You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κούβα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Sincity
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 417K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
To Varadero αξίζει όμως ως ημερήσια εκδρομή. Παλαιότερα το είχα επισκεφθεί με τα καινούργια κλιματιζόμενα πούλμαν της Viazul. Τρεις ώρες ταξίδι (αν και είναι μόνο 134 χλμ από Αβάνα) καθώς γίνονται και δύο στάσεις: στο Μatanzas και στο αεροδρόμιο του Βαραδέρο. Η αναχώρηση γίνεται από τα γραφεία της εταιρίας στο Vedado γύρω στις 8 το πρωί. Αν δεν είναι περίοδος υψηλής τουριστικής κίνησης δεν χρειάζεται να γίνει κράτηση από πριν. Αφού φθάσει κανείς μπορεί να νοικιάσει μηχανάκι και να απομακρυνθεί προς το ανατολικό άκρο της χερσονήσου. Οι παραλίες είναι χωρίς αμφιβολία θαυμάσιες. Μπορεί ο ημερήσιος επισκέπτης να χρησιμοποιήσει ξαπλώστρες και ομπρέλες των ξενοδοχείων καταβάλλοντας το ανάλογο αντίτιμο.Το Βαραδέρο είναι για αυτούς που δεν ξέρουν.
Κοιτάζοντας σήμερα το site της εταιρίας είδα οτι δεν έχει πλέον απογευματινά δρομολόγια επιστροφής (παλιά είχε δύο). Επομένως η λύση της Viazul δεν εξυπηρετεί. Κάποια εναλλακτική λύση;
Λέω του χρόνου να τιμήσω τα πενηντάχρονα της επανάστασης και θέλω από τώρα να προετοιμάζομαι.
leasedline
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ποιος θα με ακολουθησει αυτο το καλοκαιρι στο παραδεισο της Κουβας????
Arion1955®
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ρε μεγάλε ακόμα δεν ήρθες εδώ να σε τσεκάρουμε θα σε ακολουθήσουμε κι όλας? εδώ έχει καραβάνες και καραβάνες που κοντεύουν να γίνουν υπουργοί στην Κούβα και έχουν και ατέλεια και μας ήρθες φουριόζος εδώ?Ποιος θα με ακολουθησει αυτο το καλοκαιρι στο παραδεισο της Κουβας????
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 244
- Πόντοι
- 86
Το κλεισα το πακετάκι.
2 Αυγούστου την κάνω για το παραδεισένιο νησί για 10 μερούλες.όποιες πληροφορίες έχετε για έναν φτωχό Ελληνάκο δεκτές.Ειδικά οι πικάντικες... ;) ;) ;)
Αυτα πρεπει να βοηθανε.. ;)
Αντε.. καλα .. γραψε εντυπωσεις αμα γυρισεις με το καλο.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
-33
Και ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες
Και ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες
Arion1955®
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αφιερωμένο στον αδελφό Σκοτεινό...
[youtube=425,350]gBTEIdjohsc&feature[/youtube]
[youtube=425,350]gBTEIdjohsc&feature[/youtube]
Arion1955®
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
[youtube=425,350]czg0-glJltQ&feature[/youtube]
Arion1955®
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Dirty Dancing Havana Nights
[youtube=425,350]beP0G2DR78A&feature[/youtube]
[youtube=425,350]beP0G2DR78A&feature[/youtube]
Arion1955®
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
[youtube=425,350]NCsu1Dlqm7Q[/youtube]
Arion1955®
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
[youtube=425,350]VMRldcrjzq0&feature[/youtube]
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Με συγκινείς αδερφέ με τα βιντεάκια σου :'(
leasedline
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
θα παω κι εγώ.. ... αν το κλεισω τελικα το πακέτο στις 2 Αυγούστου πιστεύω να τα πουμε εκει.
leasedline
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σιγα ρε που το παιζεις και "παλιος" και ηρθες χθες .....τίναξε τη "σκουρια" απο πανω σου...εγω τουλαχιστον εχω γυρισει ολες τις σουπερ... .... χωρες....εσυ? Ειμαι σιγουρος πουθενα δεν πηγες... ...ασε να μεγαλωσεις και λιγο......διαβασε και κατι... ... :o... και σε 20 χρονια τα ξαναλεμε.....Ρε μεγάλε ακόμα δεν ήρθες εδώ να σε τσεκάρουμε θα σε ακολουθήσουμε κι όλας? εδώ έχει καραβάνες και καραβάνες που κοντεύουν να γίνουν υπουργοί στην Κούβα και έχουν και ατέλεια και μας ήρθες φουριόζος εδώ?
τσαγια!!!!
Επέστρεψα προχτές από Κουβά και σας φέρνω φρέσκα νέα.
- Μην πάρετε μαζί σας δολάρια. Προτιμήστε τα ευρώ. Καλύτερα να αλλάξετε λεφτά από την ΑΤΜ που βρίσκετε στο αεροδρόμιο, στην Αβάνα και στο Βαρατέρο.
Κλείστε τα ξενοδοχεία από το διαδύκτιο. Είναι φθηνότερα. Από 77 Convertible Pesos σου έρχεται 44.
Εάν θα μείνετε Αβάνα, κλειστέ ξενοδοχείο μόνο για δυο νύκτες. Μετά πηγαίνετε σε μια Casa οπού είναι φθηνότερα και μπορείς να παίρνεις και κορίτσια δίχως να λαδώνεις τους φρουρούς στο ξενοδοχείο με 20-30 Convertible Pesos
Το φαγητό στην Αβάνα είναι χαλιά. Τρώγαμε σνακ στα καλά ξενοδοχεία όπως το NH Central και στο hotel telegraph.
Οι καλές γκόμενες ζητούν 100 Convertible Pesos αλλά πέφτουν στα 30. μιλάμε όμως για κάτι φοβερές φοιτητριούλες.
Για πληροφορίες όσο αφορά ξενοδοχεία, αξιοθέατα, Βαρατέρο και Σαντα Κλάρα, ρωτήστε με ότι θέλετε. Έχω και αρκετές φωτογραφίες εάν ενδιαφέρεστε. Μέχρι και τηλέφωνα.
Υπάρχει και άγαλμα του εθνάρχη Μακαρίου στην Αβάνα!!!!
Αγοράστε φθηνά αρώματα από το Pound Shop. Μια Κουβανέζα που πρόσφερε τον κόλο της για 10 Convertible Pesos. Της πρωτινά να της δώσω άρωμα και δεκτικέ σαν τρελή. Λυπάμαι που δεν πήρα και την αδελφή της μαζί.
Του χρόνου θα κανονίσω ένα μεγάλο tour. Σκέφτομαι να ανοίξω δουλειά στην Αβάνα και να πάω μόνιμα.
- Μην πάρετε μαζί σας δολάρια. Προτιμήστε τα ευρώ. Καλύτερα να αλλάξετε λεφτά από την ΑΤΜ που βρίσκετε στο αεροδρόμιο, στην Αβάνα και στο Βαρατέρο.
Κλείστε τα ξενοδοχεία από το διαδύκτιο. Είναι φθηνότερα. Από 77 Convertible Pesos σου έρχεται 44.
Εάν θα μείνετε Αβάνα, κλειστέ ξενοδοχείο μόνο για δυο νύκτες. Μετά πηγαίνετε σε μια Casa οπού είναι φθηνότερα και μπορείς να παίρνεις και κορίτσια δίχως να λαδώνεις τους φρουρούς στο ξενοδοχείο με 20-30 Convertible Pesos
Το φαγητό στην Αβάνα είναι χαλιά. Τρώγαμε σνακ στα καλά ξενοδοχεία όπως το NH Central και στο hotel telegraph.
Οι καλές γκόμενες ζητούν 100 Convertible Pesos αλλά πέφτουν στα 30. μιλάμε όμως για κάτι φοβερές φοιτητριούλες.
Για πληροφορίες όσο αφορά ξενοδοχεία, αξιοθέατα, Βαρατέρο και Σαντα Κλάρα, ρωτήστε με ότι θέλετε. Έχω και αρκετές φωτογραφίες εάν ενδιαφέρεστε. Μέχρι και τηλέφωνα.
Υπάρχει και άγαλμα του εθνάρχη Μακαρίου στην Αβάνα!!!!
Αγοράστε φθηνά αρώματα από το Pound Shop. Μια Κουβανέζα που πρόσφερε τον κόλο της για 10 Convertible Pesos. Της πρωτινά να της δώσω άρωμα και δεκτικέ σαν τρελή. Λυπάμαι που δεν πήρα και την αδελφή της μαζί.
Του χρόνου θα κανονίσω ένα μεγάλο tour. Σκέφτομαι να ανοίξω δουλειά στην Αβάνα και να πάω μόνιμα.
[youtube=425,350]NCsu1Dlqm7Q[/youtube]
emena sto xenodoxeio pou fenete sto 50'
Παιδια, επειδη το ονειρο μου εδω και χρονια ειναι να παω στην Κουβα (τρελαινομαι για λατιν girls), εχω ορισμενες ερωτησεις:
1)Αυτες οι Case Particular ειναι σαν να νοικιαζεις μονοκατοικια ή ειναι διαμερισματα μεσα σε πολυκατοικιες? Βρισκονται σε καλες περιοχες? Εσωτερικα ειναι καθαρα ή πεφτει πολυ το επιπεδο σε σχεση με τα hotels?
Επισης: Τις προπληρωνεις στον ιδιοκτητη, αναλογα με τις μερες που θελεις να μεινεις? Εχεις κανεναν αλλο ελεγχο απο τον ιδιοκτητη? (κοινως, σου σπαει τ'*** ή οχι?)
2)Απο εγληματικοτητα σε τι επιπεδα βρισκομαστε?
1)Αυτες οι Case Particular ειναι σαν να νοικιαζεις μονοκατοικια ή ειναι διαμερισματα μεσα σε πολυκατοικιες? Βρισκονται σε καλες περιοχες? Εσωτερικα ειναι καθαρα ή πεφτει πολυ το επιπεδο σε σχεση με τα hotels?
Επισης: Τις προπληρωνεις στον ιδιοκτητη, αναλογα με τις μερες που θελεις να μεινεις? Εχεις κανεναν αλλο ελεγχο απο τον ιδιοκτητη? (κοινως, σου σπαει τ'*** ή οχι?)
player george
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Παιδια, επειδη το ονειρο μου εδω και χρονια ειναι να παω στην Κουβα (τρελαινομαι για λατιν girls), εχω ορισμενες ερωτησεις:
Φιλε μου αμα ψαξεις στης προηγουμενες σελιδες θα βρεις της απαντησεις που ψαχνεις.Αλλα αμα πας με αυτες της φοβιες και της ανασφαλειες κριμα το ονειρο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 39K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις