Filislover
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 769
- Πόντοι
- 86
ασε μας ρε φιλε λεω τη αληθει ακαι ποναει βλεπω.Είσαι κ ταπεινός...
Πρόσεχε μόνο μην πάθει βλάβη το καλάμι σου σε μεγάλο ύψος.. γιατί θα είναι πολύ απότομη η πτώση
ασε μας ρε φιλε λεω τη αληθει ακαι ποναει βλεπω.Είσαι κ ταπεινός...
Πρόσεχε μόνο μην πάθει βλάβη το καλάμι σου σε μεγάλο ύψος.. γιατί θα είναι πολύ απότομη η πτώση
Εμπλούτισε λίγο τις απαντήσεις σου...ασε μας ρε φιλε λεω τη αληθει ακαι ποναει βλεπω.
τα νευρα μου με κανουν να κανω συντακτικα λαθη τα παιρνω ρε φιλε δε μπορω.Ρε φίλε.... μια τελεία, ένα κόμμα, κάτι να βγάζει νόημα το κείμενο....
Ζαλίστηκα...
βιβιλια δε διαβαζωΕμπλούτισε λίγο τις απαντήσεις σου...
Όλο τα ίδια λες
Διάβασε μερικά βιβλία θα βοηθήσει
το θεμα ειναι που να βρεις 95.000 ωστε να τα δωσεις.Ποσοι εχουν 95.000 στη ακρη?Δεν εχει να κανει με το αν εισαι πλουσιος η οχι.
Αναλογα το μαγαζι..αμα αξιζει και το θελεις τα δινεις.
Ε δεν μπορω να το ξερω αυτο..αλλα υπαρχουν σιγουρα.το θεμα ειναι που να βρεις 95.000 ωστε να τα δωσεις.Ποσοι εχουν 95.000 στη ακρη?
μου βαζεις χωρες που ειναι τα ιδια σκατα με μας ειλικρινα στη ισπανια θα δεις 500 τεμπεληδες μοντερνους κλαρινογαμπρους σα το αργυρο και ιταλια,για τραβα μια ρωσια ή πακισταν ή σε τετοιες χωρες ή ουκρανια εκει σε πετανε με τις κλοτσιες αν δε δουλευεις καθολου και σε ταιζουν ολοκληρωτικα οι γονεις.Τυπε προφανως δεν εχεις δει τι γινεται στην Ιταλια , Ισπανια ακομα και Αγγλια οι προύχοντες δεν δουλευουν ουτε μια ωρα στη ζωη τους . Κατσε να δεις την καινούργια γενια Αλβανων αμα τα εχουν κονομησει οι γονεις απο οικοδομη η εμποριο
μιλας για τους λιγους ελληνες φιλε σορρυ,πηγαινε αγγλια και σε τετοιες χωρες και αμερικη που το χρημα ρεει αφθονο.Ε δεν μπορω να το ξερω αυτο..αλλα υπαρχουν σιγουρα.
Προσφατα γνωστος μ. πηρε στο χωριο του οικοπεδο και εχτισε σπιτι..ολη η φαση κανα 200αρι του βγηκε.
Δουλεια: σεκιουριτι..αλλα προφανος δεν τα μαζευε απο κει..ειχε στην ακρη πολλα.
Ναι σιγουρα λιγοι εχουν το χρημα.. αλλιως θα ειμασταν μονακο!μου βαζεις χωρες που ειναι τα ιδια σκατα με μας ειλικρινα στη ισπανια θα δεις 500 τεμπεληδες μοντερνους κλαρινογαμπρους σα το αργυρο και ιταλια,για τραβα μια ρωσια ή πακισταν ή σε τετοιες χωρες ή ουκρανια εκει σε πετανε με τις κλοτσιες αν δε δουλευεις καθολου και σε ταιζουν ολοκληρωτικα οι γονεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μιλας για τους λιγους ελληνες φιλε σορρυ,πηγαινε αγγλια και σε τετοιες χωρες και αμερικη που το χρημα ρεει αφθονο.
εδω συμφωνω και επαυξανω γιατι πολλοι ειναι νταληκερηδες και βγαζουν απειρο χρημα και εχουν ανετα στη ακρη 100.000Ναι σιγουρα λιγοι εχουν το χρημα.. αλλιως θα ειμασταν μονακο!
Απλα ο νηματοθετης ειναι εξυπνος και ξερει που εβαλε την αγγελια..στο μπου. συχναζουν αρκετοι απο αυτους που τα χουν!
'Ας τους άλλους να δουλεύουν για 'σένα ' , το λένε όλοι οι επιτυχημένοι τυπάδες παγκοσμίως , γαμάνε ,πίνουν , τρώνε και δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν , η ζωή είναι πολύ μικρή , όποιος δηλαδή του τύχει κατι , πχ ένα σπιτι - μαγαζί ή οτιδήποτε πρέπει να μην το εκμεταλευτεί για να μην έχει ηθικό ( κολοκύθια τουμπανα ) πρόβλημα ? ή για να μην τον κρίνουν οι λοιποί φτωχομπινέδες που δεν έχουν τα συγκεκριμένα , που κατα βάθος θα ήθελαν να τα έχουν αυτοί , ? .Ο κόσμος πάει και δουλεύει δε παίρνει ένα μαγαζί σπίτι και το πουλάει ή νοικιάζει για να ζήσει,αυτά είναι τεμπελιες,πάνε οι γονείς σας εκει πέρα σας χτίζουν σπίτια μαγαζιά και τα πουλατε μετά ή τα νοικιάζετε και ζείτε έτσι ουστ βρωμοσκυλα τεμπέληδες χαραμοφαηδες να πάτε στο 8 ωρο όπως πάει όλος ο κόσμος ή εστω στο 4 ωρο αλλά τόσο άχρηστοι που είστε βαριέστε και 4 ώρες να δουλέψετε.Οι γονείς σας φταινε που δε σας είπαν αν δε ψάξετε για δουλεια σας διώχνουμε από το σπίτι γιατί οκ αν δε βρίσκεις αμεσως δε είναι και το πιο εύκολο πράγμα οι δουλειες με το βρωμιαρη το κουλη ετσι οπως τα εκανε ολα σα τη απαισια σιχαμενη φατσα του αλλά κάτι τύποι σα εσένα ούτε που ψάχνουν ζουν από τις ενοικιασεις και πωλήσεις των ακινήτων που σας άφησε ο μπαμπάκας σας ο κόπανος.
δεν είχαν κι ΕΝΦΙΑ, ούτε αιματορουφήχτρα ΔΕΗ, το ΤΑΠ δε νομίζω να έπαιζε (δε γνωρίζω), άλλες εποχές τότε, όπου η επένδυση σε κεραμμύδι ήταν ασφαλής.Εντέλει είσαι πολύ μαλάκας
Και δαιμονισμένος
Οι παππούδες φτιάχνανε σπίτια, ήτανε η προίκα τους
Για να παντρευτούν
Και να στεγάσουνε γυναίκα και παιδιά
Αυτοί ήτανε ναυτικοί
Και φεύγανε με καϊκια
Εποχή ιστιοφόρων, χωρίς μηχανή
Κάπου έπρεπε να μείνουν γυναίκα και παιδιά
Κάποτε οι άνθρωποι
Συνήθως πεθαίνουν
Και σούρχεται το σπίτι
Μείνε με την γκρίνια σου
Για ματατζή σε κόβω
Σε τι ποσοστά είστε συνιδιοκτήτες?Τι κάνεις όταν θες πουλήσεις ένα μαγαζί αν το συγγενικό πρόσωπο με το οποίο είστε συνιδιοκτήτες δεν θέλει να το πουλήσει;
Κοίτα είναι μεγάλο μπλέξιμο μια λύση είναι να αγοράσεις το μερίδιο τού σε λογική τιμή, άλλη λύση είναι να τον πείσεις με κάποιο τρόπο για το συμφέρον και των δύο να το πουλήσετε, αλλιώς μετά πάς δικαστικώς για υποχρεωτικό πλειστηριασμό αλλά καί πάλι χρονοβόρο και μπλέξιμο,το ακίνητο τώρα είναι νοικιασμένο η κλειστό?
τα νεύρα είναι σημείο αδυναμίας, πρέπει να το προσέξεις αλλιώς μπορεί να μπλέξεις (όχι εδώ, εδώ είναι σχεδόν ακίνδυνα) έξω σε τίποτα δουλειές, με πελάτες, με προϊστάμενους, με συνεργάτες.τα νευρα μου με κανουν να κανω συντακτικα λαθη τα παιρνω ρε φιλε δε μπορω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
βιβιλια δε διαβαζω
Προτεσταντική ηθική λέγεται αυτό φίλε μου. Μη τσιμπάς. Καλά κάνουν και τα καίνε όσοι τα 'χουν, η ζωή δεν είναι για να είσαι σκλάβος σε αφεντικό ή "κοινωνία".όποιος δηλαδή του τύχει κατι , πχ ένα σπιτι - μαγαζί ή οτιδήποτε πρέπει να μην το εκμεταλευτεί για να μην έχει ηθικό ( κολοκύθια τουμπανα ) πρόβλημα ? ή για να μην τον κρίνουν οι λοιποί φτωχομπινέδες που δεν έχουν τα συγκεκριμένα , που κατα βάθος θα ήθελαν να τα έχουν αυτοί , ? .
παρε τα χαπια σου και αδειασέ μας τη γωνιατεμπελη ελα εφυγες ουστ,ο μητσοτακης βρε χαλβα δε εχει δουλεψει μια μερα ολα απο το μπαμπακα του τον κλεφτη τα αποκτησε,μας εγδυσε οικονομικα ο πατερας τωρα μας γδυνει ο γιος ψωφο στη οικογενεια αυτη εχει καταστρεψει τη ελλαδα και ναι με ενοχλει εγω να πηγαινω για το μεροκαματο και να πληρωνομαι σα πακιστανος και κατι κοπροσκυλα σαν εσας να πουλανε μουρη με τα ακινητα του μπαμπα να σας ενημερωσουμε κοπροσκυλα οτι δε κανετε κατορθωμα αυτο ολοι μπορουν να το κανουν,μαγκια ειναι να πας οπως πηγα εγω χτες που εχυσα το τιμιο υδρωτα μου και πληρωθηκα σα πακιστανος εγω ειμαι ουτε 25 και εχω ηδη μαθει πως βγαινουν τα λεφτα εσεις 50 χρονων ανθρωποι και δε εχετε μαθει ακομα,ευτυχως εμενα οι γονεις μου δε ειχαν να μου αφησουν ακινητα και εγινα αξιος οχι τεμπελης σα και σας οι γονεις φταινε που γινατε τεμπεληδες.
σαπουνάκι στα σκαλοπάτια;Τι κάνεις όταν θες πουλήσεις ένα μαγαζί αν το συγγενικό πρόσωπο με το οποίο είστε συνιδιοκτήτες δεν θέλει να το πουλήσει;
το όλο θέμα είναι ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεται κανείς την περιουσία του. Άλλος το κάνει ζαριές στο καζίνο, άλλος ρόδες, άλλος το βάζει να εργάζεται αυτό για εκείνον κι άλλος πονοκεφαλιάζει και πνίγεται σε μια κουταλιά νερό.Προτεσταντική ηθική λέγεται αυτό φίλε μου. Μη τσιμπάς. Καλά κάνουν και τα καίνε όσοι τα 'χουν, η ζωή δεν είναι για να είσαι σκλάβος σε αφεντικό ή "κοινωνία".
ωχ, καλά ξεμπερδέματα.Δεν κατάλαβες τύπε. Αν πούμε να το πουλήσουμε κάποια στιγμή, πχ 100 χιλιάδες ευρώ, δηλαδή να πουληθεί το μερίδιο για 50 χιλιάδες έκαστως, αν πω να πάρω το μερίδιο του εγώ θα μου το δώσει για 70 χιλιάδες. Έτσι από μανία.
Αν πάς να το νοικιάσεις και αυτός σου κάνει μανουρες τότε με έναν δικηγόρο δικαστικά μπορείς να αποδείξεις ότι χάνεις χρήματα από το περιουσιακό σού στοιχείο και να πάτε σε αναγκαστικό πλειστηριασμόΚλειστό είναι τώρα. Αλλά σκέφτομαι να το τρέξω να νοικιαστεί πάλι. Αλλά παλι δε θα βγει άκρη και δεν γουστάρω καν επαφές. Όποιος είναι παθών ίδιας κατάστασης καταλαβαίνει.
Έχεις δίκιο εγώ επειδή έχω εταιρεία με ακίνητα έχω μία σχετική εμπειρία σε αυτά τα θέματα γιατί τα έχω περάσει αλλά και δύο δικηγόρους έμμισθους ετοιμοπόλεμους διαφορετικά δεν βγάζεις άκρηΠοιος μπλέκει με χαρτογιακάδες για το καλημέρα θέλουν μια 500αρα. Και δεν ξέρεις πόσο θα φτάσει το τελικό κουστούμι και αν θα βγει και άκρη στο τέλος. Το αφήνω έτσι προς το παρόν γιατί δεν υπάρχει και άλλη λύση