BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.883
- Πόντοι
- 3.556
Καφε, κονιακ και ψαροσουπα σερβιρει το καταστημα;
Ευτυχώς όχι. Σκέτο δηλητήριο θα ´ταν.
Καφε, κονιακ και ψαροσουπα σερβιρει το καταστημα;
Θα τσονταρει ο Γιαννος...Φαντάζομαι όχι, ξέρω ´γω. Μας είπαν λεφτόδεντρα δεν υπάρχουν, οπότε κομμένα αυτά.
Ουφ αυτό το σαητ δεξιοκρατείται
Ακόμα κ τις νομοθεσίες περί πορνείας το ΠΑΣΟΚ τους έκανε κ εσύ κυνηγάτε το κόμμα που μας έφερε στην πουτσα μας Ρωσίδες κ όχι την Τούλα από τη Στεμνίτσα
Μαγκες αυριο ολοι εδω,εχουμε ετησιο μνημοσυνο.Πέθανε ο κουνιάδος του Ροκυ Μπαλμποα.
Πέθανε ο Burt Young, o «Πόλι» της ταινίας «Ρόκι»
Πέθανε στα 83 του χρόνια ο Burt Young που υποδύθηκε τον καλύτερο φίλο του Sylverster Stallone στο «Rocky» .www.cnn.gr
Και σε τρεις μερες ο Σερ ΜΠΟΜΠΙ...
Πέθανε ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον, θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της εθνικής Αγγλίας
Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Μπόμπι Τσάρλτον, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών, σκορπώντας θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Είχε επιζήσει από το τρομερό αεροπορικό δυστύχημα του 1958.www.sport24.gr
Μυθική μορφή του ποδοσφαίρου
RIP Sir Bobby
Μαγκες αυριο ολοι εδω,εχουμε ετησιο μνημοσυνο.
Ο Νιπλης να φερει τους καφεδες..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σερβίρει παξιμαδακιαΚαφε, κονιακ και ψαροσουπα σερβιρει το καταστημα;
Και κουλουράκιΚαφε, κονιακ και ψαροσουπα σερβιρει το καταστημα;
Μαγκες αυριο ολοι εδω,εχουμε ετησιο μνημοσυνο.
Ο Νιπλης να φερει τους καφεδες..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να μας δώσεις τις συνταγές του ΜΗΝ κανουμε κανένα λάθος να τις φάμε κι εμείςΠέθανε κι ο γνωστός ως «ο βασιλιάς του κάρι», Σαμπιρ Χουσαίν, σεφ μαγειρικής, λάτρης του καλού φαγητού, κι επικεφαλής αλυσίδας εστιατορίων.
Στα 56 του, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.
Shabir Hussain: Πέθανε ο «βασιλιάς του κάρι» στα 56 του
Ένας κορυφαίος σεφ και επικεφαλής εστιατορίων του Ηνωμένου Βασιλείου που ονομάστηκε «βασιλιάς του κάρι» έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 χρόνων.www.real.gr
Rest in Peace
και
Ζωή Σε Λόγου Μας !
Πως εισαι μαν?Αντεχεις?Να στειλουμε κανενα ηρεμιστικο?Επιβάλλεται ..... Η Βάσω μοίρασε αβερτα θαλασσοδανεια εργοστασίων ...
Σε ευχαριστούμε Βάσω
Στείλε τη Βάσω μας πίσω καλύτερα κ πάρε εμένα ΧάρεΠως εισαι μαν?Αντεχεις?Να στειλουμε κανενα ηρεμιστικο?
θα ερθω και εγω....Στείλε τη Βάσω μας πίσω καλύτερα κ πάρε εμένα Χάρε
To 2o κανονιζεται,για το 1ο θα δω αν μπορει να γινει κατιΣτείλε τη Βάσω μας πίσω καλύτερα κ πάρε εμένα Χάρε