Νέα

Κούβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sincity
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 412K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε να λέγεται το thread?

• Κούβα

Ψήφοι: 38 12,6%
  • Κούβα sex trip

Ψήφοι: 73 24,3%
  • Κούβα και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 36 12,0%
  • Δεν με νοιάζει το όνομα... να πάω κι εγώ στην Κούβα θέλω!

Ψήφοι: 154 51,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    301

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τιμές;;;σε γιούργια όχι σε Ντόλλαρς παρακαλώ πολύ.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Τιμές;;; σε γιούργια όχι σε Ντόλλαρς παρακαλώ πολύ.

Τιμές για την εκδήλωση? ( )... αλλά κατά καιρούς οργανώνονται διάφορα ανάλογα events... (και τώρα πια και στην Ευρώπη, έχω πάει σε παρόμοια "γιορτή" στην Ισπανία και ήταν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ)...

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
Κατ΄αρχήν, ΔΕΝ αναφέρθηκα στο τι γίνεται στο LV γενικά ή στα διάφορα Ξενοδοχεία/Εστιατόρια, αλλά σε συγκεκριμένη εκδήλωση που είχα την τύχη να παρευρεθώ παλιότερα (μαζί με άλλα Μέλη της Ελληνικής Λέσχης Πούρου)... εκεί λοιπόν σχεδόν ΟΛΟΙ οι συμμετέχοντες (και Μέλη Λεσχών Φίλων τού Πούρου απ' όλο το Κόσμο) είχαμε μαζί μας φορητούς υγραντήρες κι ανταλλάσαμε πούρα μεταξύ μας, δίνοντας την ευκαιρία να δοκιμάσουμε και κάτι διαφορετικό! Ειδικά για τους Αμερικανούς που λόγω εμπάρκο ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ να βρούνε Κουβανέζικα... όταν τους πρόσφερες ήταν Θείο Δώρο!
Οσον αφορά το φαγητό, υπήρχαν ατέλειωτοι μπουφέδες, φορτωμένοι με όλα τα καλά του Θεού...
Παντως εγω δεν μια φορα που μπηκα στην Αμερικη και ειχα Κουβανεζικα πουρα επανω μου ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΑΝ ΣΤΕΓΝΑ! Δεν βαζεις τιποτα Κουβανεζικο στην Αμερικη! Εσεις Duracell πως βαλατε Κουβανεζικα πουρα?????

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Παντως εγω δεν μια φορα που μπηκα στην Αμερικη και ειχα Κουβανεζικα πουρα επανω μου ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΑΝ ΣΤΕΓΝΑ! Δεν βαζεις τιποτα Κουβανεζικο στην Αμερικη! Εσεις Duracell πως βαλατε Κουβανεζικα πουρα?????

Πέστε τα κύριε Κόμη.

Όχι, μόνον κατάσχεση αλλά και επί τόπου καταστροφή.

Όσο για αυτούς που θα κάνουνε επίδειξη στο Βέγκας, εεεεε, σίγουρα θα έπαιρναν βίζα και θα επέστρεφαν μετά πίσω στo Cienfuegos για να συνεχίζουν να ρολλάρουν σε κρατικά εργοστάσια.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Παιδιά, ΔΕΝ ξέρω αν είχε σημασία το γεγονός ότι πήγαμε ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ για την Εκδήλωση, μέσω Τουριστικού γραφείου που είχε κανονίσει όλες τις διατυπώσεις... αλλά δεν αντιμετωπίσαμε ΚΑΝΕΝΑΝ ιδιαίτερο έλεγχο! Κι όπως είπα, είχαμε τα πούρα μας σε ταξιδιωτικούς υγραντήρες και ΟΧΙ στα κουτιά τους, με τις σφραγίδες της HABANOS κλπ...

Επίσης, παρόλες τις απαγορεύσεις... όταν είχα πάει (άλλη φορά) στο Μαϊάμι, με λίγο ψάξιμο... βρήκα ΚΟΥΒΑΝΕΖΙΚΑ πούρα!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αν είσαι μάγκας κ ξέρεις να ελίσσεσαι παντα βρίσκεις την λύση. Οποτε κάτι σαν το πούρο, νομίζω ότι θα την βρεις την άκρη

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Αν είσαι μάγκας κ ξέρεις να ελίσσεσαι παντα βρίσκεις την λύση. Οποτε κάτι σαν το πούρο, νομίζω ότι θα την βρεις την άκρη

Ετσι ΑΚΡΙΒΩΣ! :thumbsup:

Λεφτά αισθήματα να'χεις + τους κατάλληλους ανθρώπους για κονέ... ;)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Καλά εντάξει.
Και εγώ ξέρω κάτι Νιγηριανούς που καταπίνουν καπότες με ηρωΐνη και τις πάνε Νέα Υόρκη.

Ενίοτε τους σταματάνε, τους περνάνε από ακτίνες και τους κάνουν πλύση στομάχου.

Και στο Μαϊάμι βρίσκεις χόρτο από το Μεξικό, την Κολομβία, την Χαβάη και home grown.
Ε, μπορεί να βρεις και κανένα πούρο.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Καλά εντάξει.
Και εγώ ξέρω κάτι Νιγηριανούς που καταπίνουν καπότες με ηρωΐνη και τις πάνε Νέα Υόρκη.
Ενίοτε τους σταματάνε, τους περνάνε από ακτίνες και τους κάνουν πλύση στομάχου.
Και στο Μαϊάμι βρίσκεις χόρτο από το Μεξικό, την Κολομβία, την Χαβάη και home grown.
Ε, μπορεί να βρεις και κανένα πούρο.

Εγώ απλά περιέγραψα μια φάση που έτυχε σε μένα... ΟΜΩΣ και άλλοι φίλοι που έχουν πάει Μαϊαμι ΔΕΝ δυσκολεύτηκαν να βρουν πούρα (ο μόνος κίνδυνος είναι ότι κυκλοφορούν και πολλά πλαστά, οπότε θέλει ΠΡΟΣΟΧΗ και εμπειρία για να μην την πατήσει ο τουρίστας) !!!

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
Eιναι γνωστο οτι ΟΛΕΣ οι Κουβανεζικες μαρκες ( Cohiba, Hoyos, Romeo $ Jullieta, Montechristo) μετα την επανασταση στην Κουβα και την αποπομπη των αριστοκρατών "πουραδων" φτιαχνονται και στην Δομινικανη Δημοκρατια με τα ΙΔΙΑ ονοματα. Αρα πολλοι δεν αγοραζουν fake, απλα παιρνουν Δομινικανικα. Τωρα λογω του εμπαργκο και μια και οι κουβανοι δεν μπαινουν στην Αμερικη, τα πουρα αυτα κινουνται ελευθερα. Αλλα σε ολες τις αλλες χωρες που η Κουβα εξαγει δεν τρεχει μια. Αρα πολλες φορες στο Μαιαμι σας πουλανε πουρα με Κουβανεζικη Μαρκα που ειναι Δομινικανικα...
Απλα πραγματα... οταν αρθει το εμπαργκο να δειτα τι νομικο μαλλιοτραβηγμα θα γινει

Βιβλιογραφια

nikos33xr

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2006
Like
1
Πόντοι
1
δε πρόλαβα να απαντήσω εγκαίρως, αλλά τα είπες και μόνος σου, σε βλέπω ανανεωμένο, όλο κέφια, χωρίς άγχος κλπ κλπ

δε θα καταφέρω να πάρω και γω κάποτε βίζα για εκεί γμτ....

Kάντο μου πιο λιανά.Που βλέπεις πάνω μου την αλλαγή;;;

Pireotis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Χαρηκα που καποιος ειδε και την αληθεια.
Πραγματικα η Κουβα δεν εχει ανχος. Η επισκεψη μου αμεσα στην Ελλαδα μου εδωσε μια πικρια ατελειωτη. :S
Χρεη, ανχη, αρρωστια...... Κουβα και παλι Κουβα.
Δυο σκηνες> Πεντε οικογενειες μαζεψαν τις καρεκλες τους να καθησουμε και βγηκαν 8 αλλα ολοι γελαγαν και καθησαν κατω.
Και δευτερον οταν προσφερα ενα ακριβο παγωτο η κοπελλια εφαγε τρεις κουταλιες και αφησε το υπολοιπο. Το παγωτο εκανε ενα εβδομαδιατικο. Ρωτωντας εναν γιατρο το καλοκαιρι γιατι οι Κουβανοι ειναι στυλακια και εμεις ιπποποταμακια οπως χαιδευτικα με λεγαν στην Κουβα μου απαντησε ναι μεν κακη διατροφη αλλα και ανασφαλεια και ανχος.
Εχω χασει εξη κιλα απο τοτε και κομμενη η λαιμαργια ισως να βοηθησε και η σαλτσα, οχι στο φαι αλλα στον χορο. :rockon:
Μαθημα ομως πηρα και αισθανθηκα την Ελλαδα του 50 πριν μας παρει και μας σηκωσει. :S :S :S
Τελευταιο μαθηματακι ηταν οταν ξεχασαμε να κλεισουμε την πορτα και στις 6 το πρωι με ξυπνησαν να την κλεισω μονο που φατσα ειχα κανα 500 ευρωπουλα χυμενα και δεν ελειπε τιποτα. Ο κολλητος δε ξεχασε τα μαρκατα ιταλικα γιαλακια του των 300 ευροπουλακιων σε ενα χωριο  πηραν τηλεφωνο οτι τον περιμενουν να τα παρει οπως και θα κανει.  :dancing: :dancing:
Ενα μηνα 70 διαφορετικοι ανθρωποι εμεις χυμα τα κινητα και τα λεφτα δεν απλωσαν χερι. :think: :think:
Ποιος βαζει στοιχημα Ευρωπη?? :headbang: :headbang: :headbang:

Pireotis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Για πόσες μέρες φίλε? και σε ποιές πόλεις??
10 27 Νοεμβριου. Βασικα Χαβανα με επιτελειο διαλεκτο φιλαρακια και γνωστοι ηθοποιοι της Κουβας οχι κατω απο 5 αυτογραφα την ημερα. Εχεις τα κλειδια της πολης. Θελει μονο εσπανιολ γιατι εγγλεζικα γιοκ.  :helpplea:
Μετα βορεια Pinales και ισως μετα απο σκεψη νοτια δυο φορες βαρεθηκα, alla Gamaguey παω.

Listos para vencer :rockon: :rockon:... :rockon: 

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
οσοι ειναι στη κουβα αυτες τις μερες σε ορισμενες περιοχες πρεπει να ηταν πολυ δυσκολα λογω του τυφωνα

ελπιζω να μην ηταν κανεις κοντα

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Eιναι γνωστο οτι ΟΛΕΣ οι Κουβανεζικες μαρκες ( Cohiba, Hoyos, Romeo $ Jullieta, Montechristo) μετα την επανασταση στην Κουβα και την αποπομπη των αριστοκρατών "πουραδων" φτιαχνονται και στην Δομινικανη Δημοκρατια με τα ΙΔΙΑ ονοματα. Αρα πολλοι δεν αγοραζουν fake, απλα παιρνουν Δομινικανικα. Τωρα λογω του εμπαργκο και μια και οι κουβανοι δεν μπαινουν στην Αμερικη, τα πουρα αυτα κινουνται ελευθερα. Αλλα σε ολες τις αλλες χωρες που η Κουβα εξαγει δεν τρεχει μια. Αρα πολλες φορες στο Μαιαμι σας πουλανε πουρα με Κουβανεζικη Μαρκα που ειναι Δομινικανικα...
Απλα πραγματα... οταν αρθει το εμπαργκο να δειτα τι νομικο μαλλιοτραβηγμα θα γινει

Βιβλιογραφια

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ! Αλλά επιπλέον, κυκλοφορούν και ΠΟΛΛΑ fake ή και κακοκατασκευασμένα, γεμάτα με ότι άλλο θέλετε ΕΚΤΟΣ από κουβανέζικα καπνά! Προσωπικά ΔΕΝ αγοράζω ποτέ από Προμηθευτή που δεν γνωρίζω και χωρίς τις σχετικές σφραγίδες κλπ πιστοποιητικά της Habanos...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μου λείπει η Κούβα ρε πούστη μου.Μου λείπει πολύ :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Μου λείπει η Κούβα ρε πούστη μου.Μου λείπει πολύ :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Αχχ... πως σε καταλαβαινω! Εγώ όποτε το παθαίνω, ανοίγω τον υγραντήρα, πλησιάζω το πρόσωπό μου και παίρνω μια ΒΑΘΙΑ ανάσα από το κουβανέζικο άρωμα... κλείνω τα μάτια... και θυμάμαι τις όμορφες αναμνήσεις... :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Την μυρωδιά της Γλυδένσιας,που θα την βρω; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Και όταν λέμε Γλυδένσια,εννοούμε ένα κάτασπρο Κουβανάκι 19 ετών, κάτι μεταξύ Σάρον Στόουν κ Σαρλίζ Θερόν :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Κορμί σαν την Αφροδίτη της Μήλου.Αν ξαναπάω θα την βρω.Εχω κ το τηλ.της.

Ποια Νανά,Φρόσω κ πράσινα άλογα.
Γλυδένσια κύριοι
Γλυδένσια *P :humpleg: :fart-in-bed: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Πράγματι Dur. Με το αμάξι είστε θεός. Ειδικά αν πάτε εκτός θα τσιμπήσετε κ κανά γκομενάκι στη Εθνική που κάνει ώτο στοπ (χιλιάδες Κουβανοί κάνουν ώτοστοπ) κ θα σας αντμοίψει με καμμιά πιπούλα.

ΤΕΤΟΙΑ μωρά είναι παντού γεμάτη η Κούβα... :rockon:

(τις κλασσικές αμαξάρες εννοώ... ΜΗΝ παρεξηγηθώ) !!! :2funny:

Συνημμένα

• babe-car_Cuba.jpg
    babe-car_Cuba.jpg
    190,8 KB · Εμφανίσεις: 44

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Χέσε με ρε παπάρα κ πήζω στην δουλειά.Μην ξύνεις πληγές ρε πούστη μου :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Το μόνο που με κρατάει αυτή την στιγμή είναι οι αναμνήσεις της Κούβας,αλλά αν μου τις πολυθυμίζετε θα την κάνω γρήγορα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom