Καλησπέρα!
Κατά τα τέλη Ιουνίου, επισκέφθηκα τα σπιτάκια στη Ξάνθη (όποιος θέλει να δει εκτενή αναφορά ας ρίξει μια ματιά στο συγκεκριμένο ποστ) όπου και απογοητεύτηκα!
Παίρνω λοιπόν την απόφαση να βολτάρω μέχρι τη Κομοτηνή για να δω τι παίζει και εκεί!
Με τη βοήθεια που έχουν δώσει αρκετοί στο φόρουμ και ειδικά ο μπακλαβατζίογλου, η περιπέτεια μου ξεκινά!
Μπαίνω από τη δυτική είσοδο της πόλης και ψάχνω να βρω το σπίτι στο λιντλ! απέτυχα δε το βρήκα όσο και να έψαξα!!!
Μπουκάρω από την ανατολική είσοδο, για να βρω τα σπίτια στο ανάχωμα (οι πληροφορίες έλεγαν πως η Ζωή δούλευε εκεί, και σύμφωνα με τη προϊστορία που έχει αφήσει στη Ξάνθη, το παιχνίδι θα ήταν καλό)
Μετά από λίγο βρήκα τα σπίτια στο ανάχωμα!!! Ευχαριστώ και πάλι όσους βοήθησαν από το φόρουμ!!
Στο πρώτο ήταν μια πολύ αγενής κοκαλιάρα ξανθιά!!! δεν πέρασα μέσα!
Στο δεύτερο ήταν η Ζωή, όπου και πέρασα!!!! Το κορίτσι είναι πάρα πολύ σωστό με πάρα πολύ καλή εξυπηρέτηση! Και γαμώ τα κρεβάτια!
Αφού τελείωσα με τη κοπελάρα μας, πάω και στο τρίτο (ένα ήταν κλειστό) όπου ούλευε μια συμπαθητική ξανθιά στρουμπουλή και χαμογελαστή κοπέλα,με ζουμερά
που είναι και η αδυναμία μου ήθελα να μπω αλλά προτίμησα να ξανά-ποντάρω στη Ζωή, όπου και το έκανα!!!
Δε το μετάνιωσα, αργότερα η Ζωή μου είπε πως τη κοπέλα αυτή τη λένε Νικόλ!!, έχει κανένας να μου δώσει περισσότερες πληροφορίες? φίλε μπακλ?
Μου έκανε εντύπωση πως έχει πολύ κόσμο στα πορνεία αυτής της πόλης σε σχέση με το μέγεθός της, στη Ξάνθη, στη Θεσ/νίκη και στη Λάρισα δεν είναι έτσι τα πράγματα!
Για αριγκάτο δεν έψαξα γιατί δεν είχα και τόσο καλές πληροφορίες αλλά και ήμουν και χορτάτος από τις υπηρεσίες της Ζωής!!!!
Είστε όλοι τυχεροί!!!!