Δ
Διαγραμμένο μέλος 33661
Επισκέπτης
Αδερφέ τότε κάτι δεν έκανες καλά εσύ στη φάση, ψάξτο να μη σου ξανατύχειΠερα απο την πλακα πες του φιλου σου να προσεχει.Εγω εχασα γκομενα ετσι.Μετα το τρίο που καναμε εγινε λεσβία.
Αδερφέ τότε κάτι δεν έκανες καλά εσύ στη φάση, ψάξτο να μη σου ξανατύχειΠερα απο την πλακα πες του φιλου σου να προσεχει.Εγω εχασα γκομενα ετσι.Μετα το τρίο που καναμε εγινε λεσβία.
πιτσιρικαδες
Περα απο την πλακα πες του φιλου σου να προσεχει.Εγω εχασα γκομενα ετσι.Μετα το τρίο που καναμε εγινε λεσβία.
+1
.... είχα μία συμμαθήτρια στο Λύκειο (το Κορμί του σχολείου αλλά από φάτσα...Τσιαντάκης χωρίς το μουστάκι)
+1000Εγώ μίλησα για τρίο δυο φορές μέχρι τώρα με κοπέλες από μασατζίδικο και ήταν θετικές. Οπότε εντοπίζει ο φίλος σου το σωματότυπο που του αρέσει και κάνει πρόταση. Απλό. Στα μασατζίδικα βρίσκεις λιγότερο "μεταχειρισμένες" κοπέλες. Ψάξτο.
Και μετά λένε ότι δεν υπάρχουν άντρες. Αναρωτήθηκαν ποτέ αυτές που το λένε αν είναι γυναίκες οι ίδιες;+1
Συμφωνώ τύπε, είχα μία συμμαθήτρια στο Λύκειο (το Κορμί του σχολείου αλλά από φάτσα...Τσιαντάκης χωρίς το μουστάκι) που έλεγε ότι όλες οι γυναίκες είναι λεσβίες, εκτός απ' αυτές που δεν το έχουν δοκιμάσει.
H Ζωή από Sin-City "γουστάρει" και τα κοριτσάκια, αλλά μόνο ενεργητικά.
Καλά δηλαδή όταν την γλύφουν μέσα στην παρτούζα πως καταλαβαίνει αν είναι άντρας ή γυναίκα δηλαδή αυτός που την γλύφει;
Άλλο και τούτο! Τί είναι άνρας gay που θέλει να πηδάει αντρικούς κώλους αλλά να μην του πηδάνε τον δικό του;
Υποθέτω πως εννοείς ότι γουτάρει αυτή να γλύφει, αλλά να μην την γλύφει η άλλη κοπέλα;
Καλά όταν την γλύφουν μέσα στην παρτούζα πως καταλαβαίνει αν είναι άντρας ή γυναίκα δηλαδή αυτός που την γλύφει;
αυτην την πηρε 2 φορες ο φιλος μου τηλεφωνο και δεν το σηκωσε...Lustόνι πάρε αυτήν εδώ, που γουστάρει τέτοιες φάσεις
αυτην την πηρε 2 φορες ο φιλος μου τηλεφωνο και δεν το σηκωσε...
ετσι κανει?πρεπει να την ξαναπαρει?
καμια αλλη προταση δεν υπαρχει ρε παιδια?
εννοειταιμόλις ο φίλος σου πάρει την κοπέλα που θα διαλέξει, κάνε ένα κόπο να μας πεις ποιά πήρε τελικά και πως πέρασε ;)
τηλ γι αυτη που βρισκω?
παρε να μην γκρινιαζεις