Νέα

Κούβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sincity
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 412K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε να λέγεται το thread?

• Κούβα

Ψήφοι: 38 12,6%
  • Κούβα sex trip

Ψήφοι: 73 24,3%
  • Κούβα και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 36 12,0%
  • Δεν με νοιάζει το όνομα... να πάω κι εγώ στην Κούβα θέλω!

Ψήφοι: 154 51,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    301

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.247
Πόντοι
3.656
Δεν είδα να αναφερετε κατι σχετικά με τον θάνατο του Καστρο.Τι πιστεύετε; θα αλλάξει κάτι τώρα; Εγω πιστεύω πως όχι. Ισως όταν παραδώσει την εξουσία ο Ραούλ, και αυτος ο νέος ναναι ...ωραίος. Δυο αράδες μόνο για τον Φιντέλ. Παρελαβε μια χώρα πρωτη σε παιδικη θνησιμότητα και αναφαλβητισμό σε όλη την Λατινική Αμερική, μια χώρα σκέτο μπουρδελο, και διεθνες κέντρο εμπορίου ναρκωτικών και σωματοεμπορίας, με την λέξη Ιατρική να είναι αγνωστη λέξη στους Κουβάνους. Ολα τα παραπάνω τα διόρθωσε προς το καλυτερο σε πολύ μεγάλο βαθμό, αλλά παράλληλα κυβέρνησε σαν δικτάκτορας και στέρησε πολλές ατομικές ελευθερίες. Αυτα.....
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.681
Πόντοι
506

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.247
Πόντοι
3.656
για πηγαινε να τους το πεις... :grin:
κι ουκρανια 80ε ειναι ο μ ισθος με 80% ανεργια..για διαβασε με ποσα γαμανε στο κιεβο οι κλαρινογαμπροι... ;)
κ ποσα χαλαν την μερα....

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.681
Πόντοι
506
για πηγαινε να τους το πεις... :grin:
κι ουκρανια 80ε ειναι ο μ ισθος με 80% ανεργια..για διαβασε με ποσα γαμανε στο κιεβο οι κλαρινογαμπροι... ;)
κ ποσα χαλαν την μερα....

Και Ταϋλανδη το ιδιο τυπε. Πανε οι Ρωσομαφιοζοι και ακουμπανε 100αρικα και 200αρικα και τις κακομαθαινουν. Αντε μετα να γαμησει ο μισθωτος του 1000αρικου

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Επιστροφη μετα απο ενα 25ημερο περιπου στο Σιενφουεγκος,τουρισμο παρα πολυ(Καναδοι-Ιταλοι) οπως παντα τετοια εποχη.Βεβαια πιο πολυ συναντας ζευγαρια και ανθρωπους μεγαλυτερης ηλικιας που ερχονται κυριως με γκρουπ και μετα αντροπαρεες και γυναικες που ψαχνονται για  :zfuck:
Ο καιρος σχετικα ψυχρος(ουτε μια μερα δεν πηγα παραλια)και αρκετα βραδια χρειαζοταν μακρυμανικο και για μενα που ειχα μηχανακι οπωσδηποτε μπουφανακι.
Οι ντισκο καθε βραδυ γεματες με πολλες γυναικες ειδικα στην "φτωχομανα" Αρτεκ.. :rockon:
Το μεγαλο γεγονος βεβαια ηταν ο θανατος του Φιντελ.Πιστευα οτι οταν πεθανει ο Φιντελ θα υπαρξει ενα "ταρακουνημα" γιατι σχεδον με οποιον μιλας τα εχει με το καθεστως.
Την Παρασκευη που πεθανε ημουν στην Αρτεκ με 4 παιδια απο Ελλαδα που συναντησα τυχαια,η ντισκο εκλεισε κανονικα στις 2(ο Φιντελ πεθανε καπου 11 παρα) μετα πηγαμε και στο βενζιναδικο για να βρει ενας μια γκομενα που γουσταρε.Εκει δουλευει και μια "δικια" μου η οποια δεν μου ειπε τιποτα.Οταν γυρισα σπιτι με μια που μου ειχαν γνωρισει στις ντισκο κατι φιλες μου,ειδα στο κινητο μηνυμα απο Ελλαδα οτι πεθανε ο Φιντελ.Της το ειπα αλλα αυτην το εγραψε στο μουνι της και συνεχισε την δουλεια της... :pipa1:
Την επομενη μερα που ξυπνησα σαν να μην συμβαινει τιποτα μετα βεβαια εβγαλαν την ανακοινωση για το πενθος.Δεν μπορουσες να πιεις αλκοολ στον δρομο,ουτε μουσικη,εκλεισαν οι ντισκο και απογορευοταν να σερβιρουν αλκοολ οι καφετερειες και τα εστιατορια.
Ποτα και μπυρες(ζεστες) μπορουσες ν'αγορασεις μεχρι της 6(??) το απογευμα.
Τα βραδυα στην Μαλεκον ψοψια τα πραματα,χωρις ποτο- μουσικη και με την διακριτικη παρουσια της αστυνομιας.Εγω ημουν "καβαντζωμενος" καθε βραδυ σε σπιτια Κουβανων και πιναμε τα ρουμια μας με τις μουσικες μας(οχι πολυ δυνατα)
Οι νεοι στ'αρχιδια τους για τον Φιντελ,τους πειραζε μονο που δεν μπορουσαν να πιουν στους δρομους και να πανε στις ντισκο και οι μεγαλυτεροι που δεν μπορουσαν ν'αγορασουν ρουμι..
Απο αυτο που ειδα ελαχιστοι νοιαστηκαν που πεθανε ο Φιντελ και οι υπολοιποι στ'αρχιδια τους ουτε λογος φυσικα για διαμαρτυρια ή καποια εκδηλωση(υπο το φοβο βεβαια της αστυνομιας)
Απ'οτι καταλαβα τους "ψιλοβολευει" ολους το καθεστως για να δικαιολογησουν την τεμπελια-ανηθηκοτητα-αλητεια που εχουν... :think:
Για τιμες-γκομενες και καποια αλλα θα τα πουμε αλλη φορα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Καλως ηρθες  πισω φιλε Gambino. :hi:

Η φωτογραφια αφιερωμενη. :hi:

Στο βλεμα της κοπελας ( αν μπορειτε να παρετε τα ματια σας απο τα ποδια !! :grin: :grin: ) ειναι αποτυπωμενη ολη η ιδιοσυγκρασια των κουβανεζων κατα την ταπεινη μου αποψη.

Συνημμένα

• FB_IMG_1480803235437.jpg
    FB_IMG_1480803235437.jpg
    71,7 KB · Εμφανίσεις: 118

dim international

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2016
Κριτικές
5
Like
127
Πόντοι
280
Φιλε Δημητρη μεγαλη ΠΡΟΣΟΧΗ με τους ερωτες στην Κουβα.. :s&m_2:
Δεν θελω να το παιξω ουτε εξυπνος ουτε ξερολας αλλα τα τελευταια 5 χρονια καθε 3 μηνες ειμαι εκει τις περισσοτερες φορες μονος,ετσι συναναστρεφομαι μονο με Κουβανους.
Εχω κανει παρεα με πολυ κοσμο απο γιατρους μεχρι σε κατι ξεχασμενα ψαροχωρια,με αυτα που εχω δει εχει φοβηθει το ματι μου... :s&m_1:
Το ψεμα ειναι δευτερη φυση τους και απο ηθικη-μπεσα ας μην το συζητησουμε καλυτερα... :S
Εγω που εχω παει τοσες φορες πιστευω οτι δεν εχω ακουσει ποτε αληθεια... :2funny:
Μακαρι να εχεις πετυχει σε εξαιρεση,τι να πω..
Τα 10 δολαρια για σερβιτορα ειναι παρα πολλα και για την Αβανα,εγω 3-4 κοπελες που γνωρισα 2-4 δολαρια ειναι το μεροκαματο.Για το αμαξι απ'οπου και να παρεις το ιδιο ειναι μιας και ολα ειναι κρατικα.Την εποχη που πας ειναι ολα πανακριβα και αν μεινεις μονο Αβανα πιστευω δεν αξιζει να νοικιασεις αυτοκινητο.Στα 600 ευρω να υπολογισεις και 15 δολαρια την ημερα το λιγοτερο για την ασφαλεια.
Οταν θα πας εσυ εγω θα εχω γυρισει ετσι δεν θα μπορεσουμε να βρεθουμε να πιναμε κανενα ρουμακι στην Αβανα.
Περιμενω να τελειωσεις την ιστορια που ειχες ξεκινησει

ΥΓ:Σου το λεω εντελως φιλικα...ΠΡΟΣΕΧΕ.. :hi:
πλησιάζουν οι ημέρες!
Έκλεισα αυτοκίνητο απο το bookallincuba.com. ακριβά γενικώς καθώς είναι peak season έχεις δίκιο,απλά το έκλεισα για
την εκδρομή κ μόνο..στην αβάνα θα κινούμαστε με ταξί.
θα πάμε 2 μέρες trinidad, k 2 cienfuegos, μετά στην αβάνα σε μια κάσα με 40cuc την ημέρα.
Για τον μισθό της δεν πιστεύω οτι μου είπε ψέμματα, καθώς δουλευει απο τις 9,30 μέχρι τις 10.30, απλα
δουλευει 2 μέρες κ 2 μέρες καθετε.(έχω δει φωτό απο το μαγαζί)υπάρχει κ συχνή επικοινωνία.
τώρα σαφώς κ σε ευχαριστώ για τις συμβουλές κ την προτροπή..Εννοείται θα προσέχω κ εκεί, κ γενικώς
το πιο xtreme που σκέφτηκα αν πανε όλα καλα καποια στιγμή να την καλέσω να έρθει ελλάδα.
Αλλά μπορεί κ να βαρεθώ ή να ξενερώσω .
θα δούμε πάντως..
Γμτ πρέπει να την τελείωσω την ιστορία,ήταν απίστευτο το πρώτο ταξίδι..

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
πλησιάζουν οι ημέρες!
Έκλεισα αυτοκίνητο απο το bookallincuba.com. ακριβά γενικώς καθώς είναι peak season έχεις δίκιο,απλά το έκλεισα για
την εκδρομή κ μόνο..στην αβάνα θα κινούμαστε με ταξί.
θα πάμε 2 μέρες trinidad, k 2 cienfuegos, μετά στην αβάνα σε μια κάσα με 40cuc την ημέρα.
Για τον μισθό της δεν πιστεύω οτι μου είπε ψέμματα, καθώς δουλευει απο τις 9,30 μέχρι τις 10.30, απλα
δουλευει 2 μέρες κ 2 μέρες καθετε.(έχω δει φωτό απο το μαγαζί)υπάρχει κ συχνή επικοινωνία.
τώρα σαφώς κ σε ευχαριστώ για τις συμβουλές κ την προτροπή..Εννοείται θα προσέχω κ εκεί, κ γενικώς
το πιο xtreme που σκέφτηκα αν πανε όλα καλα καποια στιγμή να την καλέσω να έρθει ελλάδα.
Αλλά μπορεί κ να βαρεθώ ή να ξενερώσω .
θα δούμε πάντως..
Γμτ πρέπει να την τελείωσω την ιστορία,ήταν απίστευτο το πρώτο ταξίδι..

ποσο σου κοστισε συνολικα ταξιδι στη κουβα φιλε;

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16

dimitris kon την προσοχη σου μονο με γαμο φευγει απο κουβα προσκλησεις τουριστικες βιζες για σενγκεν κτλ δε παιζουν εκτος αν καλυπτει τις προυποθεσεις δουλεια καταθεσεις κτλ που αν τα καλυπτε τα ειχε φυγει απο μονη της

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Καλως ηρθες  πισω φιλε Gambino. :hi:

Στο βλεμα της κοπελας ( αν μπορειτε να παρετε τα ματια σας απο τα ποδια !! :grin: :grin: ) ειναι αποτυπωμενη ολη η ιδιοσυγκρασια των κουβανεζων κατα την ταπεινη μου αποψη.
Γεια σου φιλε mindreader... :hi:
Θα ηθελα ν'ακουσω την αποψη σου για την ιδιοσυγκρασια των Κουβανων,οποτε εχεις χρονο γραψε κατι.. :hi:

dim international

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2016
Κριτικές
5
Like
127
Πόντοι
280
dimitris kon την προσοχη σου μονο με γαμο φευγει απο κουβα προσκλησεις τουριστικες βιζες για σενγκεν κτλ δε παιζουν εκτος αν καλυπτει τις προυποθεσεις δουλεια καταθεσεις κτλ που αν τα καλυπτε τα ειχε φυγει απο μονη της

Φίλε Σπύρο σε ευχαριστώ.
Αυτό με την βίζα δεν το έχω καταλάβει ακόμη!
Δηλ πρέπει να έχει λεφτά εκεί σε τράπεζα για να της δώσουν tourist visa?
τύπου οτι θα γυρίσει στη Κούβα για τα λεφτά? Ένας φίλος που ρώτησε στην εκεί πρεσβεία του είπαν
ότι θέλουν κ εγγύηση 1000ε. Σε εμένα που πήρα τηλ δεν είπαν κατι τέτοιο..
Λεπτομέρειες απο την καινούρια χρονιά που θα επιστρέψω!

Μήπως θα είναι κάποιο άλλο μέλος τα χριστουγεννα στη Κούβα??

steklim06

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε Δημήτρη εγω θα μαι Κούβα απο πρωτοχρονιά στειλε pm αν θες να τα πουμε  :rockon:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.247
Πόντοι
3.656
Καλως ηρθες  πισω φιλε Gambino. :hi:

ρε μιντ με ποσα τηνπαιρνεις αυτη διδυμο με ενα φιλο για 12 ωρες ας πουμε?
α,στην αβανα
β.στις αλλες πχ σιφουεγκος,περιοχες
γ.ποσες βρισκεις σαν αυτη διαθεσιμες,σε ποσοστο,αλλα κ σε απολυτους αριθμους σε μια ντισκο η σε ενα κεντρικο στεκι
αυτη ειναι η ερωτηση ΟΥΣΙΑς
περιμενω ρεαλιστικη απαντηση που θα βαρυνει ουσιαστικσ στο ΕΑΝ τελικα θα παω...

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
α,στην αβανα
γ.ποσες βρισκεις σαν αυτη διαθεσιμες,σε ποσοστο,αλλα κ σε απολυτους αριθμους σε μια ντισκο η σε ενα κεντρικο στεκι

mida69 πιστευω αν και εχει περασει καιρος οτι
1.για 12 ωρες και 2 ατομα θα σο ζητησει πανω απο 400 κονβερτιμπλες
2.σε αλλες περιοχες δυσκολο να βρεθει τοσο καλοντυμενο σικατο κτλ ισως μονο στο σαντιαγκο ντε κουμπα σαν δευτερη μεγαλυτερη πολη
3.σε απολυτους αρθμους πχ οταν πηγαινα στο τζονυς ενα κλαμπακι πριν το υπογειο τουνελ για μιραμαρ δεξια στη θαλλασα, μεσα στο μαγαζι ζητημα να εβλεπες 2-3 διαστημικα μουνια σαν αυτη σε 100 150 ατομα τουριστες και κουβανους κουβανες
αυτα ολα το 2008 βεβεαια υπαρχουν αλλα μελη οπως ο γκαμπινο να πουν τη πιο φρεσκια αποψη

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.247
Πόντοι
3.656
mida69 πιστευω αν και εχει περασει καιρος οτι
1.για 12 ωρες και 2 ατομα θα σο ζητησει πανω απο 400 κονβερτιμπλες
2.σε αλλες περιοχες δυσκολο να βρεθει τοσο καλοντυμενο σικατο κτλ ισως μονο στο σαντιαγκο ντε κουμπα σαν δευτερη μεγαλυτερη πολη
3.σε απολυτους αρθμους πχ οταν πηγαινα στο τζονυς ενα κλαμπακι πριν το υπογειο τουνελ για μιραμαρ δεξια στη θαλλασα, μεσα στο μαγαζι ζητημα να εβλεπες 2-3 διαστημικα μουνια σαν αυτη σε 100 150 ατομα τουριστες και κουβανους κουβανες
αυτα ολα το 2008 βεβεαια υπαρχουν αλλα μελη οπως ο γκαμπινο να πουν τη πιο φρεσκια αποψη
400 κονβερτμπλι ειναι ποσα?
δεν νομιζω ναναι 400 δολαρια? :rolleyes:
υγ το ποσοστο ειναι μηδενικο οπως το λες
στο ντονιετσκ η στο νικολαεφ ουκρανια τετοιες στο 1,70 και ανω ειναι το 25% σε μια καλη ντισκο η σε καποιο εμπορικο...

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Γεια σου φιλε mindreader... :hi:
Θα ηθελα ν'ακουσω την αποψη σου για την ιδιοσυγκρασια των Κουβανων,οποτε εχεις χρονο γραψε κατι.. :hi:

Ευχαρίστως να ποστάρω τη γνώμη μου φίλε !!

Βασικά στοιχεία που διαμορφώνουν τη νοοτροπία των Κουβανών είναι πιστεύω τα ελληνικά γνωμικά ‘’Πενία τέχνας κατεργάζεται’’ και ‘’Η φτώχια φέρνει γκρίνια’’.

Μου έδιναν πολλές φορές την αίσθηση πονηρών, και φιλύποπτων ανθρώπων. Σε κάποιες δε περιπτώσεις μου έδιναν την αίσθηση κουτοπόνηρων, υπό την έννοια ότι προφανώς υποτιμούσαν τη νοημοσύνη σου όταν προσπαθούσαν να σε εξαπατήσουν με οφθαλμοφανή τρόπο πιστεύοντας ότι είσαι εντελώς βλάκας και δεν θα το καταλάβεις.

Επίσης όσο και να προσπαθούσαν δεν μπορούσαν πίσω από ‘’πέτσινα’’ χαμόγελα να κρύψουν ότι σε φθονούσαν παρόλο που σαν τουρίστα σε χρειαζόντουσαν για οικονομικούς λόγους. Σε πολλές δε περιπτώσεις λειτουργούσαν μεταξύ τους ‘’συνωμοτικά’’ σε άτυπες ‘’συμμαχίες’’ απέναντι στον ξένο τουρίστα με στόχο την ΄΄εξαπάτησή’’ του.

Τη πρώτη φορά που πήγα όλα αυτά τα ένοιωσα στο πετσί μου. Τόσο οι εργαζόμενοι στο χώρο του τουρισμού όσο και οι επαγγελματίες εργαζόμενες του χώρου του πληρωμένου σέξ στο παραπάνω μοτίβο λίγο πολύ λειτουργούσαν. Λίγες μόνο εξαιρέσεις θυμάμαι που εκτιμούσαν το γεγονός ότι τους φερόσουν καλά.

Μετά τη πρώτη φορά που αν και σχετικά εμπειρος ταξιδιώτης δεν το πολύ ευχαριστήθηκα  το έψαξα καλύτερα.

Ετσι τις άλλες  2 φορές που κατέβηκα για διακοπές από το Μόντρεαλ που δούλευα στη Κούβα δεν πολυασχολήθηκα με ‘’σκληρές επαγγελματίες’’.

Εψαξα και βρήκα  ένα συνάδελφό μου Σουηδό πενηντάρη τότε που έκανε επί 15 περίπου χρόνια διακοπές στη Κούβα. Ετσι τη δεύτερη και τη τρίτη φορά που πήγα απέφυγα τις κακοτοπιές που τοσο εκείνος όσο και εγώ είχα στο πρώτο μου ταξίδι βιώσει. Καλή του ώρα όπου είναι τώρα του Σβεν.

Ετσι περίπου 5-6 μήνες πριν πάω τη δεύτερη φορά στο νησί  ‘’ψάρευα’’ μέσα από dating sites κάποιες περιπτώσεις που μου άρεσαν. Πέραν του ότι υπήρχαν πάρα πολλές όμορφες κοπέλες να διαλέξεις, μπορούσες να εστιάσεις και σε πιο ‘’’ποιοτικά’’ στοιχεία. Για παράδειγμα κάποιες όμορφες φοιτήτριες πέρα από καλό σέξ, ήταν μορφωμένες και έξυπνες άρα μπορούσαν και λειτουργούσαν και σαν άτυποι ‘’ξεναγοί’’ στη χώρα τους. Ομορφες έξυπνες με καλή διάθεση, εκτιμούσαν και αυτό που τους πρόσφερες, ήταν καλή παρέα, τους φερόμουν και εγώ όμορφα και γενναιόδωρα, όλα καλά κυλούσαν  Με πήγαιναν σε ‘’ψαγμένα’’ club με live μουσική. Επίσης σε καλά και σχετικά φτηνα εστιατόρια με πραγματικά τοπικό και όχι ‘’τουριστικό’’ φαγητό, που μόνος μου αποκλείεται να εύρισκα. Μου έδειχναν τα αξιοθέατα κλπ.

Επίσης με προφύλασαν από κακοτοπιές πού όταν εκ των υστέρων μου επεσήμαιναν καταλάβαινα ότι δεν πέρναγαν από το μυαλό μου.

Για παράδειγμα στα καλά ξενοδοχεία που τότε έκλεινα πολύ δύσκολα έβαζες μέσα γυναίκες. Επρεπε όπως ο φίλος μου με είχε συμβουλέψει να λαδώσεις από φύλακες μέχρι ρεσεψιονίστ για να βάλεις μέσα γυναίκα με αποτέλεσμα να διπλασιάζεται το κόστος. Όταν όμως από την κράτηση που έκανες εκτός από το όνομά σου έδινες και το όνομα της κοπέλας που θα έμενε μαζί σου, έμπαινες κανονικά και με το νόμο στο check in και δεν μπορούσε να σου πει κανείς τίποτα. Βέβαια άλλη γυναίκα δεν μπορούσα να βάλω μέσα αλλά δεν χρειαζόταν κιόλας. Διότι στο τετραήμερο ( συνήθως ) άλλαζα ξενοδοχείο τοποθεσια η πόλη και κοπέλα επίσης.

Το μόνο αρνητικό το ότι έπερεπε να ‘’σκηνοθετήσω’’ την ‘’άφιξή’’ μου εκ νέου στο αεροδρόμιο μια και η άλλη κοπέλα πάντα θα ερχόταν εκεί να σε υποδεχθεί. :grin: :grin:

Βέβαια τότε ήμουν νέος και πέρναγε γενικά η ‘’μπογια μου’’.

Οσον αφορά τις κουβανές.
Οι Κουβανές κατά την άποψή μου βγάζουν περίεργα γούστα στη συναναστροφή τους με τους άντρες. Πέρα από το λατινοαμερικάνικο μπρίο, και πέρα απο ότι ο καθένας μας εννοεί με τη λέξη πάθος, έχουν ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία.

Σου βγάζουν σεξουαλικότητα, δύναμη, αλλά και πόνο ψυχής ταυτόχρονα. Το βλέμμα της κοπέλας στη φωτογραφία που πόσταρα μια σελίδα πριν για όσους είναι φυσιογνωμιστές αυτά εκφράζει, κατά την ταπεινή μου άποψη τουλάχιστον. Αρκεί όμως μια ειλικρινής κίνηση αβρότητας από μεριάς σου η μια μικρή έκπληξη, πράγματα για τα οποια πραγματικά διψούν, για να σου σκάσουν ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και να αρχίσουν να σε τραβολαγάνε σε ένα ατελείωτο πάρτι μέχρι πρωίας με όλα τα παρελκόμενα. Καταλυτικός παράγοντας στη συμπεριφορά τους πιστέυω είναι το να σε γουστάρουν σαν άντρα τόσο απο πλευράς εμφάνισης όσο και απο πλευράς συμπεριφοράς. Ξέρω ότι αυτό ακούγεται οξύμωρο ιδίως για τις σκληρές επαγγελματίες. Ομως για αυτό που οι Αγγλοι λένε semipro, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Κάτι όμορφες φοιτητριες δηλαδή που περιστασιακά πάνε με κάποιο τουρίστα για να βγάλουν κανένα έξοδο.

Κοίταζα το τρόπο που οι κοπελίτσες χόρευαν στα κλαμπάκια και τις χαιρόμουν γιατί έδειχαν ότι διψούσαν για ζωή παρόλη την οικονομική τους ανέχεια.

Αυτά κατάλαβα εγώ από τις γυναίκες τους.

Καλές γιορτές σε όλους !!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
α,στην αβανα
αυτη ειναι η ερωτηση ΟΥΣΙΑς
περιμενω ρεαλιστικη απαντηση που θα βαρυνει ουσιαστικσ στο ΕΑΝ τελικα θα παω...

Τα 400 conv που σου είπε ο φίλος spiros1968 τα θεωρώ σαν minimum και σαν κατάληξη διαπραγματευσης απο υψηλότερη αρχικα τιμή.

Ιδίως αν της ζητήσετε να πάει με δυο.

Ποσοστιαία σε αυτό το επίπεδο εμφάνισης είναι ένα 5% κατα τη γνώμη μου και ίσως πολλά λέω.
Ο μέσος όρος είναι πολύ πολύ πιο κάτω !!

Το έχω ξαναγράψει ότι η Κόυβα είναι ακριβή χώρα ιδίως αν κάποιος απαευθύνεται σε υπηρεσίες η προιοντα που έχουν το χαρακτήρα της πολυτέλειας η της ιδιαιτερότητας,

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.324
Πόντοι
22.266
Τα 400 conv που σου είπε ο φίλος spiros1968 τα θεωρώ σαν minimum και σαν κατάληξη διαπραγματευσης απο υψηλότερη αρχικα τιμή.

Ιδίως αν της ζητήσετε να πάει με δυο.

Ποσοστιαία σε αυτό το επίπεδο εμφάνισης είναι ένα 5% κατα τη γνώμη μου και ίσως πολλά λέω.
Ο μέσος όρος είναι πολύ πολύ πιο κάτω !!

Το έχω ξαναγράψει ότι η Κόυβα είναι ακριβή χώρα ιδίως αν κάποιος απαευθύνεται σε υπηρεσίες η προιοντα που έχουν το χαρακτήρα της πολυτέλειας η της ιδιαιτερότητας,
συμφωνω πολυτως ,πολυ δυκολη η ωρα της κουβας κ ειδικα αν δεν μιλας ισπανικα!!καθως επισης κ ενω εινια ακριβη δεν προσφερει της αναλογες τουριστικες υπηρεσιες αλλα για καποιους που μιλαν ισπανικα γουσταρουν την τρελοκατασταση της κουβας που με βασει τον κομουνισμο εχει πολλα αστεια πραγματα που δεν τα χωραει ο νους μας σε εμα τους δυτικους :grin:

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
φυσικα τα 400 θα γινουν επειτα απο παζαρι οπου και ειναι 400 CUC =
382.574EUR και παλι θα υπαρχει το ενδεχομενο να σηκωθει να φυγει στα μισα της νυχτας προφασιζομενη οτι εχει αφησει το μωρο στο σπιτι κτλ
δυστυχως στη κουβα δεν ισχυει το οτι πληρωνεις παιρνεις....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom