Νέα

Κομοτηνή

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα mangasuthu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 292K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Μηνύματα
549
Like
57
Πόντοι
6
χα χα χα ρε σι μήπως προμονταρις την ζωή ; πέρασες στην ίδια τανα στο καπάκι;πόσα θες να μας τρελαίνεις ; και δεν κατάλαβα είμαστε τυχερή επιδι είναι η ζωή η επιδι έχει πολλά μπουρδέλα ; τέλος πάντων η νικολ κάνει καλό γαμήσι αν ρωτάς για αυτήν ..για τα άλλα μπουρδέλα τα έχω γράψει .
 

gigikakos

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Μηνύματα
63
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Έλα ρε φίλε μπακλαβ.
Όχι ρε κολλητέ, τίποτα τέτοιο για τη Ζωή, δε παίζει!! απλά είναι πάρα πολύ καλή!!όπως έχεις γράψει και εσύ άλλωστε...τη θυμάμαι από τη Ξάνθη, γι'αυτό!
Καλή η Νικόλ ε?σκέφτομαι να τη τεστάρω το Σ/Κ που μας έρχεται!
Θα στείλω κανένα ραπορτο πιο μετά!!
Είστε τυχεροί διότι έχετε αρκετά ...σαρδέλα  :rockon: (αν και μόνο αυτά στο ανάχωμα έχω πετύχει.. και γενικά καμία σχέση με τη Ξεφτίλα της Ξάνθης έτσι όπως έχει γίνει τελευταία) και με καλά κορίτσια!! :tits:
 

bill777

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Μηνύματα
19
Like
0
Πόντοι
0
Επειδη δεν ειμαι απο κονοτινη μπορειτε να μου πειτε πως θα παω στο αναχωμα; Υυπαρχει καπια διεευθηνση να την βαλω στο gps?
 

armenistis

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Μηνύματα
68
Like
0
Πόντοι
0
ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ. ΣΤΟ ΑΝΑΧΩΜΑ ΣΤΟ NO 2 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΤΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ.ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΧΑΡΗ,ΤΕΛΕΙΑ ΠΙΠΑ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ,ΡΟΥΦΑΕΙ ΜΕΣΑ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΑΙΧΤΟ ΖΟΥΜΕΡΟ ΜΟΥΝΙ. ΑΥΤΗ Η ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ  ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΑΙ.
 

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Μηνύματα
549
Like
57
Πόντοι
6
XA XA XA XA ..NAI EINAI ZOYMEΡΟ ΜΕ ΦΟΥΛ βαζελίνη!!
μήπως την κάρφωσες και στο τζάμπα; σου είπε για το site για να την κάνεις διαφήμιση;
 

armenistis

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Μηνύματα
68
Like
0
Πόντοι
0
ΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΠΕΘΑΝΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΦΕΓΓΑΡΙ. ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ.
 

gigikakos

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Μηνύματα
63
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Χαίρεται κύριοι!!
Μετά από την απογοητευτική, για άλλη μια φορά, κατάσταση στα πορνεία της Ξάνθης και της Δράμας, κάνω επιδρομή στα σπιτάκια της Κομοτηνής, όπου τουλάχιστον δεν με έχει απογοητεύσει μέχρι στιγμής...
μετά το μπανάκι λοιπόν βρίσκομαι στην περιοχή του αναχώματος, αρχές Αυγούστου, ώρα κοντά στις 18:00, το πρώτο ήταν κλειστό, το δεύτερο στο οποίο δουλεύει η Ζωή κλειστό, το τρίτο είχε μια κοπέλα μελαχρινή κοντά στα 35 με κοντό μαλλί και μέτριο προς μικρό στήθος, δεν μπήκα...
στο τελευταίο ήταν η Νικόλ...
την είχα σταμπάρει από καιρό και αφού είχα συμβουλευτεί και τον μπακλαβατζίογλου, από το σαιτ, εισήλθα. Όντως το κορίτσι μου έκανε τρελό γαμήσι... ακάποτο, από μόνη της, τι χάδια τι φιλιά και πάρα πολλές στάσεις, πλην αυτή από πάνω, με μεγάλη προθυμία και χαμόγελα... αφού τελείωσα με ξεπροβόδισε μέχρι την εξώπορτα με αγκαλιές.. άρχισα πάλι να καβλώνω, παρατήρησα πως το σπιτάκι της Ζωής ήταν πλέον ανοιχτό, αλλά τα φράγκα μου είχαν τελειώσει και ήθελα να βάλω και βενζίνη. Το κορίτσι κάνει όντως καλό γαμήσι, εφάμιλο της Ζωής. ευχαριστώ τον μπακλαβατζίογλου που βοήθησε και άλλη μια φορά!
Θα ήθελα να τον ρωτήσω ξανά, εάν τα άλλα πορνεία, (αριγκάτο, δυτική είσοδος με λίντλ) είναι ακόμη ανοιχτά και αν έχει κάτι το αξιόλογο όπως στο ανάχωμα...
 

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Μηνύματα
549
Like
57
Πόντοι
6
ακαποτο;!;!!!!!μην υπερβάλλεις αδερφέ..οκ και σε μένα το έκανε αλλά έγλειψε λιγάκι την βάση της μαλαπερδας όχι όλοι την μαλαπερδα ..τώρα για το αν έχει τίποτα κενουργιο δεν ξέρω τη παίζει αριγκατο 1 και 2 αλλά στο λιδλ απέναντι έχει πάλι αυτό το φυματικό .αυτή την βλέπεις και αντί να σου σηκωθεί σου πέφτει!!!
 

gigikakos

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Μηνύματα
63
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Έλα φίλε μπακλ.. σοβαρολογώ ρε παλίκαρε... δεν έχω να κερδίσω κάτι, αφού έτσι και αλλιώς δεν γνωριζόμαστε....για να πάω αριγκάτο συνεχίζω από το ανάχωμα στο χωματόδρομο ευθεία? ξέρεις αν θα ανοίξουν και τα άλλα "διαμερίσματα" του αναχώματος? σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες περί φυματικιάς... μου τι σπάνε αυτές, μου αρέσουν τα ζουμεροκόριτσα όπως αναφέρω!!
ξέρεις κάθε πότε ανανεώνονται τα κορίτσια στο ανάχωμα? π.χ. πόσο καιρό δουλεύει η νικόλ ή η ζωή?
τα λέμε φίλε μπακλ.. καλά που είσαι και εσύ και κάποιοι λίγοι άλλοι και αλλάζουμε καμία άποψη
 

vicepresident

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Μηνύματα
180
Κριτικές
26
Like
0
Πόντοι
11
Φίλε Μπακλαβατζήογλου μην γκρινιάζεις και μην αμφισβητείς τόσο εύκολα τους άλλους στο κάτω κάτω της γραφής ελεύθερο φόρουμ είναι και γράφει ο καθένας ότι θέλει.  Νομίζω είσαι από τους πρώτους που καταλαβαίνει ποιος λέει μακακίες εδώ πέρα.
Λοιπόν για την Νικόλ να σου πω ότι και μένα με ρούφηξε ακάποτο την περίοδο που εμφανίστηκαν όλες οι καινούργιες και έπεσε η δουλειά της.  Και σε μένα την 1η φορά μου έκανε τρελό μαμήσι αλλά προχτές που πήγα με σκοπό να βρώ Ζωή ή Βαλεντίνα ήταν μόνο αυτή και έτσι μπήκα και το μετάνιωσα.  «Μην πιάνεις πρόσωπο», «Μη παίζεις τα βυζιά μου», «μη σπρώχνεις έτσι» και το τελευταίο που μου το είχε ξαναπεί την προτελευταία φορά που την πήρα ήταν «πρέπει να τελειώνεις, πόση ώρα πρέπει να κάθομαι εδώ μέσα;»!!!.  Και την προηγούμενη όπως και τώρα στο πεντάλεπτο αρχίζει τα «αντε» τα «έλα» άσε που την προηγούμενη φορά όταν τελείωνα άκουσε πόρτα και προτού να ολοκληρώσω τελείως πετάχτηκε σαν καγκουρό να προλάβει την  πελατεία!!!
Μου φαίνεται χόρτασε στην Κομοτηνή.
Καλή η Ζωή αλλά με τόση κρέμα δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Βέβαια υπομονετική, πρόσχαρη, ευγενική, δεκτική σε στάσεις και καλή αλλά… φεεεταααα η κρέμα.
Την Βαλεντίνα θέλω να δοκιμάσω, λέει τίποτα?
Τώρα για αυτό απέναντι από το Λιντλ είναι πάλι η γνωστή και νόμισα μας είχες πει ότι έφυγε, κρίμα να έρθει καμια άλλη νέο αίμα.

Αυτά και … καλό βόλι

 
 

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Μηνύματα
549
Like
57
Πόντοι
6
φίλε vicepresident μα καλά δεν λες ότι δοκίμασες την βαλεντινα   και δεν  σου έκατσε καλά ; και μετά ρωτάς και λες ότι θέλεις να την δοκιμάσεις και αν λέει τίποτα ; δεν σε καταλαβαίνω ειλικρινά!! οστε ετσει το πουτανακι η νικολ ε; τέλος πάντων σήμερα πήγα γιατί με έβαλε στα φιτίλια ο gigikakos αλλά δεν δούλευε και είπα να πάω στο αριγκατο 1 .στο αριγκατο 1 ..έχει την αλεξανδρα ..καλούτσικο μωράκι μελαχρινό με ένα τατουάζ γύρο στα 26 ετών όχι και αστέρι αλλά καλούτσικο ήταν την τράβηξα ένα πιροβολιμα και μπορώ να πω ότι έμεινα ευχαριστημένος μάλλον ρωσοποντια μου φαίνεται ότι είναι ..στο αριγκατο ενα για να πας αντι για να πας ευθια για ανάχωμα έχει μια κίτρινη πινακίδα που λέει για άγιο νεκταριο και στρίβεις δεξιά..στα 400 μέτρα αριστερά σας θα το δείτε ..πρώτα είναι το μπουρδέλο μια μεγάλη σιδερένια πόρτα και δίπλα είναι το κολομπαρο που βέβαια δεν λειτουργεί εδώ και χρόνια ..για να καταλάβετε αν προχωρήσετε λιγάκι ακόμα θα δείτε το εκκλησάκι του άγιου Νεκτάριου .αυτά από την Κομοτηνή
 

vicepresident

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Μηνύματα
180
Κριτικές
26
Like
0
Πόντοι
11
Ποτε είπα ρε Μπ/ογλου ότι δοκίμασα την Βαλεντίνα; Και τι είναι αυτή η πουτάνα για να μην μου κάτσει; την δουλειά της θα κάνει... δεν καταλαβαίνω γιατί ξινίζεις με τους πάντες και τα πάντα;;;
 

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Μηνύματα
549
Like
57
Πόντοι
6
αλλά προχτές που πήγα με σκοπό να βρώ Ζωή ή Βαλεντίνα ήταν μόνο αυτή και έτσι μπήκα και το μετάνιωσα.  «Μην πιάνεις πρόσωπο», «Μη παίζεις τα βυζιά μου», ΑΥΤΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΓΑΨΕΣ ;;;;;;;;;
 

vicepresident

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Μηνύματα
180
Κριτικές
26
Like
0
Πόντοι
11
Λοιπόν για την Νικόλ να σου πω ότι και μένα με ρούφηξε ακάποτο την περίοδο που εμφανίστηκαν όλες οι καινούργιες και έπεσε η δουλειά της.  (Συνεχίζω για την Νικολ) Και σε μένα την 1η φορά μου έκανε τρελό μαμήσι αλλά προχτές που πήγα με σκοπό να βρώ Ζωή ή Βαλεντίνα ήταν μόνο αυτή (ποια "αυτή" εννοώ τη Ζωή ή τη Βαλεντίνα; - για την Νικόλ εξακολουθώ να μιλάω) και έτσι μπήκα και το μετάνιωσα.«Μην πιάνεις πρόσωπο», «Μη παίζεις τα βυζιά μου», «μη σπρώχνεις έτσι» και το τελευταίο που μου το είχε ξαναπεί την προτελευταία φορά που την πήρα ήταν «πρέπει να τελειώνεις, πόση ώρα πρέπει να κάθομαι εδώ μέσα;»!!!.  Και την προηγούμενη όπως και τώρα στο πεντάλεπτο αρχίζει τα «αντε» τα «έλα» άσε που την προηγούμενη φορά όταν τελείωνα άκουσε πόρτα και προτού να ολοκληρώσω τελείως πετάχτηκε σαν καγκουρό να προλάβει την  πελατεία!!!
Μου φαίνεται χόρτασε στην Κομοτηνή.

Ολη η παράγραφος για ποιά μιλάει;
Μπορεί να μην έχουμε πτυχία, και ίσως να μην γράφουμε σωστά αλλα και συ ρε παιδί μου στο "αυτή" γιατί σου κόλλησε η Βαλεντίνα και όχι η ζωή, μάλλον γιατί την αναφέρω παρακάτω...
Παρεξήγηση λόγω κακής γραφης! (ας πούμε)

λήξης

υγ.  Όποτε βρώ ευκαιρία θα επισκεφτώ Αλεξανδρα αφού μας λες ότι είναι κάπως καλή
 

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Μηνύματα
549
Like
57
Πόντοι
6
νέο αίμα στο ανάχωμα στο 3 και στο 4!αλλά λόγο αφραγκίας δεν πέρασα .απλά πήγα να δω τη παίζει .στο 3 που ήταν η νικολ έχει μια άλλη και στο 4 μια ξανθιά ..καλούτσικα φαίνονται αλλά όπως είπα δεν κάρφωσα και δεν ξέρω στο μαμισι τη κάνουν.
 

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Μηνύματα
549
Like
57
Πόντοι
6
Τελικά μαμισα στο 4 αλισα ξανθιά .καλό σαλεα αλλά και πάλι πολύ ψυχρή μου φάνηκε ..φορά κάτι άσπρες ψηλοτάκουνες μπότες ..ροσιδα πρέπει να είναι ..
 

vicepresident

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Μηνύματα
180
Κριτικές
26
Like
0
Πόντοι
11
Το όνομα "Αλεξάνδρα" και τα άλλα που έγραψε ο συναγωνιστής-πρωταθλητής Μπ. μου θύμισε κάτι από Σαλονίκη και είχα περιέργεια μεγάλη. Πήγα να την βρω στο Αριγκάτο αλλά βρήκα την Βανέσα από Σλοβακία.
Έπιασα κουβέντα με τον τσατσο και μου είπε ότι
η Βανέσσα θα μετακομίσει προς το Λιντλ μεριά απο βδομάδα,
το Αριγκάτο απο την Ανατολική πλευρά (ροδίτη) θα παραμείνει κλειστό εκτός αν βρεθούν κοπέλες να δουλέψουν
Στο Αναχωμα, πολλές κοπέλες είναι χωρίς χαρτιά και δουλεύουν "τζάμπα"
αυτά...
Κατέθεσα στην βανέσα που ήταν ορεξάτη και πρόσχαρη, καλή και ευκολομεταχείριστη λόγω του μικρού μεγέθους της. Προσπαθεί για GFE αλλά στα πλαίσια του Αριγκάτο δεν γίνεται. Πάντως προσπαθεί η κοπέλα.
 

homeboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2010
Μηνύματα
17
Like
0
Πόντοι
0
ρε τη νικολ τετοια κανει τωρα?κατσε να επισκευτω το αναχωμα παντως για την ζωη αξιζει τα λεφτα της φιλε ...............ου
 

sigmakom

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Μηνύματα
1
Like
0
Πόντοι
0
Μου φαίνετε ότι θέλει γράφει ο καθένας εδώ μέσα. Φίλε vicepresident σχετικά με τα χαρτιά που λες πώς δεν έχουν στο ανάχωμα τις έχεις ελέγξει και δεν είχαν? ή πήρες καμία τζάμπα από εκεί μέσα? Από ότι θυμάμαι όλες 30€ παίρνουν. Δεν υπάρχει περίπτωση να δουλεύει κάποια εκεί μέσα είτε είναι στο ανάχωμα είτε στο αριγκάτο ή απέναντι από το LIDL χωρίς χαρτιά. Το ξέρω γιατί προχτές που περίμενα την σειρά μου (στο ανάχωμα) ήρθε η ασφάλεια και έλεγξε όλες τις γυναίκες για χαρτιά για βιβλιάρια υγείας κλπ. Παρεμπιπτόντως ντράπηκα γιατί ο ένας ασφαλίτης ήταν γνωστός μου και τελικά έφυγα και δεν μάμησα. 
 

vicepresident

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Μηνύματα
180
Κριτικές
26
Like
0
Πόντοι
11
Ευτυχώς που έγραψες φίλε για να με διαβεβαιώσεις ότι τελικά δεν φταίει το γράψιμό μου αλλά ο αναγνώστης που δεν ξέρει να διαβάζει σωστά και μπαίνει τζάμπα στον κόπο να πει τα εσώψυχά του…
Για να καταλάβεις τι λέω… πήγαινε διάβασε ξανά και δες που αναφέρω ότι ο τσάτσος μου είπε … το και το.  ΔΕΝ τα είπα εγώ
Φυσικά για να διαφημίσει το μαγαζί του και να διαβάλει τους άλλους είπε και μια δυο μακακίες που δεν μπορώ ούτε θέλω να ελέγξω.
Οπότε αφήνω ασχολίαστα ότι γράφεις γιατί νομίζω ότι υπάρχει παρεξήγηση… τυχαίο … δεν νομίζω.

υγ. κρίμα που δεν μαμησες γιατί θα είχαμε μια πληροφόρηση για τις νέες κοπέλες
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom