SimThessCity
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
sou apantisa giorgo!
Βγαινοντας απο την ανατολικη εξωδο εγναντιας στα φαναρια δεξια. Στα 100 μετρα ββλεπεις το μαγαζι στα δεξια σου (διπλα στο λαστιχαδικο)που κοντα ειναι ο ροδιτης ρε παιδια? πως παμε εκει?
ναι εχει ανοιξει σιγουρα. θα ανοιξει και το αλλο διπλα στο βενζιναδικο απο οτι εχω μαθει. στο ενα θα δουλεψει μια μαυρομαλα καινουρια που τις ετοιμαζε τα χαρτια πριν λιγες μερες και μια ξανθια που μαλλον δουλευε σε καποιο αλλο εδω κομοτηνη. το μαυρομαλικο ειναι πολυ ομορφο απο οτι μου ειπε αυτος που το ειδε.
To kαινουριο ειναι να ανοιξει βγαινοντας απο κομοτηνη μετα τις γεφυρες διπλα στο βενζιναδικο ΒΡ να δεν κανω λαθος στιν εταιρια βενζιναδικου. απο πισω ακριβος ειναι το LIDL. οταν θα εχω παραπανω πληροφοριες για το ποτε και αν ανοιξει εκει τελικα (ειχε κολυμα με τιν αδεια) θα ενημερωσω.Αυτό το καινούργιο πού είναι ρε φίλε; Σε ποιο βενζινάδικο; μιλάμε πάντα για Ροδίτη μεριά;
Δίπλα στο λαστιχάδικο πήγα χτές και ήταν μια πετιτ Ουγγαρέζα χαριτωμένη με στρόγγυλη περιφέρεια που όμως δεν φαίνεται τόσο δυσανάλογη με το υπόλοιπο σώμα. Ξανθιά, ετών 22 (είπε) με μικρό βυζί αλλά στητό και προϋπηρεσία στην Δράμα, κόλλαρα αφράτη και πιρσιγκ στον αφαλό. Οι υπηρεσίες της ήταν άψογες και η κοπέλα χαμογελαστή και όταν μπαίνει και όταν σε αποχαιρετά.
καλό βόλι σε όσους πάνε
αυτη η 50αρα πως ειναι?