Νέα

Κούβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sincity
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 412K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε να λέγεται το thread?

• Κούβα

Ψήφοι: 38 12,6%
  • Κούβα sex trip

Ψήφοι: 73 24,3%
  • Κούβα και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 36 12,0%
  • Δεν με νοιάζει το όνομα... να πάω κι εγώ στην Κούβα θέλω!

Ψήφοι: 154 51,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    301

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Άντε αφου ψήνεσαι, κανόνισε ρε φιλαρακι κάτι σύντομα και εγώ μαζί σου!!!!
Και αφου σου αρεσουν οπως βλεπω οι BYZΑΡΕΣ ενα θα σου πω. Στην τριτη Λυκειου, ετυχε εκει κοντα στη γειτονια μου σε ξενοδοχειο να ερθει για εκδρομη Ισπανικο σχολειο. Μεσα στις πολλες γκομενες με βυζαρες και αφου αποκτησαμε θαρρος τους ειπαμε για την "Ισπανικη".
Αυτες ξεραθηκαν στα γελια και μας ειπαν οτι στην Ισπανια το αντιστοιχο "λειτουργημα" το λενε " ΚΟΥΒΑΝΑ".
Γιατι εχουν συνδεσει τις κουβανες με τις Βυζαρες :dancing: :boobies: :boobies: :boobies:

axl33

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλοοοοοο..!!!
Δεν μου λες όμως θα κανονίσεις κανένα ταξιδάκι??

axl33

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Για πότε σκεφτεσαι?? Πρέπει να οργανωθούμε..

leasedline

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
To εκλεισα το πακετακι :2funny: για τις 26/7 και για 13 μερες στη Κόυβα :boobies:.Οποιος εκεινο το διαστημα θα βρισκεται εκει και θελει να τα πουμε ας επικοινωνησει......

butterfly

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Πόσο σου βγήκε τελικά φίλε? Με ποιο γραφείο? Εγω έχω κλείσει για 5 Αυγούστου...

leasedline

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Πόσο σου βγήκε τελικά φίλε? Με ποιο γραφείο? Εγω έχω κλείσει για 5 Αυγούστου...

Γυρω στα 2400 (ενω γυρω στις 2000 εχει το 9ημερο), και μαλιστα με αρκετες παροχες, ολες οι μερες φυσικα με ημιδιατροφη και σουπερ ξενοδοχειο 5*, στη καλυτερη περιοχη(vedado) οπου βρισκονται ολα τα κλαμπακια και γινεται το παιχνιδι :boobies:.......(versous)

leasedline

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ευχομαι στον φιλο μου niko33 καλα μαμησια στη Τσεχια :boobies: και.....καλα να τα περασει :2funny:!!!!!!!!!!

leasedline

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αν γνωριζει καποιος φιλος σχετικα με το διπλωμα οδηγησης το δικο μας, στη Κουβα (για να  νοικιασω αυτοκινητο), χρειαζεται καποιο επιπλεον χαρτι(μετατροπη σε διεθνες) η οχι?????

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Αν γνωριζει καποιος φιλος σχετικα με το διπλωμα οδηγησης το δικο μας, στη Κουβα (για να  νοικιασω αυτοκινητο), χρειαζεται καποιο επιπλεον χαρτι(μετατροπη σε διεθνες) η οχι?????

Κάθε αυτοκινητιστής που ενδιαφέρεται να ταξιδέψει με το αυτοκίνητό του στο εξωτερικό (ή να οδηγήσει αυτοκίνητο σε χώρα του εξωτερικού) και ειδικά στις χώρες που δεν ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι υποχρεωμένος να εφοδιαστεί με διεθνές δίπλωμα, που εκδίδεται από την ΕΛΠΑ.
Η διάρκεια του διεθνούς διπλώματος είναι μονοετής ή τριετής και εξαρτάται από τον τόπο προορισμού του ενδιαφερόμενου.
Για την έκδοσή του απαιτούνται μία φωτογραφία, παρουσίαση του Ελληνικού διπλώματος οδήγησης, το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να είναι σε ισχύ, το διαβατήριο ή νέου τύπου Αστυνομική Ταυτότητα. Το διεθνές δίπλωμα εκδίδεται αυθημερόν σε οποιοδήποτε γραφείο της ΕΛΠΑ.
Η ΕΛΠΑ αισθάνεται υποχρεωμένη αφ’ ενός μεν να συμβουλεύσει κάθε ενδιαφερόμενο που πρόκειται να οδηγήσει στο εξωτερικό να έχει μαζί του και το ελληνικό δίπλωμα οδήγησης, αφ’ ετέρου να ενημερώσει τους Έλληνες αυτοκινητιστές ότι δεν είναι σε θέση να εκδώσει διεθνές δίπλωμα παρά μόνο σε όσους επιδεικνύουν την πρωτότυπη, εν ισχύ, ελληνική άδεια οδήγησης. Είναι παράνομο και αδύνατο να εκδώσουμε διεθνές δίπλωμα βάσει οποιουδήποτε άλλου εγγράφου, όποιος και αν είναι ο λόγος της αδυναμίας του ενδιαφερομένου να επιδείξει την πρωτότυπη άδεια οδήγησης.
Το κόστος για την έκδοση διεθνούς διπλώματος μονοετούς ισχύος είναι 45,00 € και τριετούς ισχύος 85,00 €

Για περισσότερες πληροφορίες το τηλ της ΕΛΠΑ είναι 10400

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Εμένα πάντως δεν μου ζήτησαν τίποτε.

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
για να παο ιταλια διλαδι δεν κανι το ευροπαικο διπλομα και ι ταθτοτιτα μου

leasedline

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ακριβής μετάφραση : ιδιωτική κατοικία.
Είναι μικρά διαμερίσματα που νοικιάζονται μέ την ημέρα (20-30€)επιπλωμένα,οπότε είσαι σάν στο σπίτι σου.Κι άς έχεις δωμάτιο ξενοδοχείου το έξοδο δέν είναι τραγικό και γλυτώνεις τα κερατιάτικα του σεκιουριτά της reception (30-50€)γιά να αφήσει την κοπέλα ν'ανέβει στο δωμάτιό σου.

Εκτος απο το να νοικιασει καποιος casa που σιγουρα ειναι η καλυτερη περιπτωση, ηθελα να ρωτησω αν καποιος φιλος εχει δοκιμασει να "λαδωσει", σεκιουριτα της reception του ξενοδοχειου του, με μικροδωρακια πχ αναπτηρες κλπ για να περασει τη γκομενα???? καταφερε κατι????

Pireotis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Συναγωνιστες κομενα τα χαζα  :jerking:
Τελειωσε ο δευτερος γυρος και παμε για τριτο.  :rockon:  :rockon:....... :rockon:
Κανενας σε ξενοδοχειο μονο casa particular, Vedado Miramar μακρια μονο απο παραλια.
Παραλια, Varadero, ξενοδοχεια με υπηρεσιες πληροφοριων καταγραφωνται τα παντα και το μωρο παιζει υπο πιεση.  :S
Για εμας τρια πουλακια καθωνται, αλλα το μωρο θα την πληρωσει αρα πιεση.
Στην Κουβα σου δινουν την Ferrari με το κλειδι της, μωρακια απιστευτα δεν υπαρχουν στην Ευρωπη και εαν ξερεις απο μπαλα
κερατωνεις και την γκομενα σου.  :boobies: :boobies:
Μονο προσοχη μην στην πεσουν τα μικρα 16 17 και τραβιεσαι, εχουν ολες ταυτοτητα  :idiot:

Αμαξια, μονο διπλωμα, διαβατηριο και πιστωτικη. Προσοχη ομως στον δρομο γιατι αλλαζεις λωριδα αποτομα, ταμπελλες γιοκ και αλογατακια καργα, αλλα η καλυτερη παρε και εσυ τον Κουβανο σου απο πισω.
Πολεις, Gamaguey, Santa Clara λογω φοιτητριουλες, αυτες δεν μπορουν να παvε Havana χωρις transitoria, αδεια δηλαδη και το ξυνουν και δεν βοηθαει κανεις  :headbang: :headbang: :headbang:
Θελει λιγο κοτσια γιατι απο αγγλικα  :helpplea: :helpplea:

Matanza, Santa Lucia λιγο ποιο νοτια εχει παραλιες για κουβανους αλα Varadero οπου το μωρο στα δινει ολα.
Προσοχη μονο γιατι το θαλασινο νερο τα αρωσταινει μητρικα και εσυ θα τρως μισο κιλο αλατι το βραδι  :-

Κλεινω με τα Que rico, Dale pappi πεφτουνε βροχη αλλα otra vez my amor, porfavor  θα πρεπει να ειναι η κορωνα
Μονο που και εγω απο το πολλη singar, singaika και τρεις βδομαδες ακομη βαζω ταλκ  :2funny: :2funny:

axl33

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Άντε ρε παιδιά....στεγνωσε το στομα μου να ρωταω ποιος γουσταρει ταξιδακι γι οκτώμβρη μήνα....
ΜΑ Κανένας?????????????

leasedline

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αντε 3  :2funny: έμειναν και εφυγα για το νησι μας....... :boobies:....!!!!!!!!

leasedline

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Συνκαβλε και συνμπουρδελιαρη niko33 θα μαμησω και για εσενα.... :boobies:.....αντε 2 κι αποψε!!!!!!!!!!!!!!

nikos33xr

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2006
Like
1
Πόντοι
1
υπομονη, εμενα ηδη μου περασε η επιδραση της θεραπειας και χρειαζομαι και αλλη αλλα που να τη βρω....

Συνκαβλε και συνμπουρδελιαρη niko33 θα μαμησω και για εσενα.... :boobies:.....αντε 2 κι αποψε!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom