celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.097
- Πόντοι
- 6.056
To 2o κανονιζεται,για το 1ο θα δω αν μπορει να γινει κατιΣτείλε τη Βάσω μας πίσω καλύτερα κ πάρε εμένα Χάρε
To 2o κανονιζεται,για το 1ο θα δω αν μπορει να γινει κατιΣτείλε τη Βάσω μας πίσω καλύτερα κ πάρε εμένα Χάρε
Νεκρός και ο νέος ηγέτης της Χαμάς μετά από μάχη με Ισραηλινούς στη Γάζα (φωτό ντοκουμέντο)
Σκοτώθηκε από στρατιώτες μετά από τυχαίο έλεγχο στη Ράφα - Το Ισραήλ επιβεβαίωσε τον θάνατοwww.pronews.gr
Κουλουράκι....τι Κουλουράκι?...Και κουλουράκι
Γινεσαι χυδαιος τωρα τυπεΚουλουράκι....τι Κουλουράκι?...
Πόσους μανΓινεσαι χυδαιος τωρα τυπε
1Πόσους μαν
Χωρίς το 0
Θα παρακαλούσα αυτό το νήμα και το άλλο που έχω ανοίξει για άτομα που απεβιωσαν σε βαθύ γήρας να μην τα μπαχαλεψουμε με ακυρους θανάτους.Ατομα δηλ που δεν τα ήξερε ούτε η μάνα τους.
Τον φιλοσόφουμε τον θάνατο δεν τον εμπαιζουμε.
Ευχαριστώ.
εγω δεν μπορω να το σβησω πλεον ομως..
Τον φιλοσόφουμε τον θάνατο δεν τον εμπαιζουμε.
Ευχαριστώ.
Να σημειώσω μόνο, ότι ο καθένας μας έχει το δικαίωμα της δικής του προσέγγισης στο θέμα.
Σίγουρα κάποιοι τεθνεωτες χρήζουν ειδικής μεταχείρισης ακόμη και σχολιασμων με διασκεδαστικό περιεχόμενο.
Ακόμα και στο αλλο νήμα που άνοιξα και γράφεις συχνά δεν διετυπωσα διαφορετική άποψη με σενα.
Απλά φαντάζεσαι να γράφουμε εδώ τον κάθε άσχετο και πικραμένο που μας αποχαιρετησε;
Εννοώ κάποιοι είναι σχεδόν άγνωστοι σε πολλούς.Τί νόημα έχει να τους αναφέρουμε;
Ιστορική.μεγαλη απωλεια τυπε
Glory ,glory Sir Bobby!!!Μαγκες αυριο ολοι εδω,εχουμε ετησιο μνημοσυνο.
Ο Νιπλης να φερει τους καφεδες..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και σε τρεις μερες ο Σερ ΜΠΟΜΠΙ...
Και για οποιον δεν την ειδε(εγω την ειδα προχθες)Glory ,glory Sir Bobby!!!
Κρίμα να γλυτώνεις από τα μεμετια και να τα τινάζεις σε μικρή ηλικία από κάποια ασθένεια..εκτός αν αυτή η περιπέτεια ήταν το φυτίλι που άναψε για να εκραγεί η ασθενεια .Να μην ξεχνιόμαστε...
Πέθανε ο Σιμόν Φιεσί από την ομάδα του Charlie Hebdo που πυροβολήθηκε το 2015 από τρομοκράτες
Πέθανε ο Σιμόν Φιεσί από την ομάδα του Charlie Hebdo που πυροβολήθηκε το 2015 από τρομοκράτες
Δεν έχει προσδιοριστεί η αιτία του θανάτου τουwww.newsbomb.gr
RIP
&
Ζωή Σε Λόγου Μας !