Νέα

Κούβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sincity
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 412K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε να λέγεται το thread?

• Κούβα

Ψήφοι: 38 12,6%
  • Κούβα sex trip

Ψήφοι: 73 24,3%
  • Κούβα και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 36 12,0%
  • Δεν με νοιάζει το όνομα... να πάω κι εγώ στην Κούβα θέλω!

Ψήφοι: 154 51,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    301

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ελα μωρέ την βρίσκεις την λύση.Από ότι βλέπω δεν έχεις πρόβλημα στελεχωσης της ντουλάπας σου :2funny:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Ελα μωρέ την βρίσκεις την λύση. Από ότι βλέπω δεν έχεις πρόβλημα στελεχωσης της ντουλάπας σου :2funny:

ΑΑΑ όσο γι' αυτό... και που να δεις τι άλλη ΣΥΛΛΟΓΗ από υγραντήρες έχω... (μόνον εδώ στο γραφείο, υπάρχουν 3) !!! :rockon:

Pireotis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Κανεις με τον δασκαλο για μεσα Νοεμβριου  :sunglasses: :sunglasses:

axl33

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Για πόσες μέρες φίλε? και σε ποιές πόλεις??

Finder

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Bravo στον Duracell και τον ΣΚΟΤΕΙΝΟ.
Ευχαριστουμε πολυ για τις περιγραφες σας  :dancing:

Ειναι ενα απο τα ονειρα μου να παω στην Κουβα και προσπαθω να πεισω ενα φιλο μου να με συνοδευσει. (δεν θελω να παω μονος μου).
Ορισμενες γρηγορες ερωτησεις:

1)Τα χρηματα (μετρητα) που ειχατε παρει, τα ειχατε συνεχεια μαζι σας? (υπαρχει κινδυνος κλοπης στα μεγαλα ξενοδοχεια?)
2)Ποσες μερες θεωρειτε οτι ειναι ο ελαχιστος χρονος που πρεπει να μεινει κανεις στην Κουβα σαν πρωτο ταξιδι?
3) Ποσες ωρες ειναι η πτηση και γενικα το ολο ταξιδι?
4) Ποια ειναι η καλυτερη περιοδος να επισκεφτει κανεις την Κουβα, εκτος απο το καλοκαιρι?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα στην παλιοπαρέα.Ευχαριστώ για τα καλά λόγια.Πάμε τροχάδην στις ερωτήσεις του συναγωνιστή Finder μία προς μία.Οι απαντήσεις που αριθμώ είναι αντίστοιχες των ερωτήσεων που έθεσες:
1)Ta χρήματα που είχα πάρει μαζί μου ,τα αφηνα στο ξενοδοχείο μου.Φόβος 0.Όλα τα ξενοδοχεία επιβάλλονται να έχουν προσωπικά χρηματοκιβώτια στο κάθε δωμάτιο που τα κλειδώνεις με δικό σου κωδικό.Η χρήση τους είναι γελοία.Εγώ εκεί τα άφηνα κ δεν είχα κανένα πρόβλημα.Μάλιστα η χρήση τους είναι δωρεάν(όχι όπως εδώ που την πληρώνεις).Αν πάλι θες να τα κουβαλάς μαζί σου(δεν στο προτείνω λόγω του όγκου που πιάνουν)μπορείς άφοβα.Η Κούβα είναι από τις πιο αφαλείς χώρες του κόσμου.Αλλά για ευκολία άστα ΑΦΟΒΑ στο χρηματοκιβώτιο του ξενοδοχείου
2)Ένα δεκαήμερο νομίζω ότι σου αρκεί.Μείνε τουλάχιστον τις 6-7 Αβάνα.Τις άλλες ημέρες πήγαινε Τρινιδάδ ή Σάντα Κλάρα για μουνια.ΜΗΝ ΠΑΣ ΒΑΡΑΔΕΡΟ.ΜΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝ.
3)Μέσω Μαδρίτης είναι 3 ώρες μέχρι εκεί κ άλλες 9 από Μαδρίτη.Το τράνσιτ(αναμονή στο αεροδρόμιο της ΜαΔΡΊΤΗς) είναι 6-7 ώρες.Μην χολοσκάς.Πάρε το μετρό(ξεκινάει μέσα από το αεροδρόμιο) κ κατέβα Μαδρίτη που είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΠΟΛΗ.Κάνε βόλτες εκεί κ αν είσαι φαν πήγαινε στο γήπεδο της Ρεάλ το Μπερναμπέου.Η απόσταση με το τρένο είναι 40 λεπτά.Μπορείς να το επισκεφτείς με 15 γιούργια κ να δεις κ το μουσείο που υπάρχει κάτω από τις κερκίδες.Θα μπεις κ μέσα κ θα περπατήσεις κ στο τερέν.Εγώ πήγα κ δεν το μετάνιωσα.
4)Όλες οι εποχές πάνω-κάτω ίδιες είναι.όσο πιο χειμώνα πάς τόσο πιο λίγη (από την γαμημένη) υγρασία θα έχει.Τον χειμώνα κατά τον Φλεβάρη πέφτουν πολύ τα αεροπορικά εισιτήρια.

Είμαι στην διάθεσή σου για οτιδήποτε άλλο θες.Αν πας μια πεντάδα ROMEO Y JULLIETA CLUB cigarrilos παρακαλώ πολύ. :)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Αν πας μια πεντάδα ROMEO Y JULLIETA CLUB cigarrilos παρακαλώ πολύ. :)

Αμαν πιά... σταμάτα την τράκα! :2funny:

Αντε έλα από δω πέρα να βοηθήσεις που έχω δουλειά και καθαρίζω/τακτοποιώ τα Humidors στο γραφείο και θα σε κεράσω ότι πούρο θες...

μαζί με φρεσκοκομμένο espresso... :rockon:

Συνημμένα

• Cigars.jpg
    Cigars.jpg
    109,5 KB · Εμφανίσεις: 91
  • espresso.jpg
    espresso.jpg
    13,3 KB · Εμφανίσεις: 28

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Duracell:LORD OF THE CIGARS...

και γω είμαι ο Σαμ ,το χοντρό χόμπιτ,βοηθός του LORD OF THE CIGARS που ευελπιστώ στην ελεημοσύνη του,να προσφέρει σε μένα τον φτωχό ένα cigarillo. :2funny: :2funny: :2funny:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Duracell:LORD OF THE CIGARS...

και γω είμαι ο Σαμ ,το χοντρό χόμπιτ,βοηθός του LORD OF THE CIGARS που ευελπιστώ στην ελεημοσύνη του,να προσφέρει σε μένα τον φτωχό ένα cigarillo. :2funny: :2funny: :2funny:

χαχαχα να'σαι καλά που μ' έκανες και γέλασα!

Σοβαρά τώρα, όποτε θες, κερνάω! ΚΙ επειδή γράφεις για cigarillo, έχω να σου προτείνω ένα πολύ εκλεκτό+σπάνιο, φτιαγμένο μεν από καπνό Αβάνας, που όμως κατασκευάζεται (χειροποίητα) από μια μικρή Οικογενειακή Επιχείρηση στην Σικελία και μοιράζονται χέρι-χέρι σε πολύ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ Aficionado ανά τον κόσμο!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Να σαι καλά αδερφέ.Όταν θα συναντηθούμε όπως σου είπα,αναμένω να μου φέρεις ότι επιθυμείς.Θα σου χω κ το μεγάλο του αγρότη το ΝΟ ΝΑΜΕ που σου είπα.Προς το παρών δες ένα pm που σου στειλα πριν από λίγο κ απαντηση δεν έλαβα.

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
σκοτεινε αποψε ραντευου
τις Αβανας εγινε χτες

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Της Αβάνας κ της Ταϋλάνδης μαζί :boobies: :boobies: :boobies:

Κι άμα θέλετε να γίνει και του Las Vegas βάλτε στο πρόγραμμα να πάτε έστω μια φορά στην ζωή σας σ' αυτό... :rockon:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ... ένα πσκ γεμάτο ΜΟΥΝΑΡΕΣ :boobies: ΦΟΒΕΡΟ ΦΑΙ/ΠΟΤΟ και φυσικά μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ από τα εκλεκτότερα πούρα της παγκόσμιας παραγωγής !!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πάει.Θα φαληρίσουμε.Πούρα,πουτάνες πολυτελέίας...το κλείσαμε το μαγαζί :P :P :P

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Moυ την είπες τώρα.Τσαντίστηκα κ στενοχωρήθηκα.Πάω να κάνω κανα΄PARTAGAS τώρα.πάντως καμμιά Κουβανίτσα θα την χτυπήσουμε Dur :o :o :o :o :o

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Moυ την είπες τώρα. Τσαντίστηκα κ στενοχωρήθηκα. Πάω να κάνω κανα΄PARTAGAS τώρα.πάντως καμμιά Κουβανίτσα θα την χτυπήσουμε Dur :o :o :o :o :o

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ (4η φορά που θα πάω) :rockon:

Μην στεναχωριέσαι καλέ... άντε πάρε και μια φώτο τραβηγμένη στο εργοστάσιο της Partagas...

Συνημμένα

• cigar-HandMade.jpg
    cigar-HandMade.jpg
    80,9 KB · Εμφανίσεις: 52
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Κι άμα θέλετε να γίνει και του Las Vegas βάλτε στο πρόγραμμα να πάτε έστω μια φορά στην ζωή σας σ' αυτό... :rockon:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ... ένα πσκ γεμάτο ΜΟΥΝΑΡΕΣ :boobies: ΦΟΒΕΡΟ ΦΑΙ/ΠΟΤΟ και φυσικά μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ από τα εκλεκτότερα πούρα της παγκόσμιας παραγωγής !!!

Οντως ειναι ενα τρελο πανηγυρι 24/7. Οτι μπορει να θελει ενας ανδρας υπάρχει εκει. Dreamland...

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Σκοτεινέ τις φωτογραφίες από Κούβα τις εμφάνισες ή ακόμα.....  :knuppel: :knuppel:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom