argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.740
- Πόντοι
- 9.297
Ούτε πολλή ζέστη ούτε πολύ κρύο...τέλεια!!Το φθινόπωρο είναι η ποιο καλή εποχή για κηδείες
Ούτε πολλή ζέστη ούτε πολύ κρύο...τέλεια!!Το φθινόπωρο είναι η ποιο καλή εποχή για κηδείες
Πριν έξι εφτά χρόνια είχα ρωτήσει φίλο πεθαμενατζη πως πάνε οι δουλειές κ λέει δικά τω θεώ κακά πάνεΚανένας λόγος για σύγχυση.
Απλά συμμετέχουμε όλοι μας σε ένα νήμα με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Λίγο πιο πένθιμη, λίγο πιο μακάβρια από ότι αλλού.
Φθινόπωρο πια ! Ίσως η καλύτερη εποχή.
του φαγες την δουλειά του αλλουνου ναπουμε , ειναι και διάσημη αυτη ..Πέθανε η Βάσω Παπανδρέου σε ηλικία 80 ετών
Έφυγε από τη ζωή σήμερα, Πέμπτη (17.10.2024) σε ηλικία 80 ετών η Βάσω Παπανδρέου, πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και ιστορικό στέλεχος του κόμματος. Η Βάσωwww.newsit.gr
του φαγες την δουλειά του αλλουνου ναπουμε , ειναι και διάσημη αυτη ..
Το καλύτερο γραφείο τελετών είναι του Μπούκουρα, μεγάλη ποικιλία σχεδίων και απίθανες προσφορές!
Νηματοθετης ειμαι ρε Νιπλη.του φαγες την δουλειά του αλλουνου ναπουμε , ειναι και διάσημη αυτη ..
Ο συναγωνισμός είναι μεγάλοςΝηματοθετης ειμαι ρε Νιπλη.
Εχω καθε δικαιωμα!!
Το καλύτερο γραφείο τελετών είναι του Μπούκουρα, μεγάλη ποικιλία σχεδίων και απίθανες προσφορές!
Πέθανε η Βάσω Παπανδρέου σε ηλικία 80 ετών
Έφυγε από τη ζωή σήμερα, Πέμπτη (17.10.2024) σε ηλικία 80 ετών η Βάσω Παπανδρέου, πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και ιστορικό στέλεχος του κόμματος. Η Βάσωwww.newsit.gr
Νηματοθετης ειμαι ρε Νιπλη.
Εχω καθε δικαιωμα!!
Μπα, αυτό δε με χαλάει καθόλου. Όσο πιο σβέλτα μπαίνουν τα ποστ, τόσο το καλύτερο.
Απλά θα προτιμούσα να γινόντουσαν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τα προβλήματα υγείας που οδήγησαν στο θάνατο της.
RIP. Ας αναπαυτεί εν ειρήνη
η γυναίκα.
Έχουμε και ένα νήμα παππούληδων, ξανασκέψου το...Δεν προσφέρω υπηρεσίες στο χώρο. Παρανόηση. Έτσι σας φαίνεται.
Έχουμε και ένα νήμα παππούληδων, ξανασκέψου το...
θα γινει δημοσια δαπανη? θα μπει σε κιλιβαντα οπως η μελινα?Μπα, αυτό δε με χαλάει καθόλου. Όσο πιο σβέλτα μπαίνουν τα ποστ, τόσο το καλύτερο.
Απλά θα προτιμούσα να γινόντουσαν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τα προβλήματα υγείας που οδήγησαν στο θάνατο της.
RIP. Ας αναπαυτεί εν ειρήνη
η γυναίκα.
Καφε, κονιακ και ψαροσουπα σερβιρει το καταστημα;
θα γινει δημοσια δαπανη? θα μπει σε κιλιβαντα οπως η μελινα?
Επιβάλλεται ..... Η Βάσω μοίρασε αβερτα θαλασσοδανεια εργοστασίων ...θα γινει δημοσια δαπανη? θα μπει σε κιλιβαντα οπως η μελινα?