Νέα

Κούβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sincity
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 416K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε να λέγεται το thread?

• Κούβα

Ψήφοι: 39 12,6%
  • Κούβα sex trip

Ψήφοι: 76 24,6%
  • Κούβα και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 37 12,0%
  • Δεν με νοιάζει το όνομα... να πάω κι εγώ στην Κούβα θέλω!

Ψήφοι: 157 50,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    309

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.952
Πόντοι
3.656
προσφατα ημουν πριν 10 μηνες αλλα δεν ειμαι σωστος κριτη της κουβας διοτι δεν γνωριζω καλα ισπανικα οποτε  ημουν ακυρος εκει στ θεμα γυναικων--μουγγοθοδωρας :grin: :grin: :grin: :grin: με νοηματικη λιγα πραματα :grin: :grin: αλλα γεναρη που πηγα ειχε κρυο και μονο μια μερα ψιλοπαλευοταν για μπανιο στο τρινιντατ ενω τις αλλες μερες συνεφια και ψιλοβροχο αλλα πιστευω μετα το μαρτη ειναι καλα
ρε τυπε βολκανο για κανε μια συγκριση τι βλεπεις σε σχσεση με σοφια ας πουμε
μην συγκρινεις ενα 5-10% στην βουλγαρια πουχουν πολλα λεφτα,συγκρινε τις καθημερινες γκομενες που ειδες
σε εμφανιση ,στον αν εδειχναν να ψαχνονται,δηλ αν κοιτουσαν αν ντυνονταν προκλητικα κλπ
κ σε σχσεση  με σοφια ποσες πολλλες αξιογαμητες σαν ποσοστο κυκλοφορουσαν στην αβανα
μπλαγκονταρια  :hi:

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
63
Like
3.181
Πόντοι
7.216
midas  :2funny:   για το σχόλιο για τα πολιτικά!

Ειχα πάει φέτος τον χειμώνα.
Αν γυρίσεις 5-6 σελίδες πίσω θα δείς αναλυτική περιγραφή μου. Πρεπει να την εγραψα καπου τον φλεβάρη-Μάρτη. :hi:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.952
Πόντοι
3.656

Αν γυρίσεις 5-6 σελίδες πίσω θα δείς αναλυτική περιγραφή μου. Πρεπει να την εγραψα καπου τον φλεβάρη-Μάρτη. :hi:
ναι σε βρηκα ηδη..σε διαβαζω τωρα  :hi:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.103
Πόντοι
26.141
ρε τυπε βολκανο για κανε μια συγκριση τι βλεπεις σε σχσεση με σοφια ας πουμε
μην συγκρινεις ενα 5-10% στην βουλγαρια πουχουν πολλα λεφτα,συγκρινε τις καθημερινες γκομενες που ειδες
σε εμφανιση ,στον αν εδειχναν να ψαχνονται,δηλ αν κοιτουσαν αν ντυνονταν προκλητικα κλπ
κ σε σχσεση  με σοφια ποσες πολλλες αξιογαμητες σαν ποσοστο κυκλοφορουσαν στην αβανα
μπλαγκονταρια  :hi:
στη βουλγαρια σχεδον 5 μερες την εβδομαδα ζω οποτε δεν ειμαι αντικειμενικος κριτης διοτι εκει γνωριζα τη γλωσσα σχεδον διγλωσσος ενω κουβα δεν μιλαω ισπανικα οποτε δεν ξερω κ δεν μπορω να κολλησω γκομενα
σιγουρα οι κουβανες μας γλυκοκοιτανε εκει λογω των χρηματων μας οπως σε ολο το κοσμο :grin: αλλα απο τυσιματα ειναι πολυ πισω σχεδον σα κατιβελες  :grin: :grin: :grin: βλεπεις οταν εχεις μισθο 30 δολλαρια τ μηνα πως να καλοφτιαχτει μια νεαρα κοπελα??
πιστευω πιο πολυ παιζει το ματι των κουβανων διοτι ζουν σε φτωχια αλλα και παλι θεμα ομορφιας ειναι υποκειμενικο--εγω προτιμω σε εμφανιση την καυκασια φυλη και περισσοτερο τις σλαυες
Σε θεμα συμπεριφορας σιγουρα με εναν βαλκανιο εχεις πιο πολλα κοινα πραμματα να συζητησεις αλλα κ παλι σου ειπα δεν μιλω ισπανικα οπποτε ισως κ εκει ειμαι λαθος
γενικα νομιζω σπυρο και γκαμπινο ειναι καταρτισμενα ατομα σχετικα με κουβα κ μπορουν  να μιλησουν με γνωσεις εγω εκανα λαθη στο ταξιδι μου και τα αριθμο
1 δεν πας ποτε γεναρη διοτι η κουβα ειναι βορειο ημισφαιριο οποτε ο γεναρη ειναι χειμωνας κ για αυτους κ απο τις 30 μερες ζηταμα να κανεις 5 μερες μπανιοα=
2 αν δεν ξερεις ισπανικα ΔΕΝ ΠΑΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ Κ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΥΒΑ
3 οι μουναρες λατινες κουβανες που βλεπεις στο ΜΤV kamia sxesh me koyba διοτι εκει εινα αμερικη και τις ντυνουν κ περιποιουνται αναλογα
4 δεν θυπαρχουν λατιν παρτυ με αυτο που φανταζεσε beach bar party ειναι εντελως ανεκμεταλυτες ο παραλιες κ σινφουεγκος κ τρινιντατ κ εξω απο αβανα
με επιρρεασε η αμερικανικη κουλτουα κ αλλο φανταομουν για κουβα κ αλλο βρηκα κ πιτεψε με εχω παει σε πανω απο 27 χωρς εξωτερικο αλλα κ παλι φταιω εγω διοτι δεν ημουν ενημερωμενος σωστα κ σε αλλον μπορει να αρεσει το στυλ αυτο του απομονωτισμου της κουβα;
τωρα για γυναικες που φυσανε και ειναι αερατες με ντυσιμο ασφαλως παντα οι ευρωπαιες υπερτερουν --προσωπικη γνωμη-
τωρα για εναν που δεν μιλα ουτε βουλγαρικα κ παει σοφια κ για αλλον που παει κουβα διχως ισπανικα εκει μιλαει το χρημα και περισσοτερς πιθανοτητες εστω κ με  νοηματα εχει να φας στη κουβα ημιεπαγγελματιες
προσωπικα αν με ρωτηεις πιστευω οτι η ταυανδη μοιζει ελβετια μπροστα στη κουβα και ειναι ο καλυτερπος προορισμος για ημιεπαγγελματιες αλλα εκει οπως τις εχω χαρακτηρισει παλαιοτερα στο αλλο θρεντ της τταυλανδης --και οι ταυλανδοπληκτη με εφαγαν ζωντανο :grin:-για μενα το 90% μου φαινονται σα μαιμουδες απο εμφανιση >:( >:( >:( κ αλλα κερδιζουςν οι ταυλανδες στο ντυσιμο καπως
παντως γα σοφια που μου ειπες μιλαμε γαι ευρωπαικη ενωση εστω και η πιο φτωχη χωρα αλλα κ παλι ειναι ευρωπη οποτε πιο δυσκολες καπως οι γκομενες σε σχεση με κουβα ταυλανδη κ αφρικη

ManEvent

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
........Και συνεχιζω με Σινφουεγκος!

Καταρχην θεωρω απο τουριστικο ενδιαφερον το σινφουεγκος παιρνει μηδεν!......
Μολις εφτασα δεν κρυβω οτι απογοητευτηκα απο το μερος και ηλπιζα οτι τουλαχιστον το βραδυ θα μας ''ανταμειψει''
Μου ηρθε και στο μυαλο ο gambino που το εχει σαν ''βαση του'' και ειπα τι του βρηκε του μερους ο χριστιανος!!!! :grin:
Μολις ηρθε το βραδυ ομως καταλαβα τι του ειχε βρει!!!!!!! :grin: :grin:
Για την ιστορια να αναφερω οτι τα δυο πρωινα γυρισαμε στη κεντρικη πλατεια της πολης με το δημαρχειο,το πανεπιστημιο και το κτηριο της οπερας οπως πηγαμε να δουμε και στο τελος της μαλεκον ενα πολυτελες ξενοδοχειο που δε θυμαμαι το ονομα του που ειχε λιγο οριενταλ αρχιτεκτονικη.......
Μολις ηρθε το βραδυ λοιπον πηγαμε καρφι στο Artex οπως μας ειχε συμβουλεψει ο gambino!
Πανικος!!!!!!!!!αν και τριτη γινοταν χαμος!!!!!Δεν προλαβαινουμε να μπουμε μεσα(εχει 1 κουκ εισοδο) και μας την πεφτουν 3 γκομενες!!!!!Τις λεμε οτι δε προλαβαμε να παραγγειλουμε ποτο απο το μπαρ και τις διωχνουμε ευγενικα!......
Στο 10λεπτο καταλαβα οτι τα πραγματα εχουν ξεφυγει εδω σε συγκριση με τα μπαρ της αβανας!!!οι γκομενες στην αβανα σε καρφωναν και αμα ανταποδιδες με χαμογελο ερχοντουσαν.....Στο artex δεν καρφωναν καν αλλα ερχοντουσαν καταπανω σου κατευθειαν και τριβοντουσαν!!!!Τοτε ηταν που μου ηρθε για δευτερη φορα στο μυαλο ο gambino(πρεπει να φτερνιζοσουν εκεινη τη μερα!! :2funny:) και λεω τωρα καταλαβα γιατι ερχεται εδω!!!
Και το καλυτερο απο ολα ηταν οτι οι τιμες ηταν πολυ χαμηλες!!!!!!!!Στο τελος της βραδιας φωρτοσαμε απο ενα γκομενακι ο καθενας απο 10 κουκ!!!!!!
Η δευτερη βραδια μας βρηκε ξανα στο Αρτεξ μιας και ειχαμε μεινει απολυτως ευχαριστημενοι τη πρωτη βραδια!.......Ξανα τα ιδια οι γκομενες σκαλωνανε πανω μας με την μια αλλα η δευτερη νυχτα εμελε να ηταν λιγο πιο περιπετειωδης!.....
Μετα απο ενα 20λεπτο κυριολεκτικα κωλοτρυψιμο μιας κορασιδας πανω μου αποφασιζω να την φορτωσω......μπαινουμε σε ενα ταξι μαζι με το φιλο μου και την γκομενα που ειχε επιλεξει και αυτος.....
Φτανουμε εξω απο τη καζα και επειδη ο ''εξυπνος'' ο σπιτονοικοκυρης δεν μας ειχε δωσει κλειδια για την εξωπορτα(ενω επιμεναμε να μας δωσει) χτυπαγαμε να μας ανοιξει.....Αλλα αυτος κοιμοταν και δεν ακουγε!!!!Χτυπαγαμε για 15 λεπτα αλλα ατος τιποτα!!!!!Καταφθανει λοιπον και η αστυνομια καποια στιγμη και παρκαρει στη γωνια του οικοδομικου τετραγωνου και αρχιζει και μας κοβει.......τωρα απο τη φασαρια ηρθε δεν ξερω,μπορει να εκανε απλα και περιπολια......εμεις συνεχιζαμε να χτυπαγε τη πορτα αλλα τιποτα.....καποια στιγμη το μπατσικο ερχεται προς τα εμας και σταματαει........ανοιγει η πορτα του πειπολικου και δια μαγειας ταυτοχρονα ανοιγει και ο προκωμενος ο σπιτονοικοκυρης!!!!!!!εμεις μπαινουμε κατευθειαν μεσα στη καζα και οι αστυνομικοι αρχιζουν να ελεγχουν τις κοπελες.....εμεις να καθομαστε απο το ματι της πορτας να παρακολουθουμε τι γινετε!!!Τελικα τις μπουζουιαζουν και τις δυο γκομενες μεσα στο περιπολικο και φευγουν.....Μετα απο το αρχικο σοκ συνειδητοποιουμε οτι μειναμε χωρις γκομενες ια την νυχτα και ξαναπαμε στο αρτεξ......ομως ηταν κλειστο,ειχε παει 3 και αυτο στις 3 κλεινει.....οποτε ρωτοντας που να παμε μας ειπαν οτι μαζευονται ολοι οταν κλεισει σε ενα μερος λιγο πιο πανω.......Παμε εκει και τι να δουμε!!!!το μερος αυτο δεν ηταν καποιο μπαρ αλλα ενα μινι μαρκετ που αραζαν ολοι απεξω και περνανε μπυρες στο χερι και καθοντουσαν εκει!!!!!!!ειχε καποιες εναπομηναντες γκομενεςοσες δεν ειχαν φορτωθει απο ο αρτεξ και ειχαν ξεμεινει) οχι κατι το πολυ καλο....ετσι για να μην μεινουμε στο ραφι επιλεξαμε καποιες και περασαμε τη νυχτα μας!!! :knockinb:

Οποτε συμπερασματικα το σινφουεγκος τολμω να πω οτι εχει καλυτερη και φτηνοτερη μπουρδελοκατασταση απο την αβανα!!!!!
Αλλα την μερα πραγματικα ειναι για να κοβεις φλεβες!!! :grin:

Θα συνεχισω σε επομενο ποστ για τρινιδαδ

Παίζει να κάλεσε τους μπάτσους ο σπιτονοικοκύρης

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.952
Πόντοι
3.656
δασκαλε σπυρο οπως κατααλβες με το 500αρικο πηρε φωτια το θρεντ,κι απο φιλολογικο βλεπω να γινεται ουσιωδες τοενδιαφερον
μερσι σε βολκανο κ μουν αλλα κι ολους για τις ακριβεις απαντησεις

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
mida69 το οτι ανοιγει γραμμη απο 20/12  ηταν πρωινη πληροφορια απο φιλο που δουλευει στις τουρκικες απο κει και η πληροφορια οτι θα μπει 777 οταν αυξηθουν οι επιβατες..

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6

ποσο σου βγηκε ολο το πακετο το οικονομικο εννοω

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
63
Like
3.181
Πόντοι
7.216
Δυσκολο να κανω σουμα γιατί κάποια ήταν πληρωμένα.
αν θες ρώταμε κάτι συγκεκριμένο για τιμές.
Π.χ. στον τομέα μας, Κορασίδες του δρόμου ζητάν από 30-80 με πραγματικές τιμές 20-50, ενώ σε κάποια μαγαζιά που είναι μαζεμένες όλες μαζί ζητάν 60-120 με πραγματικές τιμές 50-80.

Γενικά όμως δεν την λές και φθηνή την Κούβα...

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
Δυσκολο να κανω σουμα γιατί κάποια ήταν πληρωμένα.
αν θες ρώταμε κάτι συγκεκριμένο για τιμές.
Π.χ. στον τομέα μας, Κορασίδες του δρόμου ζητάν από 30-80 με πραγματικές τιμές 20-50, ενώ σε κάποια μαγαζιά που είναι μαζεμένες όλες μαζί ζητάν 60-120 με πραγματικές τιμές 50-80.

Γενικά όμως δεν την λές και φθηνή την Κούβα...

σε ευρω ειναι οι τιμες;
γιά ολο το βραδι η για μια δυο ωρες;

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
63
Like
3.181
Πόντοι
7.216
Τιμές σε cuc δλδ λιγο λιγοτερο σε ευρώ.
Τιμές για 1-2 ώρες.

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
mounokolaraki το ζητουμενο ειναι συμφερει μονιμη ημιεπαγελματιας ολο το διαστημα της παραμονης σε στυλ γκομενας η κορασιδες απο τα μαγαζια κτλ οπου καθονται 1-2 ωρες gia krebbati?πιστευω απο αποψη χρηματικη μια η αλλα ειναι η ημιεπαγγελματιας θα θελει παραλια φαγητο μετακινησεις μπορει και καμμια τρακα φια συγγενεις αλλα μπορεις να την εχεις 24 ωρες/μερα

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
Τιμές σε cuc δλδ λιγο λιγοτερο σε ευρώ.
Τιμές για 1-2 ώρες.

πολλα τα χρηματα μου φαινονται για 1-2 ωρες
για ενα φτωχο κρατος οπως η κουβα

δεν εχω παει κουβα αλλά διαβασα την κριτικη σου για να εχω μια αποψη των πραγματων εκει
γενικα αξιζει καποιος να επισκευτει την κουβα εστω μια φορα στη ζωη του;

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
63
Like
3.181
Πόντοι
7.216
Για μια φορά καλά είναι. Με την προυπόθεση οτι δεν θα πάς μονο για σεξ.
Το γεγονός οτι δεν ειναι πολύ φθηνά το ανέφερα και παραπάνω και οφείλετε στο οτι έχουν άλλο νομισμα για τους ντόπιους και άλλο για τους τουρίστες. Συν οτι κλέβουν από παντού, γιαυτό θέλει σκοντο.
Εγώ πάντως που χορευω και σαλσα και υποτίθεται οτι με τραβάει λίγο αυτή η κουλτούρα τους δεν θα ξαναπήγενα σύντομα.
Και ο λόγος είναι οτι ούτε σαλσα πολυχορευουν (την εχουν οπως έχουμε εμείς τα δημοτικά) αλλά και συνολικά δεν ειναι ενας ευκολος και φθηνός προρισμός.
Αν ήταν ενα ταξίδι 2-3 ωρών ίσως να ξαναπήγενα.

Σπύρο νομίζω οτι συμφέρει αυτό που λές αν κανεις είναι μονος του. Ετσι θα έχει και παρέα, ξεναγό, μεταφραστρια και φυσικά  :knockinb:
Προφανώς θα σου στοιχίσει κατι παραπάνω αλλα πιστεύω οτι θα σε γλιτώσει και από αρκετές κατοτοπιές.
Εγώ είχα πάει με παρέα (μιξ) οπότε δεν μπορούσα να έχω κατι τέτοιο.
Πήρα 2-3 γκομανάκια κάποιες βραδιές που συνέχισα βράδυ μονος χωρίς την παρέα

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.207
Πόντοι
2.356
πολλα τα χρηματα μου φαινονται για 1-2 ωρες
για ενα φτωχο κρατος οπως η κουβα
και ταυλανδη που ειναι τριτος κοσμος τοσο περιπου ειναι.
25 ευρω απο το δρομο και απο 50 - 60 ευρω στα μαζατζιδικα για ΕΝΑ πηδημα
δεν υπαρχουν πλεον φθηνοι σεξοτουριστικοι παραδεισοι :grin:

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
Για μια φορά καλά είναι. Με την προυπόθεση οτι δεν θα πάς μονο για σεξ.
Το γεγονός οτι δεν ειναι πολύ φθηνά το ανέφερα και παραπάνω και οφείλετε στο οτι έχουν άλλο νομισμα για τους ντόπιους και άλλο για τους τουρίστες. Συν οτι κλέβουν από παντού, γιαυτό θέλει σκοντο.
Εγώ πάντως που χορευω και σαλσα και υποτίθεται οτι με τραβάει λίγο αυτή η κουλτούρα τους δεν θα ξαναπήγενα σύντομα.
Και ο λόγος είναι οτι ούτε σαλσα πολυχορευουν (την εχουν οπως έχουμε εμείς τα δημοτικά) αλλά και συνολικά δεν ειναι ενας ευκολος και φθηνός προρισμός.
Αν ήταν ενα ταξίδι 2-3 ωρών ίσως να ξαναπήγενα.

Σπύρο νομίζω οτι συμφέρει αυτό που λές αν κανεις είναι μονος του. Ετσι θα έχει και παρέα, ξεναγό, μεταφραστρια και φυσικά  :knockinb:
Προφανώς θα σου στοιχίσει κατι παραπάνω αλλα πιστεύω οτι θα σε γλιτώσει και από αρκετές κατοτοπιές.
Εγώ είχα πάει με παρέα (μιξ) οπότε δεν μπορούσα να έχω κατι τέτοιο.
Πήρα 2-3 γκομανάκια κάποιες βραδιές που συνέχισα βράδυ μονος χωρίς την παρέα

φιλε ευχαριστω για τις πληροφοριες  :hi:

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6

και εγω το ιδιο πιστευω τασο

hdi43

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2016
Like
2
Πόντοι
1

υπάρχει, το μεταξουργίο

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.207
Πόντοι
2.356

Stories