Χαιρετώ και τη παρέα της Κομοτηνής!!!!
Πήγα από το ανάχωμα τις προάλλες!!! (για το αριγκάτο είχα κάνει μια προσπάθεια να το βρω παλαιότερα αλλά δε τα κατάφερα και είπα να μη χάσω χρόνο)
Λοιπόν για το ανάχωμα....
Μπαίνω στο νούμερο 4... εκεί όπου ήταν παλιά η Νικόλ.... το ρουμανάκι μας δεν ήταν αλλά μια αδύνατη ψηλή ξανθιά , το θέαμα δε με συγκίνησε οπότε και έφυγα, ελαφρώς απογοητευμένος...
Στο νούμερο 1 μια μέτρια κοπέλα που ούτε και αυτή με συγκίνησε....
Στο νούμερο 3 μία επίσης ψηλή αδύνατη ξανθιά κοπέλα που ούτε αυτή με συγκίνησε...(δούλευε παλιά στη Θεσ/νίκη και δεν είναι και του γούστου μου, προτιμώ τα ψωμωμένα κορίτσια...)
Οπότε σκέφτομαι πως θα με αποζημιώσει η Ζωή στο νούμερο 2 σπίτι με το σούπερ κρεβάτι που μου κάνει πάντα!!!
Μπαίνω στο 2 και τι να δω... η νικόλ μας με ένα σούπερ σέξυ διχτυωτό φόρεμα.... εισήλθα στην αρένα αφού με καλοδέχτηκε με αγκαλιές και φιλιά!!!
ήρθε κατευθείαν πριν προλάβω να γδυθώ.... με αγκάλιαζε και μου φιλούσε το κορμί... αφού μου ρούφηξε το κεφάλι ακάποτο 2 φορές μου είπε πως μπορεί να συνεχίσει το ακάποτο για 10 Ευρά, είπα όχι...φοράει σκούφο συνεχίζει το καραμέλωμα στα μπαλάκια και το πουλί!!! ανέβηκε από πάνω, κατέβηκε από κάτω, έκατσε στα 4, έκατσε στη καρέκλα, έκατσε και στο πλάι, τη πήρα και στα όρθια.... το μόνο σπαστικό ήταν ότι μετά τη καρέκλα με έκανε να βιάζομαι, λέγοντας μου ότι πρέπει να κάνω πιο γρήγορα, αλλά εγώ με το πάσο μου... όλη την ώρα πάντως ο κορίτσαρός με χούφτωνε και με αγκάλιαζε...
πιστεύω πως είναι ότι πιο ποιοτικό έχει η Θράκη!!!