Νέα

Πωλείται μαγαζί ευκαιρία στο Γουδί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα malone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Εντέλει είσαι πολύ μαλάκας
Και δαιμονισμένος

Οι παππούδες φτιάχνανε σπίτια, ήτανε η προίκα τους
Για να παντρευτούν
Και να στεγάσουνε γυναίκα και παιδιά

Αυτοί ήτανε ναυτικοί
Και φεύγανε με καϊκια
Εποχή ιστιοφόρων, χωρίς μηχανή

Κάπου έπρεπε να μείνουν γυναίκα και παιδιά

Κάποτε οι άνθρωποι
Συνήθως πεθαίνουν
Και σούρχεται το σπίτι

Μείνε με την γκρίνια σου
Για ματατζή σε κόβω
οι παππουδες ειναι μεγαλοι μαγκες που φτιαξαν σπιτια για γυναικα παιδια εγγονια δε καταλαβες,μαλακες ειναι που δε λενε στα παιδια τους οτι αν δε βρεις δουλεια θα σε διωξω απο το σπιτι ωστε να μη υπαρχουν κατι ρεμαλια σα και σενα τωρα να το παιζουν ιστορια με νοικια και πωλησεις ακινητων και να ζουν ετσι και να νομιζουν πως κανουν και κατι.Δες τους πακιστανους βρε παπαρα που προκειμενου να μη καταντησουν μπουληδες που τους ταιζει ο μπαμπας και ο παππους με ακινητα πανε και δουλευουν ολοι ακομα και αυτοι που ειναι ανεργοι πανε και πλενουν τζαμια και προτιμαν να ειναι αστεγοι απο το να ζουν μονο απο τις πωλησεις των ακινητων του μπαμπα και του παππου,σιχαινομαι τους ελληνες ειναι μουνοπανα νεοι και γεροι ολοι γτπ απορω γιατι γεννηθηκα ελληνας αφου ειμαι διαμετρηκα αντιθετος με ολες τις συνηθειες των ελληνων.Βλεπω τα γεροντια και τις γριες και τους μαμοθρευτους γιους τους και με πιανει εμμετος απλα,βλεπω τις κορες τις ελληνιδες που ειναι οι χειροτερες πορνες και τις ταιζει ο μπαμπας και χαρα που στο σπιτι φερνουν εναν φλωρο μοντερνο μουσατο σα τον αργυρο αντι να πει ο πατερας στις κορες αν μου φερεις φλωρομοντερνο αντρα σπιτι σταματαω να σε ταιζω,εε ρε ισλαμ που χρειαζεται σε κατι τετοια ναυαγια της ζωης,ειναι αυτο που ειπε ο μπεζος η ελληνικη οικογενεια ειναι οτι πιο τοξικο και χειροτερο και οι πατεραδες και οι παππουδες ταιζουν τα παιδια πολυ σωστα τα ειπε ο μαγκας μπεζος και μετα τα παιδια στα 25 και 30 γινονται κατι βρωμοντιβες και κατι μοντερνοι κλαρινογαμπροι στιλ αργυρου να τα χαιρονται τα καμαρια τους οι αχρηστοι γονεις.Οι 50αρηδες παλι μπορει να μη ειναι φλωρομοντερνοι κλαρινογαμπροι ειναι ομως τεμπεληδες μουνοδουλοι του μπαμπα και της μαμας,εμετος ρε απλα,βλαχοι βρωμοελληνες,για τον πουτσο και οι νεοι και οι γεροι ελληνες ολοι.Ακομα και οι ελληνικες δουλειες εχουν τα στερεοτυπα να εχεις προυπηρεσια ουστ πουτανες γιοι.Εξωτερικο μονο παιδες ειλικρινα ελληνες τα μεγαλυτερα ναυαγια.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86

Παραλιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.749
Πόντοι
2.816

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Ρε φίλε.... μια τελεία, ένα κόμμα, κάτι να βγάζει νόημα το κείμενο....
Ζαλίστηκα...
τα νευρα μου με κανουν να κανω συντακτικα λαθη τα παιρνω ρε φιλε δε μπορω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εμπλούτισε λίγο τις απαντήσεις σου...
Όλο τα ίδια λες
Διάβασε μερικά βιβλία θα βοηθήσει
βιβιλια δε διαβαζω

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Δεν εχει να κανει με το αν εισαι πλουσιος η οχι.
Αναλογα το μαγαζι..αμα αξιζει και το θελεις τα δινεις.
το θεμα ειναι που να βρεις 95.000 ωστε να τα δωσεις.Ποσοι εχουν 95.000 στη ακρη?

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.936
Πόντοι
3.346
το θεμα ειναι που να βρεις 95.000 ωστε να τα δωσεις.Ποσοι εχουν 95.000 στη ακρη?
Ε δεν μπορω να το ξερω αυτο..αλλα υπαρχουν σιγουρα.
Προσφατα γνωστος μ. πηρε στο χωριο του οικοπεδο και εχτισε σπιτι..ολη η φαση κανα 200αρι του βγηκε.
Δουλεια: σεκιουριτι..αλλα προφανος δεν τα μαζευε απο κει..ειχε στην ακρη πολλα.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Τυπε προφανως δεν εχεις δει τι γινεται στην Ιταλια , Ισπανια ακομα και Αγγλια οι προύχοντες δεν δουλευουν ουτε μια ωρα στη ζωη τους . Κατσε να δεις την καινούργια γενια Αλβανων αμα τα εχουν κονομησει οι γονεις απο οικοδομη η εμποριο :2funny:
μου βαζεις χωρες που ειναι τα ιδια σκατα με μας ειλικρινα στη ισπανια θα δεις 500 τεμπεληδες μοντερνους κλαρινογαμπρους σα το αργυρο και ιταλια,για τραβα μια ρωσια ή πακισταν ή σε τετοιες χωρες ή ουκρανια εκει σε πετανε με τις κλοτσιες αν δε δουλευεις καθολου και σε ταιζουν ολοκληρωτικα οι γονεις.

Ε δεν μπορω να το ξερω αυτο..αλλα υπαρχουν σιγουρα.
Προσφατα γνωστος μ. πηρε στο χωριο του οικοπεδο και εχτισε σπιτι..ολη η φαση κανα 200αρι του βγηκε.
Δουλεια: σεκιουριτι..αλλα προφανος δεν τα μαζευε απο κει..ειχε στην ακρη πολλα.
μιλας για τους λιγους ελληνες φιλε σορρυ,πηγαινε αγγλια και σε τετοιες χωρες και αμερικη που το χρημα ρεει αφθονο.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.936
Πόντοι
3.346
μου βαζεις χωρες που ειναι τα ιδια σκατα με μας ειλικρινα στη ισπανια θα δεις 500 τεμπεληδες μοντερνους κλαρινογαμπρους σα το αργυρο και ιταλια,για τραβα μια ρωσια ή πακισταν ή σε τετοιες χωρες ή ουκρανια εκει σε πετανε με τις κλοτσιες αν δε δουλευεις καθολου και σε ταιζουν ολοκληρωτικα οι γονεις.

μιλας για τους λιγους ελληνες φιλε σορρυ,πηγαινε αγγλια και σε τετοιες χωρες και αμερικη που το χρημα ρεει αφθονο.
Ναι σιγουρα λιγοι εχουν το χρημα.. αλλιως θα ειμασταν μονακο!
Απλα ο νηματοθετης ειναι εξυπνος και ξερει που εβαλε την αγγελια..στο μπου. συχναζουν αρκετοι απο αυτους που τα χουν! :grin:

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Ναι σιγουρα λιγοι εχουν το χρημα.. αλλιως θα ειμασταν μονακο!
Απλα ο νηματοθετης ειναι εξυπνος και ξερει που εβαλε την αγγελια..στο μπου. συχναζουν αρκετοι απο αυτους που τα χουν! :grin:
εδω συμφωνω και επαυξανω γιατι πολλοι ειναι νταληκερηδες και βγαζουν απειρο χρημα και εχουν ανετα στη ακρη 100.000

Αρραχίων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
772
Πόντοι
361
Ο κόσμος πάει και δουλεύει δε παίρνει ένα μαγαζί σπίτι και το πουλάει ή νοικιάζει για να ζήσει,αυτά είναι τεμπελιες,πάνε οι γονείς σας εκει πέρα σας χτίζουν σπίτια μαγαζιά και τα πουλατε μετά ή τα νοικιάζετε και ζείτε έτσι ουστ βρωμοσκυλα τεμπέληδες χαραμοφαηδες να πάτε στο 8 ωρο όπως πάει όλος ο κόσμος ή εστω στο 4 ωρο αλλά τόσο άχρηστοι που είστε βαριέστε και 4 ώρες να δουλέψετε.Οι γονείς σας φταινε που δε σας είπαν αν δε ψάξετε για δουλεια σας διώχνουμε από το σπίτι γιατί οκ αν δε βρίσκεις αμεσως δε είναι και το πιο εύκολο πράγμα οι δουλειες με το βρωμιαρη το κουλη ετσι οπως τα εκανε ολα σα τη απαισια σιχαμενη φατσα του αλλά κάτι τύποι σα εσένα ούτε που ψάχνουν ζουν από τις ενοικιασεις και πωλήσεις των ακινήτων που σας άφησε ο μπαμπάκας σας ο κόπανος.
'Ας τους άλλους να δουλεύουν για 'σένα ' , το λένε όλοι οι επιτυχημένοι τυπάδες παγκοσμίως , γαμάνε ,πίνουν , τρώνε και δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν , η ζωή είναι πολύ μικρή , όποιος δηλαδή του τύχει κατι , πχ ένα σπιτι - μαγαζί ή οτιδήποτε πρέπει να μην το εκμεταλευτεί για να μην έχει ηθικό ( κολοκύθια τουμπανα ) πρόβλημα ? ή για να μην τον κρίνουν οι λοιποί φτωχομπινέδες που δεν έχουν τα συγκεκριμένα , που κατα βάθος θα ήθελαν να τα έχουν αυτοί , ? .

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.677
Πόντοι
3.715
Εντέλει είσαι πολύ μαλάκας
Και δαιμονισμένος

Οι παππούδες φτιάχνανε σπίτια, ήτανε η προίκα τους
Για να παντρευτούν
Και να στεγάσουνε γυναίκα και παιδιά

Αυτοί ήτανε ναυτικοί
Και φεύγανε με καϊκια
Εποχή ιστιοφόρων, χωρίς μηχανή

Κάπου έπρεπε να μείνουν γυναίκα και παιδιά

Κάποτε οι άνθρωποι
Συνήθως πεθαίνουν
Και σούρχεται το σπίτι

Μείνε με την γκρίνια σου
Για ματατζή σε κόβω
δεν είχαν κι ΕΝΦΙΑ, ούτε αιματορουφήχτρα ΔΕΗ, το ΤΑΠ δε νομίζω να έπαιζε (δε γνωρίζω), άλλες εποχές τότε, όπου η επένδυση σε κεραμμύδι ήταν ασφαλής.

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.084
Πόντοι
3.556
Κοίτα είναι μεγάλο μπλέξιμο μια λύση είναι να αγοράσεις το μερίδιο τού σε λογική τιμή, άλλη λύση είναι να τον πείσεις με κάποιο τρόπο για το συμφέρον και των δύο να το πουλήσετε, αλλιώς μετά πάς δικαστικώς για υποχρεωτικό πλειστηριασμό αλλά καί πάλι χρονοβόρο και μπλέξιμο,το ακίνητο τώρα είναι νοικιασμένο η κλειστό?

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.677
Πόντοι
3.715
τα νευρα μου με κανουν να κανω συντακτικα λαθη τα παιρνω ρε φιλε δε μπορω.

βιβιλια δε διαβαζω
τα νεύρα είναι σημείο αδυναμίας, πρέπει να το προσέξεις αλλιώς μπορεί να μπλέξεις (όχι εδώ, εδώ είναι σχεδόν ακίνδυνα) έξω σε τίποτα δουλειές, με πελάτες, με προϊστάμενους, με συνεργάτες.
Ο διάλογος είναι μορφή δημιουργικής συζήτησης και η παγίωση μόνο μιας θέσης δεν βοηθάει να πάει ο διάλογος μπροστά.
Αν δε σου αρέσει η χώρα δεν είσαι ο μοναδικός, αλλά σκέψου ο ίδιος τι κάνεις εσύ για να αλλάξεις τις συνθήκες που σου δημιουργούν τέτοια νεύρα.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.733
Πόντοι
3.506
όποιος δηλαδή του τύχει κατι , πχ ένα σπιτι - μαγαζί ή οτιδήποτε πρέπει να μην το εκμεταλευτεί για να μην έχει ηθικό ( κολοκύθια τουμπανα ) πρόβλημα ? ή για να μην τον κρίνουν οι λοιποί φτωχομπινέδες που δεν έχουν τα συγκεκριμένα , που κατα βάθος θα ήθελαν να τα έχουν αυτοί , ? .
Προτεσταντική ηθική λέγεται αυτό φίλε μου. Μη τσιμπάς. Καλά κάνουν και τα καίνε όσοι τα 'χουν, η ζωή δεν είναι για να είσαι σκλάβος σε αφεντικό ή "κοινωνία".

scorpiomba

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2008
Like
10
Πόντοι
0
τεμπελη ελα εφυγες ουστ,ο μητσοτακης βρε χαλβα δε εχει δουλεψει μια μερα ολα απο το μπαμπακα του τον κλεφτη τα αποκτησε,μας εγδυσε οικονομικα ο πατερας τωρα μας γδυνει ο γιος ψωφο στη οικογενεια αυτη εχει καταστρεψει τη ελλαδα και ναι με ενοχλει εγω να πηγαινω για το μεροκαματο και να πληρωνομαι σα πακιστανος και κατι κοπροσκυλα σαν εσας να πουλανε μουρη με τα ακινητα του μπαμπα να σας ενημερωσουμε κοπροσκυλα οτι δε κανετε κατορθωμα αυτο ολοι μπορουν να το κανουν,μαγκια ειναι να πας οπως πηγα εγω χτες που εχυσα το τιμιο υδρωτα μου και πληρωθηκα σα πακιστανος εγω ειμαι ουτε 25 και εχω ηδη μαθει πως βγαινουν τα λεφτα εσεις 50 χρονων ανθρωποι και δε εχετε μαθει ακομα,ευτυχως εμενα οι γονεις μου δε ειχαν να μου αφησουν ακινητα και εγινα αξιος οχι τεμπελης σα και σας οι γονεις φταινε που γινατε τεμπεληδες.
παρε τα χαπια σου και αδειασέ μας τη γωνια

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.677
Πόντοι
3.715
Τι κάνεις όταν θες πουλήσεις ένα μαγαζί αν το συγγενικό πρόσωπο με το οποίο είστε συνιδιοκτήτες δεν θέλει να το πουλήσει;
σαπουνάκι στα σκαλοπάτια;
δύσκολο το αλισβερίσι με το 50-50 συνιδιοκτησίας.
κι αν είναι και κάνα στραβάδι ή γέρος-γριά που δεν χαμπαριάζει άστο. Μετά βέβαια αν υπάρχουν κι άλλοι κληρονόμοι στη σειρά χάνεται το μπαλάκι, εκεί άντε να ξεμπλέξεις.
Το πιο ρεαλιστικό σενάριο ίσως είναι να προτείνεις ποσό για να πάρεις το μερίδιο. Μια κι έξω.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.677
Πόντοι
3.715
Προτεσταντική ηθική λέγεται αυτό φίλε μου. Μη τσιμπάς. Καλά κάνουν και τα καίνε όσοι τα 'χουν, η ζωή δεν είναι για να είσαι σκλάβος σε αφεντικό ή "κοινωνία".
το όλο θέμα είναι ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεται κανείς την περιουσία του. Άλλος το κάνει ζαριές στο καζίνο, άλλος ρόδες, άλλος το βάζει να εργάζεται αυτό για εκείνον κι άλλος πονοκεφαλιάζει και πνίγεται σε μια κουταλιά νερό.
Σωστά το λες για τη σκλαβιά.
Άλλοι είναι σκλάβοι του χρήματος, το πήραν...δεν το τρώνε, ζούνε με άγχος μπας και ξεφύγει κάνα ευρώ. Άλλοι είναι σκλάβοι της ελπίδας ότι κάποτε θα βγάζουν μισθό αυτοκράτορα. Άλλοι δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, άλλοι έχουν μοίρα δίχως ήλιο, άλλοι έχουν μοίρα κι ήλιο κι άλλοι καίγονται στον ήλιο με διαγραφή μοίρας.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.677
Πόντοι
3.715
Δεν κατάλαβες τύπε. Αν πούμε να το πουλήσουμε κάποια στιγμή, πχ 100 χιλιάδες ευρώ, δηλαδή να πουληθεί το μερίδιο για 50 χιλιάδες έκαστως, αν πω να πάρω το μερίδιο του εγώ θα μου το δώσει για 70 χιλιάδες. Έτσι από μανία.
ωχ, καλά ξεμπερδέματα.

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.084
Πόντοι
3.556
Κλειστό είναι τώρα. Αλλά σκέφτομαι να το τρέξω να νοικιαστεί πάλι. Αλλά παλι δε θα βγει άκρη και δεν γουστάρω καν επαφές. Όποιος είναι παθών ίδιας κατάστασης καταλαβαίνει.
Αν πάς να το νοικιάσεις και αυτός σου κάνει μανουρες τότε με έναν δικηγόρο δικαστικά μπορείς να αποδείξεις ότι χάνεις χρήματα από το περιουσιακό σού στοιχείο και να πάτε σε αναγκαστικό πλειστηριασμό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom