Νέα

Κούβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sincity
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 413K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε να λέγεται το thread?

• Κούβα

Ψήφοι: 38 12,6%
  • Κούβα sex trip

Ψήφοι: 73 24,3%
  • Κούβα και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 36 12,0%
  • Δεν με νοιάζει το όνομα... να πάω κι εγώ στην Κούβα θέλω!

Ψήφοι: 154 51,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    301

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Οντως ειναι ενα τρελο πανηγυρι 24/7. Οτι μπορει να θελει ενας ανδρας υπάρχει εκει. Dreamland...

Ετσιιι! Θεωρώ ότι υπάρχουν ορισμένα ταξίδια "must" που κάθε άντρας θα πρέπει έστω κ μια φορά στην ζωή του να προσπαθήσει να κάνει! Εκτός απ' αυτό λοιπόν στο Βέγγας, φοβερή εμπειρία είναι σ' ενα μήνα περίπου το Octoberfest στο Μόναχο, το καρναβάλι του Ρίο και φυσικά η Κούβα! :rockon:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Σκοτεινέ τις φωτογραφίες από Κούβα τις εμφάνισες ή ακόμα.....  :knuppel: :knuppel:

Τι να εμφανίσει καλέ? αφού τώρα ποιά με τις ψηφιακές... αρκεί να συνδέσεις την μηχανή στο pc και να μεταφέρεις από την κάρτα μνήμης τα files! Το ΜΟΝΟ που χρειάζεται, είναι ένα resize των αρχείων (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΟΧΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ! Δημιουργείστε ένα αντίγραφο του φακέλλου κι επεξεργαστείτε τα εκεί με όποιο πρόγραμμα προτιμάτε)...

π.χ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Η φωτογραφική μου κατασχέθηκε από την δικιά μου.Μόλις ξεκατασχεθεί θα τις ανεβάσω.Ημαρτον,έχουμε κ δουλειές μετά τις διακοπές.θα τις ανεβάσω από βδομάδα μπρε

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Η φωτογραφική μου κατασχέθηκε από την δικιά μου. Μόλις ξεκατασχεθεί θα τις ανεβάσω.

χαχα ελπίζω να είχες προνοήσει ν' αλλάξεις τις κάρτες μνήμης...  ;) και ν' άφησες μέσα αυτήν με τα ωραία τοπία :rockon:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Η φωτογραφική μου κατασχέθηκε από την δικιά μου.Μόλις ξεκατασχεθεί θα τις ανεβάσω.Ημαρτον,έχουμε κ δουλειές μετά τις διακοπές.θα τις ανεβάσω από βδομάδα μπρε

Όξω μουνόδουλε!!!!!!!!!!!!! Άκου κατασχέθηκε!!!!!!! Χαχαχαχαχαχαχαχα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Βρε παπάρες δικιά της ήταν.Ωραία ειρωνία ε;;;με την δικιά της να τραβάω τα ''ωραία'' τοπία :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Finder

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Πωπωωω με εχετε τρελανει... :rockon:
Εχω 3 ερωτησεις (ισως να εχουν ηδη απαντηθει, αλλα δεν εχω προλαβει να διαβασω προσεκτικα ολο το τοπικ. Θα το κανω προσεχως)

1) Πως μπορει να "ξεφυγει" κανεις οικονομικα απο το budget του στην Κουβα?  
Δηλαδη που μπορεις να την πατησεις και να κανεις ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ παραπανω εξοδα?

Εισητηρια, ξενοδοχειο υποτιθεται οτι τα εχεις υπολογισει.
Τα μεταφορικα φανταζομαι οτι και αυτοκινητο να εχεις, σε 10 μερες θα ειναι μικρο εξοδο.

2) Αν καποιος θελει να μενει σε χλιδατο ξενοδοχειο (by the way, για τι τιμες μιλαμε το δικλινο?) και να νοικιασει και ενα σπιτι για τα περαιτερω..., ποσο θα κοστισει και το σπιτι το βρισκεις επι τοπου? Εχει σημασια σε τι περιοχη θα το νοικιασεις? Τα νοικιαζουν πχ. με την εβδομαδα?

3) Καζινο παιζουν και για τι επιπεδα μιλαμε?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πάμε πάλι:
1)να ξεφύγεις οικονομικά είναι δύσκολο.Πρόσεξε όμως.Τα μεγάλα ξενοδοχεία είναι ακριβά.Δεν ξέρω τι παίζετε στα μικρότερα κ στο παλιό HILTON.Μήπως ξέρει κα΄ποιος να σου πει.
Για αμάξι πρέπει να νοικιάσεις κανα΄εξάμηνο πριν.Είναι πολύ δυσεύρετα.Πάντως αν θες να κινηθείς μέσα στην Αβάνα μόνο,υπάρχουν χιλιάδες ταξί,σε τιμή κανά δίευρω με τετράευρω η μεγαλύτερη διαδρομή.
2)Τα χλιδάτα παίζουν κανά 150άρι το άτομο.ίσως κ κάτι λιγότερο τον χειμώνα.Τα casa particulare(σπίτια) από την ώρα μέχρι το χρόνο άφοβα
3)Καζίνο;;;τι είπες τώρα.Σε κομμουνιστική χώρα είσαι,οπότε οτιδήποτε που χει να κάνει με τζόγο απαγορεύεται ΡΗΤΩΣ.Οπότε πετάξου ΜαΪάμι απέναντι

nikos33xr

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2006
Like
1
Πόντοι
1
Σκοτεινέ, έχεις γίνει άλλος άνθρωπος, αυτή η Κούβα σε έφτιαξε για τα καλά !

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Η Κούβα είναι από τους ελάχιστους πλέον ταξιδιωτικούς προορισμούς που μπορεί να έχει τόσο μεγάλη επίδραση στον επισκέπτη.... κι ένα από τα ΚΟΡΥΦΑΙΑ ταξίδια που κάθε άντρας θα έπρεπε να βιώσει τουλάχιστον μια φορά στην ζωή του... :rockon:

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Η Κούβα είναι από τους ελάχιστους πλέον ταξιδιωτικούς προορισμούς που μπορεί να έχει τόσο μεγάλη επίδραση στον επισκέπτη.... κι ένα από τα ΚΟΡΥΦΑΙΑ ταξίδια που κάθε άντρας θα έπρεπε να βιώσει τουλάχιστον μια φορά στην ζωή του... :rockon:

Συμφωνώ απόλυτα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Η αλήθεια είναι ότι η Κούβα,πέραν από θέματα σεξ,sex trip κλπ που όλους μας νοιάζουν,γενικώς σου προσφέρει έναν τρόπο ζωής,πολύ διαφορετικό από αυτόν που βιώνουμε.Είναι αλήθεια ότι μετα από το ταξίδι μου στην Κούβα,έχω αναθεωρήσει σε πολλά πράγματα.Βλέπεις εκεί το άγχος δεν υπάρχει ως λέξη στο λεξικό τους.Δεν τους νοιάζει κ ας μην έχουν να φάνε.Τους νοιάζει με τα λίγα να περνάνε καλα΄,απλά να συντηρούνται,δεν τους νοιάζει αν ο διπλανός τους έχει καλύτερο αμάξι ή σπίτι κ το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ποτε θα νυχτώσει για να το διασκεδάσουν
Έχουν μια διαφορετική αντίληψη στον τρόπο ζωής τους,και για αυτό ζουν πολύ.Ο προσδόκιμος Μ.Ο ζωής του Κουβανού είναι 79 χρόνια κ είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο(στην Ελλάδα είναι τα 75-από τα υψηλά).Έχει εν ζωή αρκετούς ανθρώπους άνω των 100.Ο μακροβιότερος εν ζωή αυτή τη στιγμή είναι 128 κ τον ακολουθεί ένας με 124 χρόνια :headbang:
Και όλα αυτά εξαιτίας της έλλειψης άγχους
Είναι αλήθεια ότι σε θέματα ζωής,αναθεώρησα σε πολλά πράγματα από αυτό το ταξίδι

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
[δεν τους νοιάζει αν ο διπλανός τους έχει καλύτερο αμάξι ή σπίτι κ το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ποτε θα νυχτώσει για να το διασκεδάσουν

Πολύ σωστά τα λές. Δεν του νοιάζει αν έχουν boss ,armani κλπ δεν τους νοιάζουν  τα δήθεν!!! τα δικά μας

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Η αλήθεια είναι ότι η Κούβα,πέραν από θέματα σεξ,sex trip κλπ που όλους μας νοιάζουν,γενικώς σου προσφέρει έναν τρόπο ζωής,πολύ διαφορετικό από αυτόν που βιώνουμε.Είναι αλήθεια ότι μετα από το ταξίδι μου στην Κούβα,έχω αναθεωρήσει σε πολλά πράγματα.Βλέπεις εκεί το άγχος δεν υπάρχει ως λέξη στο λεξικό τους.Δεν τους νοιάζει κ ας μην έχουν να φάνε.Τους νοιάζει με τα λίγα να περνάνε καλα΄,απλά να συντηρούνται,δεν τους νοιάζει αν ο διπλανός τους έχει καλύτερο αμάξι ή σπίτι κ το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ποτε θα νυχτώσει για να το διασκεδάσουν
Έχουν μια διαφορετική αντίληψη στον τρόπο ζωής τους,και για αυτό ζουν πολύ.Ο προσδόκιμος Μ.Ο ζωής του Κουβανού είναι 79 χρόνια κ είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο(στην Ελλάδα είναι τα 75-από τα υψηλά).Έχει εν ζωή αρκετούς ανθρώπους άνω των 100.Ο μακροβιότερος εν ζωή αυτή τη στιγμή είναι 128 κ τον ακολουθεί ένας με 124 χρόνια :headbang:
Και όλα αυτά εξαιτίας της έλλειψης άγχους

Ετσιιι...  :rockon: κι όλα αυτά μ' ένα πούρο στο στόμα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ... ΟΛΟΙ... ΜΙΚΡΟΙ-ΜΕΓΑΛΟΙ καπνίζουν σαν φουγάρα και το απολαμβάνουν !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ σχετικά...

Συνημμένα

• Cubanos.JPG
    Cubanos.JPG
    296,8 KB · Εμφανίσεις: 34

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Κι άμα θέλετε να γίνει και του Las Vegas βάλτε στο πρόγραμμα να πάτε έστω μια φορά στην ζωή σας σ' αυτό... :rockon:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ... ένα πσκ γεμάτο ΜΟΥΝΑΡΕΣ :boobies: ΦΟΒΕΡΟ ΦΑΙ/ΠΟΤΟ και φυσικά μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ από τα εκλεκτότερα πούρα της παγκόσμιας παραγωγής !!!

Ρε, πας καλά;

Ποιά τεράστια ποικιλία;

Ποιά παγκόσμια παραγωγή;;;;;

Άκου με τι παραμυθιάζεται (και παραμυθιάζει) ο άνθρωπος.

Α και BTWY αφού ξέρεις και από φαγητό, ποιό από τα εστιατόρια του Venetian προτείνεις;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν έχουν να φάνε;;;
θα την βρουν την λύση

Δεν έχουν να μετακινηθούν;;;
Πάλι θα την βρουν την λύση.Το ώτοστοπ είναι ο πιο προσφιλής τρόπος μετακίνησής τους κ μάλιστα τραγουδάνε όλοι μαζί.Μπορεί να τσιμπήσετε κ φοιτητριούλες έτσι στον δρόμο ;)

Δεν έχουν σπίτι να γαμήσουν;
Θα γαμήσουν πάνω στην παραλιακή MELIKON κ ας γαμάει κ άλλος δίπλα τους.Δεν τους νοιάζει.Ναι το είδα κ αυτό.Οι Κουβανοί κάνουν σεξ χύμα έξω στον δρόμο αν δεν έχουν κα΄που να πάνε

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Ρε, πας καλά;

Ποιά τεράστια ποικιλία;

Ποιά παγκόσμια παραγωγή;;;;;

Άκου με τι παραμυθιάζεται (και παραμυθιάζει) ο άνθρωπος.

Α και BTWY αφού ξέρεις και από φαγητό, ποιό από τα εστιατόρια του Venetian προτείνεις;

Κατ΄αρχήν, ΔΕΝ αναφέρθηκα στο τι γίνεται στο LV γενικά ή στα διάφορα Ξενοδοχεία/Εστιατόρια, αλλά σε συγκεκριμένη εκδήλωση που είχα την τύχη να παρευρεθώ παλιότερα (μαζί με άλλα Μέλη της Ελληνικής Λέσχης Πούρου)... εκεί λοιπόν σχεδόν ΟΛΟΙ οι συμμετέχοντες (και Μέλη Λεσχών Φίλων τού Πούρου απ' όλο το Κόσμο) είχαμε μαζί μας φορητούς υγραντήρες κι ανταλλάσαμε πούρα μεταξύ μας, δίνοντας την ευκαιρία να δοκιμάσουμε και κάτι διαφορετικό! Ειδικά για τους Αμερικανούς που λόγω εμπάρκο ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ να βρούνε Κουβανέζικα... όταν τους πρόσφερες ήταν Θείο Δώρο!
Οσον αφορά το φαγητό, υπήρχαν ατέλειωτοι μπουφέδες, φορτωμένοι με όλα τα καλά του Θεού...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πουτάνες;;; :think:
Τις κουβαλαγατε κ αυτές με τους υγραντήρες σας;;; :2funny: :2funny: :2funny:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Πουτάνες;;; :think:
Τις κουβαλαγατε κ αυτές με τους υγραντήρες σας;;; :2funny: :2funny: :2funny:

Καλά... τι είπες τώρα! Κυκλοφορούσαν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ μουνιά... για κάθε γούστο! Αλλωστε γενικά στο Βέγγας (αλλά και όπου υπάρχει μεγάλο Καζίνο) μαζεύονται γυναικάρες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom