζει την ζωη της σπιτωμενη και ολη μερα χαχα χαχαχου οππως και στην κουβα
δεν τους καιγεται καρφακι

Επισκέπτης
τρικαρδε αντι να τη βγαλω εγω στο κλαρι εβγαλε αυτη εμενα αφου για να ρεφαρω πρεπει να περιμενο κανα εξαμηνο
και τωρα ζει την ζωη της σπιτωμενη και ολη μερα χαχα χαχαχου οππως και στην κουβα
δεν τους καιγεται καρφακι

Ρε Σπυρο ειχες την κοτα που θα σου εκανε το χρυσο αυγο και πηγες και την ξεφορτωθηκες, αντι να τη φορτωνεις σε αλλους και να τα κονομας. Τι να πω, μερικοι ειναι γεννημενοι για να τα σκανε στις γκομενες και μερικοι για να τα παιρνουν. Εσυ μαλλον εισαι απο τους πρωτους.

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
paralimnie η κουβανα δεν ηταν η κοτα με τα χρυσα αυγα
ειναι τρομερα φιλοδοξη και προσπαθει να αποκτησει οτι υλικα αγαθα της ελειπαν 30 χρονια σε 3 μηνες με οτι αυτο εξυπακουεται
ειναι ικανη να πατησει επι πτωματων για να παρει αυτο που θελει
ο καπιταλισμος ομως ειναι σκληρος με οσους νομιζουν οτι θα κανουν τα παντα με το μουνι και το θρασσος διοτι τιποτα αλλο δεν εχει να προσφερει

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
και μην ξεχνας απλως εδω στην ελλαδα πουλαει ακριβα την τρυπα της πραγμα που στην κουβα δεν ειχε και ιδιαιτερη ζητηση επειδη υπηρχε υπερ προσφορα/ενω εδω υπαρχει πολλη ζητηση και λιγξ προσφορα πραγμα το οποιο αντεληφθην η κορασις και το εκμεταλευτηκε

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μπηκα να δω κανά εισιτήριο για Αβάνα κατά τον Γενάρη για να πεταχτώ κανά Σ/Κ κ βρήκα να έχει 1100 το πιο φτηνό.Σπυρέτο πυο σαι κ ειδήμων καλή τιμή νομίζω έτσι;;;;

ρε συ μόνο μια απορία γιατί για άλλο πραμα δεν εχω μιας κ εχω ξαναπάει.
Αυτοκινητο βρίσκεις να νοικιάσεις έυκολα;;;
και αν ναι,που το βρίσκεις;;;;

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
skoteine με αιρ φρανσ 1100 ευρο ειναι το φθηνοτερο και εχει καλες ανταποκρισεις στο αεροδρομιο(δεν περιμενεις σχεδον καθολου στο παρισι)
αυτοκινητο νοικιαζεισ με κανα 40 ευρω την ημερα (για 10 μερες πχ) απο το αεροδρομιο η στα λομπυ των μεγαλων ξενοδοχειων εχουν γραφεια η χαβανααυτος η η κουμπακαρ
για 30 μερες που νοικιαζω εγω παιρνω το ηουνται το ασσεντ με 30 ευρω/ημερα

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
και αμιγκο σκοτεινε ΜΗΝ ΚΑΠΣΟΥΡΕΦΤΕΙΣ κανα κουβανακι
ΠΡΟΣΕΧΕ
και εγω την πρωτη φορα για πλακα πηγα
αλλα με συνεπηρε η κουβανικη αυρα

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
και σε πιανει αυτη η κουβανικη αυρα μολις ανοικσει η πορτα του αεροπλανου απο τη φισουνα και αρχιζεις και χαλβαδιαζεις και την τελωνειακο στον ελενχο διαβατηριων αμα ειναι καμμια τσαχπινα

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
αυτη τη φορα στον ελενχο διαβατηριων θα διαλεκσω μια ουρα σε καλη τελωνειακο(εχει τζαμι και βλεπεις απο το πλαι λιγο) οποτε μεσα στο διαβατηριο θα εχω και ενα ραβασακι με το τηλεφωνο του σπιτιου στην κουβα και ενα γλυκολογο στα ισπανικα

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
τυχαια γνωριστικα με εναν ελληνα που ειχε παντρεφτει και αυτος κουβανη και την εφερε στην ελλαδα/το αποτελεσμα πανω στο τριμηνο και εκεινη του την εκανε μολις πηρε τα χαρτια της και την ξεσηκωσαν οι αλλοι κουβανοι που μενουν στην αθηνα/υπαρχει μια αναλογη ιστορια και στη Σκυρο οπου ενα παληκαρι παντρετηκε μια κουβανα και την εφερε στη σκυρο οπου και εκει συνεβηασν τα ιδια τον παρατησε με την μονη διαφορα οτι η κουβανα(ειναι και η μοναδικη μαυρη στο νησι) εμεινε εκει σπιτωμενη απο καποιον αλλο γαμπρο

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
δηλαδη ο κανονασ ειναι ΕΝΑς=
ΓΑΜΟς ΜΕ ΚΟΥΒΑΝΗ = ΑΠΟΤΥΧΙΑ

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Μπηκα να δω κανά εισιτήριο για Αβάνα κατά τον Γενάρη για να πεταχτώ κανά Σ/Κ κ βρήκα να έχει 1100 το πιο φτηνό.Σπυρέτο πυο σαι κ ειδήμων καλή τιμή νομίζω έτσι;;;;

ρε συ μόνο μια απορία γιατί για άλλο πραμα δεν εχω μιας κ εχω ξαναπάει.
Αυτοκινητο βρίσκεις να νοικιάσεις έυκολα;;;
και αν ναι,που το βρίσκεις;;;;
φιλε τι σ/κ?????
μεχρι να πας θα πρεπει να ερθεις....
απο το αεοπλανο δεν σκοπευεις να κατεβεις????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom