Νέα

Κούβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sincity
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 412K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε να λέγεται το thread?

• Κούβα

Ψήφοι: 38 12,6%
  • Κούβα sex trip

Ψήφοι: 73 24,3%
  • Κούβα και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 36 12,0%
  • Δεν με νοιάζει το όνομα... να πάω κι εγώ στην Κούβα θέλω!

Ψήφοι: 154 51,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    301

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.128
Πόντοι
7.216
Εχοντας κλείσει αμάξι από ιντερνετ για ενα τμήμα ημερών από το σύνολο των διακοπών μου στην κούβα (αυτές που θα ταξίδευα εκτός αβανας+μερικες ακόμα) έψαξα λιγο πριν για κανενα αμάξι επιτόπου ωστε να καλύψω το κενό και άναζήτησα τον ραουλ που έχει αναφέρει ο σπυρος εδώ και καιρό. Δυστηχώς δεν ηταν εκει οταν πηγα (απόγευμα) αλλά πρέπει να δουλευει ακόμα!
Παρολαυτά μου δόθηκε η εντύπωση οτι τα διαθέσιμα αμάξια ήταν περιορισμένα.ειδικά αν τους πείς οτι το θέλεις για λίγες μέρες όπως εγώ που είχα κλεισει απο τα μέσα και μετά άλλο αμάξι οπότε το χρειαζόμουν για 2-3 μέρες. :hi:

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Φιλε Δημητρη μεγαλη ΠΡΟΣΟΧΗ με τους ερωτες στην Κουβα.. :s&m_2:
Δεν θελω να το παιξω ουτε εξυπνος ουτε ξερολας αλλα τα τελευταια 5 χρονια καθε 3 μηνες ειμαι εκει τις περισσοτερες φορες μονος,ετσι συναναστρεφομαι μονο με Κουβανους.
Εχω κανει παρεα με πολυ κοσμο απο γιατρους μεχρι σε κατι ξεχασμενα ψαροχωρια,με αυτα που εχω δει εχει φοβηθει το ματι μου... :s&m_1:
Το ψεμα ειναι δευτερη φυση τους και απο ηθικη-μπεσα ας μην το συζητησουμε καλυτερα... :S
Εγω που εχω παει τοσες φορες πιστευω οτι δεν εχω ακουσει ποτε αληθεια... :2funny:
Μακαρι να εχεις πετυχει σε εξαιρεση,τι να πω..
Τα 10 δολαρια για σερβιτορα ειναι παρα πολλα και για την Αβανα,εγω 3-4 κοπελες που γνωρισα 2-4 δολαρια ειναι το μεροκαματο.Για το αμαξι απ'οπου και να παρεις το ιδιο ειναι μιας και ολα ειναι κρατικα.Την εποχη που πας ειναι ολα πανακριβα και αν μεινεις μονο Αβανα πιστευω δεν αξιζει να νοικιασεις αυτοκινητο.Στα 600 ευρω να υπολογισεις και 15 δολαρια την ημερα το λιγοτερο για την ασφαλεια.
Οταν θα πας εσυ εγω θα εχω γυρισει ετσι δεν θα μπορεσουμε να βρεθουμε να πιναμε κανενα ρουμακι στην Αβανα.
Περιμενω να τελειωσεις την ιστορια που ειχες ξεκινησει

ΥΓ:Σου το λεω εντελως φιλικα...ΠΡΟΣΕΧΕ.. :hi:

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
Φιλε Δημητρη μεγαλη ΠΡΟΣΟΧΗ με τους ερωτες στην Κουβα.. :s&m_2:
Δεν θελω να το παιξω ουτε εξυπνος ουτε ξερολας αλλα τα τελευταια 5 χρονια καθε 3 μηνες ειμαι εκει τις περισσοτερες φορες μονος,ετσι συναναστρεφομαι μονο με Κουβανους.
Εχω κανει παρεα με πολυ κοσμο απο γιατρους μεχρι σε κατι ξεχασμενα ψαροχωρια,με αυτα που εχω δει εχει φοβηθει το ματι μου... :s&m_1:
Το ψεμα ειναι δευτερη φυση τους και απο ηθικη-μπεσα ας μην το συζητησουμε καλυτερα... :S
Εγω που εχω παει τοσες φορες πιστευω οτι δεν εχω ακουσει ποτε αληθεια... :2funny:
Μακαρι να εχεις πετυχει σε εξαιρεση,τι να πω..
Τα 10 δολαρια για σερβιτορα ειναι παρα πολλα και για την Αβανα,εγω 3-4 κοπελες που γνωρισα 2-4 δολαρια ειναι το μεροκαματο.Για το αμαξι απ'οπου και να παρεις το ιδιο ειναι μιας και ολα ειναι κρατικα.Την εποχη που πας ειναι ολα πανακριβα και αν μεινεις μονο Αβανα πιστευω δεν αξιζει να νοικιασεις αυτοκινητο.Στα 600 ευρω να υπολογισεις και 15 δολαρια την ημερα το λιγοτερο για την ασφαλεια.
Οταν θα πας εσυ εγω θα εχω γυρισει ετσι δεν θα μπορεσουμε να βρεθουμε να πιναμε κανενα ρουμακι στην Αβανα.
Περιμενω να τελειωσεις την ιστορια που ειχες ξεκινησει

ΥΓ:Σου το λεω εντελως φιλικα...ΠΡΟΣΕΧΕ.. :hi:
:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

el gato volador

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
1
Εμπλεξες με κουβανα? και δεν μιλας ισπανικα? και πας για δευτερη φορα μονο?Προσεχε γιατι θα σου φαει ΟΛΑ οσα θα εχεις πανω σου και μην βρεθεις και χρεωμενος, για κανενα λογο μην δωσεις λεφτα μαζεμένα στην αρχη που θα φτασεις κατω από καμμια δικαιολογια.οι κουβανες είναι ισως τα μεγαλύτερα αρπακτικα παγκοσμίως γι αυτό βιτσα πουτσα και στενα παπούτσια ΜΟΝΟ!!Πηγαινε να δεις που μενει, που δουλευει, τους γονεις της και προσεχε να βαζεις παντα προφυλακτικο.η κουβα εχει 2 οικονομιες, την επισημη κρατικη και την μαυρη-παρανομη που και αυτή ελεγχεται από το κρατος, εγω ποτε δεν πληρωσα σε cuc,παντα δολλαρια τους εδινα εδώ και 20 χρονια και ακομα δολλαριακια τους δινω, ότι φαμε ότι πιουμε και το μάξιμουμ 20 πρασινα, πανω από αυτό το ποσο δεν γαμας εσυ στην κουβα σε γαμανε αυτοι!οτι χρειαστείς να πας στην πρεσβεια στο μιραμαρ, καλος κοσμος και βοηθαει πολλες φορες  Ελληνες που τους κλέβουνε τα διαβατηρια οι πουταναρες εκει.

agap

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
Για μια οπτική της Αβάνας εκ των έσω υπάρχουν τα βιβλία του κουβανού Pedro Juan Gutierrez ένα πλούσιο σε εικόνες είναι:

"Η βρόμικη τριλογία της Αβάνας»
με ωραία ωμή γλώσσα και πολλές αλήθειες για όλα, από την καθημερινότητα εκεί ως τη οπτική που έχουν για τους τουρίστες...

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
ανοιγουν οι turkish airlines απο 20/12 γραμμη για αβανα εβαλα ενδεικτικα 2 ημερομηνιες μεσα στο γεναρη και εβγαλε τιμες προσφορα λογω νεας γραμμης απο αθηνα μεσω κωσταντινουπολης 495 ευρω μετ επιστροφης ,και παλια εμεις χρυσοπληρωναμε κατι 800αρια και χιλιαρικα εισητηρια με αιρφρανς και ιμπερια,εγινε η θαλασσα γιαουρτι και δεν εχουμε κουταλι τωρα

Outbound :Athens-Havana
Athens-İstanbulTK1844
Airline/Aircraft / Airbus A321
Outbound Eleftherios Venizelos Airport
21:55/ 11 Jan 2017/ Wed
Arrival Ataturk Airport
00:35 / 12 Jan 2017 / Thu
Cabin/Fare/Class Economy / Promotıonal / W
Baggage Allowed 2 Pieces Max

İstanbul-HavanaTK0183
Airline/Aircraft / Airbus A330-200
Outbound Ataturk Airport
02:10/ 12 Jan 2017/ Thu
Arrival Havana Jose Marti Intl. Airport
08:00 / 12 Jan 2017 / Thu

Inbound :Havana-Athens
Havana-İstanbulTK0183
Airline/Aircraft / Airbus A330-200
Outbound Havana Jose Marti Intl. Airport
10:00/ 07 Feb 2017 / Tue
Arrival Ataturk Airport
10:15 / 08 Feb 2017 / Wed

İstanbul-AthensTK1849
Airline/Aircraft / Boeing 737-900
Outbound Ataturk Airport
13:10/ 08 Feb 2017 / Wed
Arrival Eleftherios Venizelos Airport
13:35 / 08 Feb 2017 / Wed

493.59 EUR

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
ανοιγουν οι turkish airlines απο 20/12 γραμμη για αβανα εβαλα ενδεικτικα 2 ημερομηνιες μεσα στο γεναρη και εβγαζε τιμες απο αθηνα μεσω κωσταντινουπολης 495 ευρω μετ επιστροφης ,και παλια εμεις χρυσοπληρωναμε κατι 800αρια και χιλιαρικα εισητηρια με αιρφρανς και ιμπερια,εγινε η θαλασσα γιαουρτι και δεν εχουμε κουταλι τωρα
500??σωπα ρε Σπυρο ηγετη....ντιρεκτ για αβανα??ποσες ωρες???
για πες,αν ειναι 500 μονο ,κουταλι βρισκεται  :grin:

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
500??σωπα ρε Σπυρο ηγετη....ντιρεκτ για αβανα??ποσες ωρες???
για πες,αν ειναι 500 μονο ,κουταλι βρισκεται  :grin:
απο αθηνα μεσω κωσταντινουπολης μαλιστα το πηγαινε ειναι 10 βραδυ αναχωρηση απο αθηνα φθανεις φρεσκος 8 to πρωι αβανα και πας για καφε παστελερια καρφωτος το πηγαινε βγαινει συνολικα 17 ωρες με την αναμονη κωσταντινουποληα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
απο αθηνα μεσω κωσταντινουπολης μαλιστα το πηγαινε ειναι 10 βραδυ αναχωρηση απο αθηνα φθανεις φρεσκος 8 to πρωι αβανα και πας για καφε παστελερια καρφωτος το πηγαινε βγαινει συνολικα 17 ωρες με την αναμονη κωσταντινουποληα
σηλ 12 ωρες απο κωνσταντινουπολη?με τι αεροπλανο βαλε κανα λινκ ρε σπυρεν,φλεβαρη λεει να παει καποιος για 15μερες πχ?η ειναι κακη εποχη?ζητουμεβνο πρωτο ξερεις πιο ειναι,  :fuck1:
αλλα κι ο καιρος μετραει,δεν παμε για να τοθυμπεκιαστουμε μεσα στις καζες ολη μερα... :grin:
θειο ληφτινγκ ετοιμασου  :s&m_3:

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
ανεπιφυλακτα μαρτιο ειναι καλος καιρος καλοκαιρινος για μπανια κτλ
οι τουρκικες πανε με α 330 ερμπας για αρχη και αν εχουν περισοτερους επιβατες θα βαλουν επειτα 777 μποινγκ

μιδα 69 στο ποστ που εγραψα ειναι απο κατω αναλυτικα το ταξιδι με ωρες κτλ 2 ημερομηνιων που εβαλα μπενεις στο σιτε των τουρκικων και κοιτας..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
ανεπιφυλακτα μαρτιο ειναι καλος καιρος καλοκαιρινος για μπανια κτλ
οι τουρκικες πανε με α 330 ερμπας για αρχη και αν εχουν περισοτερους επιβατες θα βαλουν επειτα 777 μποινγκ

μιδα 69 στο ποστ που εγραψα ειναι απο κατω αναλυτικα το ταξιδι με ωρες κτλ 2 ημερομηνιων που εβαλα μπενεις στο σιτε των τουρκικων και κοιτας..

μερσι δσκαλε σπυρο  :hi:
αλλα
σορρυ για φλεβαρη σου λεω ,,συγκεκριμενα 2 με 20 η 25 πχ..μαρτη υπαρχει κουπι..δουλεια  ;)

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
εχω προσωπικη αποψη για μαρτιο διοτι ειχα παει 2 μαρτιου συγκεκριμενα και θυμαμαι ,για φεβρουαριο ας πει καποιο αλλο μελος που εχει ταξιδεψει βεβεαια δεν θα υπαρχουν τραγικες διαφορες

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.128
Πόντοι
7.216
Εχω πάει τέλος γενάρη αρχές φλαβάρη. Καιρός καλοκαιρινος (20-30 βαθμού).
Μπάνιο δεν εκαναν πάντως σε 1-2 παραλίες που πήγα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Εχω πάει τέλος γενάρη αρχές φλαβάρη. Καιρός καλοκαιρινος (20-30 βαθμού).
Μπάνιο δεν εκαναν πάντως σε 1-2 παραλίες που πήγα.
δεν θελω μπανια
βαριεμαι στις παραλιες
απλα να μην βρεχει,αν κ νομιζω στις χωρες αυτες το καλοκαιρι βρεχει
κοσμος κυκλοφορει ?καθημερινες μιλαω?και για κωλους παντα ,οχι ψωλαραδες,αυτοι εν γενη παντα στην γυρα ειναι :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
εχω προσωπικη αποψη για μαρτιο διοτι ειχα παει 2 μαρτιου συγκεκριμενα και θυμαμαι ,για φεβρουαριο ας πει καποιο αλλο μελος που εχει ταξιδεψει βεβεαια δεν θα υπαρχουν τραγικες διαφορες
ποτε ησουν τελαυταια φορα δασκαλε σπυρο
κι επισης τυπε μουν?εν ετη?
επισης μαρτη ειχε πολλους τουριστες?
γιατι βασικη μου αρχη ,οπου λαλλουν πολλοι κοκοροι δεν ξημερωνει ποτε

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
mida69 αν διαβασεις ολο το ποστ θα σου λυθουν οι αποριες για το τι γινεται τελευταια φορα πηγα το 2008 αλλα οπως καταλαβαινεις λιγα πραγματα εχουν αλλαξει

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.128
Πόντοι
7.216
Μια χαρά είναι για αυτό που θές και ο φλεβάρης! :dancing:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
mida69 αν διαβασεις ολο το ποστ θα σου λυθουν οι αποριες για το τι γινεται τελευταια φορα πηγα το 2008 αλλα οπως καταλαβαινεις λιγα πραγματα εχουν αλλαξει
τωρα με το κορυφαιο τιπ για το 500ρικα εισητηρια  :rockon: ξεκινησα ηδη
πριν τι να διαβαζα,αν ξεκιναγες με 1000ρικα ,επρεπε να κατσεις κανα διμηνο για να κανεις αποσβεση οποτε ιεχα βαλει χ.... :hi:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Μια χαρά είναι για αυτό που θές και ο φλεβάρης! :dancing:
ποτε πηγες τελευταια  ρε μουν?χρονια  :tits2:
γραψε ενα μικρο συμπερασμα περιγραφη αντι να γραφεις στα πολιτικα θρεντ αυτα που γραφεις κ χανεις την ωρα σου  :grin: :hi:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
προσφατα ημουν πριν 10 μηνες αλλα δεν ειμαι σωστος κριτη της κουβας διοτι δεν γνωριζω καλα ισπανικα οποτε  ημουν ακυρος εκει στ θεμα γυναικων--μουγγοθοδωρας :grin: :grin: :grin: :grin: με νοηματικη λιγα πραματα :grin: :grin: αλλα γεναρη που πηγα ειχε κρυο και μονο μια μερα ψιλοπαλευοταν για μπανιο στο τρινιντατ ενω τις αλλες μερες συνεφια και ψιλοβροχο αλλα πιστευω μετα το μαρτη ειναι καλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom