ανεξαρτητος τελειως δε μπορω να ειμαι ως γκαρσονι σε καφετερια που ειμαι που επειδη δε ξερω τη δουλεια μου δινει λιγα για αρχη,δε φταιω εγω που δε μου δινει κανονικο μισθμο επειδη ειμαι πρωταρης,οταν θα μαθω τη δουλεια θ αβγαζω κανονικο μισθο,αρχικως ειμαι μια χαρα θεωρω και καλυπτω ηδη μερικες αναγκες απο τη τσεπη μου,να ξερεις ανεξαρτητος τελειως θες 800 ευρω και πανω να παιρνεις αυτα τα λεφτα εγω δε τα παιρνω.Εγω βεβαια ειπα το ενδεχομενο ο αλλος να μη βγαζει ουτε ενα ευρω και να του τα δινουν ολα οι γονεις,αυτο θεωρησα καταντια εγω,το να δουλευει ο αλλος και να προσπαθει αλλα να μη του φτανουν και να συνεισφερει η μαμα δε ειναι κακο το λογικο ειναι ετσι οπως εχουν γινει τα αφεντικα στη ελλαδα πλεον και οι δουλειες περιεργες.Εγω τουλαχιστον δουλευω ειμαι παραγωγικος στη κοινωνια δε καθομαι να τρωω περιουσιες της μαμας και του μπαμπα μη κανοντας τιποτα και μη βγαζοντας ουτε ενα δικο μου ευρω απο δουλεια οπως κανουν γνωστοι επιχειρηματιες οπως ο φιντιρικος ο οποιος δε εχει βγαλει ποτε ενα ευρω με τη αξια του με δουλεια γιατι τα βρηκε ολα ετοιμα απο το μπαμπα ξενοδοχεια σπιτια κλπ ενας πλουσιος αχρηστος τεμπελης αδουλευτος 40αρης ελληνας για μενα καταντια.