Νέα

Κούβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sincity
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 412K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε να λέγεται το thread?

• Κούβα

Ψήφοι: 38 12,6%
  • Κούβα sex trip

Ψήφοι: 73 24,3%
  • Κούβα και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 36 12,0%
  • Δεν με νοιάζει το όνομα... να πάω κι εγώ στην Κούβα θέλω!

Ψήφοι: 154 51,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    301

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
pappou σου φαινονται πολλα αλλα οι τιμες ειναι τουριστικες οσο και αν ο βασικος μισθος ειναι 20 ευρω(στο τοπικο νομισμα ομως το πεσο) ενος κρατικου υπαληλλου το μηνα εχουν αναλυθει ολα αυτα σε προηγουμενες σελιδες

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
ετσι , παντως οπως γραφουν οι περισσοτεροι και ειναι σωστο πηγαινεις αυτα τα ταξιδια για να δεις κατι διαφορετικο και μια αλλη κουλτουρα  ;) μονο για το πηδημα δεν λεει.

:hi:

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
pappou σου φαινονται πολλα αλλα οι τιμες ειναι τουριστικες οσο και αν ο βασικος μισθος ειναι 20 ευρ ενος κρατικου υπαληλλου το μηνα εχουν αναλυθει ολα αυτα σε προηγουμενες σελιδες

:thumbsup:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
σηλ 12 ωρες απο κωνσταντινουπολη?με τι αεροπλανο βαλε κανα λινκ ρε σπυρεν,φλεβαρη λεει να παει καποιος για 15μερες πχ?η ειναι κακη εποχη?ζητουμεβνο πρωτο ξερεις πιο ειναι,  :fuck1:
αλλα κι ο καιρος μετραει,δεν παμε για να τοθυμπεκιαστουμε μεσα στις καζες ολη μερα... :grin:
θειο ληφτινγκ ετοιμασου  :s&m_3:
η turkish airlines απο τις καλυτερες και φθηνοτερες εταιρειες τα τελευταια χρονια , τον αυγουστο θεσσαλονικη κωνσταντινουπολη νεα υορκη και επιστροφη πηγα με 630 ευρω , μποινγκ 777 το αεροσκαφος.
χειμωνα εκτος χριστουγεννων βρισκεις και με 450 ευρω
και μαλιστα πρωτη θεση (αυτο τυχερο ηταν) ,γιατι γεμισε ολη η οικονομικη και επειδη προφανως ειχαν κοψει περισσοτερα εισιτηρια απο τις θεσεις , μας αναβαθμισαν στην business class  :grin: επειδη ο δικος μου που ταξιδευαμε ειναι gold member στην συμμαχια star alliance που ειναι μελος και η turkish.

τωρα για κουβα αν ειναι μαρτιο απριλιο μεσα ειμαι , με τα ρουμανικα που ξερεις απταιστα και τα ισπανικα που καταλαβαινεις σε μεγαλο βαθμο θα κανουμε θραυση  :grin: :grin: :grin:

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
η turkish airlines απο τις καλυτερες και φθηνοτερες εταιρειες τα τελευταια χρονια , τον αυγουστο θεσσαλονικη κωνσταντινουπολη νεα υορκη και επιστροφη πηγα με 630 ευρω , μποινγκ 777 το αεροσκαφος.
και μαλιστα πρωτη θεση (αυτο τυχερο ηταν) ,γιατι γεμισε ολη η οικονομικη και επειδη προφανως ειχαν κοψει περισσοτερα εισιτηρια απο τις θεσεις , μας αναβαθμισαν στην business class  :grin: επειδη ο δικος μου που ταξιδευαμε ειναι gold member στην συμμαχια star alliance που ειναι μελος και η turkish.

τωρα για κουβα αν ειναι μαρτιο απριλιο μεσα ειμαι , με τα ρουμανικα που ξερεις απταιστα και τα ισπανικα που καταλαβαινεις σε μεγαλο βαθμο θα κανουμε θραυση  :grin: :grin: :grin:

και εγω μεσα ειμαι αν κανονισετε με τον μιδα τασο για απριλιο 
αν θελετε βεβαια και αλλο ατομο στην παρεα  :hi:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356

hdi43

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2016
Like
2
Πόντοι
1
κουβα πρεπει να χει ευκολές γκομενες. Αν θελετε και αλλο ατομο στην παρέα, είμαι μεσα

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
γκομενες δεν εχει η κουβα...ενα νησι πουτανες ειναι!!!!!!!!κι αν δεν μιλας ισπανικα δεν παιζει...μην περιμενετε να βρειτε κατι αλλο εκτος απο ρουμι λατιν πουρα παραλιες και πουτανες ειδικα αβανα..πορνοπαραδεισος το ελ ντιαμπλο το μερος !!!!!ακομα και στα γνωστα λαιβ στο μιραμαρε πουτανες ερχονται βιζιτουδες στα τραπεζια σου! πηγα το 2011 και εμεινα 12 μερες..φανταστικα!!!αλλα τωρα που εγινε συνδεση με ΗΠΑ ξεχαστε τα αυτα..οταν βαζει πτησεις απο αμερικη για αβανα στο χοσε μαρτυ με 100$ μετ επιστροφης οι  αμερικανοι σεξοτουριστες θα χαλασουν το νησι ..συντομα θα ειναι σαν την τζαμαικα..  :headbang: οποιος προλαβε προλαβε!!!

el gato volador

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
1
αποφασιστε ποτε θα πατε να δω αν είμαι παναμα να ελθω να σας συναντησω,για γκομενες μην ανησυχείτε κατι θα βρουμε, το πολύ 20 δολλαριακια ,όχι πιο πολλα.  ενοικιο αυτοκινητο κοστιζει ακριβα αλλα αν είναι 3-4 ατομα πεφτει το κοστος.να παμε πιναρ ντε ριο, αβανα.σιενφιουεγκος, σαντα κλαρα και αν εχετε χρονο παμε και μεχρι κατω στο Santiago de cuba.δεν είναι ασφαλως ολες οι κουβανες πουτανες αλλα ο γιουμα γι αυτές είναι χρημα και όταν κινεισαι σαν πελατης είναι λογικο να σε δουνε σαν πελατη, αν μαλιστα δεν μιλας ισπανικα θα σε σκισουνε κανονικα.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
και μαλιστα πρωτη θεση (αυτο τυχερο ηταν) ,γιατι γεμισε ολη η οικονομικη και επειδη προφανως ειχαν κοψει περισσοτερα εισιτηρια απο τις θεσεις , μας αναβαθμισαν στην business class  :grin: επειδη ο δικος μου που ταξιδευαμε ειναι gold member στην συμμαχια star alliance που ειναι μελος και η turkish.

τωρα για κουβα αν ειναι μαρτιο απριλιο μεσα ειμαι , με τα ρουμανικα που ξερεις απταιστα και τα ισπανικα που καταλαβαινεις σε μεγαλο βαθμο θα κανουμε θραυση  :grin: :grin: :grin:

Καλύτερη σε σερβις θα τολεγα, σε καμια περίπτωση όμως φτηνή. Εχει ξεπεράσει μου φαινεται και την Λουφθχάνσα σε τιμές. Πως έγινε και ΣΑΣ αναβάθμησαν σε business class? Το να σε πάρει ένα gold member  στο Lounge  αυτό είναι εφικτο. Το να γίνει αναβάθμιση σε επιβάτη που ταξιδευει μαζί με gold member πως μπορει να γίνει αυτο; Εγω απλά λέω ότι δεν μπορει να γίνει. Το σύστημα επιλέγει ΑΥΤΟΜΑΤΑ κάποιους επιβάτες που τους γίνεται αναβάθμιση. Δεν είναι απαραίτητο να είναι γεμάτη η οικονομική για να το κάνουν. Προτεραιότητα έχουν οι "χρυσοι" επιβάτες της εταιρείας που ταξιδευεις (Της Turkish στην παρούσα περίπτωση) και ακολουθούν οι "χρυσοι" των υπολοίπων μελων της συμμαχίας (Aegean, Lufthansa, Swiss, Austria, United, κλπ κλπ κλπ) Η αναβάθμηση (μαλλον η ανακοίνωση της αναβάθμισης) δεν γινεται ποε στο check-in  αλλα την ωρα που πας να περασεις μεσα στο αεροπλάνο. Εκει εχουν ετοιμα τα νεα boarding pass  η βγαινει αυτοματα κάτι σαν κουπονι  κατα το σκαναρισμα του εισητηριου. Πως λοιπον το συστημα μπορει να επιλέξει συνταξιδιώτη χρυσου μέλους;

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Καλύτερη σε σερβις θα τολεγα, σε καμια περίπτωση όμως φτηνή. Εχει ξεπεράσει μου φαινεται και την Λουφθχάνσα σε τιμές. Πως έγινε και ΣΑΣ αναβάθμησαν σε business class? Το να σε πάρει ένα gold member  στο Lounge  αυτό είναι εφικτο. Το να γίνει αναβάθμιση σε επιβάτη που ταξιδευει μαζί με gold member πως μπορει να γίνει αυτο; Εγω απλά λέω ότι δεν μπορει να γίνει. Το σύστημα επιλέγει ΑΥΤΟΜΑΤΑ κάποιους επιβάτες που τους γίνεται αναβάθμιση. Δεν είναι απαραίτητο να είναι γεμάτη η οικονομική για να το κάνουν. Προτεραιότητα έχουν οι "χρυσοι" επιβάτες της εταιρείας που ταξιδευεις (Της Turkish στην παρούσα περίπτωση) και ακολουθούν οι "χρυσοι" των υπολοίπων μελων της συμμαχίας (Aegean, Lufthansa, Swiss, Austria, United, κλπ κλπ κλπ) Η αναβάθμηση (μαλλον η ανακοίνωση της αναβάθμισης) δεν γινεται ποε στο check-in  αλλα την ωρα που πας να περασεις μεσα στο αεροπλάνο. Εκει εχουν ετοιμα τα νεα boarding pass  η βγαινει αυτοματα κάτι σαν κουπονι  κατα το σκαναρισμα του εισητηριου. Πως λοιπον το συστημα μπορει να επιλέξει συνταξιδιώτη χρυσου μέλους;
Η αναβαθμιση εγινε την ωρα που μπαιναμε μεσα στο αεροπλανο και οχι στο check - in , σωστα το ειπες.
αλλα μην με αμφισβητεις γιατι παπαδες δεν λεω ποτε , εγινε οπως ακριβως το ανεφερα...τι λες να ειχαμε πληρωσει πρωτη θεση και να το εκρυβα για ποιον λογο ? το ειπα οτι ηταν τυχερο ,αλλωστε στην επιστροφη γυρισαμε κανονικα στην οικονομικη θεση.
αν και off topic παραθετω και δυο φωτο για να πειστεις , ουτε που καταλαβαμε πως περασε η δεκαωρη πτηση και φθασαμε εντελως ξεκουραστοι  :grin:

Συνημμένα

• 900800.jpg
    900800.jpg
    123,2 KB · Εμφανίσεις: 138
  • 900801.jpg
    900801.jpg
    44,9 KB · Εμφανίσεις: 75

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
lefteri38 να σου πω ενα αλλο περιστατικο με τις θεσεις στην επιστροφη απο αβανα παντα μερικες φορες οσοι ηξεραν το κολπο αν και ταξιδευαν με οικονομικη θεση στο τσεκ ιν δινοντας τη καρτα επιβιβασης με ενα 50ευρω μεσα η κουβανη υπαλληλος της αιρφρανσ ιμπερια κτλ δεν εχει σημασια η εταιρια σε εβαζε σε μπιζνες η πρωτη θεση..το εκαναν αρκετοι και ειδικα οι κουβανοι-κουβανες που εφευγαν εκτος χωρας χαρη σε ενα σπονσορα πχ τουριστα συζυγο...παντα ομως αυτο γινεται στο αεροδρομιο της αβανας φευγοντας οπου η υπαλληλος στο τσεκ ιν ειναι με κουβανικο μισθο ντοπια...

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Οκ..... Τασο και Σπυρο. Ελήφθησαν....

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.247
Πόντοι
3.656
lefteri38 να σου πω ενα αλλο περιστατικο με τις θεσεις στην επιστροφη απο αβανα παντα μερικες φορες οσοι ηξεραν το κολπο αν και ταξιδευαν με οικονομικη θεση στο τσεκ ιν δινοντας τη καρτα επιβιβασης με ενα 50ευρω μεσα η κουβανη υπαλληλος της αιρφρανσ ιμπερια κτλ δεν εχει σημασια η εταιρια σε εβαζε σε μπιζνες η πρωτη θεση..το εκαναν αρκετοι και ειδικα οι κουβανοι-κουβανες που εφευγαν εκτος χωρας χαρη σε ενα σπονσορα πχ τουριστα συζυγο...παντα ομως αυτο γινεται στο αεροδρομιο της αβανας φευγοντας οπου η υπαλληλος στο τσεκ ιν ειναι με κουβανικο μισθο ντοπια...
ο παλιος ειναι αλλιως  :hi:
σπυρεν σπηκινγκ

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Δεν είδα να αναφερετε κατι σχετικά με τον θάνατο του Καστρο.Τι πιστεύετε; θα αλλάξει κάτι τώρα; Εγω πιστεύω πως όχι. Ισως όταν παραδώσει την εξουσία ο Ραούλ, και αυτος ο νέος ναναι ...ωραίος. Δυο αράδες μόνο για τον Φιντέλ. Παρελαβε μια χώρα πρωτη σε παιδικη θνησιμότητα και αναφαλβητισμό σε όλη την Λατινική Αμερική, μια χώρα σκέτο μπουρδελο, και διεθνες κέντρο εμπορίου ναρκωτικών και σωματοεμπορίας, με την λέξη Ιατρική να είναι αγνωστη λέξη στους Κουβάνους. Ολα τα παραπάνω τα διόρθωσε προς το καλυτερο σε πολύ μεγάλο βαθμό, αλλά παράλληλα κυβέρνησε σαν δικτάκτορας και στέρησε πολλές ατομικές ελευθερίες. Αυτα.....

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Δεν είδα να αναφερετε κατι σχετικά με τον θάνατο του Καστρο.Τι πιστεύετε; θα αλλάξει κάτι τώρα; Εγω πιστεύω πως όχι. Ισως όταν παραδώσει την εξουσία ο Ραούλ, και αυτος ο νέος ναναι ...ωραίος. Δυο αράδες μόνο για τον Φιντέλ. Παρελαβε μια χώρα πρωτη σε παιδικη θνησιμότητα και αναφαλβητισμό σε όλη την Λατινική Αμερική, μια χώρα σκέτο μπουρδελο, και διεθνες κέντρο εμπορίου ναρκωτικών και σωματοεμπορίας, με την λέξη Ιατρική να είναι αγνωστη λέξη στους Κουβάνους. Ολα τα παραπάνω τα διόρθωσε προς το καλυτερο σε πολύ μεγάλο βαθμό, αλλά παράλληλα κυβέρνησε σαν δικτάκτορας και στέρησε πολλές ατομικές ελευθερίες. Αυτα.....

χαχα ενω ο Τσιπρας παρελαβε μπουρδελο το αφηνει μπουρδελο και εχουμε δημοκρατια !!  :rockon: :rockon:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.247
Πόντοι
3.656
:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

Σάλος για τον θερμό αποχαιρετισμό του πρωθυπουργού του Καναδά στον Φιντέλ ΚάστροΤον αποκάλεσε «σημαντικό ηγέτη» σε διαφορετική γραμμή από τους περισσότερους ηγέτες των χωρών της Δύσης

Σάλο και χλεύη από χρήστες του Twitter προκάλεσε ο αποχαιρετισμός του πρωθυπουργού του Καναδά Τζαστίν Τριντό στον Φιντέλ Κάστρο καθώς στο μήνυμά του τον αποκάλεσε ένα «αξιοσημείωτο ηγέτη».

Ακολουθώντας αντίθετη γραμμή από τους περισσότερους ηγέτες του δυτικού κόσμου ο Τριντό μίλησε με επαινετικά λόγια για τον ηγέτη της Κούβας που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου επηρεασμένος, προφανώς, από τη στενή σχέση που είχε ο δικός του πατέρας και πρώην πρωθυπουργό του Καναδά με τον Κάστρο.

Ο Φιντέλ Κάστρο εξάλλου ήταν ένας από τους πολιτικούς που μετέφεραν ως τιμητικό άγημα το φέρετρο του Πιέρ Τριντό, του πατέρα του σημερινού πρωθυπουργού του Καναδά, στην κηδεία του 2000 σε ανάμνηση του γεγονότος ότι το 1976 ήταν ο πρώτος ηγέτης κράτους μέλους του ΝΑΤΟ που επισκέφθηκε την Κούβακ και είχε φωνάξει «Viva Castro!».

«Αν και αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, τόσο οι υποστηρικτές του όσο και οι επικριτές του αναγνώριζαν την μεγάλη αφοσίωσή του και την αγάπη του για το λαό της Κούβας που είχε μια βαθιά εκτίμηση στον el Comandante» ανέφερε στο μήνυμά του ο Τριντό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom