Νέα

Κηδειόχαρτα ΜΠΟΥ!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 92K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.866
Πόντοι
9.297
O Δομάζος είχε λέει τρεις από τις τεσσερις αρτηρίες φραγμένες βγήκε και είπε ο βιογράφος Ξηνταρας και κολλητός του φίλος μέχρι την τελευταία στιγμή.
Απορίας άξιον για έναν πρώην αθλητή που ποτέ δεν ήπιε η κάπνισε.
Σίγουρα μια φθορά λόγω ηλικίας υπάρχει γενικά αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί να έχει ένας τέτοιου επιπέδου τέτοιο καρδιακό πρόβλημα την στιγμή που ασχολούνταν και με παιδιά ηλικιών έως τα 12 για νέα ταλέντα.Πηγαινε δηλμσε προπονήσεις τα έβλεπε κλπ

Επίσης απ' ότι άκουσα οδηγούσε ,ήταν δραστήριος κλπ.Μεχρι και στο διαγνωστικό κέντρο μόνος του πήγε οδηγώντας.
Θέλω να πω δεν ήταν κάποιος που ήταν αραχτός με κοιλίες από το καθισιο να τρώει και να πίνει μόνο.

Εντύπωση μου έκανε όλο αυτό.
Λόγω τροφής κυρίως φράσσονται οι αρτηρίες...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.262
Πόντοι
9.931
Δεν λεει κατι το οτι ηταν αθλητής στα νιατα του, μπορει αργότερα που σταμάτησε να το εριξε στο κρεας και στα λιπαρά, δεν ξέρουμε τι διατροφή εκανα... Απο την αλλη αν περάσεις τα εβδομήντα ξεκινάει το καντηλάκι σου και τρεμοσβήνει οσο και καλη ζωη και να εχεις κανει.

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
939
Πόντοι
86
Λόγω τροφής κυρίως φράσσονται οι αρτηρίες...
Να έτρωγε λίπη και έλαια ο Δομάζος σε υπερβολικό βαθμο το αποκλείω.
Αν τον έβλεπες στα τελευταία του ήταν αγέρωχος και σε εξαιρετική φυσικη κατάσταση για την ηλικία του.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
7.795
Πόντοι
1.206
Νομίζω πως πήγε για εξετάσεις δεν ήταν καλά και οι κατσαπλιαδες τον άφησαν να πάει στο αμαξι

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
7.795
Πόντοι
1.206
Πίναμε καφέ
Αντιβράχια να τον κανει καμμια εισαγωγή
Στο μεταξύ αν ειναιβαυτο που νομοζω υποτίθεται έχει ασθενοφόρο κλίνες κτλ

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.710
Πόντοι
2.356
Νομίζω πως πήγε για εξετάσεις δεν ήταν καλά και οι κατσαπλιαδες τον άφησαν να πάει στο αμαξι
εγω προσωπικα δεν τον αφησα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πέθανε ο δημοσιογράφος Ιάσων Τριανταφυλλίδης σε ηλικία 61 ετών
του βαζω 3

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.866
Πόντοι
9.297
Δεν λεει κατι το οτι ηταν αθλητής στα νιατα του, μπορει αργότερα που σταμάτησε να το εριξε στο κρεας και στα λιπαρά, δεν ξέρουμε τι διατροφή εκανα... Απο την αλλη αν περάσεις τα εβδομήντα ξεκινάει το καντηλάκι σου και τρεμοσβήνει οσο και καλη ζωη και να εχεις κανει.
Το έχω ξαναπεί...σύμφωνα με παλαιότερη έρευνα ανάμεσα σε αθλητές,διανοούμενους και στον γενικό πληθυσμό οι αθλητές είχαν το χαμηλότερο προσδόκιμο χρόνου ζωής.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
94.659
Πόντοι
46.423
τι είναι αντιβράχια?

Αντιβράχια :-

Η πάθηση των μεγάλων δαχτύλων του χεριού που άλλα πλήκτρα θέλεις να πατήσεις και άλλα πατάς σε συνδυασμό με την έλλειψη γυαλιών πρεσβυωπίας εκδηλώνεται με τα συμπτώματα της πάθησης των αντιβράχιων.

Απο το Wikipedia το βρήκα.

:cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom