athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.280
- Πόντοι
- 12.756
ξερω εγω τι γραφω
ξερω εγω τι γραφω
Έτοιμο για death raceτο σαξο να ξες και ΕΠΙΣΗΜΑ πλεον αντεχει στουκες
Την φάγατε την Ρουμελιώταινα και ήταν καλή....μονο ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ κατσιβελε επαρχιωτη ΜΟΝΟ
Μόλις πριν 4 χρόνια έγινε αυτό, δεν αλλάζει η ποτισμένη νοοτροπία και για όσο συντηρείται.Εύχομαι να λές παπαριές....
εγω το μονο που εχω γραψει ειναι οτι ειμαι ο ΜΟΝΟΣ τιμιος στην Κατω Γλυφαδα ρε μουνοπανο και θα φυγω σε λιγο καιροΤην φάγατε την Ρουμελιώταινα και ήταν καλή....
Αφού δεν είσαι δημότης Γλυφάδας τι κοκορεύεσαι τότε ρε κατσίβελε?
Φωτογραφίζεις μέλος της κοινότητας ή είναι ιδέα μου;εγω το μονο που εχω γραψει ειναι οτι ειμαι ο ΜΟΝΟΣ τιμιος στην Κατω Γλυφαδα ρε μουνοπανο και θα φυγω σε λιγο καιρο
με χαιρετανε Δημαρχοι,δημοτικοι συμβουλοι,γειτονες σε αντιθεση με κατι αλλους που αλλαζουν πεζοδρομιο μολις τους βλεπουν
που θα πας?στον αλλο κόσμο?στον Αγιο πέτρο?και θα φυγω σε λιγο καιρο
Καλά αν θυμάσαι,οταν ήταν να τιμωρηθεί ο ΟΣΦΠ για την εισβολή στην Νέα Σμύρνη τι έγινε.....Μόλις πριν 4 χρόνια έγινε αυτό, δεν αλλάζει η ποτισμένη νοοτροπία και για όσο συντηρείται.
ΠΑΟΚ: Θα κόψουν την Ελλάδα στα δύο
Εισήγηση για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού - «Οι αντιδράσεις του κόσμου του ΠΑΟΚ θα είναι πρωτόγνωρες» δηλώνει ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσηςwww.alfavita.gr
θες να ερθεις;που θα πας?στον αλλο κόσμο?στον Αγιο πέτρο?
Να γαμήσεις είπαμε να πάς,όχι να μείνεις....
πριτςθες να ερθεις;
Ναι, δεν αντιλέγω, παράδειγμα έφερα. Εκεί πάνω, οτιδήποτε κι αν γίνει η πρώτη κουβέντα που ακούς "η Αθήνα φταίει".Καλά αν θυμάσαι,οταν ήταν να τιμωρηθεί ο ΟΣΦΠ για την εισβολή στην Νέα Σμύρνη τι έγινε.....
Που το μπουμπουνηξες βρε μλκ;θες να ερθεις;
θα λειτουργησει τελικα το μετρο τωρα το Νοεμβρη ή αρχιδια?Ναι, δεν αντιλέγω, παράδειγμα έφερα. Εκεί πάνω, οτιδήποτε κι αν γίνει η πρώτη κουβέντα που ακούς "η Αθήνα φταίει".
Γιατί έχει η Αθήνα μέτρο και όχι εμείς;
Γιατί η Αθήνα Αττική οδό και όχι εμείς νέο περιφερειακό;
Γιατί όλα τα Υπουργεία στην Αθήνα;
Γιατί δε μας κάνει υποθαλάσσια η κακιά Αθήνα;
Γιατί ρε μουνια δεν έχουμε και εμείς Θεσσαλονικιωτικη Ριβιέρα;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ "ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕ" ΑΓΙΕ ΒΑΣΙΛΗ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Που το μπουμπουνηξες βρε μλκ;
πιο ρεΝαι, δεν αντιλέγω, παράδειγμα έφερα. Εκεί πάνω, οτιδήποτε κι αν γίνει η πρώτη κουβέντα που ακούς "η Αθήνα φταίει".
Γιατί έχει η Αθήνα μέτρο και όχι εμείς;
Γιατί η Αθήνα Αττική οδό και όχι εμείς νέο περιφερειακό;
Γιατί όλα τα Υπουργεία στην Αθήνα;
Γιατί δε μας κάνει υποθαλάσσια η κακιά Αθήνα;
Γιατί ρε μουνια δεν έχουμε και εμείς Θεσσαλονικιωτικη Ριβιέρα;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ "ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕ" ΑΓΙΕ ΒΑΣΙΛΗ;
Που το μπουμπουνηξες βρε μλκ;
Ότι πει ο Κύριος Κυριάκος.θα λειτουργησει τελικα το μετρο τωρα το Νοεμβρη ή αρχιδια?
Το σαξο μη σου γαμησωπιο ρε
εγω πουθεναΌτι πει ο Κύριος Κυριάκος.
Να σου πω και κάτι;;; Εντελώς μαλάκια καλά και σώνει να γίνει μέτρο στη Θεσσαλονίκη, γαμηθηκε 20 χρόνια η πόλη και η καθημερινότητα της για ένα έργο που δεν της ήταν απαραίτητο.
Το σαξο μη σου γαμησω
Ε ποιος;εγω πουθενα
το σαξο να ξες και ΕΠΙΣΗΜΑ πλεον αντεχει στουκες
Ναι....
πω ρε πουστη γυφτια,υποκουλτουρα,κατσιβελισμος,πυργιωτισμος,πατρινισμος,Ναι....