Νέα

Κομματόσκυλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tsambo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
... γενικοτερα ειναι αυτοι που υποστηριζουν καποιο κομμα (λογικα καποιο που εχει ελπιδες να βγει κυβερνηση, μιας και δεν εχουν ιδεολογια...) μονο λογω κερδους... (ετσι ξερω.. τουλαχιστον μεχρι να μου δωσετε εσεις τα φωτα σας  :-*)

Αλλα εχω πολλες αποριες πανω σαυτο το θεμα... Ποιες ειναι οι αρμοδιοτητες τους? Ποσα λεφτα μπορει να βγαζουν το χρονο? Ειδικοτερα αν βαζουν υποψηφιοι για την τοπικη αυτοδιοικηση, μεχρι που μπορει να φτασει το ποσο αυτο? Με ποιο αλλο τροπο μπορει να αμοιβονται? Και οποια αλλη πληροφορια ευπροσδεκτη  :- :- :-

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Α πρωτα πρεπει να μου απαντησεις στη παλια μου ερωτηση, "τι ειναι πατριωτης"
Και μετα θα απαντησω εγω στις ερωτησεις σου.

Επισκέπτης
... γενικοτερα ειναι αυτοι που υποστηριζουν καποιο κομμα (λογικα καποιο που εχει ελπιδες να βγει κυβερνηση, μιας και δεν εχουν ιδεολογια...) μονο λογω κερδους... (ετσι ξερω.. τουλαχιστον μεχρι να μου δωσετε εσεις τα φωτα σας  :-*)

Αλλα εχω πολλες αποριες πανω σαυτο το θεμα... Ποιες ειναι οι αρμοδιοτητες τους? Ποσα λεφτα μπορει να βγαζουν το χρονο? Ειδικοτερα αν βαζουν υποψηφιοι για την τοπικη αυτοδιοικηση, μεχρι που μπορει να φτασει το ποσο αυτο? Με ποιο αλλο τροπο μπορει να αμοιβονται? Και οποια αλλη πληροφορια ευπροσδεκτη  :- :- :-
ενδεικτικα να σου αναφερω τα κομματοσκυλα των πανεπιστημιων που ειναι κι ο χωρος μου,ξερεις ποσες τσαμπα διακοπες εχει παει ο υπευθυνος της δαπ?ασε τα μαθηματα που περναει απο οσους ειναι νεοδημοκρατες καθηγητες...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
για να γινει κανείς κομματόσκυλο θα πρέπει να ξεχάσει την αξιοπρέπειά του

εισαι έτοιμος;

OP
OP
Tsambo

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
ενδεικτικα να σου αναφερω τα κομματοσκυλα των πανεπιστημιων που ειναι κι ο χωρος μου,ξερεις ποσες τσαμπα διακοπες εχει παει ο υπευθυνος της δαπ?ασε τα μαθηματα που περναει απο οσους ειναι νεοδημοκρατες καθηγητες...

τσαμπα διακοπες απο τις πουστιες+μιζες απο ξενοδοχεια απο μυκονους και παρτυ και μπουζουκια και μαλακιες...??? Ή και διαφορα λεφτα απο το κανονικο κομμα??? ε...  :grin: :grin: :grin:
Ακομα και στο σχολειο πριν πολλα χρονια ο προεδρος του σχολειου πηγε τσαμπα σχεδον πενταημερη  :tooth:
Αλλα επειδη ηταν μουνι, οχι κομματοσκυλο!!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
ΡΕ Tsambo  θα μου απαντησεις?

OP
OP
Tsambo

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
για να γινει κανείς κομματόσκυλο θα πρέπει να ξεχάσει την αξιοπρέπειά του

εισαι έτοιμος;

εεε... ενα παραδειγμα... απο παντα ψηφιζες (καποιος και καλα) Ν.Δ. (αναφερεται μονο επειδη ειναι κυβερνηση σημερα), αλλα μετα εγινες και κομματοσκυλο  :grin:
Δεν εχασες και πολυ αξιοπρεπεια υποθετω  :-

Επισκέπτης
τσαμπα διακοπες απο τις πουστιες+μιζες απο ξενοδοχεια απο μυκονους και παρτυ και μπουζουκια και μαλακιες...??? Ή και διαφορα λεφτα απο το κανονικο κομμα??? ε...  :grin: :grin: :grin:
Ακομα και στο σχολειο πριν πολλα χρονια ο προεδρος του σχολειου πηγε τσαμπα σχεδον πενταημερη  :tooth:
Αλλα επειδη ηταν μουνι, οχι κομματοσκυλο!!
τι ψαχνεις....αμα δε σκοπευεις να γινεις μην ασχολεισαι γιατι τα νευρα σου θα σε πιασουν...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
κοιταξε να δεις,επειδη τα ξερω καλα εκ των εσω δεν ειναι ολα οπως τα βλεπεις.ο δαπιτης ο προεδρος μπορει να περναει καποια μαθηματα μπλε καθηγητων,των πρασινων,κοκκινων κ κιτρινων ομως τι τα κανει?

OP
OP
Tsambo

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
ΡΕ Tsambo  θα μου απαντησεις?

Δεν ειμαι ο φλας..  :-
Οπως ειπα και σε καποιον, δε θυμαμαι αν ησουν εσυ, πατριωτης υποθετω ειναι αυτος που ενδιαφερεται πολυ για την "πατριδα" του, σε μεγαλυτερο βαθμο απο τον μεσο ανθρωπο που ενδιαφερεται για την "πατριδα" του επειδη ειναι ο τοπος που μενει + οτι καλως ή κακως εχει περασει καποια σημαντικη περιοδο της ζωης του εκει (συναισθηματικος λογος)...
ΑΛΛΑ... Δεν εχω ιδεα τι ειναι πατριωτης... Εγω υποθετω ειμαι σαυτο το κατωτερο επιπεδο που ενδιαφερομαι επειδη μενω εκει και ισως επειδη μεγαλωσα εκει...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Γεια σου enfo :2funny: Μεταξύ αναξιοπρεπών δεν υπάρχει κάποιο θέμα αξιοπρέπειας

Γεια σου λεονορο - καιρό έχω να σε δω. Ελπιζω να εισαι καλά

Εγω απλά ενημέρωσα για μη λέει μετά οτι δεν τυ ειπαμε τίποτα

Επισκέπτης
θεμα επιλογης και τυχης ειναι,αλλοι γινονται και κερδιζουν καποιες παροχες για καποιο διαστημα μεγαλο η μικρο,αλλοι γινονται και παιρνουν τα αρχιδια τους κι αλλοι δεν γινονται και ειτε κερδιζουν απο μονοι τους ειτε οχι....

OP
OP
Tsambo

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
κοιταξε να δεις,επειδη τα ξερω καλα εκ των εσω δεν ειναι ολα οπως τα βλεπεις.ο δαπιτης ο προεδρος μπορει να περναει καποια μαθηματα μπλε καθηγητων,των πρασινων,κοκκινων κ κιτρινων ομως τι τα κανει?

Ερρμμμ... γινε πιο σαφης  :huh:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Nice. Όπως μου φαίνεται η αναξιοπρέπεια εξαρτάται και από το περιβάλλον

OP
OP
Tsambo

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Σημειωση: Δε ρωταω επειδη θελω να γινω εγω κομματοσκυλο... :headbang: :headbang:
Απλα να μαθαινω να τους ξεχωριζω απο μακρυα!!!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
πιο σαφης δεν γινεται να γινω.μπορει να περναει καποιος τα μαθηματα των δικων του καθηγητων,επειδη ομως οι καθηγητες ειναι κ τα μεγαλυτερα κομματοσκυλα κ επειδη ο φοιτητης εχει στιγματιστει δεν τον αφηνουν να περασει ευκολα τα μαθηματα τους.κ οποιος θελει ας με διαψευσει αλλα να ξερει τι λεει γιατι οπως ειπα τα ξερω εκ των εσω.....

Επισκέπτης

+1000 κ οχι μονο της δαπ κ αλλων παραταξεων.Μεγιστα μουνοπανα.Κ λεφτα απο μπουζουκια κλαμπ που κανουν εκδηλωσεις κ απο γραφεια που διοργανωνουν εκδρομες κ τις κουφαλες τους καθηγητες που τους παιρνανε γαμω το σπιτι τους

Επισκέπτης
+1000 κ οχι μονο της δαπ κ αλλων παραταξεων.Μεγιστα μουνοπανα.Κ λεφτα απο μπουζουκια κλαμπ που κανουν εκδηλωσεις κ απο γραφεια που διοργανωνουν εκδρομες κ τις κουφαλες τους καθηγητες που τους παιρνανε γαμω το σπιτι τους
προσπαθω να βασιζομαι στις δικες μου δυναμεις,νομιζω ειναι καλυτερο κι εχεις μεγαλυτερη ευχαριστηση οταν ξερεις οτι εκανες κατι δικο σου

Επισκέπτης
για να μην πω για τις σημειωσεις που ταζουν για να τους ψηφισεις σε φοιτητικες η ακομη κ εσωκομματικες εκλογες οι σκατομπουστες :tickedoff:

προσπαθω να βασιζομαι στις δικες μου δυναμεις,νομιζω ειναι καλυτερο κι εχεις μεγαλυτερη ευχαριστηση οταν ξερεις οτι εκανες κατι δικο σου

λες για τα μαθηματα που περνας?εγω εχω πεσει στην αναγκη τους μνονο για καποιες σημειωσεις σε καποια μαθηματα κ το εχω σκυλομετανιωσει.Μακρι να υπηρχε καποιος πουν πουλαγε σημειωσεις.Ετσι θα ηταν τιμια η συναλλαγη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom