Νέα

κοπελα για ζευγαρι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lustforlife
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ενας φιλος μου θελει να βρει κοπελα επαγγελματια για τριο με την κοπελα του,για παιχνιδι και με τους 2.

ποια cgs 20-25 χρονων θα του προτεινατε?

ρωταω σοβαρα,μην τρολαρετε πολυ παρακαλω :birdman:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Εσυ τι κερδιζεις απο την ιστορια ?Ματι?

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ενας φιλος μου θελει να βρει κοπελα επαγγελματια για τριο με την κοπελα του,για παιχνιδι και με τους 2.

τυπε σε εβαλε ο φιλος σου να ψαξεις να του βρεις εσυ πουτανα? :birdman:

OP
OP
lustforlife

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
τυπε σε εβαλε ο φιλος σου να ψαξεις να του βρεις εσυ πουτανα? :birdman:
αμα εκανε λογαριασμο ο φιλος μου και ανοιγε θρεντ δε θα του απανταγε κανενας σοβαρα,γιατι θα νομιζατε οτι τρολαρει

τωρα που το ανοιγω εγω που εχω ενα κυρος στο σαιτ,πιστευω οτι θα βρεθουν και καποιοι να απαντησουν σοβαρα :birdman:

ευχαριστω :birdman:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
αμα εκανε λογαριασμο ο φιλος μου και ανοιγε θρεντ δε θα του απανταγε κανενας σοβαρα,γιατι θα νομιζατε οτι τρολαρει

τωρα που το ανοιγω εγω που εχω ενα κυρος στο σαιτ,πιστευω οτι θα βρεθουν και καποιοι να απαντησουν σοβαρα :birdman:

:shit: παρακαλω...  :2funny:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66

:2funny: :2funny: :2funny:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66

:rolleyes:...... :dunno:....... :2funny:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Τύπε, αφού συμφωνεί και η κοπέλα του, η καλύτερη λύση είναι να βρει εκείνη μία φίλη της. Παίζουν πολλές πρόθυμες εκεί έξω, μάλλον δύσκολα δεν θα βρει κάποια....

OP
OP
lustforlife

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Τύπε, αφού συμφωνεί και η κοπέλα του, η καλύτερη λύση είναι να βρει εκείνη μία φίλη της. Παίζουν πολλές πρόθυμες εκεί έξω, μάλλον δύσκολα δεν θα βρει κάποια....
δε θελουν μη επαγγελματια.προτιμουν να ειναι πιο απροσωπη η φαση...

ευχαριστω για την απαντηση

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Εγώ μίλησα για τρίο δυο φορές μέχρι τώρα με κοπέλες από μασατζίδικο και ήταν θετικές. Οπότε εντοπίζει ο φίλος σου το σωματότυπο που του αρέσει και κάνει πρόταση. Απλό. Στα μασατζίδικα βρίσκεις λιγότερο "μεταχειρισμένες" κοπέλες. Ψάξτο.  

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
δε θελουν μη επαγγελματια.προτιμουν να ειναι πιο απροσωπη η φαση...

ευχαριστω για την απαντηση

μπά ..μαλλον για να είναι συναισθηματικά ουδέτερα τα πράγματα !...με φίλη το φοβούντε , κάτσε μην της.. αρέσει και θέλει συνέχεια  :rockon:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
μπά ..μαλλον για να είναι συναισθηματικά ουδέτερα τα πράγματα !...με φίλη το φοβούντε , κάτσε μην της.. αρέσει και θέλει συνέχεια  :rockon:

Ή κάτσε μήπως δεν γουστάρει, τα ξεράσει όλα κι έχουμε άλλα  :headbang: :headbang:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Περα απο την πλακα πες του φιλου σου να προσεχει.Εγω εχασα γκομενα ετσι.Μετα το τρίο που καναμε εγινε λεσβία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom