Νέα

Κούβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sincity
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 412K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε να λέγεται το thread?

• Κούβα

Ψήφοι: 38 12,6%
  • Κούβα sex trip

Ψήφοι: 73 24,3%
  • Κούβα και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 36 12,0%
  • Δεν με νοιάζει το όνομα... να πάω κι εγώ στην Κούβα θέλω!

Ψήφοι: 154 51,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    301

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
τρεξτε να προλαβετε παντως, η κουβα σε λιγα χρονια δεν θα ειναι οπως την ειδαμε εμεις καποια χρονια πριν...

ΣΥΜΦΩΝΩ! Κι επίσης... μόλις σταματήσει το εμπορικό εμπάρκο... άντε να βρίσκουμε πούρα! Αχχχ περνάνε ανεπιστρεπτή οι καλές οι εποχές... ΤΥΧΕΡΟΙ όσοι προλάβαμε και ζήσαμε κάποια πράγματα... κι αλλοίμονο στους νεότερους !!!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
τρεξτε να προλαβετε παντως, η κουβα σε λιγα χρονια δεν θα ειναι οπως την ειδαμε εμεις καποια χρονια πριν. ακριβαινει και χανει την μαγεία της σιγα σιγα η χωρα.

Συμφωνω εν μερει συντροφε roko.ναι θα αλλαξh σιγουρα η αβανα οπως εχει ειδη αλλαξη το βαραδερο,αλλα κουβα δεν ειναι μονο αυτες οι πολεις,υπαρχη και η υπολοιπη,ειδικα νοτια,που πιστευω πως δεν θα επηρεαστη τοσο αμεσα απο τον καπιταλισμο.αλλωστε για να την δεις και να την ζησεις ο καλυτερος τροπος ειναι να νοικιασεις αμαξη με την παρεα σου και να φυγεις εκτος αβανας.εκει θα δεις οτι ο σκοπος του κοσμου (και των κοριτσιων)δεν ειναι μονο η τσεπη του τουριστα.αλλωστε μην ξεχναμε οτι ειναι ενας φιλησυχος λαος που του αρεσει να ευχαριστη τον επισκεπτη.vamos ala sandiago de cuba amigos.

Με νοικιασμένο αμάξι η Κούβα είναι φοβερή εμπειρία.

Δεν υπάρχουν χάρτες, δεν υπάρχουν πινακίδες, δεν υπάρχουν φώτα το βράδυ, δεν υπάρχουν πολλά βενζινάδικα.

Φοβερή περιπέτεια η οδήγηση όταν πέφτει το σκοτάδι και σε μικρό επαρχιακό μέρος.

Ο μόνος τρόπος: ρωτάς - ρωτάς.

Άμα υπάρχει βέβαια κανένας να ρωτήσεις.
Γιατί έχω οδηγήσει σε δρόμο μέσα στα βουνά από την Santa Clara για το Trinidad που δεν υπήρχε ούτε ψυχή.

Πάρτε επίσης μαζί σας κόσμο. Από αυτούς που κάνουν ωτοστόπ. Έτσι γνωρίζεις πραγματικά τον τόπο και τους ανθρώπους.

Μία από τις λίγες, τις μοναδικές εμπειρίες σε μία μοναδική χώρα.
Τρέξτε, προλάβετε.

peokroustis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους,
Πριν 3 χρόνια δοκίμασα τις χάρες της Κούβας για 3 βδομάδες. Οι συμβουλές μου είναι οι εξής:
1) Μη μείνετε σε ξενοδοχείο. Μείνετε σε casa particular με ανεξάρτητη είσοδο & όχι μαζί με οικογένεια. Δεν είναι δύσκολο να βρείτε κάποιο.
2) Δε χρειάζεται να ψάξετε για πουτανίτσες. Νοικιάστε ένα αυτοκίνητο (εγώ νοίκιασα ένα Peugeot 206 σχεδόν καινούριο με $50 τη μέρα). Κάντε βόλτες στους δρόμους. Είναι γεμάτοι από μωράκια που περιμένουν κάποιο μέσο να πάνε σπίτι τους. Αφού τις φορτώσετε, προτείνετέ τους έξοδο το βράδυ και κατά 99,9% θα δεχθούν. Αφού τις βγάλετε έξω & τις διασκεδάσετε πρέπει & αυτές με τη σειρά τους να σας δώσουν κάτι. Μαντέψτε τι είναι αυτό το κάτι...
Δώστε τους $20-25 το πρωί για ταξί (και καλά). Θα είναι ευτυχισμένες. Πείτε τους πως φεύγετε για την ενδοχώρα την επόμενη μέρα και ξαναμπείτε στο αμάξι προς αναζήτηση νέων πιπινακίων...
Πάρτε μαζί σας φθηνά αρώματα, κρέμες σώματος καλλυντικά από τα Lidl & φθηνά στριγγάκια με το κιλό. Θα τα εκτιμήσουν δεόντως. Επίσης πάρτε κομψούς φθηνούς αναπτήρες. Εκεί έχουν μόνο σπίρτα.
Αν βαρεθείτε την Αβάνα οδεύστε προς Santa Clara να δείτε το μνημείο του Che. Η santa Clara είναι η πανεπιστημιούπολη της Κούβας γεμάτη από πιπίνια.
Καθώς φεύγαμε από την Santa Clara, μας έκαναν ωτοστόπ 3 φοιτήτριες που πήγαιναν για Σ/Κ στο χωριό τους. Τελικά καταλήξαμε στο Varadero για 3 νύχτες σε μία σουίτα κυριλέ κρατικού ξενοδοχείου όπου έγινε της .....
Σκεφτείτε 3 τέλεια κωλαράκια στον αέρα και μεις (2) από πίσω τους να παίζουμε το α-μπε-μπα-μπλομ... Τα έξοδα για όλα αυτά ήταν το φαγητό τους, 3 μαγιώ για να κάνουν μπάνιο και $20 για να γυρίσουν πίσω...
Τι ήθελα και παντρεύτηκα ρε γαμώτο...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Πριν 3 χρόνια δοκίμασα τις χάρες της Κούβας....
...Σκεφτείτε 3 τέλεια κωλαράκια στον αέρα και μεις (2) από πίσω τους να παίζουμε το α-μπε-μπα-μπλομ...
...Τι ήθελα και παντρεύτηκα ρε γαμώτο...

Καλωσόρισες στο site μας, φίλε...

Μια ερωτησούλα μόνο:

Πρώτα πήγες στην Κούβα και μετά παντρεύτηκες, ή το αντίστροφο?

peokroustis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Καλώς σας βρήκα παιδιά. Είμαι καιρό γραμμένος απλά είμαι "ανενεργός" λόγω πρόσφατου γάμου και απλά παρακολουθώ...
Πήγα στην Κούβα με ένα κολλητό μου προ γάμου διότι μετά μόνος αποκλείεται να "έπαιρνα άδεια" να πάω & με τη γυναίκα μου θα ήταν βλακεία να πάω, ιδίως στην Κούβα.

kostas725

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ξεκιναν απο 80 αλλα 50 ολη την βραδια ειναι δικια σου. Φυσικα ακομη γελα η Cuba για μαλακα δικο μας που εδωσε 2000
για ενα γληγορο γιατι ειχε την βαλιτσα @συζυγο@ μαζι του. Γι αυτο προσοχη εκτιμουν ποιο πολλη τα μελλοντικα λεφτα
απο αυτα που τους ταζεις για ενα πηδουλο.
και εις ανωτερα!γιναμε ρεζιλι διεθνως!!κουβαρνταδες!!!εδω χαλασανε τη βουλγαρια κατι τετοιοι, απο οσο λενε οι συναγωνιστες που ξερουν.
Πήγα στην Κούβα με ένα κολλητό μου προ γάμου διότι μετά μόνος αποκλείεται να "έπαιρνα άδεια" να πάω & με τη γυναίκα μου θα ήταν βλακεία να πάω, ιδίως στην Κούβα.
αυτο μου θυμιζει Ταυλανδη.1)γιατι οσοι ειναι παντρεμενοι (εγω δεν ειμαι)πρεπει να παρουν αδεια, η οποια δεν νομιζω να δινεται.2)σε τετοια μερη δεν πας τη γυναικα σου.ειναι σαν να πας σε εστιατοριο με το ταπερακι γεματο φαγητο!!(οπως εχει ξαναειπωθει)

Pireotis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μεγαλε αμα οπως προαναφερω εαν σε τρωει ο ποπος σου, να στον ξυσουν βρισκεις παντου.
Το κολλημα της Κουβανεζας ειναι να την κανει, η τουλαχιστον να περασει καλα μαζι σου
σε καμμια casa rica οπως λενε. Εκει ειναι ο παιχτης ο καλος, να αφησεις να βλεπει τα πολλα στο μελλον.
Φιλαρακια που λενε οτι παιζει και τσαμπα, εχουν δικιο, αλλα κατι δωρακια κατι κυλοτακια να τα λεφτα.

Τωρα για Thailand, καμια σχεση φιλαρακο :boobies:. Πρεπει να γουσταρεις και το μωρο. Χρυσες τις εκανα τις Ταυλανδεζες
να φανε εστω και ενα μπιφτεκι,ορχεις, μονο τα δικα τους, ετσι και στο κοκο. Μετα απο πεντε ταξιδια, τεσσερεις μηνες με δυο ντουζινες προσωπικα interviews. Ξερω καλα οτι τα παιχνιδακια μαζι με Κουβανικα μωρακια δεν παιζωνται. :rockon: :rockon:
Ειναι αμα ξερεις απο μπαλλα Primera Division.

Το στοιχημα καθε μαγγα ομως ειναι να σου αναφωνησει κατα την πραξη .....Que Rico
H ταυλανδεζα τι να πει Sawadee Cap  :headbang:??

peokroustis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Το στοιχημα καθε μαγγα ομως ειναι να σου αναφωνησει κατα την πραξη .....Que Rico

Εμένα φώναζαν κατά την πράξη: Ai papi (πολλάκις). Περνάω τις εξετάσεις??  :boobies:
Επειδή έχω πάει Ταϊλάνδη 2 φορές συμφωνώ με τον Πειραιώτη και επαυξάνω...

Mimis75

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
αμαν ρε παιδια,φτανει......σε λιγο μου φαινεται πως θα με αναγκασετε να παω κουβα.

geo_2007

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Κριτικές
5
Like
106
Πόντοι
1
Ηθελα που ηθελα να παω στην Κουβα, μου κεντρισατε το ενδιαφερον περισσοτερο.
Ποια ειναι η καλυτερη εποχη να παει κανεις? Υποθετω οσο λιγοτερο τουριστες τοσο καλυτερα

peokroustis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ηθελα που ηθελα να παω στην Κουβα, μου κεντρισατε το ενδιαφερον περισσοτερο.
Ποια ειναι η καλυτερη εποχη να παει κανεις? Υποθετω οσο λιγοτερο τουριστες τοσο καλυτερα

Πήγαινε φίλε μου και θα μας θυμηθείς...
Η καλύτερη εποχή είναι ο δικός μας χειμώνας όπου οι θερμοκρασίες είναι υποφερτές και δεν βρέχει. Τουρίστες υπάρχουν όλο το χρόνο αφού η καύλα δεν έχει εποχή αλλά ο Νοέμβριος και ο Φλεβάρης-Μάρτης νομίζω πως δεν προσελκύουν τόσους πολλούς τουρίστες.

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ψαχνεται ενας συγγενης μου να παει Κουβα.
Τελικα ποια ειναι η πιο φτηνη αεροπορικη για κουβα?

Δωστε site αν μπορειτε.

axl33

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά καλημερα
Υπάρχει κανεις για παρέα κατα τον Οκτώμβρη μήνα για Κούβα???
Δεν έχω πάει και θα ήθελα να ζήσω τις εμπειρίες αυτές που όλοι γράφετε πριν γίνει αμερικάνικη πολιτεία
Αν υπάρχει κάποιος ασ στειλει πμ ή εδώ
Ευχαριστώ

Pireotis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φιλαρακο και να μην βρεις παλι καλα θα περασεις.
Τα μωρακια αμα δουν ωραια casa ειναι ετοιμα για μετακομιση.
Υπηρεσιες guide, μαθηματα χορου , ισπανικων και τοπικη γυμναστικη incluido.
Μετα απο φιλαρακια Κουβανους θα βρεις στο λεπτο. Φυσικα θα φας ξεψυρισμα, αλλα τριχιτσες 10 15 Ευρω και ο τυπος ευλαβικα υποτελη. Προσοχη μονο εαν πασχεις απο  :jerking: και το παιξεις Ωνασης τοτε την γαμησες  :uglystupid:
Σεμνα και χαμογελαστα αρχηγοπουλο και τα λεμε.
Top seasons Ιουνιος Αυγουστος και τοπ τοπ Χριστουγενα. Οκτωμβρης Νοεμβριος μακρια μην σε παρει ο κυκλωνας.
Η επαρχια λεει πολλα αλλα για νυχτα αλαργα, οπως αναφερεται μονο απο οτοστοπ και εαν.
Σωστος ο φιλος οτι αμα πετυχεις δεκαρι το πας σουιτα Varadero αλλα πως περασε απο μπατσαρια, στο Cayo Coco μας βγαλαν την ψυχη, επειδη ειχαμε τα μωρα μαζι. Να δουμε τωρα σε καμμια δεκαρια μερες εαν θα μας βαλουν μεσα.

Οσο για ενα φιλαρακι που ξερει και την ιθαγενη διαλεκτο θα κλεισω μην πολληsingar και singa.ís  :2funny: :2funny:

kostas725

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
παντως μια γυναικα γνωστη μου που πηγε προσφατα κουβα ειπε οτι οι κουβανες ειναι το κατι αλλο.θεες!!φαντασου λογια γυναικας!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
:rockon: :rockon: :rockon:
Το κλεισα το πακετάκι.
2 Αυγούστου την κάνω για το παραδεισένιο νησί για 10 μερούλες.όποιες πληροφορίες έχετε για έναν φτωχό Ελληνάκο δεκτές.Ειδικά οι πικάντικες... ;) ;) ;)

allure

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
:rockon: :rockon: :rockon:
Το κλεισα το πακετάκι.
2 Αυγούστου την κάνω για το παραδεισένιο νησί για 10 μερούλες.όποιες πληροφορίες έχετε για έναν φτωχό Ελληνάκο δεκτές.Ειδικά οι πικάντικες... ;) ;) ;)

ποσο σου βγηκε φιλαρακι? ;) ;)

Spartacus

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Γεια χαρά, σε όλους τους συναγωνιστές.

Ετοιμάζομε για Αβάνα. Μελέτησα το forum και έμαθα αρκετά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας.

Θα σας ενημερώσω όταν επιστρέψω για τα τελευταία νέα.

Θα είμαι Κούβα για 6 ημέρες. Σκεφτικά για τρεις μέρες Αβάνα και τρεις μέρες Βαραβερο. Μήπως ξέρετε να προτείνετε καμία άλλη πόλη?

Σας στέλνω και υλικό από μια ιστοσελίδα που βρήκα

Ευχαριστώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom