giovanni845
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2010
- Like
- 307
- Πόντοι
- 26
Α κρίμα τότε.Θα βόλευε πολύ μια τέτοια κατάσταση.Μακάρι να πετύχω κάτι τέτοιο καμιά μέρα.Αμα είναι για καλό πήδημα η εχεμύθεια μας περισσεύει!! ;)
ακόμα Που είναι το μπουρδελο δεν μπορώ να το βρω με τιποτα :Sκαλημερα , τι εγινε φιλε μου milfslover ???? εκανες η
Καλημεραακόμα Που είναι το μπουρδελο δεν μπορώ να το βρω με τιποτα :S
Ξέρει κανείς αν υπάρχουν στην Κομοτηνή μουσουλμάνες που γαμιούνται?Κανονικές μουσουλμάνες εννοώ.Η είναι όλες παρθένες πριν παντρευτούν??
και γιατί το λες με τόσο ενθουσιασμό;
γιατι μονο μπαζα ειχε......και γιατί το λες με τόσο ενθουσιασμό;
Επιστροφή αυτή τη βδομάδα και δουλειές σε Εβρο με βρήκαν στα λημέρια Αλεξανδρούπολης και Κομοτηνής.
Μεσημεριανή ώρα πήγα να ξαναδώ την μιλφαρα Ειρήνη για να δω τι άλλο έχει το μενού αλλά δεν τη βρήκα, ισως ήταν νωρίς γιατί 2 η ώρα και ήταν μόνο 2 ανοικτά στο Ανάχωμα, έτσι πήγα στο στανταράκι μου την Μπάρμπι στο Αριγκάτο.
Η φάση μας πια έχει πολύ σοσιαλ που πολύ gfe. Πολύ φάση το χαρτί στην πόρτα "δεν δίνω κώλο" που τη ρώτησα και μου είπε όλοι έρχονται και ζητάνε κώλο, και δεν δίνει και πολλοί επιμένουν και βαρέθηκε να το λέει.
Πίπα ακάποτη στάσεις πολλές και αυτή τη φορά είχε τελείωμα με ισπανικό πάνω στα βυζιά της
Πέρασα πάλι τέλεια μαζί της και μου είπε ότι με θεωρεί καλό πελάτη της πλέον και περνάει και αυτή καλά μαζί μου και για απόδειξη .... δεν χρησιμοποίησε καθόλου κρέμα.
καλό βόλι
ακολουθεί η περιπέτεια στο ερος της Αλεξ/πολης
Πολύ φάση το χαρτί στην πόρτα "δεν δίνω κώλο" που τη ρώτησα και μου είπε όλοι έρχονται και ζητάνε κώλο, και δεν δίνει και πολλοί επιμένουν και βαρέθηκε να το λέει.
Το εκανε αυτο γιατι στο μεσαιο δεξια στο ΑΝΑΧΩΜΑ που ειναι το ΡΟΥΜΑΝΑΚΙ δινει ΚΩΛΟ.
Πηγαν φιλοι και μου ειπαν οτι μολις μπεις μεσα δεν λεει τιποτα αλλο απο " ΚΩΛΟ ΘΕΛΕΙΣ? " ουτε γεια- καλησπερα-κατι βρε παιδι μου.