Νέα

Κούβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sincity
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 413K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε να λέγεται το thread?

• Κούβα

Ψήφοι: 38 12,6%
  • Κούβα sex trip

Ψήφοι: 73 24,3%
  • Κούβα και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 36 12,0%
  • Δεν με νοιάζει το όνομα... να πάω κι εγώ στην Κούβα θέλω!

Ψήφοι: 154 51,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    301

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Μαγκες θα ακουστει γελειο αλλα πρεπει να ρωτησω. Η απαντηση ειναι σημαντικη.
Στα διαμερισματα εκτος ξενοδοχειου πως ειναι η καθαριοτητα. Και πιο συγκεκριμενα ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ?
ΟΠΟΙΟς ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Και να έχει τι σε νοιάζει;
Κάνεις ένα φου με τον καπνό από το Cohiba και τέζα η Τερέζα.

Υ.Γ. Δεν θυμάμαι πάντως να είδα να κυκλοφορεί κανένα μεγάλο ζώο.

Αν έχεις πρόβλημα πάντως μην πας ποτέ Χαβάη.
Όλοι νομίζουν ότι είναι όπως το τραγούδι αλλά άμα δεις την πρώτη ιπτάμενη παθαίνεις ένα σοκ.
Γιατί εκεί έχει κατσαρίδες με φτερά.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Και να έχει τι σε νοιάζει;
Κάνεις ένα φου με τον καπνό από το Cohiba και τέζα η Τερέζα.

Υ.Γ. Δεν θυμάμαι πάντως να είδα να κυκλοφορεί κανένα μεγάλο ζώο.

Αν έχεις πρόβλημα πάντως μην πας ποτέ Χαβάη.
Όλοι νομίζουν ότι είναι όπως το τραγούδι αλλά άμα δεις την πρώτη ιπτάμενη παθαίνεις ένα σοκ.
Γιατί εκεί έχει κατσαρίδες με φτερά.
Διαβασε το τελευταιο ποστ και θα καταλαβεις.
Κλινικη περιπτωσης.
Ρωταω για να προετοιμαστω

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
μπορει καποιος συναγωνιστης που θα παει Κουβα να μου φερει το φαρμακο του μπλε σκορπιου?θα του δωσω ολα τα στοιχεια που θα το παρει στην Αβανα

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
το περνει απο το εργαστηριο της Λαμπιοφαμ διπλα στο αεροδρομιο δωρεαν

butterfly

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά μια τελευταια ερώτηση πριν την αναχώρηση. Οι κάρτες maestro (σαν την εθνοcash) λειτουργούν στην Κούβα? Είναι καλύτερο να πάρω μόνο μετρητά? Τι προτείνετε εσεις commandate?

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
τιποτα δεν λειτουργεί στην Κούβα

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
17
Πόντοι
1
τιποτα πληροφοριες για κουβα ρε παιδια..παιζει να παω οκτωμβρη..τωρα που δεν υπαρχει καστρο εχουν αλλαξει τα πραγματα???θελω γενικες πληροφοριες  αν θελετε....αν θελετε υπαρχει και μσν

Spartacus

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
0
τιποτα δεν λειτουργεί στην Κούβα
Παιδιά μια τελευταια ερώτηση πριν την αναχώρηση. Οι κάρτες maestro (σαν την εθνοcash) λειτουργούν στην Κούβα? Είναι καλύτερο να πάρω μόνο μετρητά? Τι προτείνετε εσεις commandate?

Οι αμερικανικές δεν λειτουργούν (Amex ). H visa μου όμως ήταν εντάξει. Αν δεν κάνω λάθος στην Κούβα υπάρχουν 5 ΑΤΜ (2 Βαρατέρο, 2 Αβάνα και 1 Αεροδρόμιο)

Τράβα λεφτά από το αεροδρόμιο από την ΑΤΜ. Συμφέρει αρκετά.

Μην πάρεις δολάρια, προτίμα αγγλικές στερλίνες και ευρώ

Spartacus

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Παιδιά για βοηθήστε με λίγο,

μίλησα με ένα θεωρητικά γνώστη της Κούβας και μου είπε ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει και ότι αν μιλήσεις σε κουβανό και σε πιάσουν τρώς κλήση, ότι δεν μπορείς να βγαίνεις με κουβανές δημόσια, ότι ακόμα και στα ξενοδοχεία δεν υπάρχουν πουτάνες και κάτι άλλα τέτοια τραγικά. Τι από αυτά είναι αλήθεια, γιατι αρχές Αυγούστου φεύγω και έχω τρομοκρατηθεί

Πράγματι, υπάρχει έλεγχος αλλά  το γ@μ*σι το έχουν στο αίμα τους. Θα βρουν αυτές τρόπο να σε πλησιάσουν και να σε πάνε στα σπίτια τους.

Θυμάμαι την τελευταία βράδια που ακολούθημα από απόσταση μια κοπελίτσα σπίτι τις.  Μας καλωσόρισε μια γριά που θα μπορούσε να ήταν και η μάνα της και η αδελφή της. Η μικρούλα ζητούσε επίμονα από τον παρέα μου να την γαμήσει αλλά αυτός λογού σοβαρού δεσμού δεν….
Η μικρούλα ήταν κάυλα και η αδελφή της μου είπε πως ήταν 18 ετών

Στο ξενοδοχείο πρέπει να πληρώσεις (20-40 Πεσσός)

Καλύτερα ενοικίασε μια κασα (σπίτι)

Spartacus

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Μαγκες θα ακουστει γελειο αλλα πρεπει να ρωτησω. Η απαντηση ειναι σημαντικη.
Στα διαμερισματα εκτος ξενοδοχειου πως ειναι η καθαριοτητα. Και πιο συγκεκριμενα ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ?
ΟΠΟΙΟς ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Δεν θα έχεις μεγάλο πρόβλημα στην καθαριότητα αλλά πρόσεχε από πού τρως, τι τρως και τι πίνεις.

Για καλό και για κακό εγώ είχα πάρει μαζί μου dettol spray, dettol σαπούνι ,χαρτί υγείας και αλλά. Απλά για να νιώθω πιο άνετος.

Κατσαρίδες δεν είδα πάντως πουθενά

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Δεν θα έχεις μεγάλο πρόβλημα στην καθαριότητα αλλά πρόσεχε από πού τρως, τι τρως και τι πίνεις.

Για καλό και για κακό εγώ είχα πάρει μαζί μου dettol spray, dettol σαπούνι ,χαρτί υγείας και αλλά. Απλά για να νιώθω πιο άνετος.

Κατσαρίδες δεν είδα πάντως πουθενά
Ευχαριστω φιλε :sunglasses:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Για τους λάτρεις των πούρων: San Antonio de los Banos, 20 χιλιόμετρα από την Αβάνα, να δείτε πως γίνονται τα καλλίτερα wrapper του κόσμου...

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
maestro ethnocash den leitourgei stin kouva.oles oi alles nai

leasedline

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Χθες γυρισα απο το νησι του παραδεισου!!!!! Σηκωσα ψηλα τη "σημαια"  :rockon: της επαναστασης και τη σηκωνει  :rockon: ηδη τωρα εκει ο συναγωνιστης Σκοτεινος. Εγω στην Αβανα δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα με την αστυνομια, οπως καποιοι ειπαν, κυκλοφορουσα ανετα στους δρομους και στις 4 το πρωι με chicas περνουσα ανετα απο δρομους με αστυνομια . Εβρισκα πολυ ευκολα γκομενες στη παλια πολη και στη κεντρικη αβανα, σε βαζουν ανετα στο σπιτι και "ψηφιζεις" επι τόπου.Μπορει να ειναι μικρες σε ηλικια μαναδες και να σου λενε ελα μπροστα στα παιδια τους η αλλες μεγαλυτερες να σου δειχνουν τις κορες τους.Στις συναυλιες εβρισκα επισης που γινονται μπροστα στο καπιτωλιο καθε βραδυ και τα Σ/Κ στις πλατειες στη malecon βρισκεις ευκολα.Επισης στο πεζοδρομο της Obispo και στις γυρω πλατειες της εβγαλα καποιες φοιτητριες και εργαζομενες(κουκλαρες :boobies:), νωρις το απογευμα .Σε περιποιουνται σαν να εχεις σχεση χρονια μαζι τους, κανουν σαν τρελλες για μικροδωρακια και βεβαια αισθανονται σαν πριγκηπισες οταν τις πας σε πολυ ακριβες, γι'αυτες, ντισκο οπως πχ Capri.....και μετα σου κανουν τα "παντα" για να σ'ευχαριστησουν :boobies:. Επισης πολυ καλα ειναι στη καφετερια διπλα στο hotel iglatera οπου μαζευονται αρκετες και ψαχνουν...Επισης στα μεγαλα club που πραγματικα ειναι πανεμορφες (μαυρες-λευκες,ξανθες - κοκκινομαλλες) οπως στο casa de la musica ,delirio κλπ ..Παντως αυτη τη περιοδο και μεχρι 30 αυγουστου που ειναι και το καρναβαλι στην Αβανα (παραλια) τις μαζευεις δεκα-δεκα....Επειδη δεν το εχει αναφερει κανενας φιλος μεχρι τωρα και για διευκολυνση οσων ψαχνουν σπιτι εκει ......τα σπιτια που νοικιαζονται εχουν εξωτερικα μια μικρη λευκη η κιτρινη πλαστικη ετικετα μ'ενα συμβολο που μοιαζει περιπου με "Τ" . Επισης οσοι περνουν ταξι να κανονιζουν απο πριν τη τιμη που δεν πρεπει να ξεπερνα τα 5 CUC για διαδρομες μεσα στην Αβανα....

axl33

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε υδροχοοε πότε θα πας τελικά Κούβα???????

player george

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Α ρε κουβανεζες με τους πολλους θαυμαστες σου!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
στην παστελερια μεγαλε αχ τι μου θυμισες διπλα στο καπιτωλιο εκει γινεται ολο το καμακι

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
αφηστε τισ ελεινιδες να πνιγουν και τραβατε ολοι κουβα

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Κούβα είχα πάει το 1999 για δέκα ημέρες. Είχα πάρει άπειρες πουτάνες....
Είχα πληρώσει από 1 δολάριο για μία πίπα από ένα κουβανάκι στο δρόμομέχρι 100 δολάρια...
Η σωστή τιμή τότε ήταν γύρω στα 30-40. Τα 100 δολάρια τα είχα πληρώσει σε ένα club, δεν θυμάμαι πως το λέγανε, που πηγαίνανε όλα τα χηνάρια μόλις πρωτοφτάνανε στην κούβα.
Το καλύτερο πήδημα το είχα κάνει με ένα πενηντάρικο όπου πήδηξα ένα απίστευτο γκομενάκι το οποίο ήτανε max 16 χρονών...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom