Νέα

Κομοτηνή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mangasuthu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 301K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
60
Πόντοι
6
φιλε vicepresident τελικά μάλλον έτσι όπως τα γράφεις μόνο εσύ τα καταλαβαίνεις έχει δίκαιο ο sigamon γιατί αλλάζεις και παράγραφο και νομιζι ο άλλος ότι τα λες εσύ ..( βλέπε ποιο πίσω αυτά που έγραφες εσύ και άλλα κατάλαβα εγώ ) εκτός αν μας βγάζεις όλους καθυστερημένους ..τέλος πάντων η κοπέλα που λες εμένα μου είπε ότι την λένε αλεξανδρα ..και μιλάμε για την ίδια ..σήμερα θα μετακομίσει τελικά απέναντι από το lidl ..το κακό είναι ότι μάλλον θα φύγει σε καμιά ευδομαδα στην Σλοβακία..και αν θα γυρίσει άγνωστο..όσο και το ανάχωμα έγραψα ποιο πάνω τι γίνετε..απλά να ξέρετε ότι στο ανάχωμα συνεχώς αλλάζουν τα κορίτσια μεταξύ τους δωμάτια ..
και όταν λες  << Προσπαθεί για GFE >> τι εννοείς;

homeboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
εχετε φιλοι μου γαμηση ποτε τον χιλτερ? ε ενα τετοιο πρεγμα ειναι και η καινουργια ρωσιδα που ειναι στο 3 ξανθια αδυνατη με τις μποτες λεσ και γαμας καμια παγοκολονα της ρωσιας υφος επιτακτικο και το σημαντικοτερο 7 λεπτα και πρεπει να τελιωσεις κλασικη κολομπορου ρωσιδα καλυτερα θα της τεριαζε η κολονα και οχι το αναχωμα

homeboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
αν ειναι παντως να γαμησης και να δωσεις τριντα ευρω για να δεις τη σκατοφατσα της ρωσιδας τοτε γαμας τη γυναικα σου  και σου μενουν κ τα τριαντα οχι τπτ αλλο το υφος της ειναι για πολλα κλοτσιδια πως να σου σηκωθει μετα ρε μεγαλε κριμα τα λαφτα μου

FILIPPAS

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Την καλησπέρα μου από Αλεξανδρούπολη. Εχθές ήμουν στο περιβόητο ανάχωμα και απελπιστικά. Διάβασα πως έχει 4 κοπέλες αλλά έχει μόνο 2. Δεν ξέρω γιατί. Σε αυτά που λέει ο homeboy έχει εν μέρει δίκιο. Πολύ κρύα πράγματα. Μου υποδέχτηκε μια κολόγρια δεν ξέρω πόσο χρονών είναι και μάλλον είναι η τσατσά και αυτό το σπαστό το ρώσικο δεν μου πολυαρέσει. Περίμενα λίγο γιατί η κοπέλα ήταν στο δωμάτιο. Βγήκε μετά από λίγο και μπορώ να πω πως μου ψιλό άρεσε άλλα πήγα στο νούμερο 2 στην Ζωή όπως διάβασα μέρες πριν. Ρε παιδιά με δουλεύετε αυτή είναι μπάζο. Δεν βλέπετε. Άσε που είναι μέσα στην βρόμα το σπίτι. Καιρός να αλλάξουν οι γκόμενες. 

vicepresident

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
26
Like
0
Πόντοι
11
Θα προτιμούσα να απαντήσει ο sigamon για το τι κατάλαβε και όχι εσύ Μπακλ.  Με σένα ήδη υπάρχει μια παρεξήγηση....
Οπότε προτιμώ να μην σχολιάσω.

Το GFE είναι GirlFriend Experience δηλαδή σαν εμπειρία με τη φιλη/γκόμενά σου.

Τώρα όσα λέει ο Φίλιππος για το ανάχωμα θέλω να πω ότι για τα δεδομένα της ευρύτερης περιοχής (Θράκη) η Ζωή είναι καλή όπως και η Νικόλ και η Βανέσσα (ανάλογα με τα γούστα). Τώρα αν θέλει να δει διαφορά ας πάει Σαλονικα στα στούντιο με ενα 40αρι
να διαλέξει και να δεί διαφορά (εγώ προτείνω Αφρούλα-Κολλέτη, εκεί να δεις διαφορά στη συμμετοχή, καθαριότητα κλπ)
Α! και ας μας πει που πάει αυτός στην Αλεξ/πολη...

φιλε vicepresident τελικά μάλλον έτσι όπως τα γράφεις μόνο εσύ τα καταλαβαίνεις έχει δίκαιο ο sigamon γιατί αλλάζεις και παράγραφο και νομιζι ο άλλος ότι τα λες εσύ ..( βλέπε ποιο πίσω αυτά που έγραφες εσύ και άλλα κατάλαβα εγώ ) εκτός αν μας βγάζεις όλους καθυστερημένους ..τέλος πάντων η κοπέλα που λες εμένα μου είπε ότι την λένε αλεξανδρα ..και μιλάμε για την ίδια ..σήμερα θα μετακομίσει τελικά απέναντι από το lidl ..το κακό είναι ότι μάλλον θα φύγει σε καμιά ευδομαδα στην Σλοβακία..και αν θα γυρίσει άγνωστο..όσο και το ανάχωμα έγραψα ποιο πάνω τι γίνετε..απλά να ξέρετε ότι στο ανάχωμα συνεχώς αλλάζουν τα κορίτσια μεταξύ τους δωμάτια ..
και όταν λες  << Προσπαθεί για GFE >> τι εννοείς;

al1234

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2009
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
0
ρε παιδεια, καποιος αν μπορουσε να δωσει συντεταγμενες για ολα τα σπιτια της κομοτηνης θα τον ευγνωμονουσαμε............

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
60
Πόντοι
6
φιλε al1234 πάνε λιγάκι ποιο πίσω δεν θα πάθεις τίποτα αν ψάξεις δεν είναι το θρεντ με τις πολλές παραγράφους να πεις ότι θέλει πολύ ψάξιμο ..
καλά ρε homeboy χα χα χα και εσύ να πεις ότι είσαι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ και δεν ξέρεις..δεν διάβασες αυτά που έγραψα για την ξανθιά;; ...χα χα χα ..

homeboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
φιλιπα αγορι μου μαθε να γαμας η αλλιως μαθηματα στον χιτλερ δεν μπορει ολο το φορουμ να λεει καλα για τη ζωη και εσυ μαλακιες ασε αγορι μου εμεις τουλαχιστον την εχουμε παρει κ κανα δυο φορες ποιο πανω κ ξερουμε αν ειναι καλη η οχι δεν βασιζομαστε στην δικη σου αποψη κ κριτικη γιατι με αυτα που γαμας εκει στην αλεξανδρουπολη μια γρια κ μια μαυρη τι κριτικη μπορει να εχεις εσυ και δεν περνω το μερος της κοπελας οσο για το αν το σπιτι ειναι καθαρο η οχι το συγκεκριμενο σπιτι παντα μυριζει ασχημα ιδικα οταν ηταν μεσα η πετρουλα η σλοβακα αλλα που να ξερεις εσυ.και στην τελικη αν η κοπελα εχει συνεχεια δουλεια ναι ειναι βρωμικο μπουρδελο ειναι δεν ειναι hotel

homeboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
υ.γ αυτη τηςν ρωτησες αν της αρεσει η αν εισαι και εσυ μπαζο για την?

filippaskomotini

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε homeboy σου ζητώ συγνώμη εάν σου έθιξα την κοπέλα. Για τα δικά σου γούστα είναι καλή και καλά κάνεις. Για τα δικά μου δεν είναι. Νομίζω όμως ο κάθε ένας εδώ μέσα στο forum έχει το δικαίωμα να διηγείται της εμπειρίες του και όχι να βρίζει τις κοπέλες. Εάν δεις πιο πάνω θα δεις πως και εσύ κατηγορείς την ρωσίδα στο 3. Γιατί? Άσε τους άλλους να κρίνουν για τις κοπέλες όχι εσύ. Εκτός εάν της Ζωή από το 2 την έχεις γκόμενα ή είσαι η ίδια η Ζωή και κάνεις διαφήμιση τον εαυτό σου. Και εάν είσαι καλά κάνεις. Μην βρίζεις όμως της άλλες κοπέλες. Η εμπειρία μετράει στην ζωή και όχι η κατινιά.

homeboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
φιλιπα δεν εχω σχεση με τη ζωη αλλα ουτε και η ζωη ειμαι για να κανω διαφημηση  δεν ειμαι ο μονος που κριτικαρω αρνητικα την ξανθια αλλωστε κοιτα και τα σχολια του φιλου του bakab......ποιο πανω εσυ σαμποταρεις τη ζωη γιατι αν δεις ολη τη συζητηση στο forum για την αυτην αλλα αν πας και στους οικους ανοχης της ξανθης και δεις σχολια για την συγκεκριμενη κοπελα κανεις δεν εχει γραψει κατι αρνητικο οποτε  δεν ξερω ποιος κανει διαφημηση σε ποιον

tkalelris

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
13
Πόντοι
1
Μην μαλωνετε ρε συναδελφοι!
Να ρωτησω κατι?Αυταρχικο παιζει στα μπουρδελα της Κομοτηνης Ή μονο απλο γαμηση?

tkalelris

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
13
Πόντοι
1
Τιποτα?κανεας δεν ξερει ρε παιδια ή ξερετε κατι κ το κρατατε μυστικο?  :)

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
60
Πόντοι
6
ρε φίλε σε μπουρδέλο πας τι περιμένεις με 30 ευρώ; θα έχει το πρόγραμμα που θες εσύ; εδώ πας και έτσι και περάσεις τα 10 λεπτά σου λέει άντε τελιονε έχουν και άλλη σειρά τι μας λες τώρα; ..άσε μας ρωτάς αν έχουμε τέτοιου είδους γούστα για να ξέρουμε;

gigikakos

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές...
Τι έγινε ρε παιδιά...
Ειρήνη ημίν... γιατί τσακώνεστε???
Έφυγα για Αθήνα και επιστρέφω και βλέπω το έχετε κάνει ροντέο εδώ το πράγμα.
Η δική μου γνώμη είναι κριτική σε όλους από όλους και για όλα χωρίς να προσβάλουμε οποιονδήποτε... ούτε κορίτσια ούτε συναθλητές ούτε το φόρουμ ούτε τους ίδιους μας τους εαυτούς με αυτά που λέγονται χάνουμε και τον αλληλοσεβασμό και χαλάει η διάθεση μας..
τέλος πάντων...
Λοιπόν στη Ξάνθη χάλια τα πράγματα από άποψη ποιότητας, στη Θεσσαλονίκη απουσιάζει η ποικιλία και ανεβαίνουν συνεχώς οι τιμές...μόνο στην Αθήνα που ήμουν πέρασα πάρα πολύ καλά και με λίγα λεφτά αλλά με ψάξιμο.
Και στη Θεσσαλονίκη καλά ήταν αλλά όπως είπα δεν υπάρχει ποικιλία και είναι και ακριβά (π.χ. στην Αθήνα περνάς πολύ καλά με 15 Ευρώ!!! ναι με 15, ενώ ανάλογη ποιότητα στην Θεσ/νίκη θέλει τουλάχιστον 40-50)
Τέλος πάντων σας ζάλισα φίλτατοι αλλά πιστεύω πως μία αναφορά μόνο αξίζει.
Από ότι κατάλαβα, στο ανάχωμα παίζουν Ζωή , Νικόλ και... έχω μπερδευτεί... ποια είναι η άλλη???
Μία βοήθεια παρακαλώ....(πως είναι? περιγραφή)
Έχω την εντύπωση πως η Ζωή κάνει αυταρχικό (για τον κίνκυ φίλο που ρωτάει) :s&m_1:

homeboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ναι η ζωη κανει αυταρχικο το ξερω απο μια συζητηση που ειχαμε

wiz

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2008
Like
10
Πόντοι
1
Κανενα νεο παιδια, απο εβδομαδα θα ειμαι επανω για δουλιες οποτε μπορουμε να το ριξουμε και λιγο στο...... :knockinb:

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
60
Πόντοι
6
wiz άμα πας πες μας και εμάς να ξέρουμε που βαδίζουμε .Εγώ δεν μπορώ να πάω λόγου έλλειψις τροχοφόρου αν έχει τίποτα καλό να δανειστώ καμιά  μοτοσικλέτα και να πάω.

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
60
Πόντοι
6
Στο Αριγκατο 1 έχει μια αραπίνα μόνο εκεί μπόρεσα να πάω δεν μου άρεσε και την κοπάνισα ..δεν έχω κανένα άλλο νέο ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom