argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 49.883
- Πόντοι
- 9.297
To "Charlie Hebdo" κυκλοφορεί και στην Ελλάδα;Έχω κρατήσει την επίμαχη εφημερίδα μετά το τρομακτικό χτύπημα:
Je Suis Charlie
![]()
To "Charlie Hebdo" κυκλοφορεί και στην Ελλάδα;Έχω κρατήσει την επίμαχη εφημερίδα μετά το τρομακτικό χτύπημα:
Je Suis Charlie
![]()
Δεν σε πιανω...Νομίζεις.Αυτό που λες μπορεί να ισχύει για σένα, ή για μένα, αλλά όχι για εκείνους που καταγράφηκαν εδώ.
To "Charlie Hebdo" κυκλοφορεί και στην Ελλάδα;
...και ένα δελτίο στοιχήματος που είχε νίκη γαύρου...δε γαμιεται...10€ έδινε...ας πάρει ο ΠΑΟΚ πάλι το πρωτάθλημα κι εγώ ας είμαι φτωχότερος κατά 10 εουρος.Απεθνησκεν και ο Ολυμπιακός Πειραιώς απόψε!!!!
Κωλοφερατζα τους πηγές σήμεραPaul Di’Anno: Πέθανε ο πρώτος τραγουδιστής των Iron Maiden
![]()
Paul Di’Anno: Πέθανε ο πρώτος τραγουδιστής των Iron Maiden
Ο τραγουδιστής Paul Di’Anno, που ήταν ο πρώτος frontman των Iron Maiden, πέθανε σε ηλικία 66 ετών.www.newsbeast.gr
Rest in Peace
&
Ζωή Σε Λόγου Μας !
Νεκρα έπεσε σήμερα δεν είναι καλή μέρα
Τύπε μου άλλαξες φωτογραφία του τρισμέγιστου συμπαντοτιτάνιου ¨πού ξέρεις τι/ποιός είμαι εγώ¨ και έβαλες τον Υιό του Βασιλεύ. Μεγάλη αλλαγή.Νεκρα έπεσε σήμερα δεν είναι καλή μέρα
Σειρα εχει ο ΜΠΛΕΚ!!Πέθανε κι ο Ταρζάν.
Ron Ely: Πέθανε ο «Ταρζάν» των ’60s – Η οικογενειακή τραγωδία που τον σημάδεψε
![]()
Ron Ely: Πέθανε ο «Ταρζάν» των '60s - Η οικογενειακή τραγωδία που τον σημάδεψε
Ο Ron Ely, ο ηθοποιός έγινε γνωστός στη δεκαετία του ‘60 από τον τηλεοπτικό ρόλο του «Ταρζάν» στην ομώνυμη σειρά, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών στοwww.newsit.gr
Rest in Peace
&
Ζωή Σε Λόγου Μας !
Ο Ζαγκόρ ζεί ξέρουμε?Σειρα εχει ο ΜΠΛΕΚ!!