Νέα

Κούβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sincity
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 412K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε να λέγεται το thread?

• Κούβα

Ψήφοι: 38 12,6%
  • Κούβα sex trip

Ψήφοι: 73 24,3%
  • Κούβα και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 36 12,0%
  • Δεν με νοιάζει το όνομα... να πάω κι εγώ στην Κούβα θέλω!

Ψήφοι: 154 51,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    301

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τέτοια ώρα τη άλλη βδομαδα κάνω check in για Κούβα συναγωνιστές.
Μια βδομάδα έμεινε ορέ :rockon: :rockon: :rockon:

Εγχρωμες πουτανίτσες έρχομαι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

nikos33xr

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2006
Like
1
Πόντοι
1
ελα ρε σκοτεινε και ανυσηχουσαμε, ριξε ενα και για μας, βρες και τον leasedline να κανετε τιποτα....

Τέτοια ώρα τη άλλη βδομαδα κάνω check in για Κούβα συναγωνιστές.
Μια βδομάδα έμεινε ορέ :rockon: :rockon: :rockon:

Εγχρωμες πουτανίτσες έρχομαι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Απο τις ημερονμηνιές που λέει μαλλον με το ίδιο γκρουπ φεύγουμε.
leasedline στείλε p.m. για να μου πεις με ποιο πρακτορείο φεύγεις

leasedline

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστη Νικο ηδη εχω τα κονε μου με τα κοριτσια...... μεσω ιντερνετ......εχω στρωσει τη δουλεια............κοριτσια ερχομαι :boobies:!!!!!......οποιος συνμπουρδελιαρης :jerking: θελει να τα πουμε εκει ας επικοινωνησει μαζι μου!!!!!!......Συντροφε Φιντελ περιμενε με η επιθυμια σου..... θα πραγματοποιηθει,θα με δεις , μη "φυγεις" ακομα.....σε μερικες ωρες απογειωνομαι.... :rockon: :rockon: :rockon:....!!!!!!

ελα ρε σκοτεινε και ανυσηχουσαμε, ριξε ενα και για μας, βρες και τον leasedline να κανετε τιποτα....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
σου  στειλα απάντηση ήδη κ με ενδιαφέρει να μου πεις πώς έκανες τα κονέ σου με τα κορίτσια εκεί μέσω p.m. please.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου.Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στον αδελφό και συναγωνιστή leasedline που είναι ήδη στην Κούβα κ ανοίγει το δρόμο για τα αδέρφια που ακολουθούν....

-4

nikos33xr

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2006
Like
1
Πόντοι
1
o leasedline λεει οτι την επομενη εβδομαδα αρχιζει το καρναβαλι, ενω οι γκομενες δε παιζονται !

επισης στελνει χαιρετισμους σε ολους τους συγκαβλους συναγωνιστες...

butterfly

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά για βοηθήστε με λίγο,

μίλησα με ένα θεωρητικά γνώστη της Κούβας και μου είπε ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει και ότι αν μιλήσεις σε κουβανό και σε πιάσουν τρώς κλήση, ότι δεν μπορείς να βγαίνεις με κουβανές δημόσια, ότι ακόμα και στα ξενοδοχεία δεν υπάρχουν πουτάνες και κάτι άλλα τέτοια τραγικά. Τι από αυτά είναι αλήθεια, γιατι αρχές Αυγούστου φεύγω και έχω τρομοκρατηθεί

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
παπα σε πουλαει η Κουβα συντηρειτε απο πουρα και σεξοτουρισμο δεν πιστευω κατι τετοιο να ισχυει

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
καλο ταξιδι φιλε Νταρκ
ελπιζω την αλλη φορα να πας στην παρτιδα (ξερεις εσυ)!!!!!!!!!!!!!!

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Παιδιά για βοηθήστε με λίγο,

μίλησα με ένα θεωρητικά γνώστη της Κούβας και μου είπε ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει και ότι αν μιλήσεις σε κουβανό και σε πιάσουν τρώς κλήση, ότι δεν μπορείς να βγαίνεις με κουβανές δημόσια, ότι ακόμα και στα ξενοδοχεία δεν υπάρχουν πουτάνες και κάτι άλλα τέτοια τραγικά. Τι από αυτά είναι αλήθεια, γιατι αρχές Αυγούστου φεύγω και έχω τρομοκρατηθεί
Δεν παιζει ακριβως ετσι. Διαβασε απο την αρχη το θρεντ και θα μαθεις τι πρεπει και τι δεν πρεπει να κανεις

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Μαγκες θα ακουστει γελειο αλλα πρεπει να ρωτησω. Η απαντηση ειναι σημαντικη.
Στα διαμερισματα εκτος ξενοδοχειου πως ειναι η καθαριοτητα. Και πιο συγκεκριμενα ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ?
ΟΠΟΙΟς ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Stabit είσαι για Κούβα;
Απάντησε αμέσως

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Οχι κουμπάρε. Εδω Ελλαδιστάν προς το παρόν

Αλλά έχω ηθική υποχρέωση να σου υπενθυμισω την υπόσχεση που έχεις δώσει για βίο ανθόσπαρτο στην Ευα. Επι τη ευκαιρία, μαθαίνω πολύ καλά πράγματα για Πολωνία. Θα σου πω

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Οχι κουμπάρε. Εδω Ελλαδιστάν προς το παρόν

Αλλά έχω ηθική υποχρέωση να σου υπενθυμισω την υπόσχεση που έχεις δώσει για βίο ανθόσπαρτο στην Ευα. Επι τη ευκαιρία, μαθαίνω πολύ καλά πράγματα για Πολωνία. Θα σου πω
Τα κουμπαρομπατζανακια στην Κουβα παντος δεν ειναι ασχημη ιδεα. Γιατι οχι στο μελλον.
Οσο για την Πολωνια περιμενω.
Αν και δεν γουσταρω το κισμετιλικι της Ανατολης, που και που μου προκυπτει ενας "ψυχισμος στην υλη "
Μπορει και να συναντησω την Ευα. Υου never know.
Tα ειδες τα χρονια πολλα που εστειλαν οι μικρες μας Πολωνεζες? Ο Σοπεν θα ηταν υπερηφανος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom