baklavatzioglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Like
- 60
- Πόντοι
- 6
φιλε armenistis αν σου πω καλά να πάθεις που δεν με άκουσες θα μου πεις οτι είμαι κακός ?
φιλε armenistis αν σου πω καλά να πάθεις που δεν με άκουσες θα μου πεις οτι είμαι κακός ?
οχι φυσικα και καλα να παθω, απλα δεν ηθελα να παω αναχωμα,και την πατησα.στο arigato 2 δεν σκεφτηκα να παω καθολου,κολησε το μιαλο μου απο την αγαμια..........
ερωτηση: οντως δινει κουλουρι αυτη η κορινα στο αναχωμα που λεει ο vicepresident; και αν ναι ποσο;
Αν είναι 2 ερωτήσεις /... απαντώVicepresident εννοείς το Λιντλ αυτό που έρχεσαι στο δρόμο από Ξάνθη?Αυτή η Μαρτίνα τι λέει?Είναι καλή?
ερωτηση: οντως δινει κουλουρι αυτη η κορινα στο αναχωμα που λεει ο vicepresident; και αν ναι ποσο;
μωρε μπράβο τύχη μια μερα ανοικτό και έτυχε να περάσω... κρίμα που ημουν διερχόμενος και δεν μπόρεσα να το επισκεφτώ.Καλησπερα στην παρεα, επειδη ειμαι φαν των κοκκινων φαναριων θα σας πω τις δικες μου πληροφοριες- εντυπωσεις.
Πρωτον στο LIDL διπλα στο βενζιναδικο ΒΡ ανοιξε μονο για μια μερα (προβλημα με τις αδειες).
χτες πήγα καρφωτός για Ειρήνη αφού έγραψες τόσο καλά λόγια για αυτήν. Η μεγαλοκοπέλα αυτή μου έδωσε μικρό δείγμα από αυτά που κάνει. Ειναι ψιλονταρντάνα μιλφ 40αρα περίπου με πολύ ωραίο σώμα (ποδάρες και βυζί τέλειο) αλλά το πρόσωπο και το δέρμα της την προδίδουν. Πολύ καλή συμπεριφορά, αρκετά δείγματα gfe, καλή συμμετοχή, καλή πίπα με καλαμπαλίκιγκ και αν δεν έχει πελατεία, άνετη. Πιστεύω ότι θα γίνει η Νατασσα.ru της Κομοτηνής για όσους ξέρουν (Δράμα - kouklakis) ίσως και καλύτερα γιατί είναι πιο ψηλή, λίγο πιο νέα και καλύτερο κορμί.Δευτερον αρεγκατο ενα κοντα στο αναχωμα εχει δυο σπιτακια , τα μωρα ειναι απο ουγγαρια το μελαχρινο ειναι γεματουτσικο αλλα καταδεχτικο σε πολλα (ως και κουλουρι)αναλογα με την συμπεριφορα του πελατη, το ξανθο με το σιλικονατο στηθος πολλη χρηση των χεριων λιγη του στοματος συμμετοχη μετρια προς το κακη.
Τριτον αρεγκατο δυο (προς Ροδιτη-διπλα στο λαστιχαδικο) μελαχρινο μετριου υψους δειχνει να εχει περιθωρια βελτιωσεις απλα καλη.
Το αρεγκατο ενα και δυο ανηκουν στον ιδιο ατομο οποτε παιζει μπαλα αναλαξ με τις κοπελες.
ΑΝΑΧΩΜΑ (περιοχη-συνοικισμος με γυφτους)
Πρωτο δεξια ρωσιδα ψηλη νταρντανα ΕΙΡΗΝΗ αψογη σε ολα γι αυτο εχει και την περισσοτερη πελατια. Εαν σε δει οτι πας συχνα και εισαι καθαρος κανει σπεσιαλ περιποιηση στο κατω μαγαζι χωρις πλαστικο δεχτηκη σε ολα εκτος κουλουρι.Εγω παιδες εχω βγαλει απιστευτα γουστα με την ειρηνη σχεδον τα παντα.
Να ξέρεις ότι τα δωμάτια αλλάζουν δεν ξέρω με ποιο τρόπο αλλά αν έδινες μια μικρή περιγραφή θα βοηθούσε.Μεσαιο αριστερα ακουσα πολλα μα παρα πολλα δεν δοκιμασα λογο συμπεριφορας της τσατσας.
Μεσαιο δεξια ενα θα πω βλεμα αγελαδας συμετοχη μηδεν μαλλον εχει πεθανει και δεν το καταλαβε.
Τελευταιο αριστερα στα κυβικα της Βαλεντινας συν 15 χρονια στην ηλικια.Προσχαρη- ευγενικη-φιλοτιμη ,δεν μπορει την ενταση θελει χαλαρααααα πραγματα .
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ .... ΨΗΦΙΖΩ ΑΝΑΧΩΜΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΙΡΗΝΗ ΔΑΓΚΩΤΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΑ.
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
χτες πήγα καρφωτός για Ειρήνη αφού έγραψες τόσο καλά λόγια για αυτήν. Η μεγαλοκοπέλα αυτή μου έδωσε μικρό δείγμα από αυτά που κάνει. Ειναι ψιλονταρντάνα μιλφ 40αρα περίπου με πολύ ωραίο σώμα (ποδάρες και βυζί τέλειο) αλλά το πρόσωπο και το δέρμα της την προδίδουν. Πολύ καλή συμπεριφορά, αρκετά δείγματα gfe, καλή συμμετοχή, καλή πίπα με καλαμπαλίκιγκ και αν δεν έχει πελατεία, άνετη. Πιστεύω ότι θα γίνει η Νατασσα.ru της Κομοτηνής για όσους ξέρουν (Δράμα - kouklakis) ίσως και καλύτερα γιατί είναι πιο ψηλή, λίγο πιο νέα και καλύτερο κορμί.