DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Τιμές;;;σε γιούργια όχι σε Ντόλλαρς παρακαλώ πολύ.
Τιμές;;; σε γιούργια όχι σε Ντόλλαρς παρακαλώ πολύ.
Παντως εγω δεν μια φορα που μπηκα στην Αμερικη και ειχα Κουβανεζικα πουρα επανω μου ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΑΝ ΣΤΕΓΝΑ! Δεν βαζεις τιποτα Κουβανεζικο στην Αμερικη! Εσεις Duracell πως βαλατε Κουβανεζικα πουρα?????Κατ΄αρχήν, ΔΕΝ αναφέρθηκα στο τι γίνεται στο LV γενικά ή στα διάφορα Ξενοδοχεία/Εστιατόρια, αλλά σε συγκεκριμένη εκδήλωση που είχα την τύχη να παρευρεθώ παλιότερα (μαζί με άλλα Μέλη της Ελληνικής Λέσχης Πούρου)... εκεί λοιπόν σχεδόν ΟΛΟΙ οι συμμετέχοντες (και Μέλη Λεσχών Φίλων τού Πούρου απ' όλο το Κόσμο) είχαμε μαζί μας φορητούς υγραντήρες κι ανταλλάσαμε πούρα μεταξύ μας, δίνοντας την ευκαιρία να δοκιμάσουμε και κάτι διαφορετικό! Ειδικά για τους Αμερικανούς που λόγω εμπάρκο ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ να βρούνε Κουβανέζικα... όταν τους πρόσφερες ήταν Θείο Δώρο!
Οσον αφορά το φαγητό, υπήρχαν ατέλειωτοι μπουφέδες, φορτωμένοι με όλα τα καλά του Θεού...
Παντως εγω δεν μια φορα που μπηκα στην Αμερικη και ειχα Κουβανεζικα πουρα επανω μου ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΑΝ ΣΤΕΓΝΑ! Δεν βαζεις τιποτα Κουβανεζικο στην Αμερικη! Εσεις Duracell πως βαλατε Κουβανεζικα πουρα?????
Αν είσαι μάγκας κ ξέρεις να ελίσσεσαι παντα βρίσκεις την λύση. Οποτε κάτι σαν το πούρο, νομίζω ότι θα την βρεις την άκρη
Καλά εντάξει.
Και εγώ ξέρω κάτι Νιγηριανούς που καταπίνουν καπότες με ηρωΐνη και τις πάνε Νέα Υόρκη.
Ενίοτε τους σταματάνε, τους περνάνε από ακτίνες και τους κάνουν πλύση στομάχου.
Και στο Μαϊάμι βρίσκεις χόρτο από το Μεξικό, την Κολομβία, την Χαβάη και home grown.
Ε, μπορεί να βρεις και κανένα πούρο.
Kάντο μου πιο λιανά.Που βλέπεις πάνω μου την αλλαγή;;;
10 27 Νοεμβριου. Βασικα Χαβανα με επιτελειο διαλεκτο φιλαρακια και γνωστοι ηθοποιοι της Κουβας οχι κατω απο 5 αυτογραφα την ημερα. Εχεις τα κλειδια της πολης. Θελει μονο εσπανιολ γιατι εγγλεζικα γιοκ.Για πόσες μέρες φίλε? και σε ποιές πόλεις??
Eιναι γνωστο οτι ΟΛΕΣ οι Κουβανεζικες μαρκες ( Cohiba, Hoyos, Romeo $ Jullieta, Montechristo) μετα την επανασταση στην Κουβα και την αποπομπη των αριστοκρατών "πουραδων" φτιαχνονται και στην Δομινικανη Δημοκρατια με τα ΙΔΙΑ ονοματα. Αρα πολλοι δεν αγοραζουν fake, απλα παιρνουν Δομινικανικα. Τωρα λογω του εμπαργκο και μια και οι κουβανοι δεν μπαινουν στην Αμερικη, τα πουρα αυτα κινουνται ελευθερα. Αλλα σε ολες τις αλλες χωρες που η Κουβα εξαγει δεν τρεχει μια. Αρα πολλες φορες στο Μαιαμι σας πουλανε πουρα με Κουβανεζικη Μαρκα που ειναι Δομινικανικα...
Απλα πραγματα... οταν αρθει το εμπαργκο να δειτα τι νομικο μαλλιοτραβηγμα θα γινει
Βιβλιογραφια
Μου λείπει η Κούβα ρε πούστη μου.Μου λείπει πολύ
Πράγματι Dur. Με το αμάξι είστε θεός. Ειδικά αν πάτε εκτός θα τσιμπήσετε κ κανά γκομενάκι στη Εθνική που κάνει ώτο στοπ (χιλιάδες Κουβανοί κάνουν ώτοστοπ) κ θα σας αντμοίψει με καμμιά πιπούλα.