Νέα

Κούβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sincity
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 412K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε να λέγεται το thread?

• Κούβα

Ψήφοι: 38 12,6%
  • Κούβα sex trip

Ψήφοι: 73 24,3%
  • Κούβα και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 36 12,0%
  • Δεν με νοιάζει το όνομα... να πάω κι εγώ στην Κούβα θέλω!

Ψήφοι: 154 51,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    301

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πώς λύνετε τώρα το πρόβλημα της στέγης με το αγαπημένο σας νουνάκι-Κουβανάκι που τσιμπήσατε.
Αν μένετε σε ξενοδοχείο μπορείτε με ένα πενηντάρικο πέσος(35 γιούργια),το δίνετε λαδάκι στον σεκιουριτά και σας κάνει τα στραβά μάτια.Αλλιώς νοικιάστε casa particulare με πολύ λίγα λεφτά κ κάνετε άνετα παιχνίδι.
Αν βέβαια δεν θέλετε να την πάτε στο ξενοδοχείο σας ή να νοικιάσετε για πολλές μέρες σπίτι,παράλληλα με το ξενοδοχείο,πείτε του μουνιού να σας βρει.Θα σας παέι αυτή σε κάποιο δικό της σπίτι,πολύ πιθανόν το πατρικό της κιόλας,με τον μπαμπάκα της μέσα ακόμα πιο πιθανό!!!!,ο οποίος θα σας καλωσορίσει κ θα σας είναι πολύ φιλόξενος.Ένα εικοσαρικάκι θα σας παέι το σπιτάκι.Αποψη μου είναι να την πάτε σε τέτοιου είδους σπίτι.Κ γλιτώνετε φράγκα κ θα αποκομίσετε εμπειρίες,καθώς δεν είναι κ λίγο πράγμα να κυλιέσαι στο στρώμα του φτωχού άπορου Κουβανού κ να μηνξέρεις σε ποιο Κουβανικό στρώμα θα ξημερώσεις.όταν τσίμπησα έτσι εγώ ένα γλυκό νουνάκι,με πήγε μόνη της σε ένα τέτοιου είδους σπίτι.Το σπίτι ήταν ενός γέρο Κουβανού που μάλιστα ήταν ίδιος ο Πελέ!!!.Πολύ πιθανόν να τον ξυπνήσαμε κιόλας,προκειμένου να μας παραχωρήσει το φτωχό πλην τίμιο στρώμα του.Τσίμπησε ένα εικοσαρικάκι κ μας παραχώρησε το γραφικό του δώμα.Αυτός περίμενε κανά δίωρο στο χωλ του απέξω υπομονετικά.Το φτωχό του δώμα...πραγματική εμπειριά.Από παντού ανεμιστήρες κ ένας προβολέας φώτιζε το κέντρο του κρεβατιού.Είχε καθρέφτη στον τοίχο σαν τους γαμηστρώνες κολλητά στο κρεβάτι.Το δωμάτιο ήταν 1Χ1.Είχε βάλει DVD με μπαλλάντες και στο βίντεοκλίπ έδειχνε τον Μεξικανό Πάριο ονόματι Πιπινέλα.Το θεϊκό ήταν που στο κομοδίνο του είχε προφυλακτικά κ ένα ρολό κωλόχαρτο!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Κάναμε την δουλειά μας,καληνυχτίσαμε τον Πελέ και φύγαμε.Πραγματική εμπειρία.Δοκιμάστε την άφοβα.Γαμάς κ παράλληλα ψήνεσαι με τους ευχάριστους Κουβανούς

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Δοκιμάστε την άφοβα. Γαμάς κ παράλληλα ψήνεσαι με τους ευχάριστους Κουβανούς

Ασε που μετά μπορεί να τύχεις σε πραδοσιακό τσιμπούσι... με τοπικές λιχουδιές, μπόλικο ποτό και μια ολόφρεσκια χειροποίητη πουράκλα... ΕΜΠΕΡΙΑ ΖΩΗΣ! :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τσίμπησα στο τσαμπέ πούρα από Κουβανούς στα κλαμπ...άστα .Κανά ποτό (2 ευρώ ) τους κέρναγα κ έκαναν τούμπες.

Ααααα,μιας κ το θυμήθηκα.Ένα καλό tip.Αν πάτε σε κανά καλό κλαμπ(όπως το Casa de la musica) και πάρετε μπουκάλι(28 πέσος το HAVANA-΄δηλαδή 20 ευρώ!!!!) και το εμφανίσετε πάνω στο τραπε΄ζι σας,τα μουνιά-πουταναριά θα τις δείτε να ρίχνουν μάπες μεταξύ τους,για το ποια θα πρωτοκάτσει δίπλα σας.Εσείς απλά διαλέγετε.Θα αισθανθήτε πραγματικά σουλτάνος που διαλέγει να στελεχώσει το χαρέμι του.
Μην ξενερώσετε με την τελευταία κουβανική γυναικεία μόδα που θέλει τις γυναίκες να βάζουν χρυσά δόντια.Ελπίζουμε να τους περάσει.Ειδικά αν είναι κ μιγάς κ έχει χρυσό δόντι,θα νομίζετε ότι πήρατε την κόρη του Παϊτέρη!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Τσίμπησα στο τσαμπέ πούρα από Κουβανούς στα κλαμπ...άστα .Κανά ποτό (2 ευρώ ) τους κέρναγα κ έκαναν τούμπες.

Εγώ συνήθως τους δίνω στυλό και αναπτήρες... και γυρίζω σε κάθε ταξίδι με βαλίτσα full στα free πούρα (αλλά βέβαια έχω σπίτι και τον ανάλογο υγραντήρα-ντουλάπα, για την σωστή συντήρηση)...

tip: Επιστρέφοντας μέσω Ισπανίας, δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα με Τελωνείο κλπ ;)

Συνημμένα

• Humidor.jpg
    Humidor.jpg
    121 KB · Εμφανίσεις: 55

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Όντως.Κανένα πρόβλημα.125 πούρα κ 500 cigarillos έφερα ο παπάρας :jerking: :jerking: :jerking:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εγώ συνήθως τους δίνω στυλό και αναπτήρες... και γυρίζω σε κάθε ταξίδι με βαλίτσα full στα free πούρα (αλλά βέβαια έχω σπίτι και τον ανάλογο υγραντήρα-ντουλάπα, για την σωστή συντήρηση)...

tip: Επιστρέφοντας μέσω Ισπανίας, δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα με Τελωνείο κλπ ;)

Aυτός είναι ο υγραντήρας σου;;;;
Πατέρα Δία!!!!!!!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Aυτός είναι ο υγραντήρας σου;;;;
Πατέρα Δία!!!!!!!!

Και σ' εκείνη την φωτό ήταν ψιλοάδειος... τώρα τον έχω full γιατί στοκάρισα πρόσφατα, φοβούμενος ότι μπορεί ν' αλλάξει το ισχύων καθεστός τού εμπάρκο... οπότε αυτόματα θα δημιουργηθεί έλλειψη σε πολλά καλά κομμάτια... ;)

Συνημμένα

• Humidor-in.jpg
    Humidor-in.jpg
    255,9 KB · Εμφανίσεις: 91

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αααα είσαι πολύ προχωρημένος.Εγώ είμαι ψιλοερασιτένης.Εύγε-εύγε.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Προς θεού,μην κάτσετε στον ήλιο να κάνετε ηλιοθεραπεία.Το πιο πιθανόν να πεθάνετε.Ο ηλιος εκεί καίει 20 φορές πιο πολύ από ότι εδώ.2 παλληκάρια από το γκρουπ που έμειναν στον ήλιο για μια ώρα,τους κουβαλούσαμε,γιατί δεν μπορούσαν να περπατήσουν.Ούτε καν με ρούχα μην κάτσετε,τα διαπερνάει κ αυτά ο ήλιος :idiot:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Για τον φίλο μου τον Ιπτάμενο που θέλει να μάθει τα παραστρατήματά μου στην Κούβα,ξαναανεβάζω το θρεντ. :boobies: :boobies: :boobies:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Για τον φίλο μου τον Ιπτάμενο που θέλει να μάθει τα παραστρατήματά μου στην Κούβα,ξαναανεβάζω το θρεντ. :boobies: :boobies: :boobies:

Κι επίσης όσοι άλλοι συναγωνιστές εκτιμούν τα Κουβανέζικα πούρα... μπορούν να συμμετέχουν !!!  :rockon:

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Ωρε ξεσαλωμααααα.... Καλα τετοιος πανικος που μαλωνουν ποια θα σου προτοκάτσει??:headbang: :headbang:
Σκοτεινέ με τοσα πουρα που εφερες δε σου ειπαν τιποτα στο αεροδρόμιο? Μηπως βρήκες Ντελεκτάδος μπαι δε γουέι?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μπα δεν μας αρέσουν καθόλου μα καθόλου τα πούρα :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom