Νέα

Κομματόσκυλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tsambo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
για να μην πω για τις σημειωσεις που ταζουν για να τους ψηφισεις σε φοιτητικες η ακομη κ εσωκομματικες εκλογες οι σκατομπουστες :tickedoff:

λες για τα μαθηματα που περνας?εγω εχω πεσει στην αναγκη τους μνονο για καποιες σημειωσεις σε καποια μαθηματα κ το εχω σκυλομετανιωσει.Μακρι να υπηρχε καποιος πουν πουλαγε σημειωσεις.Ετσι θα ηταν τιμια η συναλλαγη
λεω γενικως για τη ζωη.αλλο να κανεις κομπινα και να βγαλεις 5-10 εκατομυρια,εκει μιλαμε για ρισκο αλλα τωρα κατι κακομοιρηδες που κοιτανε να βολευτουνε ε οχι...δεν πεφτω σε τετοιο επιπεδο

Επισκέπτης
λεω γενικως για τη ζωη.αλλο να κανεις κομπινα και να βγαλεις 5-10 εκατομυρια,εκει μιλαμε για ρισκο αλλα τωρα κατι κακομοιρηδες που κοιτανε να βολευτουνε ε οχι...δεν πεφτω σε τετοιο επιπεδο

5-10 μυρια δεν ξερω αλλα ξερω εναν υπευθυνο που βγαζει 2-3 χιλιαρικα το μηνα απο κλαμπομπουζουκια κ εκδρομες κλπ χωρις να κανει τιποτα.Απλα δουλευει τον κοσμο το μαλακισμενο.Να μου πεις αφου υπαρχουν κοροιδα καλα κανει

Επισκέπτης
5-10 μυρια δεν ξερω αλλα ξερω εναν υπευθυνο που βγαζει 2-3 χιλιαρικα το μηνα απο κλαμπομπουζουκια κ εκδρομες κλπ χωρις να κανει τιποτα.Απλα δουλευει τον κοσμο το μαλακισμενο.Να μου πεις αφου υπαρχουν κοροιδα καλα κανει
ειναι κι αυτο μια σωστη αποψη.τι να σου πω,ο καθενας κανει οτι θεωρει καλο

OP
OP
Tsambo

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Επισης αναρωτιεμαι για πολυ hardcore κομματοσκυλιασμα (κομματα και 50αρηδες... οχι σχολες και φλωριες)!!! :dancing:

Για παραδειγμα... Μπορεις να βγαλεις πολλες (πολλες ομως... κοντα στις 10...) εκατονταδες χιλιαρικα ευρω απαυτην την υποθεση?? Ειδικα οπως ειπα αν εισαι μεσα σ'ολα, οπως υποψηφιος για τοπικη αυτοδιοικηση κλπ...

Ακομα δε διαβασα καπου παντως τις αρμοδιοτητες του hardcore κομματοσκυλου  :grin:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
τσάμπο προφανώς υπάρχει λόγος που ορισμένοι επιλέγουν να γίνουν κομματόσκυλα και να εξευτελίζονται καθημερινά

όσο πιο χ1 = πούστης και χ2 = ξεφτυλισμένος είσαι τόσο πιο ψηλά ανεβαίνεις στην "ιεραρχία' και τόσο πιο πολλά βρώμικα λεφτά θα βγάλεις

Μέτρα λοιπον τα χ1 και χ2 σου και προχώρα

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Τα πραγματα ειναι απλά και νομίζω σε όλη την ελλαδα γνωστα :
Κομματόσκυλο  λέγεται το στέλεχος που επί χρόνια  υποτίθεται προσφερει διαφορες ΄΄υπηρεσίες΄΄ στο κόμα του με αντάλλαγμα την μελλοντική επαγγελματική του αποκατάσταση.
Αυτή ειναι η πιό κλασική του εκδοχή.

OP
OP
Tsambo

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
τσάμπο προφανώς υπάρχει λόγος που ορισμένοι επιλέγουν να γίνουν κομματόσκυλα και να εξευτελίζονται καθημερινά

όσο πιο χ1 = πούστης και χ2 = ξεφτυλισμένος είσαι τόσο πιο ψηλά ανεβαίνεις στην "ιεραρχία' και τόσο πιο πολλά βρώμικα λεφτά θα βγάλεις

Μέτρα λοιπον τα χ1 και χ2 σου και προχώρα

Εσυ μιλας αντικειμενικα οτι πρεπει νασαι ξεφτυλισμενος, αλλα υποθετω αυτοι που το κανουν δε νιωθουν ετσι... Απλα κανουν οτι μπορουν για να ανεβουν (οικονομικα ή οπως θες)...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Εσυ μιλας αντικειμενικα οτι πρεπει νασαι ξεφτυλισμενος, αλλα υποθετω αυτοι που το κανουν δε νιωθουν ετσι... Απλα κανουν οτι μπορουν για να ανεβουν (οικονομικα ή οπως θες)...

Απλά σου αναφέρω την άποψή μου. Δε θέλω να σε πείσω για κάτι. Και δε με ενδιαφέρει να κανω κάτι τέτοιο.

Δεν ξέρω πως νοιώθουν. Αλλωστε κανεις μαλάκας δεν αισθάνεται οτι ειναι μαλάκας. Οι περισσότεροι νοιώθουν "σημαντικοί", "σπουδαίοι", "πετυχημένοι" και άλλες τέτοιες μαλακειες. Και όταν τους φτύνουν, νομίζουν οτι βρέχει

Τι εννοεις να ανέβουν; Μάλλον να μαζέψουν λεφτά εννοείς

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
για να γινει κανείς κομματόσκυλο θα πρέπει να ξεχάσει την αξιοπρέπειά του

εισαι έτοιμος;

Έτσι είναι...Πρέπει να "τό 'χεις", να είσαι οσφυοκάμπτης και η αισθητική σου να μη χαλιέται από εικόνες και αναθυμιάσεις βόθρου... :sunglasses:

stifmeister

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Για παραδειγμα... Μπορεις να βγαλεις πολλες (πολλες ομως... κοντα στις 10...) εκατονταδες χιλιαρικα ευρω απαυτην την υποθεση?? Ειδικα οπως ειπα αν εισαι μεσα σ'ολα, οπως υποψηφιος για τοπικη αυτοδιοικηση κλπ...

Θέλεις να μου πείς οτι ρωτάς το πόσα βγάζουν το χρόνο μόνο και μόνο για να τους ξεχωρίζεις??

Επισκέπτης
Τον Γκρούεζα τον θυμάται κανείς?

Αν ναι, τότε καταλαβαίνει την έννοια του κομματόσκυλου! ;)

OP
OP
Tsambo

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Θέλεις να μου πείς οτι ρωτάς το πόσα βγάζουν το χρόνο μόνο και μόνο για να τους ξεχωρίζεις??

Ρωταω για καποιο λογο... Παντως δε θελω να γινω κομματοσκυλο οταν μεγαλωσω, αν αυτο εννοεις... :-

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
το να εισαι κοματοσκυλο ηταν η απαραιτητη προυποθεση για να μπεις στο δημοσιο..παλιοτερα.

OP
OP
Tsambo

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
το να εισαι κοματοσκυλο ηταν η απαραιτητη προυποθεση για να μπεις στο δημοσιο..παλιοτερα.

Απο τη μερια μου, αναφερομαι και διερωτομαι για ΤΑ κομματοσκυλα με μιζες χιλιαδων ευρω ή οτιδηποτε αλλες αντιστοιχες "παροχες" σκεφτεστε ή ξερετε κλπ... Οχι για τους απλους ανθρωπους κανανε και μια πουστια και μπηκανε στο δημοσιο...

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
για την ελευθερη αγορα ο ορος μιζα θεωρειται ..νομιμος..πολλες φορες μαλιστα ονομαζεται Προμήθεια..
:2funny:

Επισκέπτης
Τελευταία με πολιορκούν και εμά σθεναρά αυτά τα κομματόσκυλα και κυρίως οι μπλε αλλά και οι πράσινοι δεν έχω παράπονο!!! :grin:
Λοιπόν κάπως προβληματίζομαι με τα τόσα που άκουω(διασυνδέσιες,γκομενάκια κτλ.)!!! :S
Δεν ξέρω το σκέφτομαι,η γνώμη σας και κυρίως οι εμπειρίες σας;;; :think:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Τελευταία με πολιορκούν και εμά σθεναρά αυτά τα κομματόσκυλα και κυρίως οι μπλε αλλά και οι πράσινοι δεν έχω παράπονο!!! :grin:
Λοιπόν κάπως προβληματίζομαι με τα τόσα που άκουω(διασυνδέσιες,γκομενάκια κτλ.)!!! :S
Δεν ξέρω το σκέφτομαι,η γνώμη σας και κυρίως οι εμπειρίες σας;;; :think:

οπου εχεις περισσοτερα κονε.

leopard

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
... γενικοτερα ειναι αυτοι που υποστηριζουν καποιο κομμα (λογικα καποιο που εχει ελπιδες να βγει κυβερνηση, μιας και δεν εχουν ιδεολογια...) μονο λογω κερδους... (ετσι ξερω.. τουλαχιστον μεχρι να μου δωσετε εσεις τα φωτα σας  :-*)

Αλλα εχω πολλες αποριες πανω σαυτο το θεμα... Ποιες ειναι οι αρμοδιοτητες τους? Ποσα λεφτα μπορει να βγαζουν το χρονο? Ειδικοτερα αν βαζουν υποψηφιοι για την τοπικη αυτοδιοικηση, μεχρι που μπορει να φτασει το ποσο αυτο? Με ποιο αλλο τροπο μπορει να αμοιβονται? Και οποια αλλη πληροφορια ευπροσδεκτη  :- :- :-
Η τοπ. αυτοδ. (ΟΤΑ) φίλος είναι το πρώτο σκαλοπάτι για να γίνει κάποιος αργότερα βουλευτής. Αρκετοί βουλ. αναδείχτηκαν μέσα από δήμους, κοινότητες και νομαρχίες. Αν κάποιος εκλεγεί στις δημοτ.εκλογές (σαν δημοτ. σύμβουλος) μπορεί να γίνει Αντιδήμαρχος (πχ Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητα τα οικονομικά ή την καθαριότητα). Ο Δήμος Αθηναίων δεν έχει μόνο ένα Αντιδήμαρχο. Οι Αντιδήμαρχοι πληρώνονται κανονικά. Πάντως αυτό που τους νοιάζει είναι το "μαύρο", όχι η φανερή αμοιβή τους. Αν θες να αναδειχτείς, τότε βάλε υποψηφιότητα σαν υποψ. δημοτ. σύμβουλος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom