mbz9312618
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 59
- Πόντοι
- 0
καμια ενμερωση για arigato?Το Ανάχωμα τπτ... εδώ κ μισό αιώνα οι ίδιες στο αριστερό Ρωσιδα κ στο μεσα η γνωστη Μολδαβη. Στο δεξί είναι μέρες κλειστό
καμια ενμερωση για arigato?Το Ανάχωμα τπτ... εδώ κ μισό αιώνα οι ίδιες στο αριστερό Ρωσιδα κ στο μεσα η γνωστη Μολδαβη. Στο δεξί είναι μέρες κλειστό
ούτε φωνή ούτε ακρόασηΚαμια ενημέρωση κανείς ?
ευχαριστούμε για την ενημέρωση, εγώ έτυχα μια Ελληνίδα Ελενα νομίζω είπε στο δεξί του αναχωματος αλλά δεν ξαναήρθε μαλλον, πριν τα Χριστούγεννα αυτόΡεπορτάζ από την χθεσινή μου μεσημεριανή γύρα περιπου στις 4 το απόγευμα. Αριγκατο κλειστό. Ανάχωμα ανοιχτό μόνο το αριστερά με την Ρωσίδα μιλφ, πολλά κατσιβελια έξω στην περιοχή καθιστούν την διαμονή επικίνδυνη για την σωματική σου ακεραιότητα, αλλά κ για την περιουσία σου. Οπότε κατέληξα στο διώροφο του Ροδιτη.
Πάω στο πάνω ήρθε ένα λεπτοκαμωμενο κ ναζιαρικο καστανό κορίτσι με μακρύ μαλλί, σφιχτοκωλο κ μικρό βυζι. Για τα γούστα μου δεν......
Πάω στο κάτω κ ωπ!!! Εδώ είμαστε. Βγήκε η Βίκυ (πρώτη φορά συγκρατώ όνομα τανας). Ψηλή, ξανθιά, μέτριο στήθος με ωραία ρωγα, κωλαρα κ ποδαρες. Ειχα καυλες κ κατέθεσα. Η μοναδική που μετράει. Αν ήταν ανοιχτό κ το Αριγκατο θα υπήρχε μετρο σύγκρισης, αλλά έτυχε να ήταν κλειστό, οπότε......
Καλό βόλι σε όσους πάνε
Έρχομαι Κομοτηνή και θέλω να πηδήξω. Τι είναι το ανάχωμα που είναι και πως το βρίσκω; Επίσης πόσο κοστίζει ; Μπουρδελο είναι ; Κωλομπαρο; Για βοηθήστε και εμάς αν θέλετεΡεπορτάζ από την χθεσινή μου μεσημεριανή γύρα περιπου στις 4 το απόγευμα. Αριγκατο κλειστό. Ανάχωμα ανοιχτό μόνο το αριστερά με την Ρωσίδα μιλφ, πολλά κατσιβελια έξω στην περιοχή καθιστούν την διαμονή επικίνδυνη για την σωματική σου ακεραιότητα, αλλά κ για την περιουσία σου. Οπότε κατέληξα στο διώροφο του Ροδιτη.
Πάω στο πάνω ήρθε ένα λεπτοκαμωμενο κ ναζιαρικο καστανό κορίτσι με μακρύ μαλλί, σφιχτοκωλο κ μικρό βυζι. Για τα γούστα μου δεν......
Πάω στο κάτω κ ωπ!!! Εδώ είμαστε. Βγήκε η Βίκυ (πρώτη φορά συγκρατώ όνομα τανας). Ψηλή, ξανθιά, μέτριο στήθος με ωραία ρωγα, κωλαρα κ ποδαρες. Ειχα καυλες κ κατέθεσα. Η μοναδική που μετράει. Αν ήταν ανοιχτό κ το Αριγκατο θα υπήρχε μετρο σύγκρισης, αλλά έτυχε να ήταν κλειστό, οπότε......
Καλό βόλι σε όσους πάνε
Έρχομαι Κομοτηνή και θέλω να πηδήξω. Τι είναι το ανάχωμα που είναι και πως το βρίσκω; Επίσης πόσο κοστίζει ; Μπουρδελο είναι ; Κωλομπαρο; Για βοηθήστε και εμάς αν θέλετε
Τέρμα Αδριανουπόλεως είναι,πάς στο μουσουλμανικό νεκροταφείο περνάς το μαγαζί του Λιούρτα μετά έχει μιά διχάλα ο δεξιός δρόμος πάει Αριγκάτο,ο αριστερός πάει Ανάχωμα.Προσοχή γιατί μένουν στα διπλανά σπίτια γύφτοι μουσουλμάνοι και προσοχή μη σου φάνε τίποτα απ'το αμάξι ή το ίδιο το αμάξι έχει και οδηγίες μερικές σελίδες παραπίσω.Έρχομαι Κομοτηνή και θέλω να πηδήξω. Τι είναι το ανάχωμα που είναι και πως το βρίσκω; Επίσης πόσο κοστίζει ; Μπουρδελο είναι ; Κωλομπαρο; Για βοηθήστε και εμάς αν θέλετε