Νέα

Πωλείται μαγαζί ευκαιρία στο Γουδί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα malone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
'Καλύτερα να δουλεύουν άλλοι για 'σένα ' , το 'πιασες αυτό που έγραψα ? , μέγιστη κατάντια είναι να προκαλείς κακό - προβλήματα στην κοινωνεία την στιγμή που εκείνη δεν σου προκαλεί με απωτερο σκοπό να κερδίσεις λίγο δημοσιότητα - αίγλη .Το να δουλεύεις πέρα απο τα κάποια χρήματα που ανάλογα την περίσταση είναι πολλά - λίγα δεν σου εξασφαλίζει - παρέχει κάτι επιπλέον , δεν θα μάθεις 'την ζωή ' ούτε γίνεσαι επιπλέον άντρας αν δουλεύεις και σε τελική ανάλυση αφού το θέτετε έτσι τα λεφτά που κερδίζετε απο την δουλειά τι τα κάνετε ? ως τι σας χρησιμεύουν ? .Ανάλογα την απάντηση θα δοθεί και η απόκριση .
η δουλεια κανει τους αντρες οπως λεει και το τραγουδι επισης αυτοι που λενε καλυτερα να δουλευουν αλλοι για σενα ειναι τεμπεληδες που φοβουνται τη δουλεια εγω ποτε δε φοβηθηκα τη δουλεια γιατι ειμαι αντρας και οχι φλωρος σα αυτους.Εγω τα λεφτα απο τις δουλειες τα χαλαω σε πουτανες και περναω καλα στη ζωη μου απο τη τσεπη μου με τη αξια μου,καλο ειναι να σου δινουν και οι γονεις χαρτζηλικι αλλα καποια στιγμη πρεπει να βγαλεις και εσυ λεφτα δικα σου αλλιως θα εισαι για παντα φλωρος αν δε βγαλεις και σε ζει η μαμα και ο μπαμπας.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Διώξε και εσύ την κόρη σου λοιπόν από τα 18 να βρει τον (πόρνο)δρόμο του το κορίτσι:wanker:
δε θα εδιωχνα το παιδι μου απο το σπιτι αλλα οπωςσδηποτε δε θα τη αφηνα λασκα να το κωλοβαραει,θα της ελεγα τσακισου μωρη να βρεις δουλεια ασε τα τεμπελικια.Ετσι πρεπει να αφυπνιζεις τα παιδια σου και οχι να τα κανεις μια ζωη μπουληδες.Επειδη εσας σας κακομαθαν οι γονεις και δε σας εμαθαν ποτε τη αξια της δουλειας και ποσο αντρα σε κανει πατε να περασετε και σε εμας αυτη τη καταντια,δε τη δεχομαστε τη καταντια αυτη λιπαμαι.

Αρραχίων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
772
Πόντοι
361
η δουλεια κανει τους αντρες οπως λεει και το τραγουδι επισης αυτοι που λενε καλυτερα να δουλευουν αλλοι για σενα ειναι τεμπεληδες που φοβουνται τη δουλεια εγω ποτε δε φοβηθηκα τη δουλεια γιατι ειμαι αντρας και οχι φλωρος σα αυτους.Εγω τα λεφτα απο τις δουλειες τα χαλαω σε πουτανες και περναω καλα στη ζωη μου απο τη τσεπη μου με τη αξια μου,καλο ειναι να σου δινουν και οι γονεις χαρτζηλικι αλλα καποια στιγμη πρεπει να βγαλεις και εσυ λεφτα δικα σου αλλιως θα εισαι για παντα φλωρος αν δε βγαλεις και σε ζει η μαμα και ο μπαμπας.
Έχεις υποπέσει σε ένα φαύλο κύκλο στερεοτύπων , και 'γώ έτσι ήμουν δεν σε αδικώ , θα δείς την αλήθεια μόνος σου κάποια στιγμή , δεν έχει νόημα να προσπαθω να σου αλλάξω την οπτική σου για την ζωή τούτη την χρονική περίοδο. Τα λεφτά που βγάζεις είπες πως τα τρώς στις πουτάνες , περα απο τις πουτάνες εσύ τι τρώς και τι πίνεις ?.

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.485
Πόντοι
3.556
δε συγκρινεται με εναν σκληρα εργαζομενο,χαιρομαι που ο πατερας μου δε μου αφησε διαμερισματα γιατι θα με ειχε κανει μια αδερφη που δε θα ηξερα πως βγαινει το μεροκαματο,εγω κεφαλαιοκρατης που εισπρατει τα φραγκα δε θα ηθελα να ημουν,ο σκληρα εργαζομενος μονο γινεται αντρας οχι ο τεμεπλης με τα 10 σπιτια που του τα αφησε ο μαλακας ο μπαμπας του.
Οκ τα πιστεύω του καθενός είναι σεβαστά αλλά νομίζω έχεις λάθος άποψη,φυσικά υπάρχουν και τεμπέληδες με περιουσία αλλά δεν είναι όλοι έτσι υπάρχουν και άνθρωποι που όντως κληρονόμησαν μια περιουσία και με το μυαλό τούς και τη δουλειά τους την πενταπλάσιασαν,και άλλοι που από το μηδέν έκαναν περιουσία, και άλλοι τεμπέληδες που έχασαν τα πάντα,το σύμπαν είναι έτσι φτιαγμένο και δεν μπορούν να γεννιούνται όλοι φτωχοί ούτε όλοι πλούσιοι

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Έχεις υποπέσει σε ένα φαύλο κύκλο στερεοτύπων , και 'γώ έτσι ήμουν δεν σε αδικώ , θα δείς την αλήθεια μόνος σου κάποια στιγμή , δεν έχει νόημα να προσπαθω να σου αλλάξω την οπτική σου για την ζωή τούτη την χρονική περίοδο. Τα λεφτά που βγάζεις είπες πως τα τρώς στις πουτάνες , περα απο τις πουτάνες εσύ τι τρώς και τι πίνεις ?.
φαγητο μαμα εννοειται και εγω πουτανες,καταντια ειπα εγω οτι ειναι να σε συντηρουν οι γονεις ολοκληρωτικα και να μη βγαζεις δικα σου λεφτα,τωρα αν βγαζεις δικα σου λεφτα αλλα δε φτανουν και για πουτανες και για φαγητο θα συνεισφερει και η μαμα σε κατι δε ειναι κακο αλλα οχι να εισαι ανεργος και να μη βγαζεις λεφτα δικα σου ειναι καταντια.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Οκ τα πιστεύω του καθενός είναι σεβαστά αλλά νομίζω έχεις λάθος άποψη,φυσικά υπάρχουν και τεμπέληδες με περιουσία αλλά δεν είναι όλοι έτσι υπάρχουν και άνθρωποι που όντως κληρονόμησαν μια περιουσία και με το μυαλό τούς και τη δουλειά τους την πενταπλάσιασαν,και άλλοι που από το μηδέν έκαναν περιουσία, και άλλοι τεμπέληδες που έχασαν τα πάντα,το σύμπαν είναι έτσι φτιαγμένο και δεν μπορούν να γεννιούνται όλοι φτωχοί ούτε όλοι πλούσιοι
κοιτα φιλε νομιζω πως εισαι εσυ λαθος,το να μη δουλευεις ποτε και να ζεις απο τα ακινητα του μπαμπα δε ειναι μαγκια.Μαγκια ειναι να δουλευεις σκληρα και να βγαζεις τα λεφτα τα δικα σου με τον υδρωτα σου καταλαβε το αυτο επιτελους μη παραμυθιαζεσαι.

Αρραχίων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
772
Πόντοι
361
φαγητο μαμα εννοειται και εγω πουτανες,καταντια ειπα εγω οτι ειναι να σε συντηρουν οι γονεις ολοκληρωτικα και να μη βγαζεις δικα σου λεφτα,τωρα αν βγαζεις δικα σου λεφτα αλλα δε φτανουν και για πουτανες και για φαγητο θα συνεισφερει και η μαμα σε κατι δε ειναι κακο αλλα οχι να εισαι ανεργος και να μη βγαζεις λεφτα δικα σου ειναι καταντια.
ΑΑΑ! Τώρα μην μην μου τα γυρίζεις ! ή είσαι ανεξάρτητος τελείως ή αλλιώς δεν κάνεις τίποτα ! , που νομίζεις οτι θα σε βγάλει αυτος ο επίσης φαύλος κυκλος ( πουτάνες - δουλειά - σπιτι-φαγητό - ύπνος ) ? .

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
ΑΑΑ! Τώρα μην μην μου τα γυρίζεις ! ή είσαι ανεξάρτητος τελείως ή αλλιώς δεν κάνεις τίποτα ! , που νομίζεις οτι θα σε βγάλει αυτος ο επίσης φαύλος κυκλος ( πουτάνες - δουλειά - σπιτι-φαγητό - ύπνος ) ? .
ανεξαρτητος τελειως δε μπορω να ειμαι ως γκαρσονι σε καφετερια που ειμαι που επειδη δε ξερω τη δουλεια μου δινει λιγα για αρχη,δε φταιω εγω που δε μου δινει κανονικο μισθμο επειδη ειμαι πρωταρης,οταν θα μαθω τη δουλεια θ αβγαζω κανονικο μισθο,αρχικως ειμαι μια χαρα θεωρω και καλυπτω ηδη μερικες αναγκες απο τη τσεπη μου,να ξερεις ανεξαρτητος τελειως θες 800 ευρω και πανω να παιρνεις αυτα τα λεφτα εγω δε τα παιρνω.Εγω βεβαια ειπα το ενδεχομενο ο αλλος να μη βγαζει ουτε ενα ευρω και να του τα δινουν ολα οι γονεις,αυτο θεωρησα καταντια εγω,το να δουλευει ο αλλος και να προσπαθει αλλα να μη του φτανουν και να συνεισφερει η μαμα δε ειναι κακο το λογικο ειναι ετσι οπως εχουν γινει τα αφεντικα στη ελλαδα πλεον και οι δουλειες περιεργες.Εγω τουλαχιστον δουλευω ειμαι παραγωγικος στη κοινωνια δε καθομαι να τρωω περιουσιες της μαμας και του μπαμπα μη κανοντας τιποτα και μη βγαζοντας ουτε ενα δικο μου ευρω απο δουλεια οπως κανουν γνωστοι επιχειρηματιες οπως ο φιντιρικος ο οποιος δε εχει βγαλει ποτε ενα ευρω με τη αξια του με δουλεια γιατι τα βρηκε ολα ετοιμα απο το μπαμπα ξενοδοχεια σπιτια κλπ ενας πλουσιος αχρηστος τεμπελης αδουλευτος 40αρης ελληνας για μενα καταντια.

Αρραχίων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
772
Πόντοι
361
ανεξαρτητος τελειως δε μπορω να ειμαι ως γκαρσονι σε καφετερια που ειμαι που επειδη δε ξερω τη δουλεια μου δινει λιγα για αρχη,δε φταιω εγω που δε μου δινει κανονικο μισθμο επειδη ειμαι πρωταρης,οταν θα μαθω τη δουλεια θ αβγαζω κανονικο μισθο,αρχικως ειμαι μια χαρα θεωρω και καλυπτω ηδη μερικες αναγκες απο τη τσεπη μου,να ξερεις ανεξαρτητος τελειως θες 800 ευρω και πανω να παιρνεις αυτα τα λεφτα εγω δε τα παιρνω.Εγω βεβαια ειπα το ενδεχομενο ο αλλος να μη βγαζει ουτε ενα ευρω και να του τα δινουν ολα οι γονεις,αυτο θεωρησα καταντια εγω,το να δουλευει ο αλλος και να προσπαθει αλλα να μη του φτανουν και να συνεισφερει η μαμα δε ειναι κακο το λογικο ειναι ετσι οπως εχουν γινει τα φεντικα στη ελλαδα πλεον και οι δουλειες περιεργες.Εγω τουλαχιστον δουλευω ειμαι παραγωγικος στη κοινωνια δε καθομαι να τρωω περιουσιες της μαμας και του μπαμπα μη κανοντας τιποτα και μη βγαζοντας ουτε ενα δικο μου ευρω απο δουλεια.
Σεβαστά αυτά που λες αλλα μην παραμυθιάζεσαι οτι είσαι παραγωγικός , παροχή υπηρεσιών προσφέρεις , όπως το 70 % του πληθυσμού στην Ελλάδα . Παραγωγικός , που προσφέρει πλούτο στην κοινωνία παράγοντας κάτι απο την αρχή εκ νέου χωρίς να ανακυκλώνει τουλάχιστον σε άμμεσο βαθμό υπάρχον χρήμα που κυκλοφορεί στην πιάτσα είναι οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα μόνο !!! .

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Σεβαστά αυτά που λες αλλα μην παραμυθιάζεσαι οτι είσαι παραγωγικός , παροχή υπηρεσιών προσφέρεις , όπως το 70 % του πληθυσμού στην Ελλάδα . Παραγωγικός , που προσφέρει πλούτο στην κοινωνία παράγοντας κάτι απο την αρχή εκ νέου χωρίς να ανακυκλώνει τουλάχιστον σε άμμεσο βαθμό υπάρχον χρήμα που κυκλοφορεί στην πιάτσα είναι οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα μόνο !!! .
κατσε ρε φιλε καποιος που δουλευει ειναι παραγωγικος στη κοινωνια κατι κανει.Εγω ξερεις σε τι ποστα ειμαι στο μαγαζι?παιρνω παραγγελιες,τα παω αυτα που ζητανε,καθαριζω τραπεζια,τουαλετες,πλενω πιατα,κλεινω μαγαζι κλειδωνω καρεκλες παω μεσα τα μαξιλαρια μη τα κλεψει κανεις νομιζω οτι ολα αυτα βοηθανε πολυ το μαγαζι να παει μπροστα και παρεχω υπηρεσιες σε πελατες,αν ολο αυτο δε ειναι παραγωγικο ως προς τη κοινωνια τοτε τι ειναι?

Αρραχίων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
772
Πόντοι
361
κατσε ρε φιλε καποιος που δουλευει ειναι παραγωγικος στη κοινωνια κατι κανει.Εγω ξερεις σε τι ποστα ειμαι στο μαγαζι?παιρνω παραγγελιες,τα παω αυτα που ζητανε,καθαριζω τραπεζια,τουαλετες,πλενω πιατα,κλεινω μαγαζι κλειδωνω καρεκλες παω μεσα τα μαξιλαρια μη τα κλεψει κανεις νομιζω οτι ολα αυτα βοηθανε πολυ το μαγαζι να παει μπροστα και παρεχω υπηρεσιες σε πελατες,αν ολο αυτο δε ειναι παραγωγικο ως προς τη κοινωνια τοτε τι ειναι?
Δεν θα απαντήσω γιατί , ήδη , του το έχουμε ξεσκίσει το νήμα του ανθρώπου και αν μας μπανάρουν θα έχουν απόλυτο δίκιο ......

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Δεν θα απαντήσω γιατί , ήδη , του το έχουμε ξεσκίσει το νήμα του ανθρώπου και αν μας μπανάρουν θα έχουν απόλυτο δίκιο ......
εσυ ποσο εισαι αν επιτρεπεται?και τι δουλειες εκανες?

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.805
Πόντοι
3.715
δε θα εδιωχνα το παιδι μου απο το σπιτι αλλα οπωςσδηποτε δε θα τη αφηνα λασκα να το κωλοβαραει,θα της ελεγα τσακισου μωρη να βρεις δουλεια ασε τα τεμπελικια.Ετσι πρεπει να αφυπνιζεις τα παιδια σου και οχι να τα κανεις μια ζωη μπουληδες.Επειδη εσας σας κακομαθαν οι γονεις και δε σας εμαθαν ποτε τη αξια της δουλειας και ποσο αντρα σε κανει πατε να περασετε και σε εμας αυτη τη καταντια,δε τη δεχομαστε τη καταντια αυτη λιπαμαι.
το θέμα ποιό είναι ακριβώς;
το αν θεωρείται πιο άντρας ο μεροκαματιάρης από τον μηχανικό ας πούμε;
το αν θεωρείται πιο άντρας ο οικοδόμος από τον ταξιτζή;
το αν θεωρείται πιο άντρας ο υδραυλικός από τον εισοδηματία;
με τι κριτήρια δηλαδή γίνεται αυτή η σύγκριση; Ημερήσια Κατανάλωση ΚCal ; Μέτρηση πτώσης ηλεκτρολυτών; Προσδόκιμο ζωής; Προσδόκιμο άγχους; Χαράς; Μέτρηση ημερήσιας νοητικής καταπόνησης που οδηγεί και σε φθορά μυϊκή;
Δε φέρνουν ίδιου τύπου χρήμα; Δεν αγοράζουν ίδιο φαγητό για το τραπέζι;

Φυσικά και υπάρχει διαφορά από δραστηριότητα σε δραστηριότητα, φυσικά υπάρχει ο μπούλης, ο φλώρος, ο ανίκανος, ο ανεπρόκοπος, ο τεμπέλης, ο οποιοσδήποτε ακαμάτης κι αυτά τα συναντάει κανείς σε όλο το φάσμα είτε είναι του μεροκάματου ή του καναπέ ή του γραφείου και πάει λέγοντας.

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
742
Πόντοι
86
Βλεπω παραξενες νοοτροπιες, αντιληψεις και ιδεες. Εγω πιστευω πως κανενας γονιος, παπους δεν ειναι υποχρεωμενος να δωσει καποια ακινητη π κινητη περιουσια στα παιδια η εγγονια του. Το να μεγαλωσεις ενα παιδι βοηθοντας το να αποκτισει σωστη νοοτροπια και κριση ειναι αρκετο εφοδιο στην ζωη του. Βεβαια και την οποια δυνατη μορφωση και επαγγελματικη κατασταση. Αν γουσταρω, εγκρινω την συμπεριφορα του και μπορω να βοθησω οικονομικα καποια στιγμη το παιδι μου, ισως το κανω, αλλα δεν σημαινει οτι θα στερουμε για να το ταιζω κι αυτο να ψωλοκοπαναει στις καφετερειες και τα χοροπηξδαδικα. Τελος αν δωσω κατι στο παιδι μου, το δινω και το ξεχναω και δεν με ενδιαφερει αν το αξιοποιησει, το πουλησει η το φαει στα μπουζουκια. Το δινω γιατι θα ευχαριστησει εμενα κι οχι με υστεροβουλια. Βεβεαι ο καθε ενας , πραττει συμφωνα με την συνειδηση και τα πιστευω του

fistikoulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
40
Like
1.899
Πόντοι
2.471
κοιτα φιλε νομιζω πως εισαι εσυ λαθος,το να μη δουλευεις ποτε και να ζεις απο τα ακινητα του μπαμπα δε ειναι μαγκια.Μαγκια ειναι να δουλευεις σκληρα και να βγαζεις τα λεφτα τα δικα σου με τον υδρωτα σου καταλαβε το αυτο επιτελους μη παραμυθιαζεσαι.
Φιλε επιθετικος εισαι και κομπλεξικος φουλ, χρακτιριζεις μαλακες του παπουδες κοπανους τους μπαμπαδες και κοπριτες τα παιδια.... αν και εισαι πιτσιρικας πριν απαντησεις σκεψου γιατι να μην ειναι αντιστροφα τα πραγματα , η δικοι σου ανθρωποι να ηταν ανικανοι που δουλευαν μια ζωη και δεν καταφεραν να κανουν μια στοιχειωδη περιουσια , και εσυ με τη σειρα σου 25 χρονων και δουλευεις σερβιτορος για ψιχουλα και δεν εβαλες τον κολο σου να στρωθεις στο διαβασμα να κανεις κατι αλλο στη ζωη σου καλυτερα αμοιβομενο και καθεσε και κλαψομουνιαζεις και σου φταινε οι αλλοι κοιτα μπροστα και ξυπνα, το να δουλευεις πολλες ωρες σαν σκυλι και να πληρωνεσαι ψιχουλα δεν σε κανει καμαρι της κοινωνιας και αξιο αναφορας, εξειδικευσου σε κατι παρε ευθυνες και ρισκο και ξαναεα να τα χωσεις σαυτους που δε αδικουνε
και στο κατω κατω ο ανθρωπος δεν ειπε οτι δεν δουλευει επειδη εχει μαγαζι που το νοικιαζει

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Φιλε επιθετικος εισαι και κομπλεξικος φουλ, χρακτιριζεις μαλακες του παπουδες κοπανους τους μπαμπαδες και κοπριτες τα παιδια.... αν και εισαι πιτσιρικας πριν απαντησεις σκεψου γιατι να μην ειναι αντιστροφα τα πραγματα , η δικοι σου ανθρωποι να ηταν ανικανοι που δουλευαν μια ζωη και δεν καταφεραν να κανουν μια στοιχειωδη περιουσια , και εσυ με τη σειρα σου 25 χρονων και δουλευεις σερβιτορος για ψιχουλα και δεν εβαλες τον κολο σου να στρωθεις στο διαβασμα να κανεις κατι αλλο στη ζωη σου καλυτερα αμοιβομενο και καθεσε και κλαψομουνιαζεις και σου φταινε οι αλλοι κοιτα μπροστα και ξυπνα, το να δουλευεις πολλες ωρες σαν σκυλι και να πληρωνεσαι ψιχουλα δεν σε κανει καμαρι της κοινωνιας και αξιο αναφορας, εξειδικευσου σε κατι παρε ευθυνες και ρισκο και ξαναεα να τα χωσεις σαυτους που δε αδικουνε
και στο κατω κατω ο ανθρωπος δεν ειπε οτι δεν δουλευει επειδη εχει μαγαζι που το νοικιαζει
μιλαμε κανονικη δουλεια και εγω ξερω εναν που εχει περιουσια απο τον μπαμπα και ειναι στα ραδιοφωνα αλλα αυτο δε μετραει ως δουλεια,δουλεια ειναι να κουραζεσαι να μη νοιωθεις τα ποδια σου και το σωμα σου και οχι να λες 5 μαλακιες στο ραδιοφωνο και τελος.

fistikoulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
40
Like
1.899
Πόντοι
2.471
μιλαμε κανονικη δουλεια και εγω ξερω εναν που εχει περιουσια απο τον μπαμπα και ειναι στα ραδιοφωνα αλλα αυτο δε μετραει ως δουλεια,δουλεια ειναι να κουραζεσαι να μη νοιωθεις τα ποδια σου και το σωμα σου και οχι να λες 5 μαλακιες στο ραδιοφωνο και τελος.
Γιατι ή το ενα ακρο ή το αλλο ? εσυ αν ειχες την ευκαιρια να εχεις μια καλη δουλεια γραφειου καλοπληρωμενη θα ελεγες οχι δεν μετραει για δουλεια θελω καπου να δουλευοω που να φευγω χωμα?
Επ ευκαιριας αφου εισαι των δυσκολων και της κουρασης σκεψου να πας για δουλεια οικοδομη κουραση πολυ αλλα πληρωνει καλα ειδικα αν ξεχνας ρεπο σαββατοκυριακα και διακοπες 1500 χιλιαρικο το μηνα

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Καλησπερα..Πωλειται μαγαζι γωνια 60 τ.μ με παταρι 20 τ.μ με 2 wc ,ισογειο σε κεντρικοτατο σημειο στο γουδι και σε ελαχιστη αποσταση απο εκει που θα γινει ο σταθμος του μετρο...Το μαγαζι ειναι ενοικιασμενο μεχρι το 2025 κ ειναι σε εξαιρετικη κατασταση μεσα...Ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ για επενδυσαρα οποιος το τσιμπησει τωρα γιατι στο μελλον η περιοχη που ηδη ειναι πολυ καλη θα εκτοξευθει..Ειναι κοντα κ σε νοσοκομεια,σχολες κτλ...Τιμη γυρω στα 95000 ελαφρως συζητησιμη για οποιον ενδιαφερεται σοβαρα....Οποιος θελει μου στελνει Pm...Σας παρακαλω σαν παμπαλαιο μελος που ειμαι να μην γινει καβλαντα απο κατω διοτι το θεμα ειναι σοβαρο...Ευχαριστω πολυ!
95Κ για 60 τμ. Ούτε στη Γαλλία να ήμασταν.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Γιατι ή το ενα ακρο ή το αλλο ? εσυ αν ειχες την ευκαιρια να εχεις μια καλη δουλεια γραφειου καλοπληρωμενη θα ελεγες οχι δεν μετραει για δουλεια θελω καπου να δουλευοω που να φευγω χωμα?
Επ ευκαιριας αφου εισαι των δυσκολων και της κουρασης σκεψου να πας για δουλεια οικοδομη κουραση πολυ αλλα πληρωνει καλα ειδικα αν ξεχνας ρεπο σαββατοκυριακα και διακοπες 1500 χιλιαρικο το μηνα
η δουλεια γραφειου ειναι δουλεια ναι επισης οικοδομη δε εχω ειδικευτει και μπορει να κοιτανε προυπηρεσια που δε τη εχω

Jarilo

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
393
Πόντοι
20
Ο κόσμος πάει και δουλεύει δε παίρνει ένα μαγαζί σπίτι και το πουλάει ή νοικιάζει για να ζήσει,αυτά είναι τεμπελιες,πάνε οι γονείς σας εκει πέρα σας χτίζουν σπίτια μαγαζιά και τα πουλατε μετά ή τα νοικιάζετε και ζείτε έτσι ουστ βρωμοσκυλα τεμπέληδες χαραμοφαηδες να πάτε στο 8 ωρο όπως πάει όλος ο κόσμος ή εστω στο 4 ωρο αλλά τόσο άχρηστοι που είστε βαριέστε και 4 ώρες να δουλέψετε.Οι γονείς σας φταινε που δε σας είπαν αν δε ψάξετε για δουλεια σας διώχνουμε από το σπίτι γιατί οκ αν δε βρίσκεις αμεσως δε είναι και το πιο εύκολο πράγμα οι δουλειες με το βρωμιαρη το κουλη ετσι οπως τα εκανε ολα σα τη απαισια σιχαμενη φατσα του αλλά κάτι τύποι σα εσένα ούτε που ψάχνουν ζουν από τις ενοικιασεις και πωλήσεις των ακινήτων που σας άφησε ο μπαμπάκας σας ο κόπανος.
Και μεις απο φτωχα παπαρια βγηκαμε τυπε δεν καναμε ετσι ! λαρωσε και κουμπωσε το 9-5 χαπακι σου ! :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom