Νέα

Προβλέψεις για τιμή και συζήτηση για το αγαπημένο μας Bitcoin

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MrRobot15
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 1K
  • Ετικέτες
    bitcoin
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι τιμη προβλεπεται για το bitcoin ως τα τελη του 2024

• πανω απο 100,000+

Ψήφοι: 2 15,4%
  • μεταξυ 80,000-90,000

Ψήφοι: 4 30,8%
  • μεταξυ 60,000-80,000

Ψήφοι: 4 30,8%
  • κατω απο 50,000-

Ψήφοι: 3 23,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    13
  • Η ψηφοφορία θα κλείσει: .

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
2.935
Πόντοι
456
τα κρυπτο γενικα ειναι ρισκο μεγαλο και τζογος γιατι βγαινουν σαν τις μυγες το BTC ομως δειχνει μεχρι στιγμης απο οταν βγηκε μεχρι σημερα να αποφερει κερδη και σε αυτους που ειναι μακροχρονιοι επενδυτες το οποιο φαινεται απο το γραφημα ακριβως οπως κανουν και οι μετοχες απο γνωστους δεικτες για αυτο τα παρομοιωσα
τύπε δεν είσαι επενδυτής.
αν τα 40 και τα 60 σου φαίνονται πολλά δεν είσαι επενδυτής.
επενδυτής είναι αυτός που έχει μύρια, παρκάρει τα μύριά του και ζει από τα κέρδη των επενδύσεων.

είσαι τζογαδόρος.
εύχεσαι να γίνει το μπαμ και να οικονομήσεις.
μόνο που ο τζογαδόρος σπάνια βγαίνει νικητής ακόμα και το μπαμ να γίνει, θα τα ξαναφάει στο τζόγο.
όπως έκανες και όταν είχες 200, και όπως θα ξανακάνεις και 500 να έχεις.

OP
OP
MrRobot15

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
968
Πόντοι
366
Τι σχέση έχει το S&P 500 με το bitcoin ρε τύπε;
Το S&P 500 θεωρείτε από τις πιο ασφαλείς επενδύσεις στον κόσμο με απόδοση λίγο πάνω του 5%.
Βασικός κορμός κάθε portfolio.
Το μόνο πιο ασφαλές είναι τα treasury bonds και τέτοια.
Και πάλι όμως σε βάθος 1-2 χρόνων μπορεί να χάσεις και με το S&P. Μόνο για μακροχρόνια συνίστανται.
Τα crypto θεωρούνται από τις πιο ριψοκίνδυνες επενδύσεις και μόνο ως αλατοπίπερο σε ένα φουσκωμένο portfolio θα το πρότεινε κανείς.
Τύπε δεν είσαι ο Warren Buffet, είσαι άρρωστος τζογαδόρος πάρτο χαμπάρι.
Δες εδω το BTC απο μονο του τι κανει ξεχνα τα αλλα κρυπτος. Προσεχε δν λεω οτι θα γινω εγω εκατομμυριοχος απο αυτο δν υπαρχει τετοια περιπτωση αλλα δες εδω καποιοι αλλοι τι εχουν

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
2.935
Πόντοι
456
Δες εδω το BTC απο μονο του τι κανει ξεχνα τα αλλα κρυπτος. Προσεχε δν λεω οτι θα γινω εγω εκατομμυριοχος απο αυτο δν υπαρχει τετοια περιπτωση αλλα δες εδω καποιοι αλλοι τι εχουν

α ρε επενδυτή δεν ξέρεις το βασικό κανόνα των επενδύσεων
όταν το διαβάσεις στις εφημερίδες πούλα
το μπαμ έγινε φεβρουάριο με μάρτιο, αρχές μαρτίου βγήκε το άρθρο τότε έπρεπε να είχες πουλήσει και έπρεπε να είχες αγοράσει όταν δε μίλαγε κανείς

τα 1500 πορτοφόλια αυτά είναι ατόμων που κατά κύριο λόγο είναι ήδη εκατομμυριούχοι και ξέρουν ακριβώς τι κάνουν

OP
OP
MrRobot15

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
968
Πόντοι
366
τύπε δεν είσαι επενδυτής.
αν τα 40 και τα 60 σου φαίνονται πολλά δεν είσαι επενδυτής.
επενδυτής είναι αυτός που έχει μύρια, παρκάρει τα μύριά του και ζει από τα κέρδη των επενδύσεων.

είσαι τζογαδόρος.
εύχεσαι να γίνει το μπαμ και να οικονομήσεις.
μόνο που ο τζογαδόρος σπάνια βγαίνει νικητής ακόμα και το μπαμ να γίνει, θα τα ξαναφάει στο τζόγο.
όπως έκανες και όταν είχες 200, και όπως θα ξανακάνεις και 500 να έχεις.
Δεν με νοιαζει αν με πει καποιος επενδυτη η τσογαδαρο χεστηκα εγω απλως προτιμω να τα ριχνω στο χρηματηστηριο και στα κρυπτο αυτο μου αρεσει σε συγκριση απο οτι να επαιζα καζινο και στοιχηματα. Παρα πολυς κσομος που επενδυει με την ιδια λογικη μου σε μετοχες και κρυπτο μικρα ποσα θα πρεπει με το σκεπτικο σου να λεγεται τζογαδοροι. Η ΗΠΑ εχουν 20 τρισ ΑΕΠ το 6 τρισ απο αυτα ειναι σε μετοχες, κρατικα ομολαγα, ΕΤΦ και κρυπτος. Αρα ολοι αυτοι που επενδυουν σε αυτα ειναι τσογαδοροι και μην μου πεις οτι δεν επενδυουν και ατομα μεσαιας κοινωνικης ταξης με μικρα ποσα και επενδυουν μονο τυποι σαν τον Warren Buffet

OP
OP
MrRobot15

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
968
Πόντοι
366
α ρε επενδυτή δεν ξέρεις το βασικό κανόνα των επενδύσεων
όταν το διαβάσεις στις εφημερίδες πούλα
το μπαμ έγινε φεβρουάριο με μάρτιο, αρχές μαρτίου βγήκε το άρθρο τότε έπρεπε να είχες πουλήσει και έπρεπε να είχες αγοράσει όταν δε μίλαγε κανείς

τα 1500 πορτοφόλια αυτά είναι ατόμων που κατά κύριο λόγο είναι ήδη εκατομμυριούχοι και ξέρουν ακριβώς τι κάνουν
ημουν ειλικρινης σου ειπα δεν πουλησα οταν επρεπε δεν κοκκορευομαι οτι ειμαι επενδυτης και γαματος αντιθετως παραδεχτηκα την βλακεια μου εσυ βγαζεις κομπλεχ και δεν μπορεις να δεχτεις οτι θα εχω εστω και 1 ευρω κερδος δεν μπορεις να το χωνεψεις γιατι εισαι αρνητικος και κομπλεξικος. Εγω δεν σε χαρακτηρισα ομως στοκο και ηλιθιο που οτι βγαζεις το τρως σε βιζιτες οπως ειπες και δεν επενδυεις μαγκια σου και μπραβο σου. Απλα εγω εχω αλλο σκεπτικο το οποιο απο οτι φαινεται δεν μπορεις να δεχτεις στο μυαλο σου

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
2.935
Πόντοι
456
Δεν με νοιαζει αν με πει καποιος επενδυτη η τσογαδαρο χεστηκα εγω απλως προτιμω να τα ριχνω στο χρηματηστηριο και στα κρυπτο αυτο μου αρεσει σε συγκριση απο οτι να επαιζα καζινο και στοιχηματα. Παρα πολυς κσομος που επενδυει με την ιδια λογικη μου σε μετοχες και κρυπτο μικρα ποσα θα πρεπει με το σκεπτικο σου να λεγεται τζογαδοροι. Η ΗΠΑ εχουν 20 τρισ ΑΕΠ το 6 τρισ απο αυτα ειναι σε μετοχες, κρατικα ομολαγα, ΕΤΦ και κρυπτος. Αρα ολοι αυτοι που επενδυουν σε αυτα ειναι τσογαδοροι και μην μου πεις οτι δεν επενδυουν και ατομα μεσαιας κοινωνικης ταξης με μικρα ποσα και επενδυουν μονο τυποι σαν τον Warren Buffet
ημουν ειλικρινης σου ειπα δεν πουλησα οταν επρεπε δεν κοκκορευομαι οτι ειμαι επενδυτης και γαματος αντιθετως παραδεχτηκα την βλακεια μου εσυ βγαζεις κομπλεχ
Οκ ρε τύπε αν γουστάρεις πάω πάσο αυτό έχει σημασία.
Και τον τζογαδόρο δεν τον κράζω αν μου πει γουστάρω να τα τρώω στα καζίνα και να περνάω καλά γιατί έτσι γουστάρω, μπράβο θα του πω και είσαι και μάγκας.
Αλλά αυτόν που το υστέρημά του το δίνει στα φρουτάκια μπας και οικονομήσει τον λυπάμαι.

MIKADOXXX

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
136
Πόντοι
1
Είχα αγοράσει λιγο πριν πολλά χρόνια και ως τώρα ανέβηκε 20 φορές.
Ένα χρόνο νωρίτερα να το είχα κάνει θα αγόραζα σπίτι έχοντας δώσει ψίχουλα...

Μη πω για ακόμα πιο νωρίς που έκανες mining με το laptop του σπιτιού ένα bitcoin το τρίωρο.

Κοιμηθήκαμε δυστυχώς.

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.411
Πόντοι
4.096
Τυπε μου στο εξηγησα για να χασω πρεπει το BTC να πεσει παρα πολυ χαμηλα εκει θα βγω χαμενος τωρα ακομα και να πεφτει απο 70 στα 55 εγω κερδισμενος βγαινω κατα πολυ μαλιστα και εχω αρκετα δεν ξερω εσυ τι μου λες. Σιγουρα αξιζει τον κοπο. Επισης εχω σκοπο να πουλησω τελος Δεκεμβρη που αν βγει ο τραμπ οπως ειπα και πριν θα ανεβει σιγουρα τωρα ποσο ακριβως θα ανεβει δεν ξερω αν παει στα 100 η παρπανω εκει αστο δν λεω καν το ποσο λεφτα βγαινουν αλλα και στα 40-50 να παει το Δεκεμβρη θα εχω παλι ενα αξιολογο ποσο οχι τοσο υπερογκο. Απλα μαθηματικα ειναι. Επισης για να μην γινομαι γραφικος το ιδιο ισχυει και με μετοχες απο τους ποιο γνωστους δεικτες οπως S&P500 μονο ανοδος εχει φτασει στο θεο το κοντερ εγραψε κοκκινο θα παραθεσω γραφημα να δεις
Αν θες μια συμβουλη
Πουλα ενα απ τα τρια btc που αγορασες
Ετσι σιγουρευεις 100% αποδοση στα 20k που εβαλες
Κρατα τ αλλα δυο για το ονειρο των 100k

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.488
Πόντοι
46.423

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.215
Πόντοι
3.556

Οι πλατφόρμες της απάτης για κρυπτονομίσματα, forex: Δείτε τη μαύρη λίστα με τις εταιρείες – φαντάσματα​

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom