Νέα

Κομοτηνή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mangasuthu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 319K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Geo18

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2024
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους ήρθα για δουλειές Κομοτηνή και δεν γνωρίζω εάν υπάρχει κάτι μέσα στην πόλη με τα πόδια καμιά κοπέλα ή μπουρδ εάν γνωρίζει κάποιος κάτι..

MavrosPılotos21

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2024
Like
2
Πόντοι
0
Γεισας Μανγες εχει παει κανης να μας Πει Αμα αξηζη ?

theking1111

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2024
Like
8
Πόντοι
0
Μια τσάρκα σήμερα. Αριγατο ευθεία και Ροδίτη πάνω και κάτω έριξα μια ματιά . Δεν αξίζουν. Έχουν μαζευτεί μπάζα. Αριγατο δεξιά δεν μπήκα, και ανάχωμα μόνο το αριστερό ήταν ανοιχτό αλλά δεν μπήκα.

peteinos40

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2018
Κριτικές
3
Like
131
Πόντοι
0
Η Κομοτηνή χάλασε δυστυχώς.....

peteinos40

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2018
Κριτικές
3
Like
131
Πόντοι
0
Ρεπορτάζ από την χθεσινή μου μεσημεριανή γύρα περιπου στις 4 το απόγευμα. Αριγκατο κλειστό. Ανάχωμα ανοιχτό μόνο το αριστερά με την Ρωσίδα μιλφ, πολλά κατσιβελια έξω στην περιοχή καθιστούν την διαμονή επικίνδυνη για την σωματική σου ακεραιότητα, αλλά κ για την περιουσία σου. Οπότε κατέληξα στο διώροφο του Ροδιτη.
Πάω στο πάνω ήρθε ένα λεπτοκαμωμενο κ ναζιαρικο καστανό κορίτσι με μακρύ μαλλί, σφιχτοκωλο κ μικρό βυζι. Για τα γούστα μου δεν......
Πάω στο κάτω κ ωπ!!! Εδώ είμαστε. Βγήκε η Βίκυ (πρώτη φορά συγκρατώ όνομα τανας). Ψηλή, ξανθιά, μέτριο στήθος με ωραία ρωγα, κωλαρα κ ποδαρες. Ειχα καυλες κ κατέθεσα. Η μοναδική που μετράει. Αν ήταν ανοιχτό κ το Αριγκατο θα υπήρχε μετρο σύγκρισης, αλλά έτυχε να ήταν κλειστό, οπότε......
Καλό βόλι σε όσους πάνε

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
20
Like
504
Πόντοι
291
Ρεπορτάζ από την χθεσινή μου μεσημεριανή γύρα περιπου στις 4 το απόγευμα. Αριγκατο κλειστό. Ανάχωμα ανοιχτό μόνο το αριστερά με την Ρωσίδα μιλφ, πολλά κατσιβελια έξω στην περιοχή καθιστούν την διαμονή επικίνδυνη για την σωματική σου ακεραιότητα, αλλά κ για την περιουσία σου. Οπότε κατέληξα στο διώροφο του Ροδιτη.
Πάω στο πάνω ήρθε ένα λεπτοκαμωμενο κ ναζιαρικο καστανό κορίτσι με μακρύ μαλλί, σφιχτοκωλο κ μικρό βυζι. Για τα γούστα μου δεν......
Πάω στο κάτω κ ωπ!!! Εδώ είμαστε. Βγήκε η Βίκυ (πρώτη φορά συγκρατώ όνομα τανας). Ψηλή, ξανθιά, μέτριο στήθος με ωραία ρωγα, κωλαρα κ ποδαρες. Ειχα καυλες κ κατέθεσα. Η μοναδική που μετράει. Αν ήταν ανοιχτό κ το Αριγκατο θα υπήρχε μετρο σύγκρισης, αλλά έτυχε να ήταν κλειστό, οπότε......
Καλό βόλι σε όσους πάνε
ευχαριστούμε για την ενημέρωση, εγώ έτυχα μια Ελληνίδα Ελενα νομίζω είπε στο δεξί του αναχωματος αλλά δεν ξαναήρθε μαλλον, πριν τα Χριστούγεννα αυτό

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.579
Πόντοι
726
Καλό βόλι σε όσους πάνε
Έρχομαι Κομοτηνή και θέλω να πηδήξω. Τι είναι το ανάχωμα που είναι και πως το βρίσκω; Επίσης πόσο κοστίζει ; Μπουρδελο είναι ; Κωλομπαρο; Για βοηθήστε και εμάς αν θέλετε

nickop

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2024
Like
6
Πόντοι
0
Έρχομαι Κομοτηνή και θέλω να πηδήξω. Τι είναι το ανάχωμα που είναι και πως το βρίσκω; Επίσης πόσο κοστίζει ; Μπουρδελο είναι ; Κωλομπαρο; Για βοηθήστε και εμάς αν θέλετε
ειναι αυτο το μουνακι τωρα εδω. αν μαθεις πληροφοριες ενημερωσε κ εδω φιλε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom