Νέα

Κούβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sincity
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 412K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε να λέγεται το thread?

• Κούβα

Ψήφοι: 38 12,6%
  • Κούβα sex trip

Ψήφοι: 73 24,3%
  • Κούβα και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 36 12,0%
  • Δεν με νοιάζει το όνομα... να πάω κι εγώ στην Κούβα θέλω!

Ψήφοι: 154 51,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    301

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ωρε ξεσαλωμααααα.... Καλα τετοιος πανικος που μαλωνουν ποια θα σου προτοκάτσει??:headbang: :headbang:
Σκοτεινέ με τοσα πουρα που εφερες δε σου ειπαν τιποτα στο αεροδρόμιο? Μηπως βρήκες Ντελεκτάδος μπαι δε γουέι?

Ναι ρε πανικός.Είχαμε βάλει το HAVANA CLUB πάνω στο τραπέζι κ εκτός από αυτήν που είχα τσιμπήσει σε ένα λεπτό είχαν κάτσει 4 μουνια,εκ των οποίων τα 2 διαστημικά.Που να δεις όταν έφυγα από το μαγαζί με το μουνί,και είχε μείνει στο μπουκάλι ρούμι ακόμα.Πλάκωσαν 3-4 γκόμενες από το πουθενά με ποτήρια κ έβαζαν μέχρι πάνω στα ποτήρια τους ποτό.Σαν κάτι ταινίες που πάνε οι ανθρωπιστικές αποστολές στην Αφρική με ανθρωπιστική βοήθεια κ πλακώνουν τα μαυράκια για το ποιο θα πρωτοπάρει,έκαναν κ αυτές

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Ποουυυρα? Οξωωωωωωωωωωωωωωωωωω :2funny: :2funny: :2funny:
Ε ρε αμα παω θα παω με μια βαλιτσα και θα γυρισω με 2, η 2η θα εχει πουρα και θελω να βρω και σπορους απο τις ποικιλίες τους, θα βαλω να φτιαξω εδω.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αβέρτα φέρνεις πούρα.Δεν σου λένε πια τίποτα.Εγώ επειδή δεν το ήξερα τα είχα μοιράσει σε κατι γριές του γκρουπ κ τους κυνηγούσα μετά να τα παρω :uglystupid:.
Αλλά έμαθα ότι πια φέρνεις πολύ πράγμα.

Αυτό που λες για τις φυτείες,το χουν κα΄νει ήδη ένα ζευγάρι από την Λάρισα,που παρεπιπτόντως τους γνωρίζω.Πήγαν Κούβα,έφεραν καπνά τα φύτεψαν κ βγάζουν τα πούρα Domenico De Potamia τα οποία είναι εκπληκτικά πραγματικά.ΟΚ δεν είναι COHIBA,aλλά πολύ κορυφαία για Ελληνικά πούρα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κι επίσης όσοι άλλοι συναγωνιστές εκτιμούν τα Κουβανέζικα πούρα... μπορούν να συμμετέχουν !!!  :rockon:

Κανόνισες τίποτα με το λογ/σμο μου στο σάιτ με τα πούρα ή λες να ξανακάνω λογ/σμο;

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Κανόνισες τίποτα με το λογ/σμο μου στο σάιτ με τα πούρα ή λες να ξανακάνω λογ/σμο;

ΔΕΝ σου ξαναήρθε μνμ? Τότε ξανακάνε γιατί μάλλον το email σου κάνοντας restric την αναφορά μπλοκαρίστηκε!

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
Και για οσους εχουν μεγαλο humidor και στοκαρουν πουρα δειτε το ειναι μια εκπληκτικη συσκεή υγρανσης ιδανικη για το ξηρο κλιμα μας. Πωλειται και εδω σε ολα τα καλα πουραδικα γυρω στα 220 Ε. Εγω με αυτη εχω διατηρησει αψογα πουρα απο το 1998

Συνημμένα

• carousel_image_0_1.gif
    carousel_image_0_1.gif
    60,5 KB · Εμφανίσεις: 48

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
χαχα έχω κάτι ανάλογο... μέσα στο μεγάλο μου Humidor :)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Όσοι πάτε Κούβα κ ξέρετε Ισπανικά ,απλά είστε θεοί.Όσοι δεν ξερετε θα τα έχετε τα προβληματάκια σας.Αν κανονίζετε ταξιδάκι παρεούλες,κανονίζετε να έχετε κάποιον που ομιλεί Ισπανικά.Αυτόν που είχα,δεν με ακολουθούσε στα νυχτοπερπατήματά μου κ είχα τα προβληματάκια μου εμ τις πουτανίτσες.Αν κ τελικά η γλώσσα του σώματος είναι 1.Πάντως ορμόμενος από το εν λόγω ταξίδι μου,αποφάσισα να μάθω Ισπανικά.Θα μου χρειαστούν κ θα σας χρειαστούν.Όσοι σκοπεύετε να πατε σε κανα΄χρόνο,μάθετε κανα΄Ισπανικό.Θα με θυμηθείτε.
Στην Κούβα πάντως,πολλοί Κουβανοί κ ειδικα΄έμποροι ξέρουν πολύ καλά Ελληνικά!!!!!!!!!!!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Στην Κούβα πάντως,πολλοί Κουβανοί κ ειδικα΄έμποροι ξέρουν πολύ καλά Ελληνικά!!!!!!!!!!!!

Γιατί ανέκαθεν είχαμε πολύ καλό ναυτικό εμπόριο  με την Κούβα... εξ' ου και η πρόσφατα ανακαινισμένη Ελληνική εκκλησία αφιερωμένη στον Αγ. Νικόλαο !!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Με ορθόδοξους Κουβανούς παπάδες,και τούβλα από πολλές μονές της Ελλάδος σε περίοπτη θέση ως μνημείο.

Το ανάγλυφο της αγκαλιάς του Φιντέλ με τον Βαρθολομαίο,όλα τα λεφτά.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Με ορθόδοξους Κουβανούς παπάδες και τούβλα από πολλές μονές της Ελλάδος σε περίοπτη θέση ως μνημείο.

Το ανάγλυφο της αγκαλιάς του Φιντέλ με τον Βαρθολομαίο,όλα τα λεφτά.

Είχα την τύχη να παρευρεθώ στην τελετή των εγκαινίων από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, πριν 3 χρόνια... ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ εμπειρία !!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Παρόλο που δεν είμαι Χριστιανός,νομίζω μια τέτοια τελετή στην Κούβα,θα ήταν ιδιαίτερα σημντική για όποιον την έζησε.Σε ζηλεύω.Να βλέπεις τον Φιντέλ με τον δικό μας Βαρθολομαίο,είναι σαν να βλέπεις να γράφεται μπροστά σου Ιστορία.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Με ορθόδοξους Κουβανούς παπάδες...

Επίσης, συχνά επισκέπτεται την Κούβα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεξικού κ. Αθηναγόρας και πρόσφατα τελέστηκαν τρεις νέες χειροτονίες, δύο διακόνων σε πρεσβυτέρους και ενός νέου σε διάκονο.
Σημαντική ήταν η εις πρεσβύτερον χειροτονία του Διακόνου Αθανασίου ίντες Φερνάντεζ. Αυτόν τον κληρικό προορίζει ο Σεβασμιώτατος να αναλάβει την θέση κοσμήτορα της υπό ίδρυση Θεολογικής Σχολής στην Αβάνα !!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τώρα αδελφέ με μπέρδεψες.Στην Κούβα πας για σεξοτουρισμό ή για θρησκευτικό τουρισμό;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Τώρα αδελφέ με μπέρδεψες. Στην Κούβα πας για σεξοτουρισμό ή για θρησκευτικό τουρισμό;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κατ' αρχήν για τουρισμό (όπως και οπουδήποτε αλλού)...

ΑΝ όμως στην πορεία προκύψει και σεξ... ή ακόμα και καμία καλή μπίζνα... ε... δεν λέω όχι! :rockon:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Έλα ρε συ.Για τα φτωχά ελληνικά δεδομένα,είναι αρκετά καλή προσπάθεια τα Domenica De Potamia.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom