Νέα

Κούβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sincity
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 412K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε να λέγεται το thread?

• Κούβα

Ψήφοι: 38 12,6%
  • Κούβα sex trip

Ψήφοι: 73 24,3%
  • Κούβα και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 36 12,0%
  • Δεν με νοιάζει το όνομα... να πάω κι εγώ στην Κούβα θέλω!

Ψήφοι: 154 51,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    301

Pireotis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σωστος ο μαγγας :grin:
Ενα πεσο και μισο κανει μια μπυρα και σιγουρα η γιαγια στην Havana Vieja αυτη με το πουρο εκανε και πιπα. :jerking:
Τα γκομενακια τα εβγαλα προσωπικα απο το Zapatto 6 arriba la policia revolutionaria. :rockon: :rockon:
Αλλοιως ειχανε φαει 7 μερες στην μπουζου 12 μικρα σε ενα κελι. Εκανα αιτηση αλλα δεν μεν βαλαν. :headbang:
Οταν στον χωριο της τωρα το μωρο περιμενει εμενα γιατι οι μπατσοι πηγαν και την βρηκαν δεν λεμε stories για ινδιανους :2funny:
Οπως και να λαχει συναδελφοι η Κουβα σου κανει μαγια. :boobies: :boobies: :boobies:
Μαεστρο μαλακιες γιοκ μονο Visa και οριο 2000 ευρωπουλα την εβδομαδα. Ενα τουρλου μετρητα με καρτα δηλαδη. :dancing:
Απο Internet μεγαλα ξενοδοχεια και correos στην Havana επαρχια δυσκολα  :helpplea: :helpplea:
Εγω σε δυο μηνακια παω για τριτο  :rockon: :rockon:..... :rockon:
Και μην ξεχνατε τους Ελληνες τους πανε και το εθνικο σταδιο της Κουβας λεγεται Listos para vencer :think:
Ετοιμοι να νικησουμε, αυτο εγραψε :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μάγκες και φίλοι ΚΑΛΗΜΕΡΑ.Γύρισα από Κούβα....Δ Υ Σ Τ Υ Χ Ω Σ.

Όσοι δεν έχετε παέι κ θέλετε να πάτε κ το σκεφτόσαστε...να ΠΑΤΕ.ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ.

Λοιπόν,στα δικά μας :rolleyes:τώρα.Το παιχνίδι γίνεται παντού.Στον δρόμο,στα ξενοδοχεία,στα μπαρ,στα κλαμπ...ΠΑΝΤΟΥ.
Μην κα΄νετε κινήσεις εσείς,μην μπαίνετε σε κόπο,μόνες τους σας πιάνουν.
Η πρώτη που με τσίμπησε,ένα έκφυλο μιγαδάκι που μου έκανε την καλύτερη πίπα του κόσμου...ΜΑΚΡΑΝ,με τσίμπησε στην πισίνα του ξενοδοχείου.Τιμή:10 πέσος(6 ευρώ) κ μια σοκολάτα MILKA!!!!!

Στην Αβάνα λοιπόν,μαγαζιά και τιμοκατάλογοι πουταναριών.Exoυμε και λέμε:
*HAVANA CAFE(δίπλα στο ξενοδοχείο ΜΕLIA COHIBA στην Μελικόν),μαγαζί με σάλσα(και καλά) αλλά εκεί παίζουν πουταναριά αριστοκρατικά και γκόμενες διαστημικές.Τιμή που θα σας πούνε 150-100 πέσος(100-70 ευρώ).Παζαρέψτε το,θα σας το ρίξουν κανα πενηντάρικο...σίγουρα.
*Diablo toom-toom,δίπλα από το άγαλμα του Χοσέ Μαρτί,στην τεράστια πλατεία της Επανάστασης που βγάζει τους λόγους ο Φιντέλ.Παίζει πουταναριά ΄μικρά και έκφυλα,18-22 ετών.Παίζουν μπαζάκια πολλά εκεί,καθώς είναι μαγαζί Β'Εθνικής,αλλά παίζουν και πιο όμορφα κομμάτια που αξίζουν τα λεφτά τους.Τιμή 40-80 πέσος(25-50 ευρώ).παζαρέψτε το,θα σας την ρίξουν την τιμή.Παίζουν και δίδυμο.όταν σας πλησιάσει μιά κ θέλετε διπλό Φορκαστ,ζητήστε το από την πρώτη που θα σας κάτσει και θα σας φτιάξει.
*Delirio,ίδια κατάσταση με πριν.Στο ίδιο μέρος κιόλας.Παίζουν λίγο καλύτερα μουνιά-πουταναριά.Προσωπικά όταν μπήκα στο μαγαζί αυτό,αισθάνθηκα σαν τον Ρουβά,με τραβάγανε από παντού.Καθίστε πιείτε μια μπύρα(προς θεού μόνο εμφιαλωμένα ποτά να πίνετε),κάντε κόζι κ όταν δείτε το κατάλληλο φωνάχτε το ή πηγαίντε δίπλα της.Θα σας σπάσουν τα νέυρα οι καριολίες που θα σας έρχονται για να τους κάτσετε.Τιμή 40-80 πέσος(25-50 ευρώ).
*Casa de la musica του Μιραμάρε όμως, όχι του κέντρου.Μακράν το καλύτερο μαγαζί value for money.Διαστημικές μουνάρες,παίζουν κ πολλές ΚΑΛΕΣ λευκές,ψηλές που μοιάζουν με Ιταλίδες.Θα σας έρθουν με το που σας δουν.Προσέχτε όμως.Επειδή΄είναι το κορυφαίο μαγαζί με πουταναριά και πάει πολύς κόσμος αβέρτα και πολλοί ωριμοι κύριοι,μην χάσετε χρόνο.όταν δείτε κάποια κ σας αρέσει πηγαίντε τσιμπήστε την εσείς,μην την χάσετε.Έτσι τσίμπησα ένα ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ 18άρικο,κατάξανθο σαν Ιταλάκι και κορμί σιλεμένο σαν την Αφροδίτη της Μήλου.Μου κόστισε 4 πακέτα τσιγάρα και 10 πέσος(6 ευρώ) και καλά για το ταξί,συν το casa particulare για την ταμπακέρα
*Δρόμος,δεν είναι μαγαζί,μιλάμε για τους δρόμους της Αβάνας.Οπουδήποτε...Κινηθείτε μέσα στα στενά της Μελικόν,κυριώς στο παλιό Χίλτον.Διαστημικά μουνιά 18-19 χρονών,ψηλά και αγάλματα σας πλησιάζουν κ σας λένε για ένα εικοσάρικο πέσος(14 ευρώ) να σας γίνουν το κορίτσι τους για όλο το βράδυ.Πραγματικές ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ :o :o :o :o

Έξω από την Αβάνα τώρα,αν βρεθείτε στο Τρινιντάντ,μια μαγευτική πόλη που είναι όπως ήταν επί αποικιοκρατίας,δύσκολα θα βρείτε το αβέρτα πουταναριό της Αβάνας.Αν επιθυμείτε όμως να συνουσιαστείτε με chicas(γυναίκα),ακούστε τι θα κάνετε.Πηγαίντε στην πλατεία που έχει τον κεντρικό καθεδρικό της πόλης.Θα σας πλησιάσουν πιτσιρικάδες για πούρα.Πείτε ναι(αν θέλετε και πούρα πάρτε,είναι ξεφτίλα τιμές και αληθινά-τα κλέβουν από τα εργοστάσια).Αφού τελειώσετε τα εμπορικά σας ζητήστε του και chica(γυναίκα).Θα σας βρει για 25 πέσος(17 ευρώ).

ΒΑΡΑΔΕΡΟ ΜΗΝ ΠΑΤΕ.Δεν θα βρείτε τίποτα.Παίζει ένα casa de la musica στο κέντρο,αλλά δεν είναι το χημείο της Αβάνας.Γενικώ;ς μηνπάτε Βαραδέρο.Για κάτι χαζούς Καναδούς είναι με μεγάλα ξενοδοχεία,που νομίζουν ότι όλη η Κόύβα είναι σαν εκεί.Παιχνίδι δεν έχει σχεδόν καθόλου.

Για γυναίκες,μείνετε Αβάνα.Θα βαρεθείτε να μαμάτε....
Μην πάτε με γκρουπ,δεν θα μαμήσετε πολύ,εκτός κ αν πάτε,αλλά πάρτε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΑΒΑΝΑ.Στην επέκταση δεν έχει ξεναγήσεις,κινήστε ελεύθερος κ κάνετε την ζωή σας.Εγω δεν πήρα επέκταση και ακόμα το μετανιώνω :headbang: :headbang: :headbang:

Για οτιδήποτε πληροφορίες,έίμαι στην διάθεσή σας...ΠΑΝΤΑ

ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΚΟΥΒΑ

ΑΛΛΟΣ ΘΕΟΣ....

Έχουμε κ πέραση μεγάλη τα Ελληνόπουλα....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Στην Κούβα γάμησα ίσως την πιο ωραία γυναίκα που έχω γαμήσει και πήρα κ την καλύτερη πίπα που μου πήρε γυναίκα...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Όσοι δεν έχετε πάει... να ΠΑΤΕ. ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ.

Στην Κούβα γάμησα ίσως την πιο ωραία γυναίκα που έχω γαμήσει και πήρα κ την καλύτερη πίπα που μου πήρε γυναίκα...

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ με ότι έγραψες... έχω πάει 3 φορές στην Κούβα και κάθε φορά που επέστρεφα σκεφτόμουν το ΕΠΟΜΕΝΟ ταξίδι!

ΥΠΕΡΟΧΗ ζωή και οι ποιό ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ άνθρωποι που έχω γνωρίσει στις περιπλανήσεις μου ανά τον κόσμο (κι έχω ταξιδέψει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ) :rockon:

Συνημμένα

• Havana-Cuba.jpg
    Havana-Cuba.jpg
    119,2 KB · Εμφανίσεις: 32
  • sunset-Cubana.jpg
    sunset-Cubana.jpg
    291,3 KB · Εμφανίσεις: 27

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πράγματι Dur.Πράγματι είναι οι πιο ανοιχτοί και φιλικοί άνθρωποι.Δεν τους νοίαζει τίποτα παρά μόνο όταν διασκεδάζουν.Για πείνα δεν το συζητώ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.Την βρίσκουν την λύση να βγάλουν φράγκα καθώσον ΜΕΓΑΛΑ ΓΑΤΟΝΙΑ.
Οι γυναίκες παίζουν πολύ,παρα πολύ σε σημείο που θα βαρεθείτε...

Γενικά πέραν από θέμα σεξ,πιστεύω ότι είναι όι καλυτερο υπάρχει ως ταξίδι.Θα δείτε κάτι διαφορετικό που δεν το φαντάζεστε.Θα νομίζετε ότι δεν είστε στον πλανήτη Γη.Βγείτε εκτός Αβάνας και δείτε τα  χωριά τους κ την ύπαιθρο.Πραγματικά θα γεμίσετε με εικόνες,πολλές φορές και αστείες όπως τους τρόπους που σκαρφίζονται για να φτιάχνουν λεωφορεία.Αν θέλετε να νοικιάσετε αμάξι κάντε το 6 μήνες πιο πριν.Δεν πρόκειται να βρείτε διαφορετικά.Με το αμάξι είστε θεός.Ειδικά αν πάτε εκτός θα τσιμπήσετε κ κανά γκομενάκι στη Εθνική που κάνει ώτο στοπ(χιλιάδες Κουβανοί κάνουν ώτοστοπ) κ θα σας αντμοίψει με καμμιά πιπούλα.

Οι δρόμοι,ειδικά οι εθνικές οδοί,είναι πολλοί καλοί(τουλάχιστον 4 λωρίδες κυκλοφορίας) και υπάρχει κ τεράστια ασφάλεια στους δρόμους.Κάθε γωνιά κυριολεκτικά και όχι μεταφορικά έχει αστυνομία.Ένα βράδυ που γύριζα κατά τις 5 από τα 10 αμάξια που με πέρασαν μέτρησα τα 8 ότι ήταν περιπολικά!!!!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Το μόνο σεξουαλικό κακό είναι ότι δύσκολα δίνουν κουλουράκι :headbang:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Το μόνο σεξουαλικό κακό είναι ότι δύσκολα δίνουν κουλουράκι :headbang:

ΕΚΤΟΣ κι αν έχεις προνοήσει κι έχεις κάποιο δωράκι να τους δώσεις... (π.χ. καλλυντικά, ξυραφάκια, ταμπόν, ασπιρίνες, εσώρουχα ή κανένα ωραίο t-shirt)...  :dancing: οπότε όχι μόνον κάνουν ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑ ΘΕΛΕΙΣ... αλλά την επόμενη φορά φέρνουν μαζί και κάποια φίλη τους, ξαδέρφη κλπ (μιλάω εκ πείρας) :rockon:

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Πες μας λιγο ποσο σου κοστισε περιπου ολο το πακετο(αεροπορικα-διαμονη-λεφτα που εφαγες εκει)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σοκολάτες...τρελλαίνονται για σοκολάτες.Για μια ΜΙΛΚΑ η Αφροκουβανή μου κανε την καλύτερη πίπα κ σταγόνα δεν πήγε χαμένη,βεβαίως-βεβαίως :rolleyes:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Πολύ χρήσιμες πληροφορίες - thanks.

:rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
1900 ευρωπουλάκια.Περιλαμβάνονται τα εξής ομως:
*7 διανυκτερεύσεις σε πολυτελείας ξενοδοχείο
*φόροι κ φιλοδώρημα αερδορομίου
*τα αεροπορικά
*τα πηγαινε-έλα στο αερδορόμιο
*ξεναγήσεις στην Κούβα
*ότι ποτά πιούμε 2 μέρες σε μπαράκια
*διατροφή κανονική

Χάλασα εκεί 800 ευρωπουλάκια,αλλά πήρα τα άπειρα πούρα και cigarrilos-είμαι μανιώδης,σουβενίρ κ πουταναριά.Θεωρητικά αν δεν πάρετε κάτι από αυτά όπως εγώ,τα υπόλοιπα σας έξοδα θα είναι μηδαμινά.

Προσέχτε αυτά ήταν τιμές Αυγούστου,από χειμώνα θα παίζουν τουλάχιστον 300 ευρώ κάτω αν πάτε με γκρουπ.Αν θέλετε να πάτε χειμώνα Κούβα,κοιτάχτε το από τώρα για Φλεβάρη αν θέλετε να πάτε μεμονωμένα,για να βρείτε εισιτήρια

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Υπομονή και προσμονή για το επόμενο ταξείδι. Πάρα πολύ καλή ενημέρωση για εμάς τους υποψήφιους ταξειδιώτες
Μάγκες και φίλοι ΚΑΛΗΜΕΡΑ.Γύρισα από Κούβα....Δ Υ Σ Τ Υ Χ Ω Σ.

ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΚΟΥΒΑ

ΑΛΛΟΣ ΘΕΟΣ....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Υπομονή και προσμονή για το επόμενο ταξείδι. Πάρα πολύ καλή ενημέρωση για εμάς τους υποψήφιους ταξειδιώτες

Ότι θέλετε είμαι στην διάθεση σας μέσω pm.Θα χαρώ να βοηθήσω τους φίλους μου.ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΑΓΚΕΣ.Ήμουν επιφυλακτικός αρχικά,αλλά διαψεύστηκα ΕΥΤΥΧΩΣ

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Thanks για ακόμη μία φορά ότι χρειστώ θα σε ενοχλήσω
Ότι θέλετε είμαι στην διάθεση σας μέσω pm.Θα χαρώ να βοηθήσω τους φίλους μου.ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΑΓΚΕΣ.Ήμουν επιφυλακτικός αρχικά,αλλά διαψεύστηκα ΕΥΤΥΧΩΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom